Trump had gelijk, er was recent een bomaanslag in Zweden. Van neonazi’s op een vluchtelingencentrum (m.hln.be)


Donald Trump oogstte alom hoongelach toen hij eergisteren tijdens een rally in Florida verwees naar een recente aanslag in Zweden. Trump zelf verklaarde gisteravond dat hij verwees naar een tv-programma op Fox News, waar een fragment werd getoond van een gecontesteerde documentaire. Maar er is recent wel degelijk een bomaanslag gepleegd in Zweden. ...

door Denisova in Buitenland  ·  37 Reacties

  • 15
  • 1148x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De neonazi’ s zijn het probleem van 2017, niet de vluchtelingen.

35
1 WijzeDwaas

Ah dus toch iets met vluchtelingen! question

2
2 tripomatic

@1 : Maar dát wil het PVV-team hier absoluut niet geloven!!

26
3 Wheely

Hij had geen gelijk! En begin nou niet te zeuren dat "yesterday" recent betekent.

11
4 kritischelezer

Trump refereerde aan een gebeurtenis 'last night'. En niet 'last month'. Onzin dus. Dat laat onverlet dat Trump volledig van het pad is en kennelijk ook niets laat checken door zijn staf. Eigenwijs en dom. En daar loopt Wilders over te juichen. Vandaar: de PVV is niet geschikt voor de Vaderlandse zaak.

13
5 schrootflint

@1 actie - reactie

23
6 solidsteel

^ ongevalideerde smoes voor geweld.

3
7 tripomatic

@3

Dat zoeken ze maar uit, de PVV gaat toch weer de oppositie in. Iedereen ziet nu wat er gebeurd als extreemrechts aan de macht komt. Trump heeft ze niet op een rijtje.

En ik herinner iedereen er graag aan: Wilders zei dat Trump een verademing was!

20
8 WijzeDwaas

@5

De PVV zakt gelukkig al weer in de peilingen. Maar mochten ze ooit op wat voor wijze dan ook macht verwerven, dan dienen we niet werkloos toe te kijken….

22
9 WijzeDwaas

@6

En op neonazi’ s wordt ook weer actie ondernomen.

16
10 WijzeDwaas

@6 En dat noemt anderen wegkijker.

13
11 Spandalf
12 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@6

pardon? vluchtelingen die niets hebben misdaan moeten opgeblazen worden?

verder alles goed?

13 ---deleteduser---

@3 je praat weer poep. Ik geloof wel dat het rechtse idioten geweest kunnen zijn. Gewoon flink straffen. Zo hoort dat niet..ik stem pvv maar sta net zo min op geweld te wachten als ieder normaal denkend mens. Ik weet zeker dat er genoeg jonge Nederlandse gezinnen met dochters zijn opgegroeid in arme wijken. Zij weten allemaal wel wat voor een rotzooi het kan geven vooral richting vrouwen.joden zijn gewoon niet veilig in delen van het land. Dat kan gewoon niet. Natuurlijk heb je hardwerkende Turken en marokanen. Prima, maar je kent er bijna geen 1 die zijn dochter laat trouwen met een Nederlander. Toch wheelie? Dat is niet voor niets...wordt nu eens wakker..

9
14 kelb1977

@5
U laat zich weer makkelijk een verdraaiing aanpraten door bepaalde media, die nu niet echt bekend staan om hun onpartijdigheid en betrouwbaarheid.

Dit is exact wat Trump zei in het stukje waarover hij nu wordt aangevallen:

"Here's the bottom line. We've got to keep our country safe. You look at what's happening. We've got to keep our country safe. You look at what's happening in Germany, you look at what's happening last night in Sweden. Sweden, who would believe this. Sweden. They took in large numbers. They're having problems like they never thought possible. You look at what's happening in Brussels. You look at what's happening all over the world. Take a look at Nice. Take a look at Paris. We've allowed thousands and thousands of people into our country and there was no way to vet those people. There was no documentation. There was no nothing. So we're going to keep our country safe."
http://www.vox.com/2017/2/18/14659952/trump-transcript-rally-melbourne-florida

Nu een nauwkeurige vertaling van het betreffende stukje over Zweden:
‘Je kijkt naar wat er gebeurt in Duitsland. Je kijkt gisteren wat er gebeurt in Zweden. Zweden, wie zou dat geloven. Zweden. Ze namen grote aantallen op. Ze hebben problemen die ze nooit voor mogelijk hebben geacht.”

Trump verklaarde op twitter dat het ging over een verslag op Fox News wat hij die dag ervoor, net als vele van zijn aanhangers die vaak ook naar Fox kijken, hebben gezien over de problemen in Zweden, omdat ze zo veel immigranten opnamen.

Trumps twitter bericht erover:
“Mijn uitspraak over wat er gebeurt in Zweden, was een verwijzing naar een verhaal dat was uitgezonden @FoxNews over immigranten en Zweden.”


