Rozemarijn Vedder & Fariz Susetyo 16 jaar - Leerlingen (youtube.com)


Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie ...

door Rattocasi in Gezondheid  ·  55 Reacties

  • 2
  • 774x gelezen
Reageer met een Emoji
1
13

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De tranen schieten hier echt van in je ogen.
Overheid ga je rot schamen.

17
1 Rattocasi

Grappig het BPOC gesprek duur een uur en hier heb je al in een paar minuten 8 duimpjes naar beneden die personen die dat doen kan het dus geen donder schelen dat er kinderen naar de bliksem gaan.

14
2 Rattocasi

https://bpoc2020.nl/verhoren/
De griep wordt onderschat, veel mensen krijgen ook longontsteking met griep.

13
3 Rattocasi

Meiske wordt gewoon hier weggedrukt. Triest.

@1

Ik krijg de tranen in mijn ogen van deze maatschappij inmiddels. Of liever: het ontbreken daarvan.

11
4 Artikel39

@4 De empathie vind je hier niet echt.
Luister een naar Jan de bonte neuroloog.
6 december. beginnen bij 1.11 want dat is de samenvatting

12
5 Rattocasi

En heel toevallig heeft het ziekenhuis jan Bonte op een zijspoor gezet op 15 december.
Met andere woorden niet uit de school klappen Arts want overheid heeft altijd gelijk in een dictatuur.
https://www.rijnmond.nl/nieuws/202146/Ikazia-Ziekenhuis-zet-veelbesproken-neuroloog-Jan-Bonte-op-zijspoor

12
6 Rattocasi

@5
Die heb ik al in zijn geheel gezien. Volg hem ook op twitter.
Empathie ontbreekt hier grotendeels, je kunt empathie krijgen wanneer je bereid bent om alle andere ellende ondergeschikt te maken zoals: ontslagen, ondernemers naar de sodemieter, jongeren in depressie, alle andere dodelijke aandoeningen zoals kanker en hartfalen, immense eenzaamheid, zorgpersoneel met gewetenswroeging, coronascheidingen, meer huiselijk geweld, uitgestelde zorg, verdieping psychiatrische aandoeningen, leerachterstanden en groei voedselbanken. Dan ben je de man of vrouw hier.
In mijn optiek ben je dan een egoist en/of aso.
Terug naar normaal is wel verkeken voor onze maatschappij, maar ach je mag weer op reis na dit, de kroeg in, naar het museum en bioscoop en pinkpop. Dat je maar even weet waar het leven over gaat.

11
7 Artikel39

@2
Het kan ook zijn dat een aantal mensen al weet dat onder meer Pedro Kuit en zijn dochter Jade voor geen meter te vertrouwen zijn en hun zogenaamde onderzoekscommissie een lachertje. Het is in werkelijkheid om te huilen dat jij denkt dit zootje ongeregeld op het podium te moeten zetten. De betrokken voormalige rechter is bijvoorbeeld een bekende van Janet Ossebaard; ze leerden elkaar kennen bij een graancirkeltocht in Engeland.

Noot: dit 'gesprek' geen uur maar 34 minuten.

0
8 Wilmama

@1 t/m @7
Nederlandse complotgroepen zoals Viruswaarheid, Café Weltschmerz, Gezond Verstand en de artsen die in juli een brandbrief tegen de coronawet schreven, worden beïnvloed door een Amerikaanse lobby-organisatie: de John Birch Society. Onder meer Viruswaarheid werkt nauw met zogenoemde ‘Birchers’ samen om coronamaatregelen en het COVID-19-vaccin tegen te houden, blijkt uit onderzoek van Pointer, Platform Authentieke Journalistiek en De Groene Amsterdammer.

https://pointer.kro-ncrv.nl/artikelen/complotdenkers-strijden-met-amerikaanse-lobbyclub-en-kennedy-telg-tegen-coronamaatregelen

(**) Ook de brandbrief die Nederlandse artsen begin juli schreven tegen de coronawet blijkt onderdeel te zijn van een aan de John Birch Society verbonden campagne. Een van de ondertekenaars, de in Brussel opgeleide huisarts Elke de Klerk, werkt nauw samen met de lijfarts van Kennedy: de uit Hamburg afkomstige Heiko Schöning.

