Le Pen weigert hoofddoekje in Beiroet (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door TunyNL in Buitenland  ·  675 Reacties

  • 44
  • 2371x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@626 "er is niet 1 religie die criminaliteit legitimeert.
In niet 1 religieus geschrift staat dat criminaliteit toegestaan is.
Dat jij die extremistische PVV propaganda gelooft, ligt puur aan jezelf."


Daar maak je een flinke denkfout! Want criminaliteit is subjectief aan de moraal waarnaar je leeft. Wat in het Nederlands rechtssysteem crimineel is, hoeft niet als crimineel gedrag beschouwd te worden binnen een rechtssysteem dat aan een religie is gekoppeld.

Het is hier verboden slaven te houden. Het is volgens de Koran niet verboden wanneer het net-Moslims zijn die als slaaf gehouden worden. Het is hier niet strafbaar om homosexueel actief te zijn, binnen Islam is het dat wel.

Islam is gebaseerd op een volledig andere kijk op het leven. Nederland baseert zich op de gelijkwaardigheid van de mens, de Koran op het tegenovergestelde. De mens is binnen Islam niet gelijkwaardig. Islam kijkt niet naar het mens zijn, maar naar het wel of niet Moslim zijn.

Zo kun je heel goedkoop zeggen: "er is niet 1 religie die criminaliteit legitimeert.
In niet 1 religieus geschrift staat dat criminaliteit toegestaan is."
een hopen dat je er mee wegkomt omdat men niet nadenkt over de subjectieve betekenis van woorden, maar helaas. Daar trap ik dus niet in. Want waar toe de Koran aanzet is wel degelijk in vele gevallen strafbaar en crimineel volgens de Nederlandse wet. Enkel de religie zelf ziet het niet als strafbaar, sterker nog het moedigt het juist aan!

Dacht je acht daarmee weg te komen?

1
651 Meneer B

@628 "Onderbuik gebral van een leek die denkt het beter te weten dan hen die er wetenschappelijk onderzoek naar gedaan hebben..."

Ontkracht het dan ipv van je eigen onderbuikje leeg te laten lopen! Maar dat doe je niet. Je stelt iets zonder onderbouwing!

"Welterusten.
Zie dat je geen nachtmerries krijgt over Marokkaanse criminelen..."
Geen last van.

1
652 Meneer B

@629 "" Dan leren ze maar met elkaar omgaan. Mijn ervaring: zelfs bij NGO's vol geitenwollensokken werkt soms een PVV-stemmer, en dat gaat prima."
Volgens mij gebeurd het selecteren op politieke voorkeur allang. Werkgevers trekken massaal sollicitanten na op Facebook en andere media op dat soort dingen! Daarnaast, een "PVV-stemmer" gaat ook prima samen in een groep, omdat de "PVV-stemmer" niet is wat velen er van maken!

Maar ik vind dat een werkgever best wat meer zelf mag bepalen welk type mens hij graag heeft in zijn toko. Er wordt toch wel gediscrimineerd, en meestal is het gewoon niet te bewijzen. Wanneer het goed onderbouwd en relevant is, is er wat mij betreft niks mis mee.

0
653 Meneer B

@595 "" Le Pen is in intolerant richting mensen in eigen land die zichtbare uitingen van een religieuze affiliatie dragen ze wil daar een complete ban op.""
Dat is geen intolerantie, maar het nastreven van de gelijkwaardigheid van de mens. Wanneer religie daartussen zit, maakt het de mens enkel ongelijkwaardiger. Wanneer religie geen rol speelt is men veel gelijkwaardiger.

1
654 Meneer B

Ik lees hier constant dat een hoofddoek vrijwillig wordt gedragen. Dus Le Pen heeft groot gelijk.

2
655 Cody

@655 "Ik lees hier constant dat een hoofddoek vrijwillig wordt gedragen. Dus Le Pen heeft groot gelijk."

Ook een goed punt ja. Hoe vrijwillig is het dragen van een hoofddoek als men je straft en beperkt wanneer je het niet draagt? Dat fabeltje kan dus ook de wereld uit.

0
656 Meneer B

@576 "Je draait de boel mooi om. Waarom heeft die moefti dan geen respect voor de persoonlijke keuze van mevrouw le Pen om geen hoofddoek te dragen ? Degene die beledigd was was die Moefti omdat mevrouw geen hoofddoek droeg."

Daar reageert 21st Century Guy bewust niet op. Een dergelijke vraag had ik hem ook al gesteld, maar hij negeert het.

