wat leven we toch in een krankzinnig, gestoord, debiel landje...
Van Houwelingen en Eerdmans; Peppie en Kokkie....
Die vindt er helemaal niks van, die wacht op input. :D ...
Ga gewoon naar de kringloop voor een tas, in het kader van recycling en millieu....
Ach voorlopig bevinden zich duizenden liters olie in een windmolen. Wordt deze olie vaak ververst? Een windmolen op zee bevat ongeveer 2000 lite...
Zet ze gewoon vast in een leegstaande gevangenis.Weeg de belangen en gevaren tegen elkaar af, die van de maatschappij en die van de uitgeproc...
Wel vreemd dat de Telegraaf alleen iemand van de vereniging zelf voor de camera kreeg en verder alleen mensen die niet met hun ideeën eens zijn...
@38 Hahaha, ja je hebt helemaal gelijk! Vandaar dat zij naakt waren, bij ons ging dat moeilijk met onze kledinglijn. :D ...
“Soylent Chicken!
@1
Nee, de verschillende Soylent-koekjes waren gemaakt van zeealgen.... Soylent Green was echter van mensenvlees gemaakt, toen de zeeën ook stierven en leeggevist waren
Dit is vlees, gekweekt uit enkele cellen. Vermeerderd in het laboratorium. Het eerste begin van namaakvlees, net zo smakelijk en voedzaam maar zonder de enorme verspilling van voedingsstoffen, water en ruimte. En zonder het enorme dierenleed, wat de vleesmaffia dieren aandoet. Een vooruitgang. Nog beter: helemaal geen vlees meer eten. Onnodig en overbodig als we gewoon gezond en gevarieerd zouden eten.
Dit boek maar weer eens gaat lezen.
https://images.boekwinkeltjes.nl/large/nL2O6P2C5RvD7aHzyjJn.jpg
@2 De vleesmaffia? Het is toch de consument die verantwoordelijk is, die dit jaar weer meer vlees is gaan eten?
@4
Nee, slechts deels. De consument wordt 'lekker' gemaakt met -veel te lage- prijzen en reclames. Het is niet zo dat de producent alleen maar de consument volgt en aan vraag voldoet. De producent is verantwoordelijk voor dierenwelzijn, een zo pijnloos mogelijke slacht en het voorkomen van schade aan natuur, milieu en ons aller planeet.
En aan geen van deze paar voorwaarden voldoet de vleesmaffia. De waterconsumptie voor het laten groeien van vlees is gigantisch. De oerwouden worden platgebrand omdat er meer soja moet worden gekweekt, omdat al die miljoenen dieren moeten eten, en dat voer moeten omzetten in vlees. Hun stront blijft in ons land (en andere landen) achter en vervuilt de bodem, het water en via de ammoniakdampen kennen we de stikstofvervuiling.
Verder kennen we elke maand wel weer een nieuw vleesschandaal: een slachterij waar de werknemers dieren mishandelen en martelen. Uitgebreid gefilmd door mensen die nog WEL een hart in hun donder hebben, en wat gevoel.
Daarom blijf ik zeggen: koop geen vlees bij de supermarkten. Koop alleen bij de lokale slager die ook precies kan vertellen waar het vlees leefde, wat het at, hoe het geslacht is. Die met water volgespoten plofkippen eet ik nooit. Da's alleen maar heeeel duur water met een smaakje. We worden met vlees al jaren besodemieterd. En ik doe niet meer mee.
Kortom: de vleesindustrie is een overbodige, foute en vernietigende industrie. Een maffieuze bedoening!
Nee dank je. In mijn leven alleen echt vlees en vis. Geen nepvlees, vegetarisch of kweekvlees. en ook niet uit een 3D printer
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.