Schöning richtte in april samen met vier collega’s de organisatie Ärzte für Aufklärung op, waarmee ze actievoeren tegen vaccins en verplichte mondkapjes. Hij sloot zich vervolgens aan bij de Duitse actiegroep Querdenken en zette een platform op om zijn succesvolle strategie naar andere landen te exporteren. Het recept is in elk land (waaronder Spanje, Italië, Engeland, Amerika en Hongarije) steeds hetzelfde: een groep medici stelt een brief op waarin ze vraagtekens zetten bij de maatregelen. De bronnen waarop ze zich baseren zijn veelal discutabel en hun claims over bijvoorbeeld de ernst van het virus zijn al meerdere keren weerlegd. Toch krijgen de acties veel aandacht vanwege de deskundigheid die de artsen lijken te hebben.

Zo ook in Nederland. Initiatiefneemster Evelien Peeters (internist) sloot zich, nadat ze de brandbrief had geschreven, aan bij enkele leden van Café Weltschmerz. Al snel werd een website gemaakt en de publiciteit opgezocht. De site, zo bleek uit ons eerdere onderzoek, werd gemaakt door een aanhanger van Viruswaarheid. (**)

2
9 Wilmama

@1 @2@3

Piedro Kuit is een freelance dominee en pastor die uitvaarten en huwelijken verzorgt.
Samen met zijn dochter Jade heeft hij de website "doenormaal" opgericht.
Die twee hebben aangifte gedaan tegen M.Rutte en H. de Jonge wegens o.a.
terrorisme. (?)
Hoort in het zelfde rijtje thuis als Lange Frans, Willem Engel etc.

1
10 Mies het zusje van Wim

@1 @2 @3

corrrectie: de website :" doezelfnormaal" ipv "doenormaal".

1
11 Mies het zusje van Wim

@7 Het grappige is de personen die hoog in het vaandel hebben dat je er voor de maatschappij en de andere er moet zijn (onder jouw stuk te lezen) het ineens over de persoon ( wappies en de complotdenkers) gaan hebben en niet over de inhoud van de BPOC.
Er wordt altijd op de man gespeld en verwijten andere dan dat ze op de man spelen.

Ze gaan nooit op de inhoud in van de gesprekken en wat het andere mensen aandoet buiten de covid19 om, ook willen ze de schade niet zien die buiten de covid19 aan mensen aangericht worden en dan zeggen, je doet het voor een ander, ga je toch afvragen over welke ander ze het hebben als ze de rest schade niet zien, want de rest schade is enorm groot en zal nog lang door ebben.

Hierbij zijn ze ook even vergeten hoe belasting en overheid mensen vernietigd hebben, dat is nu in een parlementaire enquête te zien, maar deze personen zullen daar ook vast niet het van leed zien wat deze is aangedaan, net als de covid19 maatregelen veel mensen zullen vernietigen.

15
12 Rattocasi

@12 CC: @10
[ @7 Het grappige is de personen die hoog in het vaandel hebben dat je er voor de maatschappij en de andere er moet zijn (onder jouw stuk te lezen) het ineens over de persoon ( wappies en de complotdenkers) gaan hebben en niet over de inhoud van de BPOC.
Er wordt altijd op de man gespeld en verwijten andere dan dat ze op de man spelen. ]

Op de eerste plaats is er bij deze zelfbenoemde commissie geen sprake van hoor en wederhoor, dus welke serieus te nemen inhoud van deze BPOC?! Dit keer worden twee gehersenspoelde tieners voor hun karretje gespannen alsof het niets is. Fariz Susetyo en Rozemarijn Vedder doen (helaas) voorgekauwde uitspraken die nergens op slaan. Bijvoorbeeld hier:
(**) In de communicatie blijft de school schermen met “de besmettingen stijgen weer.” Dat is een vorm van angst aanjagen. Terwijl iedereen nu al weet dat dit geen besmettingen zijn, maar positieve testuitslagen. Nota bene van een testmethode die nooit ontwikkeld is om een virus mee vast te stellen en door meerdere rechtbanken in Europa al ongeldig is verklaard. Zelfs een geit, een papaya, een glas cola en appelmoes testen positief met deze test. Ook over deze PCR-test hebben onze ouders alle officiële documenten en bewijzen doorgestuurd naar school dus zouden ze niet achteraf kunnen zeggen: “Wir haben es nicht gewust”.(**)

