Russische president Vladimir Poetin
Volledig scherm
Russische president Vladimir Poetin © via REUTERS

Poetin kent levenslang gerechtelijke onschendbaarheid toe aan ex-presidenten

De Russische president Vladimir Poetin heeft een wet ondertekend waarmee gewezen presidenten de rest van hun leven beschermd worden tegen gerechtelijke vervolging. Door de immuniteitswet, die dinsdag gepubliceerd werd, blijven ook de familieleden van ex-presidenten buiten schot.

19 reacties

  • Pieter Vankamp

    3 jaar geleden
    Zegt genoeg over de.moraliteit van zulke individuen.
  • Christian Deckers

    3 jaar geleden
    Leuke commentaren zie ik hieronder, maar kan iemand me een lijstje bezorgen van veroordeelde criminele bewindslieden uit , om maar iets te noemen: Belgie, Nederland, Duitsland, Frankrijk? Inderdaad, immuniteit is hier al decennialang gewoon het uitgangspunt voor het tuig dat zichzelf omschrijft als democratische beleidslieden.
  • Gunter Verleyen

    3 jaar geleden
    Wat baten wetten als men op een dag een doodseskader op je af sturen? en de biecht van die geheimagent hoe ze te werk gingen om Navalny te vergiftigen bewijst hoe een amateurs zijn veiligheidsmensen kunnen zijn
  • Christine Laevers

    3 jaar geleden
    Hij dekt zich in voor de vergiftiging van Navalny en wat er verder in de VS na Trump nog uit de kast kan vallen. Hij dekt zich vooral in voor een generatie Russen die misschien zijn visie niet zo vanzelfsprekend vinden ?
  • marc decherf

    3 jaar geleden
    Waar macht is is machtsmisbruik. Dit is al altijd zo geweest en dit zal altijd zo blijven.