Halsema: 'Ga met respect met onze islamitische gemeenschap om' (at5.nl)


'Ga met respect met onze islamitische gemeenschap om.' Dat zegt burgemeester Halsema vrijdag op AT5 nadat er deze week een steen door de ruit van de Westermoskee is gegooid. 'Moslims horen bij onze stad.' ...

door ontken in Politiek  ·  149 Reacties

  • 26
  • 1455x gelezen
Reageer met een Emoji
11
8
78

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@58 ".... Moeten we ons nu aanpassen aan immigranten die lak hebben aan onze levenswijze.... DACHT HET NIET!!!!!...."

Vooral dóór gaan met je simpele linkse haat tegen Trump..!!

7
101 CoolMemories

@63 De Islam is een vertakking van het Christendom (één heilig boek, één profeet en één allergrootste)
De linkse kerk is rond de Franse Revolutie uit de christelijke kerk ontstaan (dezelfde moraal en pastorale bemoeizucht). Er zijn dus eeuwenoude verwante verbanden en belangen/missies.....Halsema volgt gewoon een eeuwenoude agenda dwars tegen de huidige Nederlandse (burger)belangen in....

5
102 CoolMemories

@95 Dat is dan weer geen probleem voor ons Femke.
Maar een ingegooid ruitje is puur terrorisme voor onze linkse moslim knuffel clubs.

3
103 Xmod

Na de zoveelste overval op oudjes en winkels en het afslachten van Theo van Gogh op klaarlichte dag tussen de schoolgaande kindertjes , is dat respect logischerwijs al decennia verdwenen ...

5
104 Vageali6888

@103

Ja , het ongelofelijk !

Decennialang ernstige ellende met die groep , maar o-wee als ergens een ruitje ingegooid wordt ...

5
105 Vageali6888

We hebben gezien wat moslims en de linkse kerk aangericht hebben in Libië en Syrië: oorlog, meer dan een miljoen doden en het vluchtelingendrama...!!

6
106 CoolMemories

Mevrouw vraag die moslims eerst eens om zich te gedragen als onderdeel van onze samenleving en zich aan onze normen en waarden te houden. Anders oprotten.

5
107 niet-alles-geloven

Facking hell, deze mevrouw is totaal de weg kwijt.
Eigenlijk wel lachen dat die arrogante Amsterdommers zo'n dwaas als burgemeester hebben.

5
108 skapoe

Zij zijn hier gekomen....

Laat hun eerst maar eens respect tonen voor onze samenleving...

4
109 ErZijnGeenSlimmeHollanders

Sodemieter op, Halsema.

Laat dat volk eerst maar eens met respect omgaan met de Nederlandse gemeenschap/cultuur.

4
110 greenpollo

Het zal iemand zijn geweest die vroeger in Amsterdam woonde en nu in één van de aanpalende gemeenten woont. Halsema weet namelijk waar de Amsterdammers tegenwoordig wonen namelijk als je naar de samenstelling van de gemeenteraden in de omgeving van Amsterdam kijkt.

3
111 Arno82

Mijn nichtje was 7 jaar toen mijn schoonzus haar van school gehaald heeft en haar naar een andere school overgeplaatst heeft.
Reden?
Ze had een plakje ham op haar middagboterham!
Daar is zij 2 jaar met goede en slechte dagen huilend van thuis gekomen.Er werden knor geluiden gemaakt.ze stonk,ze was vieze varkens vreter,ze werd genegeerd,ze wilden niet naast haar zitten,
Na vele gesprekken met ouders en schoolleiding,en af en toe verbetering van een paar dagen,toch maar besloten van school te veranderen.
Kijk dat is respect voor de Islam tonen.

4
112 Hannie1

Bedoelt ze nu te zeggen dat wij net zoveel respect moeten op brengen voor Islamieten als zij voor ons opbrengen?

Dan moeten we ons nog een heel eind verlagen voordat we hun niveau bereikt hebben!
(aanslagen, intimidatie etc!)

