NCTV hoeft passage over moslimorganisatie niet te schrappen (nos.nl)


De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) hoeft een passage over een moslimorganisatie in een onlangs verschenen dreigingsanalyse niet aan te passen. De voorzieningenrechter in Den Haag heeft dat bepaald. ...

door MeneerRontgen in Binnenland  ·  36 Reacties

  • 7
  • 780x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarmee niet bewezen is dat de uitspraak ook waar is. Tsja wie spreekt hier de waarheid?
https://mrwn.nl/nctv-beschuldigingen/

19
1 Hendrianus

@1 Die griezelige moslimorganisatie in ieder geval niet.
Het zoveelste gevalletje taqiyya in jouw linkje.

2
2 MeneerRontgen

@1
In het geval je wat hebt gemist.

Moslims nemen een pedofiel, moordenaar, verkrachter, slavenhouders, beul, en psychopaat als voorbeeld van de perfecte mens.
Het is deze psychopaat, die ook nog eens trots is op zijn weerzinwekkende misdaden.
Net als zijn volgelingen.
Mohammed is de overtreffende trap van Hitler en Pol Pot.

Volk dat zijn levensvisie in woord en daad vorm willen geven, het ook daadwerkelijk doen.
Een staat onder de Soera en de Sharia. Elke moslim, zonder uitzondering heeft hier op gezworen.

En dan ga je nog afvragen wat waar is ?

3
3 plutarchus

@3
Was het je buurman?

19
4 Hendrianus

Hendrianus Hendrianus Beste Hendrianus,

Stel, hypothetisch dus dat ik, of een groep zou oproepen dat Hitler en Pol pot eigenlijk best wel toffe gasten waren.
Stel, hypothetisch dus dat ik, of een groep wegkijken bij de misdaden die ze hebben begaan.

Stel, hypothetisch dus dat ik, of een groep vinden de het elimineren, respectievelijk uitroeien van mensen die het niet met Hitler en/of Pol pot eens waren feitelijk geen probleem is.
Stel, hypothetisch dus dat ik, of een groep vinden dat dit een hoger doel dient.

Stel, hypothetisch dus dat ik, of een groep vinden Mein Kampf een heilig boek is.

Verwacht dan dat dit (terecht) niet wordt geaccepteerd.

2

plutarchus    
meer dan 3 jaar geleden door plutarchus

Een islamitische organisatie die de democratische rechtsorde wil bevorderen is net zoiets als een vegetariër die het eten van (meer) vlees wil bevorderen.

2
5 Graaier1000

@2

Je schrijven sluit naadloos aan op het doel van MRWN, je illustreert precies wat er gaande is.

"De laatste decennia worden moslims in Nederland steeds vaker en vaker in het verdomhoekje geplaatst. Onder het mom van veiligheid en vrijheid van meningsuiting wordt de moslim in zijn recht op godsdienstvrijheid beperkt en voor ‘rotte vis’ uitgemaakt. Internationaal werd dit dan ook al snel gesignaleerd en benoemd door verschillende mensenrechtenbehartigers. De Nederlandse politiek heeft zich echter grotendeels doof gehouden voor deze internationale kritiek. Volgens de volksmenners, die stemmen winnen met het zaaien van haat, is de multiculturele samenleving ‘mislukt’ en daar moet iemand de schuld van krijgen. Anno 2020 is ‘de moslim’ in Nederland een zondebok die lijdzaam moet toekijken hoe zijn religie ‘achterlijk’ wordt genoemd en zijn profeet voor ‘pedofiel’ wordt uitgemaakt. Als je als moslims zijnde hier kritiek oplevert dan ben je ‘onderdrukt’ door de eigen gelederen of niet loyaal aan de Nederlandse samenleving. Een goed bedoelde poging om het geloof uit te leggen, wordt bestempeld als een vijandige aanval op de ‘vrije samenleving’ en maakt deel uit van het wijdverbreide complot tot ‘islamisering’. De trieste werkelijkheid is echter dat vele moslims in Nederland – van jong tot oud – zich dagelijks onderdrukt voelen op basis van negatieve ervaringen. Deze negatieve ervaringen ontstaan door onwetendheid en vooringenomenheid over de Islam. De waarheid is dat er helemaal geen complot tot ‘islamisering’ bestaat onder de moslims in Nederland. Sterker nog, de verschillende islamitische organisaties zijn vaak onderling hopeloos verdeeld. Hierdoor blijft de stem van de gewone moslim ongehoord en wint de islamofobie terrein. Het ene incident volgt de ander in zo een tempo op dat er inmiddels sprake is van structurele islam- en moslimhaat. Hierbij moet ook eerlijk vermeld worden dat de meerderheid van de Nederlanders geen haat koestert tegen de moslims. Echter wordt de haatdragende boodschap van een kleine minderheid steeds meer als normaal gezien en verspreidt dit gif zich in rap tempo. De media neemt hier een belangrijke rol in."
https://mrwn.nl/ons-doel/