Dus wat is het probleem nu precies? De media maakt er weer een hetze van, terwijl hij feitelijk niks verkeerds heeft gezegd! Gisteren slaat gewoon logischerwijs op "kijken", gisteren slaat niet op "er gebeurt in Zweden", dat is alles, wat bepaalde gekleurde media even niet door leken te hebben, omdat ze alleen maar opzoek zijn naar bevestiging van hun vooroordelen. Of gewoon misbruikten, om Trump voor een idioot weg te zetten.

13
15 Reactie

Trouwens jullie lopen elkaar weer naar de mond te likken op dit draadje...zonder rechts denkenden erbij krijg je makkelijk gelijk.question..ben de enige pvver die af en toe nog de moeite neemt om jullie een spreekwoordelijke schop onder de kont te geven, als jullie gezemel te ver gaat.question Haal je andere accountjes er zo maar weer bij question

11
16 kelb1977

@4
Als je de context van het gebruik van gisteren bekijkt, dan kan het logischerwijs alleen op “kijken” slaan en niet op “gebeurt in Zweden”. Trump keek toen de dag ervoor naar een verslag op Fox over Zweden (, wat hij ook gewoon via twitter liet weten).

Omdat Trump in dezelfde context ook spreekt over “gebeurt in Duitsland”, “gebeurt in Brussel”, “kijk naar Nice”, “kijk naar Parijs”. Moet je wel volslagen blind zijn om dan te denken dat Trump bedoelt te zeggen dat dit allemaal in al die landen en plaatsen gisteren opeens plots is gebeurt.

En zelfs had hij het alleen maar over Zweden gehad in zijn context, dan is het toch wel heel bizar om te denken dat Trump zou bedoelen dat Zweden gisteren zou hebben besloten de grenzen open te gooien en er in een enkele dag vele duizenden migranten zijn binnengekomen, en er nu ongekende problemen zijn. Allemaal in een dag.

Wie zet zich met dit “nieuws” dan feitelijke bezien voor schut?

Denk veel eerder die media die van niks belachelijk wereldnieuws maken, dan Trump! Niet voor niets worden ze nepnieuwsfabrieken genoemd, gezien de keuzes die ze maken waar ze artikelen over schrijven en de toon erin, het is allemaal bijzonder selectief en politiek gekleurd en vaak ook nog eens, als je wat verder kijkt, onwaar!

10
17 Reactie

@15 Aanvulling:
Sorry vergat in de snelheid even een woordje, wat er voor de context eigenlijk niet zo veel toe doet: avond. Of je nu gisteren een televisie programma kijkt of gisteren avond, is niet echt van heel groot belang.

"‘Je kijkt naar wat er gebeurt in Duitsland. Je kijkt gisterenavond wat er gebeurt in Zweden. Zweden, wie zou dat geloven. Zweden. Ze namen grote aantallen op. Ze hebben problemen die ze nooit voor mogelijk hebben geacht.”"

7
18 Reactie

Weer al, gisteren ook al.

3
19 Positivo

@reactie, @15
Heeft de trollenmachine van Blondie geen inspiratie meer wat profielnamen betreft ?

4
20 leefvandaag

@15 Wat het probleem nu precies is? Dat er 'last night' helemaal niets ge'happened' was, waar Trump mogelijkerwijze gewag van kon maken. Trump kan niet uit elkaar houden wat hij in documentaires en wat in nieuwsuitzendigen ziet, en roept dan dat de media liegen. En dat was bij lange na zijn enige flater niet. Zo iemand kan en mag geen president van de VS blijven. En dan roepen dat er geen probleem is?

0
21 W. Anstalt

@17 Als Trump iets anders zegt dan wat hij bedoelt, moet hij iets anders zeggen. Zijn woorden waren zeer duidelijk, en daar zat op geen enkele manier een verwijzing in dat hij het mogelijk had over een tv-programma waar hij de avond te voren naar gekeken had. Ik wordt daar zó moe van, van alsmaar dat 'Ja maar zo bedoelde hij het:' en dan een volstrekt bij elkaar gefantaseerde riedel, een vorm van goedpraterij waar met name Trump- en Geert-aanhangers zich graag van bedienen.

1
22 W. Anstalt

@ 14 En u kent er weinig die hun Nederlandse dochter met een Marokkaan laten trouwen

4
23 jantje van leiden

** gebruiker verwijderd **

@6
"Hadden ze maar geen vluchteling moeten zijn, dan waren ze ook niet aangevallen."

H&I

24 verdwijderd21

Dat is nog lang niet de gisteravond van Trump.
Zou het zo zijn , moet hij nooit meer de pers fake noemen .
Want een president van de USA die zo stom is , dat is pas fake.

0
25 No newstoday

@8

Gisteravond nog zijn plak- en - knip- toeristenfilmpje : " Trump kan het en wij kunnen het" .
Bedoelde hij zeker liegen .

0
26 No newstoday

@15

Ha, ha bekijk het filmpje nog eens .
Hij zegt toch heel duidelijk : " wat er gisteravond gebeurd is in Zweden "
Krijgen we nu hetzelfde verhaal weer als met Wilders die gezegd zou hebben " criminele " en waarvan de rest van NL gezien heeft dat het niet zo was?
En van Trump ongeveer de hele wereld?

Wilders vertelt al 10 jaar hetzelfde , zijn volgelingen herhalen zichzelf ook al.
En dan beweren dat anderen liegen .