5
113 Zie Hier

Wat voor en stomme opmerking Dat Halsema oprot Ik heb beslist geen respect voor de islamitische gemeenschap. Ik zie te liever dat te uit alle 27 Europese lande oprotten waar te niks te zoeken hebben net zo als Turken en Marokkanen. waaronder ook nog 90% tuig onder zit.

4
114 Gunther

Doen we, Femke. Mensen, die van nature gewend zijn overheden te wantrouwen, hebben we maar al te hard nodig in de strijd tegen de Coronagekte.

6
115 Vilseledd

Bedoelt ze hetzelfde respect als wat moslims voor "ongelovigen" hebben? Bedoelt ze hetzelfde respect waarmee Paty door een islamvolgeling werd onthoofd?

3
116 PFL

@101 en wat heeft Trump in deze te maken met Halsema.. ??Het feit dat ik geen fan van Trump ben, is mijn mening, en die mag ik uiten..Net zo goed als jij een Trumpfan bent! . Heeft niets met deze topic te maken...Het gaat hier om haar oproep respect te hebben voor de Islamitische gemeenschap.... Ik ga er respect voor hebben als zij ook respect voor ons hebben... Maar daar hoor en zie ik niet veel van.... Fijn weekend! En trouwens ik heb ook niets met China! Ben door en door een Nederlander!

3
117 Sempre

@117 Tja... en mag dus niet. Je moet Europeaan zijn. Anders ben je extreem rechts. En krijg je bezoek van de AIVD of politie.

3
118 smurf

Respect voor vrouwen- homo- jodenhatend derdewereldvolk? Waarom zou ik? question

5
119 Yizzle

@117 Simpel: de typisch westerse vrijgevochten Trump was de beste garantie TEGEN islamisering en de impetialistische neigingen van communistisch China!!

Door jouw slechte wansmaak (denken dat pastoor Biden beter zou zijn dan olympiër Trump) raakt het Westen opnieuw in gevaar en ondet de wurgende universalistische doctrines van de linkse kerk...!

3
120 CoolMemories

Laten die moslims maar eens respectvol met niet moslims beginnen.
Alles wat niet moslim is willen ze vernietigen en daar kunnen weinig mensen,niet moslims, respect voor opbrengen.
Dan heb ik het nog niet over gedrag en mentaliteit .

1
121 ongelovenloos

Giertanken vol varkensbloed "doneren" aan de kazernes van mo zou een oplossing kunnen zijn...........

2
122 The Basher

#121 De islamitische groeperingen in Noord-Afrika en Syrië maken elksar al af op grond van verschillende Koraninterpretsties en profeetgeschiedenissen...!

1
123 CoolMemories

Het probleem van veel moslims is dat ze zich niet willen aanpassen aan de vrije manier van leven zoals die voor ons de normaalste zaak van de wereld is. Dat geeft op zich niets en niet iedere moslim is een jihadist maar ze moeten niet proberen om ons te laten leven naar moslimgebruiken. Burka's, moskeeën en hoofddoekjes passen hier gewoon niet, basta! Spotprenten van de profeet kan gewoon, of beter gezegd, kon hier gewoon. Nu kom je op een dodenlijst en loop je de kans om vermoord te worden als je spotprent ergens plaatst. En mocht je dat overkomen of is er een aanslag of onthoofding dan hoor je geen afkeuring van de moslims. Laat dat soort moslims gewoon terug gaan naar hun land van herkomst en dan gewoon de EU de oorlog verklaren of zo, kunnen we daar op acteren en we komen ze graag tegemoet.

2
124 Dignes

Halsema: 'Ga met respect met onze islamitische gemeenschap om'

Dat zou wel het allerslechtste signaal zijn dat je af kunt geven. Dan is het hek van de dam.