17
6 Hendrianus

Hendrianus Hendrianus "Deze negatieve ervaringen ontstaan door onwetendheid en vooringenomenheid over de Islam"

Moet je telleurstellen, helaas.
Tot voor kort was er onwetendheid over de Islam.
De aanslagen, het geweld, de onverdraagzaamheid van moslims tegenover anders denkenden, in woord en daad heeft geleid tot een ander sentiment.

Moslims claimen het woord en de daden van Mohammed als leidraad te nemen hoe een ticket te bemachtigen voor het paradijs.
Dan blijkt dat deze Mohammed toch echt een pedofiel te zijn geweest, naast uiteraard slavenhouder, beul, moordenaar, racist en verkrachter.
Dan blijkt dat deze Mohammed toch echt een psychopaat was. Een misdadiger waarbij de daden van Hitler en Pol Pot verbleken.

Dit is geen mening, het is ook geen moslimhaat.
Het is de feitelijke weergave van de Koran zelf. De islam staat niet voor vrede, de koran staat voor moord en doodslag voor mensen die het woord van psychopaat Mohammed verwerpen.

Stop met te claimen dat de Islam een geloof is. Dat is het expliciet niet.
De islam is een ideologie van psychopaat Mohammed, een regelrechte misdadiger.

Blijft opmerkelijk dat moslims wel huile huile doen, maar niet ingaan op het feit dat hij betrokken was in 33 conflicten, een voorliefde had voor sex met kinderen en slaven.

Dit zijn zaken die wellicht 1400 jaar geleden nog acceptabel waren, nu niet meer.
De ideologie van psychopaat Mohammed is een enorme sprong terug in de tijd.
De ideologie van psychopaat Mohammed is op geen enkele wijze te verenigen met het verdrag van NY 1946, de verklaring van de rechten van de mens.

Dit is de trieste werkelijkheid, moslims leiden aan en cognitieve dissonantie.
Als er een oplossing is voor integratie van moslims, begint dat bij de erkenning dat Mohammed een psychopaat en misdadiger is/was.
Post mortem wordt bijgevoegd in het rijtje Hitler en Pol Pot.

Het geloof in een almachtige entiteit als zijnde Allah is dan niet meer afhankelijk van het adoreren van een misdadiger.
Ik ken ze dus wel, moslims die zeggen dan Mohammed een vreselijke viespeuk is geweest.
Ze durfden het alleen niet hardop te zeggen, uit vrees voor de gevolgen, waaronder te worden uitgesloten, of erger te worden vermoord.

Deus beste Hendrianus, durf jij het wel te benoemen ?

1

plutarchus    
meer dan 3 jaar geleden door plutarchus

Hendrianus Hendrianus "en zijn profeet voor ‘pedofiel’ wordt uitgemaakt."

En is dat gelogen? Het is ook een moordenaar en een roverhoofdman. Je kunt je als moslim beter afvragen of je wel zo iemand als voorbeeld wilt zien.