Eerder in de 'verklaring' refereerde Fariz ook al aan WOII en beweerde de snotneus te kunnen voelen hoe het toentertijd was:
(**) Toen wij in de tweede week hoorden van een mede student dat zij ongezien zonder mondkapje de school was binnengekomen, waagden wij de gang naar school ook, zo graag wilden wij elkaar weer ontmoeten en plezier maken met andere klasgenoten zonder angst. Maar eigenlijk is het toch idioot dat je op je eigen school, waar je veilig zou moeten zijn, constant om je heen moet kijken en hopen dat niemand je verraadt. Het voelt aan als hoe de situatie was tijdens de Tweede Wereldoorlog. Toen deden mensen ook dingen uit angst, keken weg voor de waarheid, geloofden gemakshalve de staatspropaganda en verraadden elkaar om zelf uit de wind te blijven. Ook op school zijn de docenten meer bezig met handhaven en “befehl ist befehl”- gedrag dan dat ze hun echte functie uitvoeren.
Wij krijgen niet de indruk dat ze nog zelfstandig nadenken of onderzoek doen over of al deze regels wel gezond zijn voor zichzelf of voor jongeren die gedeeltelijk onder hun verantwoordelijkheid vallen tijdens schooltijd. In de tijd dat wij maanden thuis zaten hebben wij dat onderzoek wél gedaan waardoor wij onze rechten, wetten en de macht van de farmaceutische industrie hebben leren kennen. We hebben afgelopen jaar meer geleerd van de maatschappij en machtsverhoudingen in de wereld dan al die jaren op school bij elkaar.(**)

Ik voel diep medelijden met deze twee jongeren die op een gigantische manier voor de gek werden en worden gehouden. Dit is m.i. nog minder dan derderangs.

2
13 Wilmama

@13 ,

zo'n zelfbenoemde "commissie" houdt er blijkbaar Goebbelsiaanse praktijken op na.
Te schofterig voor woorden.

1
14 jodelatedieho

@12
Quote uit @13 :
[......Zelfs een geit, een papaya, een glas cola en appelmoes testen positief met deze test. Ook over deze PCR-test hebben onze ouders alle officiële documenten en bewijzen doorgestuurd naar school dus zouden ze niet achteraf kunnen zeggen: “Wir haben es nicht gewust”.]

https://pointer.kro-ncrv.nl/artikelen/wat-zegt-appelmoes-over-de-coronatest?

Misleidende video over coronatest op voedsel volop gedeeld op sociale media

1
15 Wilmama

@14 CC: @10
Ik zie nu dat ik de link naar de uitgeschreven tekst vergat. Lees en huiver: https://bpoc2020.nl/pdf/Susetyo-Vedder.pdf

1
16 Wilmama

@14 Wat vindt je er van wat deze mensen zeggen en wat de maatschappij aangedaan wordt?
Wat vind je van er van dat er veel leed is onder de bevolking door de corona maatregelen wordt aangericht of bestaan die niet voor jou?

@15 En wilmama jou leed is groter dan die van deze kinderen die dit mee maken als boeven behandeld worden voor een niet werkend mondlapje! Het is allemaal erger voor jou want jij bent oud en iedereen moet rekening met jou houden anders ga je misschien dood? En jou leed is ook veel groter dan de personen tegen deze commissie vertellen. Jou leed is groter dan de mensen die in verzorgingshuizen opgesloten worden en stikken omdat ze niet geholpen worden. En dan durf jij het te hebben over dat het niet waar is wat hier verteld wordt door verschillende personen?

15
17 Rattocasi

@17 ,

ga ergens anders ratten, randdebiel.

1
18 jodelatedieho

@12

Jij bent zo vreselijk naïef , de populistische in jip-en-janneketaal verspreide desinformatie over
Covid-19, de PCR test, dubieuze berichtjes op FB en youtube slik jij als zoete koek.
Jij zit wel heel diep in de fabeltjesfuik.

2
19 Mies het zusje van Wim

@16

Een 16 jarige muts, die de huidige situatie vergelijkt met de Tweede Oorlog !
Dom, dom, dom.
Wie zou dit epistel gedicteerd hebben, ik vermoed de freelance dominee.