14
125 samcash

@124 Burka is inderdaad iets waarvan je kan zeggen dat ongewenst is vanuit het oogpunt van identificeerbaarheid maar gebedshuizen mogen gewoon in Nederland of dat nou een moskee, kerk , synagoge , tempel etc, is ook hoofddoeken mogen net als crucifixen , tulbanden , habijten , robes etc.

7
126 21st Century Guy

Als ze ook met respect met onze samenleving omgaan dan heb ik daar geen moeite mee maar luister eens een preek van een imam, dat komt niet echt respectvol over.

1
127 NLsandman

@126 Goh nu vertel je me iets nieuws en waarschijnlijk wist niemand dat hier op NK. Echt waar joh? Every day learning day hè!

Dat is echt weer zo'n kontopmerking van je je. Ik heb niet beweerd dat dit niet is toegestaan ik zeg alleen dat het niet past en dat is heel wat anders. Dat getinte afval is heel erg goed om onze meisjes als hoer uit te maken en dusdanig te behandelen. Loop eens door Amsterdam en zet je kroepoeks eens goed open. Kijk eens hoe dat volk is en hoe ze schijt hebben aan alles!
Nederland is niet meer wat het ooit was en zal dat, totdat er een burgeroorlog komt en wellicht zelfs dan niet, ook nooit meer worden. Ik heb niets tegen buitenlanders, blank of gekeurd, maar ik verdom het ten enen malen om me ooit aan dat achterlijke, domme, criminele en onderontwikkelde volk aan te passen.

2
128 Dignes

@128 Jij vindt het niet passen maar het mag gewoon dus over een kontopmerking gesproken.
Ik heb geen trouwens geen moeite om de deur op slot te zetten voor herkomstgroepen die gemiddeld slecht presteren in Nederland als je kijkt naar economisch actieven , gezagsgetrouwheid, wellevenheid en dat soort zaken.

4
129 21st Century Guy

Halalsema wat u wilt is eenrichtingsverkeer. respect moet van 2 kanten komen. 😡

2
130 Uitede aka Espede

@127 Heb je daar voorbeelden van en stel het zijn er een paar hoeveel imam's zijn er in Nederland ?

7
131 21st Century Guy

@127 Als je een imam strafbare uitlatingen hoort doen en het niet meldt ben jij ook verantwoordelijk.

5
132 21st Century Guy

@128 Je hoeft ook niet aan te passen maar je hebt geen Mohamed cartoons voor je raam hangen klopt hè ?

4
133 21st Century Guy

@128 Ik eet in ramadan tijd bijvoorbeeld varkensvlees en drink bier buiten in wijken waar veel moslims wonen , ik ga niet denken : oh het is ramadan dus ga ik dat maar niet doen.
Zij hebben die gewoonte en ik niet dus ik hoef me daar niet aan te houden.

2
134 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

135 Kloas oet Grunn

Met respect omgaan met de islamitische gemeenschap? Volgens mij hoor ik iets verkeerd. De islamitische gemeenschap gaat nooit met respect om met de westerse waarden en normen dus waarom moeten wij dat dan wel hebben?

Als voorbeeld: er word een moskee gebouwd in de buurt van een strand wat er al 50 jaar ligt. Zodra de bouw klaar is en de moskee in gebruik is genomen gaan ze klagen dat er daar onzedelijk gezwommen word met alleen een zwembroekje of bikini. Men moet maar gekleed gaan zwemmen daar. Ja . Eerst assimileren en integreren. Assimilatie is de sleutel van integratie.

En dan hebben ze hun eigen normen en waarden die boven westerse waarden en normen staan, en overal ter wereld worden anders denkenden uitgemoord en aanslagen gepleegd. Respect? NOOIT.

1
136 Goesenaar

Zegt ze dat ook tegen de moslims? Waarschijnlijk niet!
Schijnheilig achterlijk wijf is het!

