BRIEFJE VAN JAN – Aan de FvD-afhakers Ik zou Henk Otten nog niet één cijfer van mijn pincode toevertrouwen, maar... (tpo.nl)


Beste FvD-afhakers,Ik las dat een aantal van jullie de gang naar de rechter wil maken om te voorkomen dat Thierry Baudet dankzij die door jullie bestuur uitgeschreven internet-poll weer alle touwtjes in handen krijgt bij jullie partij.Doe dat nou gewoon niet.Accepteer dat Thier ...

door Moskowfiets in Media  ·  18 Reacties

  • 3
  • 377x gelezen
Reageer met een Emoji
2
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Uit artikel

Begrijp me goed: ik zou Henk Otten nog niet één cijfer van mijn pincode toevertrouwen, maar hij was wel de énige in die hele partij van jullie die het Messias-gedrag van Baudet nog een beetje wist te beteugelen.

Of velen van jullie sindsdien hebben geprobeerd de boreale kolder uit Baudets kop te praten weet ik niet (ik denk het niet), maar ik weet wel dat het faliekant mislukt is.

En jullie coup (want natuurlijk was het een coup) ook.

Too little, too late.

Waardoor aan de meesten van jullie nu het predikaat ‘bruinhemd-apologeet’ zal kleven. Of op zijn minst: ‘wegkijker’.

En dat is precies waarom jullie het juridische gevecht niet moeten aangaan.

Forum voor Democratie is geen ‘uil van Minerva’ meer, maar een vleugellam vogeltje.

2
1 Moskowfiets

Een nazi partij zal op weinig steun kunnen rekenen. Een soort van 2de ronde voor Hitler. Maar nu zonder Kristalnacht. Waarschijnlijk 0 zetels bij de volgende verkiezingen.

8
2 smurf

@2
Niet overdrijven.

4
3 welofniet

* Verwijderd door de redactie *

4 Prikkebeen

@2
Als ik bij onderstaande topic 106 klappende positieve Smileys zie tegen 16 andere Smileys denk ik toch dat het wel iets meer wordt dan 0 zetels.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/765613-baudet-wint-referendum-en-heeft-gebutste-partij-dus-weer-in-handen

4
5 welofniet

@5 rechts-extremistische alt-right is goed vertegenwoordigd op NK

7
6 MacGu

@6 Als ze maar geen coup plegen net als in 1933.

8
7 smurf

@6 Dat is onzin, mensen wegzetten als rechts-extremistisch, omdat ze een andere mening hebben is zo fout.

5
8 lisaaatjuh

@8 Ach, het is onmiskenbaar, als je nu nog achter Baudet gaat staan........ Het is wat het is

6
9 MacGu

@9 Je kan niet oordelen als je aan de kant staat, je vormt een eigen mening, dat is alles, meer niet.

4
10 lisaaatjuh

@10 Natuurlijk kan en mag ik oordelen, net zoals jij dat doet. Daarnaast sta ik natuurlijk helemaal niet aan de kant

5
11 MacGu

@11 Oordelen is zo gemakkelijk, ik betrap me er zelf ook wel eens op, en kom er later op terug, ik kan niet weten hoe mensen denken en waarom men keuzes maakt, en ja ik denk ook wel eens, wat een domme keuze, maar ga niet die mensen voor rechts-extremistisch of nazi uitmaken.
En ja ik weet het, op een forum wordt caballero geroepen, omdat het kan en mag natuurlijk.
Ik geef hierin ook maar gewoon mijn mening.

4
12 lisaaatjuh

@12 caballero ? Wtf. Moet natuurlijk zijn” van alles”

4
13 lisaaatjuh

* Verwijderd door de redactie *

14 Prikkebeen

@12 Ik vind oordelen doorgaans helemaal niet zo makkelijk, Als ik al oordeel ga ik niet over 1 nacht ijs. Ook ik stel mijn meningen en oordelen regelmatig bij op basis van nieuwe en/of voortschrijdende inzichten. In dit geval zal ik dat zeer zeker niet doen.
Ik weet net als jij niet hoe andere mensen denken maar mensen zijn verantwoordelijk voor hun beslissingen en keuzes en daar mag zeker over geoordeeld worden. Zeker als hun keuzes en beslissingen invloed hebben op de samenleving waarin we leven.