2
20 Mies het zusje van Wim

@20
[ Wie zou dit epistel gedicteerd hebben, ik vermoed de freelance dominee.]

Vlak de beide ouderparen niet uit. Die hebben het potje i.i.g. zorgvuldig voorgekookt zo te zien:
(**) Onze ouders hebben beide herhaaldelijk goed onderbouwde brieven geschreven naar de directie en directeur van de school, compleet met de officiële data, nut en noodzaak van de maatregelen, de onbetrouwbaarheid van de PCR-test, de psychische en lichamelijke gezondheidseffecten van alle maatregelen op ons als studenten alsmede alle info over de overtredingen van de universele rechten van de mens, grondwetten en Code Neurenberg. Ook links naar staatsgeleerden, artsen, biologen, onafhankelijke onderzoeksjournalisten en zelfs naar de studie van de universiteit wat betreft het dragen van mondkapjes. Echter werd er in de reactie op de mails totaal niet ingegaan op de inhoud ervan. Er werd slechts een standaard reactie teruggestuurd dat ze zich houden aan de richtlijnen van het RIVM. En ondertussen bleven sommige docenten maar herhalen dat als we ons niet lekker voelen, dat we ons dan zouden moeten laten testen en de uitslag doorgeven aan school.

Toen de mondkapjesplicht daadwerkelijk officieel en dus ook verplicht werd op school werden wij vooraf weer streng toegesproken en gewaarschuwd. Onze ouders stuurden nogmaals een brief dat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze eigen gezondheid, dat een niet medisch mondkapje nooit bedoeld is om een virus tegen te gaan, dat mondkapjes niet bijdragen aan onze gezondheid maar juist zeer schadelijk zijn. Wederom met alle bewijzen van tandartsen, longartsen, virologen, studies en psychologen. Ook na deze mail werd er niet in gegaan op de inhoud van de brief. Er werd in de antwoordmail gewoon vermeld dat het niet anders kon. En als je je niet aan de regels wil houden dat je dan niet meer welkom bent op school. Je kan je dan melden bij je docenten om online lessen te gaan volgen. (**)

1
21 Wilmama

@21 En wat is jou status Wilmama dat je dit van een dominee kan zeggen, deze man heeft tenminste een ziel die ziet wat aangericht wordt in de samenleving kan ik van jou niet echt zeggen.

Je hebt niet zoveel met mensen toch? want het enige wat telt voor jou is 80+ met onderliggende gebreken de rest van de samenleving kan toch gewoon vergoren van jou!
Leg eens uit waarom kan jou het niet schelen dat naast covid19 de samenleving veel leed aangedaan wordt.

13
22 Rattocasi

@20 je hebt er niet zoveel mee wat de kinderen aangedaan wordt? Je ziet alleen je eigen angst en pijn? Kinderen mogen hun angst en pijn niet vertellen want er is alleen covid19 in jou ogen?

13
23 Rattocasi

@14 wat vind jij zo schofterig aan die commissie?
Dat mensen vertellen dat er meer leed is dan alleen covid 19?

12
24 Rattocasi

@22 Die 'dominee" richt wat aan bij zijn kinderen....... hoe bestaat het dat zo'n "begaan" persoon als jij dat niet door heeft........

1
25 MacGu

@23

10 plus, voor dom gezwam.

2
26 Mies het zusje van Wim

@17 @22
Drogreden/kulargument. Jij vult voor mij weer eens (foutief) in wat mij wel of niet iets kan schelen, en nu word ik geacht om aan jou uit te leggen waarom je daarmee aan de gang blijft? Daar hebben we in Nederland bijvoorbeeld het Pieter Baan Centrum voor.

2
27 Wilmama

@27
Jij reageert helemaal nergens inhoudelijk, of heb je dat echt niet door. Het is altijd hetzelfde spelletje, zo snel mogelijk mensen afbranden door zoveel mogelijk flauwekul op google zien te vinden.
Niet dat ik ook op een reactie van jou zit te wachten, maar probeer eens een mening te geven op mijn @7
Kleine reactie van mij op @13 van jou: het Redteam is ook een zelfbenoemde "autoriteit".

9
28 Artikel39

@28
Dat jij Jan B. Hommel volgt en o.a. zijn leugens serieus neemt, zegt naar mijn mening alles over jou en niets over mij.