2
137 The Canadian

Dat cokesnuiven heeft een forse hersenbeschadiging aangericht bij Femke.
😂😂

2
138 van Keulen

Sommige mensen moslims, joden , christen en atheïsten moeten leren om niet iedereen over éen kam te scheren en elk persoon op zijn merites te beoordelen.
Het is nou bijna 2021 en sommigen kunnen dat nog steeds niet.

4
139 21st Century Guy

Dat Kolere wijf Halsema van GroenLinks kan ook niks anders zeggen want de leider van GroenLinks is zelf een moslim Klaver.

2
140 qubix

Ach ja.. de onderlaag van de bevolking heeft een heilig huisje: islam (lees: álle buitenlanders met een andere kleur dan zij) moet gediscrimineerd worden, want 'dat doen hullie ook'.

Te dom om te poepen, politiek aan de zijlijn, onbereikbaar voor enige vorm van ratio dan wel zin.
De notoire droeftoetertjes hierboven beseffen maar niet dat Halsema zich écht niet tot hen richt net zo min als dat je paerlen voor de zwijnen moet gooien: in Nederland hebben we nu eenmaal te maken met geïnstitutionaliseerd racisme. Dat gaat echt niet zo maar weg, dat kost nog wel een paar generaties. En zelfs dáárover maken de welbekende Nieuwskoerierhaters zich boos over.

5
141 Lidpver

@141 . 👎

3
142 Bram brabant

@140 Nee jij bent geïslamiseerd , Klaver is atheïst.

2
143 21st Century Guy

@120 Koekoek! en veel plezier met Trump hoor! tís een hele fijne man die toch de bout moet gaan hachelen.... Helaas.... En stop met iemand anders te beledigen... Jou gezever over Trump heeft niets , maar dan ook niets met deze topic te maken.... En geloof me, hoe ik over sommige zaken denk zal de wereld niet veranderen hoor !

1
144 Sempre

* Verwijderd door de redactie *

145 Kloas oet Grunn

@145 Voor sommigen niet voor anderen wel als je Europa dominant blank wil houden dan gaat het dus ook over huidskleur.

1
146 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

147 Kloas oet Grunn

Nee meisje Halsema!

Leer jij jouw islamitische stemvee maar eens respect te hebben voor ONZE maatschappij, cultuur, gebruiken, omgangsvormen, normen en waarden.
Leer ze dat het wandelen in een tentje absoluut "not done" is in Nederland, dat het weigeren van handen geven "not done" is in Nederland.
Dat het eisen stellen waardoor WIJ ons moeten aanpassen aan hun achterlijke ideologie en gewoonten niet hoort en dat wij NOOIT meer zullen toegeven.

4
148 MeneerRontgen

@4 Ah, het "maarhunniedoenhetook" syndroom.

2
149 MeneerRontgen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Jonge kinderen neergestoken op straat in Frankrijk

2 meisjes, kinderen nog, die neergestoken worden op het schoolplein...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@33 Het respect voor elkaar ontbreekt. Het lijkt inderdaad dat Woke gewoon super gevoelig is en van micro-agressies macro-agressies te maken. ...

1 minuut geleden geplaatst door DikkeTor

spookrijder
Jonge kinderen neergestoken op straat in Frankrijk

Totdat het tegendeel bewezen is ga ik er vanuit dat de dader een mohammedaan is....

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Marrie1
Uitslag loterij onverbiddelijk: flatbewoners zijn 37,50 euro per dag kwijt voor parkeerplek

Kan er dan geen parkeer ruimte gemaakt worden voor diegenen die zijn uitgeloot ?Bij elke woning hoort toch op zijn minst een parkeer plek te ...

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Ik maak ook van boosheid typefouten, heb mezelf al een tik op de vingers gegeven. Maar ik ga door met het sturen van blokjes tekst uit het artik...

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

De redactie was blijkbaar zo boos dat ze een typefout maakten. Geeft niet, de tekst is duidelijk haar haar bedoeling:== Een 84-jarige vrouw ...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

progressiefliberaal
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@32,"Woke is een stok om mee te slaan, en te zeggen dat de rest fout is."Eens. Overigens hebben sommige wokies ook niet helemaal ong...

