President Donald Trump.
Volledig scherm
President Donald Trump. © AP

Donald Trump hint voor het eerst op deelname presidentsverkiezingen in 2024: “Ik zie jullie weer over vier jaar”

Donald Trump blijft weigeren om zijn nederlaag van de afgelopen presidentsverkiezingen toe te geven, maar hint nu ook zelf al op een nieuwe poging voor een tweede termijn in 2024. “We proberen er nog eens vier jaar bij te doen, maar anders zie ik jullie weer over vier jaar”, zei de president tijdens een receptie met partijgenoten in het Witte Huis.

7 reacties

  • Erwin Cauwenbergh

    3 jaar geleden
    Tegen dan is hij nog wa zotter. De ondergang van de VS
  • Louis Heyens

    3 jaar geleden
    2024 Donald Trump mogelijk presidentskandidaat voor de Republikeinse partij ... als hij tegen dan nog niet in de "jail" zit ;-) en wie zegt dat de republikeinen hem dan nog willen, want hij brengt op zijn eentje méér schade toe aan de partij dan dat de democraten het allemaal tezamen zouden kunnen verwezenlijken
  • Dirk Van Brussel

    3 jaar geleden
    Een goede leider zorgt in de eerste plaats ervoor dat er geen tweespalt is.  Dat hij eerlijk is tegenover zijn bevolking.  Die gebruikt geen ophitsende taal.  Dat alles is belangrijker dan China op zijn plaat zetten.
  • leo hoes

    3 jaar geleden
    4 fantastische jaren, voor Trump en zijn vriendjes, nu nog iedereen in zijn directe omgeving amnestie geven zodat ze niet kunnen vervolgd worden en ook nooit tegen hem getuigen. Als dat geen fraude is !!!!!!!!!! Hopelijk gaan de Republikeinse ogen open als Trump niet meer aan het roer staat en ze niet meer verplicht worden om zijn visie goed te keuren.
  • Dominique Rau

    3 jaar geleden
    Groot gelijk! Toch tenminste 1 leider die de Chinezen op hun plaats zet. En voor zijn eigen volk zorgt! Doet wat zijn kiezer vraagt.