Zo belangrijk vinden Europese lidstaten het inlegvel van Mark Rutte (Verrassing: niet dus) (politiek.tpo.nl)


De Tweede Kamer debatteerde dinsdagavond over de goedkeuring van het associatieverdrag met Oekraïne en naar verwachting stemde een grote meerderheid van ...

door Inter in Politiek  ·  18 Reacties

  • 23
  • 674x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het is een farce. Meer is het allemaal niet.

Wat zal Mark Rutte diep van binnen af en toe wel eens niet denken. Waarschijnlijk dat hij echt overal mee wegkomt en alles kan maken. Alles wordt geslikt voor zoete koek. Echt alles. Geen wonder dat deze man zo gemakkelijk een grijns tevoorschijn tovert voor de camera's. Ik begrijp dat wel. Als je iedereen zo gemakkelijk inpakt. Moet een euforisch gevoel zo af en toe geven.

1
1 De Vliegende Brabander

Kunnen ze pinokkio's velletje niet à-la moslims wegsnijden?

0
2 Jan met de korte achterlul

In de bijlage staan alleen een paar punten aangestipt, waarvan nogmaals wordt geduid dat het verdrag er geen recht op geeft.

Is in feite inhoudsloos, omdat het niets aan de tekst van het verdrag toevoegt en er ook helemaal niets aan af doet.

Als je gaat samenwonen, hoef je ook niet nogmaals extra te benadrukken dat dat volgens de wet nog geen huwelijksrechten geeft.

Het was vanaf het begin af aan een uitvlucht en afleidingsmanoeuvre, die ook nog eens lijnrecht tegen de referendumwet inging, die verplichte tot het bij de eerste gelegenheid indienen van een intrekkings- of wel goedkeuringswetvoorstel.

Maar die weg was niet begaanbaar, omdat de PvdA, D66, GroenLinks, CDA en feitelijk vrijwel alle noemenswaardige partijen op de VVD na, hadden aangegeven de uitslag te volgen. Nu moest met name de PvdA als regeringspartij gered worden, met een schijnoplossing. En daar hebben ze bijna een jaar voor uitgetrokken, en heeft feitelijk enkel een loos inlegvelletje bij het verdrag opgelevert, wat helemaal niets, maar dan ook niets verandert.

De bedoeling ervan is om zogenaamde onterechte zorgen weg te nemen, welke uiteindelijk aan het einde van het debat werden toegeschreven aan Roemer die in een debat met Samson bij Nieuwsuur dingen zou hebben gezegd over het verdrag die volgens de VVD, PvdA en D66 niet helemaal klopten. Hij zou dingen overdreven hebben, die er niet instonden. Vanwege dat vermeende grote bedrog van Roemer (en anderen) (die zich mogelijk gewoon ergens vergiste of versprak in de details), is de kiezer volgens partijen als de VVD, D66 en PvdA met bang makende leugens op het verkeerde been gezet.
http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2094267-roemer-en-samsom-in-debat-over-verdrag-oekraine.html

En daarom hebben velen mensen volgens hun het verkeerde vakje ingekleurd en is dus de uitslag niet geldig, het moet nog een keer beter uitgelegd worden, dat is de enige verklaring. Want wie kan er nu tegen zijn de dat EU de banden zeer sterk maakt met het meest corrupte land op het Europese continent, oh nee gaat redden (zogenaamd).

Er werd door met name de VVD, PvdA en D66 een heel groot punt gemaakt dat het absoluut geen opstap is naar een kandidaat lidmaatschap. Het is volgens hun een grote leugen om dat te beweren.

Maar als je het objectief bekijkt, dan kan je niet anders concluderen dat met het verdrag de Oekraïne al voor een substantieel deel met de EU gelijkgeschakeld wordt. Dat het de Oekraïne onmiskenbaar dichter bij de EU brengt, en dat daarmee de kansen in de toekomst worden vergroot dat ze kandidaat lidmaatschap verkrijgen. Dit valt toch niet te ontkennen. Toch blijven de VVD, PvdA en D66 iedereen dit deze logische gedachtegang volgen, iedereen die de feitelijk waarheid ziet, voor een (bangmakende) leugenaar uitmaken. Het lijkt wel een orwelliaanse gedachtepolitie.