0
27 No newstoday

Politici moeten duidelijk zijn.
Behalve de idolen van de PVV .
Daar moet je kunnen raden wat ze eigenlijk bedoelden .
Ja ja !

0
28 No newstoday

** gebruiker verwijderd **

@18

uh.. je mist iets

En Zweden heeft evenveel of weinig problemen als ieder ander land

Het enige probleem wat Zweden heeft, heet Dispatch International, een extreemrechts ''journalisten-tentakeltje'' van haatzaaiers zoals Bannon en zionisten als Nina Rosenwald, Gatestone Institute, ofwel deze dame

https://www.thenation.com/article/sugar-mama-anti-muslim-hate/

vriendin van Geert, die illegale nederzettingen op de West Bank financiert.

29 ---deleteduser---

Komt er nog een einde aan die extreme linkse huilebalkerij?

Het vertrouwen van mensen in nieuws wordt met al die framing echt niet beter.

4
30 Phiteceen

Komt er nog een einde aan die extreme linkse huilebalkerij?

Het vertrouwen van mensen in nieuws wordt met al die framing echt niet beter.

3
31 Phiteceen

@23 wheelie doet dat gewoon hoor question ik ken er wel wat, maar ook daar heb ik mijn bedenkingen bij.

0
32 kelb1977

** gebruiker verwijderd **

@31
De framing door Trump is inderdaad best schadelijk.

33 verdwijderd21
34 Nieuwsgierig

@27 "Hij zegt toch heel duidelijk : " wat er gisteravond gebeurd is in Zweden ""

Trump is Nederlandstalig?

1
35 MetBoerenVerstand

@35 Het had ook met 'vannacht' vertaald kunnen worden. Maar wat wil je eigenlijk zeggen?

0
36 W. Anstalt

@34 Een self-fulfilling prophecy dan toch zeker.

0
37 W. Anstalt

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

1 uur geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Sun Sex VideoMoney Talks Spring BreakBobvoyeur ComNubilenudesAss Sex HdSexy Girls TitsMonay PornDiscord De PornTittycumPornogey XxxXxxx Video CamPorn Interracial LesbiansLinsey Dawn Mckenzie NudeWwwyoupornStories Free XxxGay Pnp PornCaity Lotz NakedPorn Actress NudeCelebrityleakSexo Ao BiboCurvy PornEimi_fukudaAddison Rae NekedMeagan Good AssReal Hindi Sex StoriesPerfect Titts PicturesVideos PornomexicoMilf CitySpit Roasting SexualCastings PornosBrianna Anderson Casting CouchHentia HaremMizd-344X Videos With Step MomChinesefuckRyan Keely BbcFreechatnoHentail MangasFaoelliسکس دکترDisper PornLacating TitsTelugu Sexx VideosHd Porn FapLesbian Milf And TeenBbc Anal LatinaAnal ComDeci Xxx VideosPorn CaptiosDiapergirl PoopingOld Mom NudeJohnny Sins Xxx VideosTamil Aunty SezAri Electra RedditXx Video SunnyMia Khalifa FacialHermaphroditepornNude Wives BeachPorn MeamSpooky PornKatie71New Hot Sexy XxxDeborah Shelton NudeSunny Leone Hot Xxx ComWatchpornfreeCornhub CornhubMia Li AnalFamily Nude PhotosHuge CleavageChloerose PornSurprise Sex PornIndian Sex Hard CoreWww Momsex ComBoobwindowCumshots Vids3d Porn ComicaOnlyfans Brasil GratisVennesa Williams NudeSex Romantic SceneAva Addams MomIndian Aunty Hot Sex VideoKet Winslet NudeLasbian PorNew Desi Mms SexNewindiansexArtof ZoopornRedheadslutHuge Tit HentaiPorn Slapped4kxxx VideoMaa Bete Ki Chudai Ki KahaniJapanese Oil PornOld Men With Young Women PornPakistan Sex VidioRomi Rain Hot VideoJapenese Porn AnimeSexo En LesbianasKendra Sunderland XvideosNayanthara Sex MovieHorny Lesbian PornNude VolleyballPvssyFree Porn BbwPorn Games ItchioReallive CamLesbian AsslickerCynthia BrimhallFree Spanish PornValerie Kay BangbrosSausage Party PornhubPlaboy Porn3d CummingAngiefaith PornAsian TeacherpornTurk Amator PornaR/boobsFree Brassers Porn4chan.comHamster CamsSalma Hayek ToplessBikini Pics PornResmi Nair HotAthea FarisXxx Perra3gp Telugu SexHot Girl Boobs XxxCartoon CreampieStrip Clun PornOverwatch Porn VideosSophie Die PornSamantha Hot ScenesXmxzXnxx Tamil Aunty SexXxx Girl AndAbigail PornstarKatrina Thicc Epic GangbangMs.sethiiBlackgurlkittyKorean Sex TubeClothed Male Naked FemaleMassaging Naked WomenFat Teenager PornX Vídeos AmadoraRargGaysex With DaddyHd S3xFamily AtokesLara Coft PornIxxx.xomNataliexking