Je kunt inderdaad stellen dat het ene incident het andere opvolgt, alleen zijn de slachtoffers in het algemeen niet-moslim.

0

RobP    
meer dan 3 jaar geleden door RobP

Hendrianus Hendrianus De multiculturele samenleving is overal mislukt. Ga maar kijken, overal getto´ s, eigen cultuur, eigen taal en achterdocht. Culturen zijn als water en olie, die kun je niet mengen. daarom mag je van een immigrant verwachten dat hij integreert en assimileert.

4

samcash    
meer dan 3 jaar geleden door samcash

De weerstand tegen de Islam is zeer begrijpelijk. Iedereen walgt van IS en de aanslagen die gepleegd worden. Maar, gaan de geloofsfanatici nu de boel verstieren voor alle andere gelovigen? Ik vind het te gemakkelijk om alles op één hoop te gooien. Te gemakkelijk om in een partij programma te schrijven, 'verbiedt de Koran'. Overigens moet ik niets hebben van dogmatische godsdiensten en dat zijn zij allemaal.

Van een migrant verwacht ik dat hij zijn steentje in de maatschappij bijdraagt en welk geloof dat hij aanhangt interesseert mij geen biet. Dat interesseert mij ook niet bij een Jehova getuige en noem alle stromingen die we in NL maar hebben op.

Dat eigen culturen elkaar opzoeken in den vreemde is volkomen normaal. Deden Nederlanders in Australië, Canada en Nieuw Zeeland ook en dan heb ik het nog niet gehad over onze koloniën.

En Mohammed is een pedofiel? Domme praat. Een roverhoofdman, een moordenaar? Wat was God toen hij de zeven plagen opriep, de zondvloed en Sodom en Gomorra uitroeide? Die God wordt door miljoenen aanbeden. En dat is precies wat ik tegen een religie heb. Ze zijn star, dodelijk voor 'zelf nadenken', jagen angst aan voor gewin, belonen is ..later. Zelfs mijn hond trapt er niet in. Maar als anderen er steun en troost in vinden wie is een ander dan om dat te verbieden?

17
7 Hendrianus

"
Ik vind het te gemakkelijk om alles op één hoop te gooien.
Overigens moet ik niets hebben van dogmatische godsdiensten en dat zijn zij allemaal."

@11 ,
Eerst vindt u het te gemakkelijk om alles op één hoop te gooien om vervolgens toch alles op één hoop te gooien...

1
8 Graaier1000

Graaier1000 Graaier1000 Met alles op één hoop bedoel ik soennieten, salafisten, sjiëten met terreur.
Dat alle religies dogmatisch zijn is een feit. Je vindt het ok of niet bij je passen.

12

Hendrianus    
meer dan 3 jaar geleden door Hendrianus

"Te gemakkelijk om in een partij programma te schrijven, 'verbiedt de Koran'."

@11 ,
De Koran is toegestaan in Nederland, heeft zelfs een prominente plek in de Tweede Kamer terwijl een boek als "Mein Kampf" verboden.
Dit terwijl er veel meer haat en geweld in de Koran staat dan in Mein Kampf...
Hypocriet.

0
9 Graaier1000

Graaier1000 Graaier1000 Tsja, Mein Kampf is geschreven door een man die de wereld in een oorlog stortte en een genocide op Joden, homo's, zigeuners, gehandicapten, tegenstanders en krijgsgevangenen beging. Het nazisme was een verderfelijke ideologie.
Van mij hoeft Mein Kampf niet verboden te zijn maar begrijp wel dat het verboden is.

13

Hendrianus    
meer dan 3 jaar geleden door Hendrianus

Graaier1000 Graaier1000 "Dit terwijl er veel meer haat en geweld in de Koran staat dan in Mein Kampf..."

Wil je her verbod op Mein Kampf opheffen of de Koran, maar dan ook de Bijbel, verbieden?