Welke nu met een loos inlegvelletje zijn gekomen, waarin alleen staat dat verdrag geen kandidaat lidmaatschap rechten geeft. En dat klopt natuurlijk helemaal, maar is compleet overbodig om te vermelden. Maar zegt dus feitelijk niet: dat het niet de kansen daartoe vergroot, of geen opstap naar zou zijn. Wat dat is het namelijk wel, wat ieder weldenkend mens toch moet beamen.

En de media nemen de ¨het is geen opstap¨ misleiding gedachtepolitieverhaal massaal over.

1
3 Reactie

De Ruyters zeggen: "Blijkbaar heeft dit bij vrouwen minder success, behalve dan z'n moeder. Maar ja, die zal wel hetzelfde zijn."

0
4 De Ruyters van Michiel

Je moet als Premier maar het lef hebben om een Volksvertegenwoordiger te verwijten dat hij niet mee-regeert , maar de belangen van de Burgers verdedigt.
Rutte --- moet hier op afgerekend worden door de Kiezers.
Dit kan een Premier niet ongestraft doen.
De Kiezers draaien straks weer op voor de miljarden die naar dat failliete land toe moeten.
Rutte strooit weer met Leugens.
Dit media ---- verraden de Burgers weer door klakkeloos alles van Rutte over te nemen.
Naast Griekenland en de andere failliete landen komt er nu een land bij met (ik geloof) 60 miljoen inwoners , allemaal straatarm , u ziet ze in gedachten al allemaal naar Europa komen ?
En velen naar ons ?
Wat voor toekomst hebben uw kinderen en kleinkinderen in dit Nederland ?
Voor wie twijfelt over een Nexit - zal dit toch wel de doorslag geven ?
Want dit is ook niet het laatste land van de ongebreidelde uitbreidingsdrift.

0
5 Jalinda

Er is een loos inlegvel gekomen, dat moet ontkrachten dat de Oekraïne met het verdrag lidmaat rechten verkrijgt. Wat feitelijk een compleet overbodige verklaring is.

VVD, PvdA en D66 beschuldigen continue het NEE kamp dat ze leugens hebben verspreid met hun bewering dat het EU associatie verdrag met Oekraïne een opstap(je) is naar (kandidaat) lidmaatschap. En dat naar hun eigen inschatting, deze, in hun ogen bangmakerij, een van de belangrijkste redenen is geweest waarom mensen NEE hebben gestemd.

Het NEE kamp en vele NEE stemmers worden door deze partijen uitgemaakt voor leugenaars. En met het zogenaamd wegnemen van de in hun ogen onterechte zorgen, doen ze naar eigen zeggen recht aan de uitslag.

Met anderen woorden iedereen die beweert dat het Oekraïne verdrag een opstapje is naar (kandidaat) lidmaatschap is een misleidende leugenaar volgens: VVD, PvdA en D66. En deze vermeende leugens hebben er naar hun mening voor gezorgd dat vele mensen het verkeerde vakje inkleurden. Maar de waarheid is dat het niet te ontkennen valt dat met het verdrag de Oekraïne dichter bij de EU komt, het schakelt immers de Oekraïne voor een substantieel deel al gelijk aan de EU.

Feitelijk zijn de VVD, PvdA en D66 en de media die deze onmogelijk gedachtegang napraten de leugenaars in dit verhaal! Met hun continue herhaalde leugen dat de Oekraïne met het verdrag niet dichter bij de EU komt, de mensen die gewoon normaal nadenken zien dat het feitelijk en onmiskenbaar wel zo is. De mensen die de feiten onder ogen zien, worden door de VVD, PvdA en D66 en hun media structureel voor leugenaars uitgemaakt. Terwijl zij zogenaamd recht hebben gedaan aan de zorgen, met hun waardeloze inlegvel.

Wat een vieze regenten, ze hadden het volledig recht om de uitslag gewoon naast zich neer te leggen, daar het raadgevend was. Ze hadden meteen na het referendum gewoon kunnen zeggen, bedankt voor het advies, maar wij vinden het verdrag toch belangrijk om niet door te laten gaan.

