Hanna Ton samen met haar vriend Rutger van Stigt Thans, die ze een dag voordat alles dichtging in Nederland ontmoette in het café waar ze werkte.
Volledig scherm
PREMIUM
Hanna Ton samen met haar vriend Rutger van Stigt Thans, die ze een dag voordat alles dichtging in Nederland ontmoette in het café waar ze werkte. © Privé

Met deze wandeling steun je de horeca én heb je zelf weer eens een leuk uitje voor de boeg

Twee minuten metDe horeca een steuntje in de rug geven en zelf weer eens een leuk uitje in het vooruitzicht. Die twee dingen komen samen in De Stadswandeling 010. Samen met haar vriend richtte Hanna Ton (23) dit initiatief op.

  1. Basisschooljuf Pien gaat viral met ‘stoepbezoek’ bij haar leerlingen

    Basis­school­juf Pien gaat viral met ‘stoepbe­zoek’ bij haar leerlingen

    Thuisonderwijs is zo makkelijk nog niet. Want hoe hou je de leerlingen gemotiveerd? Als er iemand is die zich daarvoor inzet dan is het juf Pien wel. Pien woont in Twente en is juf van groep 4. Naast het thuisonderwijs ondersteunt ze haar leerlingen ook door middel van zogenoemd ‘stoepbezoek’. ,,Toen ik aan het videobellen was met de klas, kwam ik ineens op het idee om bij ieder kind even langs te gaan om te kletsen.’’
  2. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    24

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?