0
29 Wilmama

@8 U vertrouwd de buitenparlementaire onderzoekscommissie niet. Waarom eigenlijk niet.
@9 U heeft wat tegen Café weltschmerz. Kunt u aangeven welke onderwerpen/interviews als onjuist beschouwd (en waarom).

In zijn algemeenheid: wat vindt u van het verhaal van deze twee leerlingen. Is het gelogen?
Vindt u het normaal dat leerlingen worden geïntimideerd door twee volwassen conciërges.
Kunt u aangeven waar precies uw kritiek ligt.

8
30 rlw

@13 Met u is niet van gedachten te wisselen. U heeft psychische problemen door in iedereen een vijand te zien.
Bijvoorbeeld uw opmerking: Op de eerste plaats is er bij deze zelfbenoemde commissie geen sprake van hoor en wederhoor, dus welke serieus te nemen inhoud van deze BPOC?! Dit keer worden twee gehersenspoelde tieners voor hun karretje gespannen alsof het niets is. Fariz Susetyo en Rozemarijn Vedder doen (helaas) voorgekauwde uitspraken die nergens op slaan

8
31 rlw

@29
Mens, de man onderbouwd alles tien keer beter dan jou en dat wil wat zeggen.
Maar ik krijg dus weer geen mening over de inhoud in @7 .
Jij bent af.

8
32 Artikel39

@32 Je @7 is gewoon een nietszeggend brouwsel. Valt verder niet veel op te zeggen.

2
33 RobP

@33
Snap jouw nietszeggende reactie niet. Zit even te kijken of ik wellicht te moeilijke woorden gebruikt heb, maar is volgens mij niet het geval. Ik houd het maar op toch wat problemen bij jou: slechte leesvaardigheid, reageren om te reageren, zoiets.

7
34 Artikel39

@30 En hiermede is bewezen dat vragenstellen niet meer mag van de gemiddelde nieuwskoerier lezer,, zo overtuigd zijnde van hun eigen gelijk. (doelend op het aantal minnetjes terwijl een vraag wordt gesteld).

5
35 rlw

@32 @34
Geen moeilijke woorden, maar wel taalfouten. (onderbouwT en dan JIJ)
Ik denk dan ook niet dat je überhaupt wel moeilijke woorden kent. 😉

0
36 marnadi

@36
Ja, ik zie het, was daar een beetje pissig. Dan gooi ik het er zo snel mogelijk uit. Taalfouten of niet.
Maar ik ken zat moeilijke woorden hoor, pas op.

3
37 Artikel39

@34 Je vraagt verschillende malen naar een reactie op je @7 en nu krijg je die en snap je het niet. Heeft dat nu iets met leesvaardigheid te maken....

0
38 RobP

@38
@7 Gaat over de opstelling van mensen op dit forum (een deel daarvan) ten aanzien van alle andere gevolgen van corona en het beleid. Dat wordt al snel gebagatelliseerd, ontkend, aangevallen, enz.
Daar geef ik mijn mening over in reactie op @5 .
Wat ik daar omschrijf zie je vervolgens ook weer op dit topic gebeuren.
Eindeloze herhaling van zetten.
Ach vooruit @7 is pure uitlokking.

7
39 Artikel39

@39 Ratacosi en empathie kun je krijgen zolang het maar tegen is.

0
40 RobP

@39 eigenlijk zie je dat in de hele maatschappij terug wat hier gebeurd, een andere mening is niet toegestaan dan wordt je meteen uit gescholden voor wappie of complotdenker, je moet je aan de regels van de groep houden en de groep hakt op je in als je daar anders in staat.

Als je dan vraag waarom ze het doen krijg je niet echt een antwoord.
Als je vraag vind je het normaal dat voor een relatief kleine groep ouderen de grote groep moet lijden, krijg je ook geen antwoord. Vaak weten ze de cijfers niet als je die vraag. Hoef ik niet te weten hoor je dan, willen niks weten horen erover . Als je dan zegt onder de 70 zijn er maar maximaal 600 doden zeggen ze dat kan niet als je dan zeg staat op RIVM willen ze het niet weten maar zijn dan wel bang.