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

@3 Het lijkt daar inderdaad op. . . . in september 2009 keek ze behoorlijk anders tegen dit vrouw-onderdrukkende kledingstuk aan. . . . h...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

"Volgens Halsema zijn er ook agenten en boa’s die een baard laten staan vanwege hun religie. Een ’consequente houding’ zou wat haar betref...

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
MrporndudeJailyne Ojeda NydeSexx Video IndianAssfingeredMom Adn Son PornMegan Fox In NakedDani LynnLesbian Anal [pornMoxxxIndian Bollywood Actress Hot SexScat SexuallyHq PornoerSexmovies IndiaLesbiaanas Teniendo SexoXhamster LesbianTsgisellyVideos Nuevos PornOnichuchiBhojpuri Hot Sex VideoKareena Kapoor Ki Sex VideoAva Devine GangbangAnus Porn PicturesMature Sex VideosElana BunzBrandyrenee OnlyfansDakotajade OnlyfansHuge Tits CandidSpankbengSexy Dress PornCurly Haired PornstarsXx Videos Sunny LeoneWives Who FlashTubeplesurKoreanpornhubNaked TumblrIsabela CamilExtreme Squirt CompilationCelebrity Porn For FreeSwinglifestyle LoginPorndish.comLesbion Anime PornVídeos XvideosNaked Teen PicsAsianerotic MassageXxxcamara OcultaPorncpNhentai Net EnglishBrawl Stars PornographyMind Under Master PornXxx Hd HardcoreLocal Bf PictureLisa Aann PornHomemade Ebony Lesbian PornLaney Grey CreampieReally Nude WomenMature Hairy Pussy PicsSexowapThe Minxx ClubCumming In Mouth PicsFace Ride GifBrzzars ComRedtube X亚洲 无码Xnxx TorcherVideos Gay XxxAsshole WinkingSlutty Confessions RedditXtreme Deep ThroatSexxxxcSarahillustratesvip OnlyfansCamel Toe VideoDebt 4k ComBdsm HentiTumblrsexPorn Xp.Isla Moon NudesSexy Photo NangaBlue Sexy Film Sexy FilmVishnu Puran VideoIndian Xxx VidoeLena The Plug Bbc LeakedDrunk Asleep PornElle Brooke VidsPornmhubDemonslayer Rule 34Yoing AnalCloey ToyGym Trainer Porn VideosTik Tok PmvAssfistingExtreme Squirt PornSexy Nun PornCatkitty21Johnson XxxLesbo Rape PornBf Movie ChinaJapa Ese PornMarathi Xx VideoAsiab Gay PornXx Video Johnny야한동영상Usasexguide.nlNatalie Roush NudWife Shared CreampiesGand Marne Wala Sexy VideoBlondie Fesser XxxCam Porn LiveFacials CompilationXxx PutasPanty PissersAlbum BabesSexo PornografoMulheres Pelada De AnimeNaked StunadeSydney Sweeney Nude EuphoriaGand WaliHouse Wife FukMilf Ass FuckUnder The Table HandjobsMom Girl XxxDesi Bf Video SexyTaboopornosWebcamxxxBlack PeggingPorn TrainXhalster LiveSexys PornosMelhor Pornô BrasileiraStep Milf Jupiter Jetson Shows Him Her Sweeter SideKyonyuu Elf OyakoKanojo No Imouto En HitomiBoudi Ke ChodaBig BhosdaMydesi. NetPrivateselightsAriana Marie NudeXhamster HindiAnal Fisting BbwBdsm MenGaysex BigcockErome.com]Actrices PornosGenderxKamasutra PictureShweta Basu Prasad NudePriyamani BoobsBasi XxxBlue Is The Warmest Colour Sex SceneXnxx Mai KalifaLeana Paul Lesbian