ANP, beeldbewerking AD
Volledig scherm
© ANP, beeldbewerking AD

Reactie op coronagedrag: ‘Soms vraag ik me af of we wel van dit virus af wíllen’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die woensdag 2 december in de krant verschenen over onder meer de mogelijke ‘prins Bernhard-belasting’ en mondkapjes. 

1 reactie

  • Arend010

    3 jaar geleden
    Reactie op Mondkapje | Ik volg wel braaf de regels, maar heb zo mijn vragen "De uitzondering geldt voor alle besloten plaatsen, en daar vallen volgens de wet kerken en moskeeën ook onder." Ook in kantoren en clubgebouwen is het vanaf 1 december niet verplicht om een mondkapje te dragen.Arend QuistHoogvliet Rotterdam
  1. Reacties op mestproblematiek: ‘Verminder productie voor buitenland, dat scheelt heel veel’
    26

    Reacties op mestproble­ma­tiek: ‘Verminder productie voor buitenland, dat scheelt heel veel’

    ‘Diep respect heb ik voor de biologische landbouw en mensen die waardering hebben voor alles wat leeft en groeit’ en ‘Waar de publieke zenders zorgen voor een oase aan rustige en kwalitatief goede programma’s, brengen de commerciële zenders voor mij een hoop geroeptoeter’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Ik liet me keihard influencen door kwakzalvers die elke dag een zakje collageenpoeder door de koffie roeren
    PREMIUM
    Column
    35

    Ik liet me keihard influencen door kwakzal­vers die elke dag een zakje collageen­poe­der door de koffie roeren

    Debby Gerritsen was bijna zelf in de mooie praatjes getrapt van bekende influencers. Bijna. Daarna werd ze wekenlang overladen met reclame voor dubieuze vitaminepillen en poeders. De wellnessindustrie is een bedrieglijke business waar veel geld wordt verdiend door bedrijven en influencers die niet bezorgd zijn om jouw of mijn gezondheid, maar om hun eigen bankrekening.