Maar dat wilden ze niet, ze wilden huichelen dat ze de uitslag zouden respecteren. Maar tegelijk niet het verdrag in gevaar brengen. Als echte dictators wilden ze gewoon beiden, de lof van het volk, maar hun eigen gelijk verwezenlijken.

En toen werd expliciet tegen de referendumwet de beslissing bijna een jaar lang genegeerd, en kwam de misleiding en de leugens, en aan het einde van de rit krijgt als laatste de kiezer die niet wil dat het corrupte Oekraïne dichter bij de EU komt een trap na, en krijgt van de regenten het predicaat leugenaar mee.

In de trant van: Hoe durf jullie dom volk te geloven dat de Oekraïne hiermee in de toekomst meer kans maakt voor een kandidaat lidmaatschap, dat is politiek bezien in Nederland een ongewenste waarheid. Wij dictators van de politieke waarheid bepalen wel voor het volk wat waar is en wat niet. Jullie dom mogen deze waarheid niet benoemen, wij bepalen dat het een leugen is hoor je dom volk, wij bepalen dat het een leugen is, hoor je dom volk, wij bepalen dat het een leugen is.

Nee compleet van de werkelijkheid los geweekte idiote regenten, het is geen leugen van het NEE kamp of het volk, het is gewoon de werkelijkheid van de situatie.

0
6 Reactie

Misschien nog een andere toevoeging dat Trump geen president van de EU kan worden.

Als ik die volksverlakkers dit floddertje zie verdedigen dan moet ik bijna braken. Ik zou niet graag poker spelen met één van die griezels.

0
7 niet-alles-geloven

Het is des te vreemder dat de VVD op hetzelfde aantal zetels blijft staan in de peilingen gezien het feit dat tweederde van de VVD KIEZERS TEGEN het ass. verdrag hadden gestemd. Als ik zo'n VVD' er was zou ik overstappen naar de PVV.

http://www.ipsos-nederland.nl/actueel/nieuws/ref2016-meerderheid-opgekomen-vvd-kiezers-stemde-tegen

1
8 VVDwegermee

@3 ++++
Verder commentaar overbodig.
U heeft het prima verwoord.

0
9 Dieke

@6 ++++

0
10 Dieke

Het velletje is dan ook puur voor de nee-stemmer, de klager. Niet echt boeiend voor de rest van Nederland..

2
11 God is dood

Met het inleg velletje kan Rutte zijn kont mee afvegen.

De PVDA en D66 zijn draaikonten partijen met eerst Nee te zeggen en daarna achter Rutte te staan terwijl het inleg velletje juridisch waardeloos is.

0
12 Dissident

Alle mensen die tegen gestemd hebben: Get a Life!

5
13 Realisme graag!

De democratie in dit land is een lachertje. Doe es precisiebommetje gooien op het torentje Poetin...

0
14 tistochwat

Iedereen met een beetje verstand wist dat dit geen onderwerp voor een referendum was.

3
15 Realisme graag!

@15 Wat wil je daar mee zeggen.....beetje verstand ? galbakkie !!!!

0
16 Bollieboos

En dus komt Rutte er niet mee weg deze keer. Niet ratificeren

0
17 keestramper

En nu maar afwachten of ze bij het CDA in de 1e kamer ook de ballen hebben

0
18 Bollieboos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Lijkt me niet zo vreemd , gezien de huidige situatie, dat de Russen zich bewapenen. Of had men verwacht dat ze zouden gaan ontwapenen?...

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@7 Huisregels 1. Het is de bedoeling dat er netjes met elkaar wordt gepraat. Het is niet de bedoeling dat een persoon wordt bele...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
The Moody Blues-toetsenist Mike Pinder op 82-jarige leeftijd overleden

R.I.P. Mike Pinder. . . dankjewel voor de geweldig mooie muziek....

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@5 De enige die er altijd over jankt ben jij."Flink" op hun donder krijgen en "enorme" boetes. Jouw natte droom. ...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

spookrijder
Duits megaproces tegen Nederlandse plofkrakers

@5 Alleen de kentekens van de auto's van de bezoekers van het proces waren Nederlands. 😉...