2
15 MacGu

@13 question

1
16 MacGu

Baudet trekt zijn plan.
,,Wie zijn jullie dan?
De mensen hebben gestemd op mij!”
Hij maakte van het referendum een alles-of-niets-spel.
Pas als een meerderheid van de leden hem zou hebben weggestemd, zou hij een vertrek ‘overwegen’.
,,Dat zou mij ontslaan van de verplichting het land te redden’’, aldus Baudet.

Van partijleider via zelfbenoemd lijstduwer naar zelfbenoemd redder van het land, waarbij hij 3 miljoen doden acceptabel acht.

Het is "my way or the highway".

3
17 Graaier1000

Het centrale vraagstuk komt niet ter sprake en wordt steeds groter: het Nederlandsche staatsbestel wordt door de gevestigde politieke machten niet onderhouden, maar uitgewoond.

Op de kandidatenlijsten voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart staan geen (kandidaat-)Volksvertegenwoordigers (het Hoogste Ambt binnen de democratische staatsordening), maar partijvertegenwoordigers en lobbyisten.

Aan dissidente burgers die de gang van zaken opmerken of de noodklok luiden over de ongeschiktheid en onbekwaamheden van de bestuurderspartijen en Ministeries, wordt met slaande deuren de toegang tot het Huis van de democratie ontzegd. Zij krijgen de snauw dat ze ofwel verleid zijn door populisten ofwel zelf populisten zijn. Waarna de stroom van standaardverwijten volgt: onderbuik, racist, fascist, antisemiet, enz. . En zelfs hoogleraren blijken in het licht van hogere Haagse kunde ineens laag opgeleid.

Baudet krijgt inderdaad voor altijd het predicaat antisemiet opgeplakt. En het moet gezegd: politieke correctheid is ook nu weer een voortreffelijk wapen gebleken. Een partij die in het geweer kwam tegen politieke correctheid, heeft zichzelf schier onherstelbare schade toegebracht, doordat de topkandidaten elkaar afrekenden op politiek correctheid: zodra men in de peilingen daalde en de eerst zo zekere zetel in de Tweede Kamer in gevaar kwam.
Een interne coup om het tij te keren, mislukte inderdaad.

Met de term "antisemitisch" is iets merkwaardigs aan de hand. Joden en Arabieren spreken alle semitische talen. Wie antisemiet is , haat dus ook Arabieren.
Maar in het politieke taalgebruik is de term beperkt tot jodenhaat.

Het weerhoudt politiek correcte partijen in Nederland niet om fiks te investeren in jodenhaat, zodat ze de Arabische/islamitische kiezer kunnen paaien. Men doet mee aan de BDS-beweging , Boycot Desinvest Sanction Israel; zet een kandidate namens de moslimbroederschap op de kieslijst voor de Tweede Kamer (Bouchallikht, GL ); laat een zogenaamd verwarde Syrische statushouder bij herhaling een joods restaurant aanvallen en smult ervan op de beeldbuis (Stadsbestuur Amsterdam) ; staat toe dat onderwijs gepast rekening houden met jodenhaat onder leerlingen; en doet weinig om te voorkomen dat haat op straat escaleert.
De Nederlandse politiek, met name bij linkse partijen , is niet veel anders dan die binnen Labour onder Corbyn.

Hetzelfde patroon zien we bij politieke correctheid die allang is doorgeslagen in omgekeerd-racisme.
Totalitaire bewegingen als SJW, BLM en de Nederlandse pepernoot-versie KOZP , maar ook het NOS-Journaal dat het woord blanken uit activistische motieven schrapte voor witten, prediken een doctrine van de nobele wilde, de zwarte, tegenover de duivelse witte. De witten zijn het enige ras ter wereld bij welk discrimineren en racisme in de genen zit. Ook al denkt de witte dat hij niet discrimineert, dan nog doet hij het onbewust. Ook iedere cultuur die hij opbouwt , is paternalistisch (mysogyn), imperialistisch, kolonialistisch, racistisch en fascistisch want kapitalistisch. En meer van die onzin. Slachtoffers versus daders. De implicatie is dat democratische compromissen geen zin hebben, want je bent een mens met goede genen of misdadig slechte. EEn Nieuwe Mens , of de oude, die geen bestaansrecht heeft.
Dit is objectief beschouwd de nieuwe politiek correcte superioriteitsleer. Mede ontwikkeld door de Haagse partijen, die hem onvoorwaardelijk belijden.

