RV
Volledig scherm
© RV

Verpleegster spreekt pers toe nadat ze coronavaccin krijgt, maar valt dan flauw voor de camera's

In de Amerikaanse staat Tennessee is een verpleegster flauwgevallen, kort nadat ze het coronavaccin toegediend had gekregen. Tiffany Dover was op dat moment net een persconferentie aan het geven en dus werd het lastige voorval op camera vastgelegd. “Dit overkomt me wel vaker als ik pijn voel”, legde ze nadien in de Amerikaanse media uit.

26 reacties

  • heiko werner

    3 jaar geleden
    Van dag krijg ik de mijne, J&J, gewoon nen telefon gisteren gehad met de tijd en plaats. Ben 52 maar woon wel niet meer in België maar in sLOVEnië. Hier zijn im Juni al de jongeren aan de buurt.
  • Delphine Scholz

    3 jaar geleden
    Ik zal spuit zetten als iedereen hem heeft gehad en zal zeker niet de eerste zijn wie weet wa ze in u lichaam spuiten
  • Percy Pursewarden

    3 jaar geleden
    Niet veel redenen om je zorgen te maken. Zelf ben ik ook al twee keer bijna flauwgevallen bij het vaccineren (ik kon telkens nog net op een stoel gaan zitten, maar was wel even compleet van de wereld), maar later heb ik helemaal geen nevenwerkingen ondervonden. De artsen zeiden me telkens dat dit niet zo uitzonderlijk is. Dat zal allicht ook voor dit vaccin gelden.
  • Gertie Daerden

    3 jaar geleden
    Alleen de tijd zal uitwijzen, wat de lange termijneffecten zijn, in die zin is en blijft het een groot menselijk experiment, de Neurenberg code volledig negerend !!
  • Augustson Tim

    3 jaar geleden
    Vaccineer jezelf zo hard en zo veel als je wil ! Ik zal dat ook doen : lees "vroeger niet en nu ook niet".