8 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Malinois
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@11Blijf lekker hopen.Wat na Poetin komt zal in vergelijk van hem een watje maken.Dus wees nu nog maar blij met Poetin....

9 minuten geleden geplaatst door Malinois

Bop
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@9 Nee, jij ziet meer in Russische oplossingen. Als je geïnteresseerd bent in andere vormen van hulp moet je je huisarts maar eens vragen....

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@32 Tuurlijk wijffie.Wat jij wil....

18 minuten geleden geplaatst door Snorrie

wildersfan
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

@8 En hoe ziet adequate psychische hulp er dan uit? Heb je een actie- of stappenplan dat afgewerkt kan worden, opdat er weer een beetje garantie...

23 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Topontwerper Newey staat voor vertrek bij Red Bull Racing van Verstappen

Geen goed nieuws voor Max!...

24 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Bangla Sex Full MovieLilithlustAsianhentaiFree Lesbians Videos PornYaung Porn VideoAmouranth Only Fans LeakedKhalifa XxxxShakeela Sex Movie DownloadListcrawler Fort WorthPornos CastingCuckold Home VideosTough PornNaked Old WomenPinky And CherokeeHard Rough AnalMature Porn TbeBerzzrs HdDeepika Ki Sexy VideoMan Fuck DogCoomer. PartyGenerslbutchOasi Das New VideoHorny Mature MomGag Bang PornAsian Pov BjBest Storyline PornComedy Porn MoviesBbw AsscrackDoodh XxxBbc DpFreeone BoardXxnx Bf HdAccidental FlashesPornoitaliaHentai CategoriaMiranda Cogrove NudeNaked Black FemalesIamrileyxoMartinasmithIndian Husband Wife XxxMiss Raquel Porn VideoPorn Breast SuckSpread Eagle Sex PositionJennifer Lopez TittsKatanah TeaseXxx VideoindianXxl PornaBigshemaleTits JobOnline Adult Web SeriesMuture Free PornHanimPenises RedditAfkamiHentai Harem In Another WorldAnimay Porn VideosJanhvi Kapoor Hot SexyBig Bobs SexyKorean_creampieInfluencers.gone.wildJaponesas XxxDarlene AmaroPraewasian NudeDouble Penetration 4kAmerican PornosXnxx Indian Porn StarIpx-726Lesbian Wrestleing PornNangi Girl XxxPorn Indian AntyIndigo Dances PornHd Today .ccShow Me Free Pornos VideosEllie BrookIndianauntyfuckKay Parker VideoNude MpviesSweetiefox DildoCuming In ClassFreeones BoardImage PornsGina Michaels NudeGigi Hadid NudBit Tits XnxxDesi ToplessHot Naked WifeJapanesepissLivejasmnPorno TelegramYoungcuntsSssniperwolf TitsDaniellamargotFf SexKasey KissesBangla Boudi ChudachudiOmegle Hot VideosBollywood Porn VideosBodybuilder Girl SexDad And Step Daughter PornScarlettjohansson PornMomcest ComJapanesse Adult MoviesHot HentaiBad Dragon.comCnnamodorPressure PornBangladeshi Mms VideoFantasyland TampaBokep Indonesia PelajarXvideos Porn Sex VideosHot Asian With Big TitsPornô Gay CaseiroFacefuckingFemdom ArtPornhub CatorgoriesNikkie SexxWww Sex PhotoNina Marie Daniele NudeMom NetorareTinkerbell SexSunny Leone Ke Sex VideoMiya Khalifa Sexy Video ComDana Plato PornHentaihavanWide Hips NudeChanel Preston NudeSpunk BangIndian PusshyDikepornSleeping Gay Blow JobNudes GirlsAsiatico PornXxx PrimaEbony Rider PornKuwari Dulhan SexSharlyn Chopra XnxxNude Of CelebToonilyuMasturbação Feminina VideoBig Tit StepmomSunny Leone And Daniel WeberPuta LocurasIncest Sex ComicsHentais VostfrLilyvigCojiendo A Mi HemanaChudai Ka VideoBoudi Hot BfStep Aunt PornEncoxada Cumming