13

Hendrianus    
meer dan 3 jaar geleden door Hendrianus

Hendrianus Hendrianus Appels en peren!

De haat in de koran geldt tot in de eeuwigheid, moslims moeten altijd hieraan voldoen.
Wat er in de bijbel beschreven staat is verhalend. Nergens (!) staat er dat joden/christenen anderen non stop moeten uitroeien omdat een of ander vers dat zo bepaalt.

Als geweld een reden is om een boek te verbieden, wat doen we dan met alle (letterlijk) sprookjesboeken?
Hans en Grietje >>> geweld, Assepoester >>> geweld, De zeven geitjes >>> massamoord, Roodkapje en de wolf >>> geweld
En ga zo maar door.

Echter, NERGENS in de sprookjesboeken wordt opgeroepen om dit ook te doen, het zijn verhalen. De bijbel idem. Dat is een geschiedenisboek over hoe het het joodse volk verging, aangevuld met liederen, wijsheden.

De koran vertelt ook wel over de (gigantische hoeveelheid) veldslagen van Mo maar er wordt ook beschreven dat de strijd pas gestreden is als heel de mensheid aan Allah toe behoort. Er moet dus gevochten worden tegen de kafirs totdat er geen over zijn!

0

MeneerRontgen    
meer dan 3 jaar geleden door MeneerRontgen

"De ideologie van psychopaat Mohammed is op geen enkele wijze te verenigen met het verdrag van NY 1946, de verklaring van de rechten van de mens."

@8 ,
Het verdrag inzake de Rechten van de Mens is dan ook met name door islamitische landen NIET ondertekend...

0
10 Graaier1000

Graaier1000 Graaier1000 Op het gebied van mensenrechten scoren islamitische landen nog onvoldoende maar net als dat in het Westen het geval was/is is er wel ontwikkeling. Er zit een rijke geschiedenis vast aan de mensenrechten,

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Universele_Verklaring_van_de_Rechten_van_de_Mens
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Islam_en_mensenrechten

En Nederland heeft ze erkend dus wie het niet aanstaat........vertrek maar.

17

Hendrianus    
meer dan 3 jaar geleden door Hendrianus

Hendrianus Hendrianus Je beseft je dat het gros van de moslims dan moet vertrekken?
Want de islam (de ideologie waarin ze vast zitten) heeft niets met mensenrechten. De islam is "mensenrechten" vanuit de islam. Dat wil zeggen dat de kafirs veel minder (vaak geen) rechten hebben.

0

MeneerRontgen    
meer dan 3 jaar geleden door MeneerRontgen

MeneerRontgen MeneerRontgen Ach, de Bijbel heeft ook niet zoveel op met mensenrechten

3

Hendrianus    
meer dan 3 jaar geleden door Hendrianus

@Hendrianus. Stop nou met je gezeur over de bijbel. De bijbel is een geschiedenisboek. In die tijd bestonden er nog geen mensenrechten.

De koran geldt echter altijd, ook NU in de tijd van mensenrechten.
Mensenrechten zijn onderworpen aan de koran dus gelden de mensenrechten niet voor moslims.

1
11 MeneerRontgen

Waar het hier over gaat is de positie en de ideologie van psychopaat Mohammed wat op geen enkele wijze te verenigen met het verdrag van NY 1946, de verklaring van de rechten van de mens.
De koran, respectievelijk de Soera en de Sharia zijn de rechten van de mens, vanaf 1400 jaar geleden tot in de eeuwigheid.
Voorbeeld is de moslimbroederschap, een islamitisch genootschap dat in haar statuten heeft staan een staat/samenleving na te streven op basis van de Soera en de Sharia.
IS was een het kalifaat op basis van de Soera en de Sharia.

Geen scheiding tussen staat en moskee. Een moslim is een moslim, omdat hij/zij hierop heeft gezworen. Het is de pijler onder de Islam.
Genoeg daarover, want dat weet je wel.