1
657 Meneer B

@654 Mensen hebben toch wel verschillende denkbeelden en voorkeuren religie of geen religie dus als je dat gaat onderdrukken d.m.v. een islamdictatuur of een seculiere dictatuur ben je w.m.b. fascistoïde en veeg je achterste af met de vrijheid van expressie.

1
658 21st Century Guy

@657 Als u niet kunt deduceren dat ik vind dat iedereen dus de moefti en Le Pen en ieder ander andermans kledingskeuze moeten respecteren dan is dat een gebrek uwerzijds.
U bent overigens ook een hypocriet net als de moefti en Le Pen bepaalde kleding wel accepteren en andere niet.

2
659 21st Century Guy

@659 "Als u niet kunt deduceren dat ik vind dat iedereen dus de moefti en Le Pen en ieder ander andermans kledingskeuze moeten respecteren dan is dat een gebrek uwerzijds.
U bent overigens ook een hypocriet net als de moefti en Le Pen bepaalde kleding wel accepteren en andere niet."

De moefti respecteert de kledingkeuze hier dus niet van le Pen. Le Pen rept zelf niet over de kledingkeuze van de groot moefti. Le Pen eist niet dat hij dingen aantrekt of weg laat.

De moefti is hier dus fout, le Pen niet.

1
660 Meneer B

@658 "Mensen hebben toch wel verschillende denkbeelden en voorkeuren religie of geen religie dus als je dat gaat onderdrukken "
Maar met religie is het probleem dus wel veel groter. Men kan geloven wat men wil, men hoeft het niet uit te dragen. Want dan draagt men uit "jij bent niet gelijk aan mij". EN dat soort dingen hoor je niet uit te dragen in openbare gelegenheden. Dat hou je maar voor jezelf en voor thuis!

1
661 Meneer B

@660 +1 Hoe moeilijk kan het zijn, vraag je je soms af.

0
662 ChuangTzu

@660 En Le Pen is fout door te eisen dat in Frankrijk mensen gekleed zoals die moefti of een gehoofddoekte vrouw of een non of een orthodoxe jood of een hindoeïstische of boeddhistische monnik zich niet buiten in het openbaar vertonen.

2
663 21st Century Guy

@663 In Frankrijk is het helemaal niet verboden om een hoofddoek te dragen in het openbaar.

2
664 B55

je maakt eerst een afspraak, waar alles over de ontmoeting wordt besproken en vervolgens ga je met de opgetrommelde media de grote held uithangen, hypocriet. maak dan die afspraak niet,

2
665 Moien

@664 Als het aan Le Pen ligt komt daar verandering in.

1
666 21st Century Guy

@666 Dat mag als haar partij de grootste wordt. In andere landen ben je verplicht om gesluierd over straat te lopen als vrouw, maar daar hoor je hier niemand over.

1
667 B55

@663 "En Le Pen is fout door te eisen dat in Frankrijk mensen gekleed zoals die moefti of een gehoofddoekte vrouw of een non of een orthodoxe jood of een hindoeïstische of boeddhistische monnik zich niet buiten in het openbaar vertonen."
Mocht dat waar zijn dan is dat geheel in de traditie van redeneren van de groot moefti. Hier dragen vrouwen een hoofddoek, le Pen is zonder hoofddoek niet welkom.

Een hoofddoek kan je zeer terecht zien als beledigend. Het staat symbool voor het zich niet kunnen beheersen van de man! Het is een belediging naar mannen toe. Die hoofddoek schreeuwt "Jij bent man, ik vertrouw jou niet. Zonder hoofddoek ga je me verkrachten omdat je je niet kan beheersen!". De hoofddoek is een regelrechte belediging!

Als ik een T-shirt draag dat zegt, "Joden zijn niet te vertrouwen, het zijn geldwolven!". Vind je dat kunnen?

2
668 Meneer B

@666 "Als het aan Le Pen ligt komt daar verandering in."
Wat is er mis met religieuze uiting binnenshuis te houden? Waarom mmoet dat in het openbaar? Ik ben er voor dat iedereen in het openbaar gelijkwaardig is. Religieuze uiting zorgt voor het tegendeel. Religieuze uiting zorgt voor onderscheid!

2
669 Meneer B

@669 U houdt niet van onderscheid dan moet iedereen in het grijs gaan lopen dan is niemand aanstootgevend...

0
670 21st Century Guy

@670 "U houdt niet van onderscheid dan moet iedereen in het grijs gaan lopen dan is niemand aanstootgevend..."
Waar zeg ik dat? Je hoeft niet voor mij te spreken hoor orakeltje, dat kan ik prima zelf.

Ga eens inhoudelijk in op wat ik zeg, ipv dom zwetsen.