@40 Nee schat want ik wil je mening respecteren alleen respecteer je de mijne niet.
als jij met mondlap wil lopen moet je dat doen heb ik geen moeite mee.
als jij je wil laten vaccineren heb ik geen moeite mee gewoon doen.
Als je elke dag de PCRwap in je neus wil hebben lekker doen heb ik geen moeite mee.

Waar ik moeite mee heb is dat jij het mij opdringt en geen weerwoord wil horen voor jouw denkwijze.

6
41 Rattocasi

@36 wel erg zielig van je dat het om de lettertjes gaat en niet om de inhoud van de tekst, nu nog even op de tekst reageren toch? want anders is het vrij zinloos het over de lettertje te hebben.

5
42 Rattocasi

@41 Zodra jij met 'schat' komt, ben je al volledig uit positie geluld.
Buiten dat, meningen interesseren me niet zo veel, iedereen heeft er wel een. Persoonlijk ga ik liever voor feiten.

0
43 RobP

@41
Zoals dat in de maatschappij gaat is terug te voeren op het begin van de coronacrisis. Er werd toen heel veel angst in de bevolking gepompt. Dan krijg je kuddegedrag. Ik las laatst nog het woord: saamhorigheid, maar dat is toch echt heel iets anders. Iedereen die gedrag vertoonde anders dan het gedrag van de kudde werd verstoten. Dat werd ook heel erg gevoed door de media. Mensen werden totaal aan de schandpaal genageld bij "afwijkend" gedrag. Allemaal instrumenten om gedrag af te dwingen.
De angst is inmiddels aardig afgenomen, dus komen er nu mutaties van het virus. Volstrekt normaal want er zijn er nog veel meer, maar goed. Dus weer angst gebruiken en daarnaast zijn de maatregelen zelf nu het krachtigste middel. Eerst was het de schuld van de complotters en wappies dat er mensen overleden, nu is het hun schuld dat we in een lockdown zitten. En de overheid voedt dat. Denk maar even aan het fluitconcert bij de toespraak in het torentje. Het is niet zo fraai wat ze aan het doen zijn. Al die verdeeldheid aanwakkeren.
Dus neem het anderen maar niet kwalijk het wordt bewust zo gedaan. Zij zijn daar ook slachtoffer van.
Ik hoop dat het ooit weer goed komt in de maatschappij, maar ik heb er een hard hoofd in.
Hier is veel schade aangericht.

4
44 Artikel39

Triest om te zien hoe de maatschappij beschadigt wordt, mensen vinden het soms al vreemd een ander aan te raken terwijl dat normaal is.
Mensen staan steeds op scherp daardoor ook veel agressiviteit.

Dit gaat zeker nog lang duren en de maatregelen zullen steeds erger worden en niet minder want overheid vind die controle over de burgers weel super.

Het is ook net of ze een kleuterklas aanspreken als je lief bent krijg je een snoepje en door dat ene jongetje wat niet mee doet worden jullie gestraft.
Te ziek voor woorden dit. In de psychologie kennen ze deze methode maar al te goed.

5
45 Rattocasi

Rattocasi Rattocasi Triest om te zien dat mensen waarde hechten aan de dubieuze 'Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie', en zelfs denken dat deze handel en wandel normaal is. Hier nog een voorbeeld van hoe absurd Pedro Kuit en de zijnen bezig zijn:
https://www.ad.nl/binnenland/inspectie-onderzoekt-vreemde-uitspraken-arts-coronatest-is-verkapte-vaccinatie-br~a30492d4/?utm_source=twitter

1

Wilmama    
meer dan 3 jaar geleden door Wilmama

Wilmama Wilmama Nee Wilmama het is triest dat jij alleen je eigen uitganspunt ziet en niet dat er ook iets anders is.

Maar lieve schat ik respecteer dat jij niet iets anders wil zien dan angst, ik snap het ook wel je krijgt de hele tijd angst op je netvlies geprojecteerd door de media, en overal buiten staan borden hou anderhalf meter afstand.

Je houd op te leven nu omdat je bang bent voor de dood en dat is jou keus. ik sta daar anders in en heb volgens mij het recht mijn standpunt te laten zien net als jij je angst laat zien .
Jij vind het oke dat je door angst niet meer leeft, en ik wil niet in angst leven dat is het verschil.