Psychopaat Mohammed vergreep zich wel degelijk aan kinderen. Op het moment dat een meisje menstrueert is zij volwassen. Psychopaat Mohammed ging dan ook volledig los op Aisha, het kind was 9 !
Inderdaad, dan ben je een als persoon een ranzige pedo.
Het houden van slaven om seksuele lusten op te botvieren hoeft ook geen verdere uitleg.
IS zag de gevangen genomen vrouwen ook letterlijk als oorlogsbuit, zoals psychopaat Mohammed het beschrijft in de Koran.

Blijft vreemd dat Nederland in 1863 slavernij heeft afgeschaft. Alles wat hierna verwijst moet verdwijnen,
Dit terwijl één van de grootste racisten en slavenhouder aller tijden hierom geëerd wordt.
Vergeet ook niet dat de mannen werden gecastreerd, het waren geen moslims, mochten zich niet voortplanten.

Stel, hypothetisch dat ik, of een groep zou oproepen dat we weer gaan handelen in negers.
Zal niet in dank worden afgenomen.
Moslims daar in tegen, mogen hiertoe nog steeds oproepen, immers het in lijn met hun voorbeeld Mohammed 1400 geleden, de Soera en de Sharia.

In de discussie over de Islam gaat het niet over een geloof in een almachtige entiteit. Het gaat er om dat wat voor de ene persoon een profeet is, voor de andere een psychopaat en misdadiger is.
Je blijft dus wekijken voor de meest verschrikkelijke dingen die psychopaat en misdadiger Mohammed heeft begaan.

1
12 plutarchus

plutarchus plutarchus @plutarchus En dit alles willen figuren zoals Hendrianus maar niet geloven. Deze verschrikkelijke waarheid komt ze namelijk niet goed uit.

0

MeneerRontgen    
meer dan 3 jaar geleden door MeneerRontgen

Dat heet cognitieve dissonantie.
Moslims zijn het voorbeeld dat dit verschijnsel zowel individueel als collectief voorkomt.

Eigenlijk weten ze wel dat Mohammed een pedo, psychopaat en misdadiger is.
Hier kunnen ze maar moeilijk mee omgaan. Ontkennen, kwaad worden, ect maakt het alleen maar erger.
Zie de reacties van Hendrianus, een schoolvoorbeeld.




https://nl.wikipedia.org/wiki/Cognitieve_dissonantie

Cognitieve dissonantie is de onaangename spanning die iemand ervaart bij tegenstrijdige overtuigingen, ideeën of opvattingen of bij handelen in strijd met de eigen overtuiging. In zijn boek A Theory of Cognitive Dissonance uit 1957 stelde Leon Festinger dat mensen streven naar het verkleinen van dissonantie en daarvoor hun opvattingen of gedrag aanpassen.

1
13 plutarchus

@MeneerRontgen @plutarchus

Ik ben blij dat jullie er samen uit zijn. question

1
14 Hendrianus

Hendrianus Hendrianus Blij dat ik je kon helpen met het vaststellen van cognitieve dissonantie.
Hoop dat je hier dan ook aan gaat werken. Is niet makkelijk, maar je komt er wel uit.

1

plutarchus    
meer dan 3 jaar geleden door plutarchus

plutarchus plutarchus Zelfde verhaal voor christenen/ Europeanen kijken ook liever niet de duistere zijde van hun geschiedenis geldt ook voor andere religies / volkeren , ze kijken liever naar het aangename , positieve en vergeten of verdoezelen hetgeen wat daar niet aan voldoet.

2

21st Century Guy    
meer dan 3 jaar geleden door 21st Century Guy

21st Century Guy 21st Century Guy Jawel hoor, de katholieke kerk is/was ook een roversbende.
laat daar geen misverstand over bestaan.