1
671 Meneer B

@671 Wij zijn het oneens u bent een seculiere fundamentalist en ik liberaal ingesteld lijkt me geen gezwets maar een nuchtere constatering.

2
672 21st Century Guy

@672 "Wij zijn het oneens u bent een seculiere fundamentalist en ik liberaal ingesteld lijkt me geen gezwets maar een nuchtere constatering."
Ik ben realist! liberaal ingesteld, maar niet zo liberaal dat ik naief ben!

1
673 Meneer B

@647 "Sindsdien staat elke ontwikkeling daar stil."

Toch heeft de Islam wel degelijk voor een grote wetenschappelijke doorbraak voortgebracht: namelijk tijdreizen. Naar de 7e eeuw wel te verstaan.
question

1
674 De Haring-ingenieur

@673 Ik denk dat u niet realistisch bent want door onderdrukking zal je nooit mensen hun levensbeschouwing kunnen ontnemen.
Hebben ze ook geprobeerd met de joden bijvoorbeeld maar het is niet gelukt ze zijn er na al die tijd nog steeds in Europa.
Dus law and order helemaal goed geen een weldenkend mens is voor moordenaars,verkrachters,dieven,vechtersbazen,asocialen,vandalen,facisten,fraudeurs,lasteraars etc.
Maar iemand zijn religie ontnemen daar denkt een echte liberaal niet aan.

0
675 21st Century Guy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

26 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@24Nee, dan is het ijzig stil, vanuit die hoek van de Islamofilie....

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Beach Open SexBlack Brandi LoveIs Doublelist No Longer FreeFilm X StreamongPt Cam4 BrasilJasmineteaaTelugusxsYuzurihaIndian Hot Sexy Video HdActress Sex ComTied Up HandjobByrong LongNude Beach CumshotsGuf SexeKinkykhaLunarlivOld Woman Hot SexDee Williams ShoplyfterReal House Sex VideoXnxx En LiveTamil Aex VideoServant SexFree Hd PornTinder Anal성인 사이트سكس.ورعSe XmexFreeporn SitesGay Barber PornTeasing ChastityPorn-gamesFree Porn MagazinesFilms Porn TubeCfmn VideosPorna HikayeOldwomansaxEva Elfie LeaksGinasavagexDesi Village SaxIndian Xxx Video FilmSexe Por'Slow HandjobLesbian Porn VidepsShädman WebsiteClemence Poesy NudeMarriage First Night VideoAlyx Star Porn StarPassion Hd DownloadSister SeducMila Amour PornPrimecurvyWatchomoviesMejores Actrices PornosSlingshot Boob SlipsMadison Onlyfans LeakBbbbbbOverflowing CumshotsLobster TuveAsmr Maddy NudeRagini Mms 2 Hot SceneYayaelvHntaiArmpit Fetish PornPussu LickingHot Sex ClassicBrazilian Sex PartyBl PornHardcore AnalfuckBig Gay Booty PornElden Ring Malenia PornItatijossShemale Fucks Guys AssO.k.xxxMultporn.metMature Bbw CreampieSexy HentaisJapão NuaBlake Lively NakedFilm Dewas3moves.conXx Video 2016Girl Girl XxxxBit Tit OrgyXxx Indian Sexy MovieHot Nipple KissBig Booty BlackpornDry Hump CummingPublic Fake AgentSexymassage PornChocolatesmodels ComIntimated PornShenaleRani Sex PhotoOut Side SexSex Malayalam Sex Malayalam Sex Malayalam SexJav EngFilm Sexs JapaneseHentai Em PortuguêsBengali XxxxXxx HjXvidios TabooAlidareaperMadhuri Dikshit Ka PhotoLove Is War HentaiNatural Tits BlondesHot Xxx SareeImago StudiosNaked Girl SelfieIndian JabardastiBangla Sex PictureWww Sunny Leone Sex Video ComLesbian FeetpornCaset CalvertBbc Jerking OffX Hampster PornNew Xxx PronLoud Sex VideosXnxx.com For FreeColbie Smolders NudeUndressing GifX Video Hd HotSex For Money PornhubMalayalam Nude GirlsFortnite Chun Li PornNaked LesbisansMeowskull PornBarely 18 PornNrazzersBokepsexP OnhubBrazil Lesbian Ass LickIndian Girl Live SexDoujijmoeسکس محGirlsdoporn CompilationJuliette Lewis NakedGay Porn HomelessXxx Video BiXxx AnimationRahyndee JanesChinese Forced PornNude Swathi NaiduYoung Looking Porn StarsLatina Milf PornBlack ShemallesBambi SageHeroine Hot SexDesi Girl Open BathFunny Sex Video HdBhabhi Xxx Movie