Er is niet alleen Koopmans en Ab Osterhaus die de angst er goed in willen houden omdat ze er dik aan verdienen, er zijn veel andere artsen die er anders instaan omdat ze ook literatuur lezen, echter dat jij dit niet wil zien is jou keus, dat jij van Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie vind dat ze dit niet mogen doen en niet zijn weten is een gedachte van jou, ik snap dat je deze niet wil volgen want je blijft liever in de leugen van overheid geloven want anders zal blijken dat je voor niets angstig bent geweest en dan zou jij jezelf moeten verloochenen, ik snap dat dit dan niet goed voelt

Kan het wel volgen van je, de angst is groter dan het hele plaatje te zien, het is je vergeven.

Ik ben blij dat veel mensen er anders instaan dan jij want dan komt de waarheid misschien eens echt naar boven, gelukkig worden steeds meer mensen wakker ook door de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie die andere artsen laten zien die wel hun eed respecteren.

5

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Rattocasi Rattocasi [..Ik ben blij dat veel mensen er anders instaan dan jij want dan komt de waarheid misschien eens echt naar boven, gelukkig worden steeds meer mensen wakker ook door de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie die andere artsen laten zien die wel hun eed respecteren.]
Artsen die hun eed en zichzelf respecteren, laten zich niet zien bij zoiets derderangs als de 'Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie'. Punt.

0

Wilmama    
meer dan 3 jaar geleden door Wilmama

@Rattocasi
Blablabla angst blabla angst . Blabla bang. Blabla angst. Blablabla angst. Blabla angst, blablablabla angstig, blabla angst.
Hhmmm, het is niet mijn vakgebied maar ik kan me niet van het gevoel onttrekken dat de psychologie hier iets van vind / naam voor heeft.

1
46 RobP

RobP RobP Misschien je toch eens in psychologie gaan verdiepen kom je achter veel dingen en hoef je niet steeds blablabla te zeggen. Dan weet je waar iemand het over heeft.

3

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2b0wMMUhAq-zp60lm3CDAslph7Z1NXZacj92SS3Eb4GgeQE1VMgULkJZU&v=SG8dC7q0HW0&feature=youtu.be

WAAROM DE MONDKAPJES PLICHT ABSOLUUT NIET KAN

De Nederlandse Ode van Advocaten zijn geen pannenkoeken. Het is een instituut dat serieus genomen moet worden en meestal ook serieus genomen wordt door onze regering. Zij hebben duidelijke kritiek op de mondkapjesplicht.

2
47 Rattocasi

Waar is de De Nederlandse Ode van Advocaten nu?
waarom komen die niet in het geweer?

2
48 Rattocasi

Rattocasi Rattocasi Nou, die kunnen amper nog zaken met toevoeging aannemen:

https://www.advocatenorde.nl/nieuws/regelingen-voor-sociaal-advocaten-wegens-corona

Quote:

"Omdat de terugloop van het aantal toevoegingen wegens corona op geen enkel rechtsgebied twintig procent overtreft, kunnen sociaal advocaten geen aanspraak maken op de ‘Tegemoetkomingsregeling gesubsidieerde toevoegingenpraktijk van advocaten, mediators en bijzondere curatoren COVID19-crisis’. In de regeling is sprake van een ‘eigen risico’ van twintig procent. Alleen omzetverlies als gevolg van een terugloop in het aantal afgegeven toevoegingen van meer dan 20 procent kwam in aanmerking voor compensatie. Daar is volgens de cijfers van de RvR tot en met 10 december op geen enkel rechtsgebied sprake van."

Die zitten aan handen en voeten gebonden.

2

Artikel39    
meer dan 3 jaar geleden door Artikel39

Artikel39 Artikel39 Met andere woorden de hele democratie is aan puin geslagen.

2

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Artikel39 Artikel39 Hebben advocaten nu echt niet door, dat ze de eigendoelgroep om zeep aan het helpen zijn?
Dacht altijd dat het van die intelligente mensen waren maar blijkt dus van niet

2

Rattocasi    
meer dan 3 jaar geleden door Rattocasi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Muziekdraadje

@2991Ja , en zodra je dan iets hoort wat er op lijkt, zit dat liedje ook weer in je hoofd....

zojuist geplaatst door Marrie1

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@21Weet jij hoe oud dat figuur is?Hopelijk zit ik goed en is het straks bedtijd....

zojuist geplaatst door Malinois

Benzardi
De politieke oplossingen liggen niet langer in het midden

Welke partijen zijn het midden ?...