Wat hier het punt is, Mohammed was een misdadiger, een psychopaat waarbij de daden van Hitler en Pol Pot kinderspel waren.
Trouwens christenen, de naam zegt het al Christus, was in zekere zin ook een profeet.
Kan me geen passages voor de geest halen waar hij zich schuldig maakt aan verkrachting of slavernij opriep tot moord en geweld.
Dit in tegenstelling tot die andere profeet, Mohammed die de meest weerzinwekkende daden op zijn geweten heeft. Schijnt normaal te zijn voor zijn volgelingen, het is ook het voorbeeld van de perfecte mens.
Wel een dingetje lijkt me.

Laten we er nu niet omheen draaien en zaken benoemen zoals ze zijn.
Mohammed was een misdadiger en psychopaat.

1

plutarchus    
meer dan 3 jaar geleden door plutarchus

@plutarchus Leef jij ook in 2020 ? Het lijkt er soms op alsof je je zo'n 1400 jaar terug leeft in de tijd van de figuur Mohammed die nogal belangrijk schijnt te zijn voor jou want je hebt er steeds over.
Je zou naar aanleiding van de daden van hedendaagse moslims eerder kunnen stellen dat hij geen voorbeeld voor hen is want de overgrote meerderheid staat namelijk níet in zijn voetsporen.
Je kunt allerlei griezels opnoemen maar dat vormt een zeer kleine groep miniscuul klein , maar nog altijd te veel , elke misdadigers is er een te veel van een zakkenroller tot een moordenaar tot een massamoordenaar.

3
15 21st Century Guy

21st Century Guy 21st Century Guy En er maar omheen draaien.

Benoem het gewoon, Mohammed was een psycholoog en misdadiger.
Zo moeilijk is het niet

Niet steeds met het vingertje wijzen, ja maar hunne hunnie dan.

1

plutarchus    
meer dan 3 jaar geleden door plutarchus

plutarchus plutarchus Je bent een hele vreemde figuur met je Mohammed obessie, er zijn tig misdadigers geweest nog veel grotere ook dan deze figuur , wat het is nut om dat steeds op te rakelen , begrijp er geen reet van maar goed als jij een Mohammed obessie wil hebben mag je die hebben net als mensen die een islam of christendom obessesie kijk alleen niet vreemd op als ze je eentonige, obsessieve gedram goed zat worden.

0

21st Century Guy    
meer dan 3 jaar geleden door 21st Century Guy

plutarchus plutarchus Pleur op man, Mohammed was helemaal geen psycholoog , en verder interesseert die dooie me op geen enkele manier, alleen geïslamieerden zijn geïnteresseerd in deze figuur, welke gezonde Hollandse jongen heeft daar nu belangstelling voor ?!

0

21st Century Guy    
meer dan 3 jaar geleden door 21st Century Guy

21st Century Guy 21st Century Guy "@plutarchus Pleur op man, Mohammed was helemaal geen psycholoog"

@ 21st Century Guy,
Lijkt mij een tikfout (of automatische invulling via mobiel) van plutarchus.
In een eerdere reactie had plutarchus het over een psychopaat.

0

Graaier1000    
meer dan 3 jaar geleden door Graaier1000

21st Century Guy 21st Century Guy Christenen leiden hun geloof af aan de figuur Christus, vandaar de naamgeving christenen.

Moslims leiden hun geloof af van de figuur Mohammed, vandaar de naamgeving moslims of Mohammedanen.

0

plutarchus    
meer dan 3 jaar geleden door plutarchus

@ 21st Century Guy,
In tegenstelling tot andere dode dictators/massamoordenaars heeft deze Mohammed nog steeds veel volgelingen, zelfs meer dan toen hij nog leefde.
Zo'n 1,6 miljard volgelingen die zijn ideeën, leefwijze en daden als voorbeeld zien.
De gezonde Hollandse jongens zullen hier niet snel in trappen maar niet-Hollandse jongens waarvan er steeds meer in Nederland zijn/komen vinden Mohammed de beste mens die ooit op aarde geleefd heeft en een goed voorbeeld om te leven zoals hij dat gedaan heeft.
En hoe je het ook wendt of keert, dat is geen goede ontwikkeling.