Zo wordt ons democratische staatsbestel van weleer in woord en gedachte uitgewoond.
Dan heb ik het nog niet eens gehad over een bestuur en overheid die anno 2020 voor een begroting van 305 mrd euro per jaar veel minder kunnen dan in 2000 voor 145 mrd euro.
De oorzaken daarvan zijn: de ontslaan van specialisten op de Ministeries en bij uitvoerende Diensten . Kennis en deskundigheid zijn daardoor in adembenemend tempo verloren gegaan. De generalisten, politici en topambtenaren kunnen het gewoon niet. De vlucht vooruit in ingewikkelde regelgeving en wantrouwen jegens de burger heeft ook al, voorspelbaar, averechts gewerkt.

Gaan we onder Rutte IV voor de de volgende vlucht vooruit: verdubbeling of verdrievoudiging van het elektriciteitsnet , energietransitie en een grote wijziging van het pensioenstelsel (big bang). De specialisten en deskundigen hebben we niet.
De Grote Recessie rond 2024-2026 laat zich nu al voorspellen. De belastinginkomsten zullen scherp dalen. Maar de begroting moet scherp blijven stijgen.
Dat deert niet.

Baudet werd, korte tijd, groot. Niet vanwege zijn vermaledijde antisemitisme, maar omdat hij in het geweer kwam tegen de Klimaatplannen en het geinstitutionaliseerde gebrek aan kennis dat verplicht is bij overheid en politiek.
Straks is het bestel ook financieel uitgewoond.

2
18 duurendaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Young Mother 3Videoamateur FrancaisBhabhi NxxxMy Wife GangbangedNoodle MagazineGiantess Vore PornReplika Ai NudesSex In Indian SchoolWonder Woman Porn ComicsNude EivesJayme LangfordMe Cojo A Mi HermanaJenna Ortega BjSanyy LioanSsbbw Solo PornHot Kiara AdvaniDirty Story In HindiSay XxxMerlina XxxNina Elle StepmomDeshi Xxx MovieThotslifeLıfeselector.comXnx XxnGirlsdoporn E239سكس دانلودHarper Hempel PornMini Skirt PornTube PrnstarChattubetXnxx Hindi VillageGabriella FoxxxBusty Cops 2012Valentina Nappi Hd VideosDorcelafricaHetai PornoBrooke Nevin NudeSex Xnxx AuntyHindi Suhagrat Ki ChudaiScat Full MovieMoriahmills TwitterRule 34 ComicsSitementOldxxBalls SuckingMei_tinFree Watch PormShort Hair PawgXvideosgayXxx AlbumHollywood NudeSoftcote PornPublic VoyourAkuna Nomel NudeBubble Ass PornKylie Jenner Leaked VideoSex With Big Tits MomWomen Sex SceneAnastasia VanderbustEzzers HdFree Guy TorrentSexe BfSeashell PositionTrisha Paytas Nudeافلام اباحةLatino TwinksBig Tits BurnetteXxx RusiaDee Williams ShoplyfterPornhub Big BoobsIndan Women NudeBabe Cream PieFraternity Gay PornBbw FacesitKorean Sex Movie DownloadMalayalam Bathroom SexWww XxxvodPornos De MujerSky Blue PornInsesto PornografiaMovie Porn AsianSucking PornosSexy Lesbian Scenes In MoviesSneaky Link.pornPee In PussyPorn Star EcortsBoyfriendly Gay PornLund Ka PhotoEmily Willis Pron VideoReal Life CamsBeasty Ality PornAberlla DangerAllura JensenCum In Pussy PicsBig Boobs Stepmom Porn VideosBlack On White Porn GayVr PmvMadison Fox NakedAlahna Ly LeakXxx Video Bf SexCockslappingXxx SiexNaughty America Porn ComGratuit SexePainal First TimeEva Porn HdWhat Is A ShemanBaddies Hub PornTorture BoobsReal Porn CheatingChatirbVideos De SexsualesXxx UsFapping ComWww Sunny Lione ComMothers With Sons PornMature6tubeпорномульт сайтAtriz Pornô NegraMikes Apartmentفيلم سكسى پورنGym Girl Xxx VideoMileroticoNude Heather LocklearXxxhPurn VidioPorn GrayXx Video GoogleBengali Xxx Hot VideoGhs XxxLesbian OrgiGiantess AnusLoving BlowjobBooru HentaiEbony New Porn StarsJessica SiposFuchkaHentai PregnancyAndhra Sex Video Andhra Sex VideoHot Bollywood Actress PornBigtits Mom AnalNxnxx StoriesGay PrisonsexTeacher Video SexLucky PornBritish Sex VideoIndian Mallu XxxJesse Jane Porn MoviesPornbay DownAss&feet