1 minuut geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@24 "Ik geef gewoon mijn mening. " Zucht ... Dat verandert er NIETS aan dat jij begint met schelden, beledigen, op de persoon ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Offtopic

@333Als Nieuwskoerier al mijn mails ontvangen heeft , waarom voldoet u dan niet aan mijn verzoek om verwijdering van mijn accounts . 7 dage...

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@25 " Nu begin jij" Mispoes. ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@3 Omdat het idioten zijn dus. 🤷‍♀️...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Politie grijpt in bij anti-Israël protesten Amerika

En reken er maar op dat er hier op de universiteiten ook professionele haatzaaiers bezig zijn hun gif te verspreiden, onder snel beïnvloedbare...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@22 "dat zul jij merken" Dreigen? Weer iemand wegwerken, net als bij Oliva? 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 👎 �...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

daar gaat je privacy.....

5 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Xxx Video IndinIndian SrxBhabhi Bathing NudeCam4 TransPuta MiamiXnxx BrazzerPorn PetietPornofılmBazar Sex VideoSexy Full Hd BfHollywood Sex Video HdBest Bengali PornFather Daughter PornographyCartoon LesbianpornSdyney ColeBrazzers AdvertFlingsyerThebestpornFilme PornoamadorGpguia NetLong_dong_silverJamie Foxx NudeDesi Video SexSunny Leone PornoReddit Best Amateur PornBig Boobies SelfieCloubBest ChudaiVivagalsLong Hd Sex MoviesXxx Car ToonBig Tits JpaneseEvolve FightsFulllengthpornmoviesJohny Sins XnxxNu Xxx VideoX Master SexyYuri Hentai PicsXesi VideoMarissa MaePoppy PornTastyblaLivexhamsterPack De Gifs FodasFrottedLesbian Porn VidoeNahane Wala BfNaked Contortionist3 D Lesbian PornCaptain Marvel XxxPor.comhubNude Pic MakerIndian Bhai Bahan Sex VideoHasande AgeruNudity PornPorn Erotic MassagesSister Helping PornGay Cumming OrgyHd Sex Video IndiaKenna James SexReal Sister NakedThic Ebony PornPornografia Entre ParejasLive Porn VideoGrandma XxxNoodlemagazinerPublic Porn NudeHalston Sage NudeSusie KrabacherHansika Motwani Sex VideoHow To MasterbaitFirst Time Swinging PornhubPorncastingXnxx DeciCumshot BreastsMom Porn ForcedGranny Anal LoveFotos De Mulheres Peladas MorenaXxx SrxyBrazzers ThreesomNew Hd Porn VideosCasey Nezhoda NudeNina Mercedez Sex VideosJav RankingJackie EtBest BlowjobQueen_egirl27Mamás CachondasMonica Bellucci Nude SceneFrancia James AnalEat Her OutHope Solo LeakedCassudy BanksDress Removing SexAliya SexWildcasino AgPremmium BukkakeAshley Massaro PlayboyIndian Gay XvideosXxx BurkhaHijaba PornScat XxxHard MissionaryAriella Ferrera Xxx VideosStripchat AsianRosamund Pike Nakedسكس رسويForced SexscenesFuckking VideosIppornMaturetubesVidéo Sexe Gratuit FrançaisBrigitte Lahaie NudeKarely Ruiz Porn VideosMegan Vaughn AnalPorn Black TeenFilmes Pornô Filmes PornôPoopeergirlsSavita Bhabhi Xxx HindiBangla New X VideoNanga Video DikhaiyeShakeela BlueBeautyful Indian PornKai'sa Part 2 ThecountBest Only Fans PornHomamade PornPornoa MadorIsabel May NudeAlexandra Daddario True DectiveDownblouse OopsSuck This PornPorn DrunckVintage EroticaGirf PornoFree Blonde PornDashama PhotoKhubsurat SexNew Hot Sexy Porn VideoR HeavyIndian XxnnHijra Xxx ComSunny Leone XhamsterProen VideoTelugu Very Hot SexPetite Porn StarStepmoms MilfsCowgirl PoseSex Video Sex Video Sex SexSako And DaltonTadapti Jawani