1
16 Graaier1000

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Ach jeee daar hebben we er weer een, een van de vele verhaaltjes vertellers tegen redelijke vergoeding!...

zojuist geplaatst door Zie Hier

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@69Al wéér niet goed gelezen!.Ik heb het over vluchtelingen, niet over asielzoekers. Niet alle vluchtelingen zijn asielzoekers en niet all...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Offtopic

@2682Kom vanavond wel even terug. Het is nu een beetje te vroeg voor zo'n cocktail. 😉...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

29 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

30 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

32 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

32 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

33 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Lovers Porn VideosLove Flops HentaiIndonesan PornNutakiCaneraprivePornstarsnameSouth Indian Sex TubeKazumi SquirtBarbie Rous PornDeja Marie PornNude Hottest ModelsShemale BukkakeNew Xxx Sex HdReal Gay PornVandeven HeatherFutanari BlowjobHorror HentaiDespicable Me PornHeroine XxxJapani Jabardasti SexShama DeshpandeJessa Rhodes BlackedExtreme XxxGujarati Sex Video DownloadJapanese Milf XnxxBig Tit Asian LesbiansSex DateChastity Belt PornGujrati PornDoremon Porn GamePorn OkaySafe Porn Web SiteNude Girlfriend GameTwitter Hot AuntyNokal XxPov FfmYou. PornMom Daughter Threesome PornMystic Being PornJosylyn JaneDating Naked UncensoredCouple Sex VideoOdisha New Sex VideoWomen's Nude WrestlingSitus BokepjepangXxxoe_Pantie TeaseBig Boobs Porn ActressSexopornô GrátisSavita Bhabhi ComicsPorn Hub PornKhana Sex VideoIndiangirlspornJapanese Secretary PornFfm CreampieNaked Hot GirlJapenese UpskirtsNattyladyboyVepormBest Sexting SitesAnal LesbianElizabeth Olsen Nude ScenesDesi Mami PornDesi Tite SexMother Daughter FuckHuge Natural TitsHentailsRusas PornXnx Sex Video DownloadIndian Sex Indian Sex Indian SexMallu ThreesomeEllie Idol PornShakeela Nude ImagesStream HentaiAnaldan PornSappgic EroticaMom And Son Share A Bed PornRedditgonewildBoys Halfway HouseLittlespoonz NudesJammu Sex VideoNaughty XxxSexy Videos In BathroomPornhub4Hispanic PornVideos Pornos RecientesVoyeur HomePorn Hub PreminmFarah Abram NudeHospital SexFanvan OnlyfansBoys Sex Videos ComeDeshi Gf SexRedtubeliveXnxxn TubeTop Site PornSite De CornoHannah John-kamen NudeLexi LoorePhonerotica ComTamil X Videos DownloadIndian Bhabhi Chudai VideoBoobs Suck KissHeather Kane PornChinese Models NudeAllpormcomicFree Nude Web CamsVios PornBig Dick HentaiFun XnxxPlumber Sex ComBig Boob's AnimeWww Best Sex VideosX Video Desi IndiaComics Porn Adult55inchesofpassionToys Lesbian PornSex Bf FullStacy PerkinsMr.deepfakesBun PornHardcore ScissoringAnorecsic PornLesbians Squirt HardcorePururin IoBeeg Com VideoMilan Sex VideoXxx AnimationNew Sensations Pornسكس ديوثکانال سکسی تلگرامHot Porn HdLatest Hindi PornLeaked SexMumtaj Sex FilmHairy Mature CreampieXxx Sane LeoniItskyliebbwPornoespanolR/breedingBrenus VidcapFstsl.modelHand Job ConpilationRahul XxxXnxx 1995FootfetishtubeCamping SexSoul-sucker PornPixhentai/Porn Bun