U zond in, weekendeditie: ‘Thierry is paranoïde schizofreen en verkeert al een tijd in psychose’

29-11-2020 11:28

***

LS,

Hoewel ik dit natuurlijk van afstand beschouw heeft het er alle schijn van dat Thierry paranoïde schizofreen is en al een tijd in een psychose verkeerd. Hierdoor is hij de grip op de werkelijkheid verloren en kan hij zichzelf en anderen (ongewild!) schade aanbrengen.

Dit ter info want dat maakt de blik op de hele situatie anders en wellicht ook de benadering van de problematiek.

Erg jammer en hoop dat het goed komt voor ieder.

***

Jullie zijn een stelletje linke ratten , of te wel links ongedierte .
Dus verdelgen jullie soort !!

***

Ik heb me totaal vergist in TPO. Helemaal niet mijn ding. Ik zoek het in een andere hoek.

***

Bert Brussen is natuurlijk eerder fenomeen dan schrijver. De man heeft van “wild om zich heen slaan” een echte informatiebron gemaakt inclusief naschriften, fulminaties, analyse, logische fouten en menselijke fouten.

Toch is deze metafoor van een spartelende halve gek niet zo slecht: alle media verzuipen in het moeras van de linkse kwaadaardige spraakverwarring, behalve TPO.

En aan het eind van het liedje blijkt Bert een monument. Een zuil. Gestold raaskallen als onverzettelijkheid.
Kraken maar nooit buigen. Knoest dat hij is.

***

Hoe lang ze al bezig zijn met AI gedachtenslecht te injecteren en wie de onderwijs-integriteit en wellevendheidsnormdn weer gaat VOOROPzetten. Wat spookte Obamas ploeg uit bij Justitie waardoor het wrak werd?

***

Beste heren,

De eerste zinnen die ik hoor zijn van Veelo die roept hoe “eigenzinnig” deze podcast is. Maar in deze uitzending stellen jullie je bepaald niet eigenzinnig op. Het valt me tegen dat jullie je bij de roedel hyena’s op jacht naar Baudet gevoegd hebben.

Jullie geven “trial by media” een verkeerde draai. Elk medium heeft het recht om ergens een oordeel over te hebben. Ik heb Baudet ook niet horen zeggen dat media geen misstanden mogen openbaren, dat er geen misstanden zijn of dat media ergens schuld aan hebben.

Baudet bedoelt gewoon dat FvD zelf, na rustig onderzoek, moet uitmaken of, en wat er dient te gebeuren met die jongerenclub en zijn voorzitter. Het zijn niet de media die daarover beslissen.

Waarom je Paul Cliteur en zijn twee mede-onderzoekers zou beschouwen als slagers die hun eigen vlees keuren ontgaat me. Zijn dat dan alledrie neo-nazi’s? Zouden die niet net zo graag van allerlei gekken af willen als ieder ander?

Wat de media, inclusief deze podcast, betreft zijn Jansen en die JFvD al veroordeeld. De rebellen, nerveus vanwege een relletje, gaan mee in die hype. Die nervositeit is onzin, aangezien het FvD door half Nederland hoe dan ook al als fascisten wordt gezien. Men heeft dus al ruimschoots eelt op de ziel. Dat eelt zou voldoende moeten zijn om even de uitkomst van dat onderzoek af te wachten.

Hopelijk is de vrijdag-versie weer beter.

***

Wierd Duk: ‘Chris Aalberts schande voor ons vak’.

Ik had weleens wat van hem gelezen bij jullie en vond het al opvallend dat hij zo geobsedeerd was door terrie. Tot ik pasgeleden ergens las dat hij in eerste instantie een aanhanger was van thierry en waarschijnlijk hoopte op een politieke carriere en dat het meer een stalker is dan een objectieve journalist.

Ik heb gekke chrisje een tijd geleden voor het eerst bij M gezien en mijn eerste gevoel was “wat is dat voor een mafkees?”.

En nu was hij ineens regelmatig in beeld vanwege zijn (zeker qua timing) mislukte boek.

Die voortdurende gekke bekken! En als je dan door jan dijkgraaf afgemaakt wordt, weet je het zeker als kijker en lezer. Die man deugt niet. Het is een relnicht.

***

Alweer eentje met de $$$$-tekens in de ogen. NEE dus!

***

Altijk dat gezeik op de NPO. Hebben jullie helemaal niet nodig.

***

Geachte mevrouw Nanninga en heer Terstall,

Beste Annabel en Eddy,

Als politiek geïnteresseerde en ook ietwat bezorgde burger richt ik me tot jullie beiden. Ik denk dat er zowel op de van oudsher linkerkant als op de rechterkant van het politieke spectrum een heleboel kiezers zich niet kunnen vinden in de huidige partijen.

Aan de linkerkant is de progressieve sociaaldemocratie vervangen door een inclusieve identiteitspolitiek waarbij je aangeboren eigenschappen of geloofsovertuiging zwaarder wegen dan het belang van de kiezers. De interne tegenstrijdigheid van de politieke ideeën en de vasthoudendheid aan allerlei dogma’s zorgt ervoor dat veel nadenkende linkse kiezers zich hier niet meer thuisvoelen. Denk bijvoorbeeld aan het belang van het klimaat maar de onmogelijkheid van kernenergie, het belang van de immigrant maar de onbetaalbaarheid van een sociaal vangnet, etc.

Aan de rechterkant is er de afgelopen week ook ruimte ontstaan omdat de partij die zich daar genesteld leek te hebben, naast een duidelijk en openbaar partijprogramma ook nog een subversief en geheim programma bleek te hebben waar heel veel mensen zich niet bij thuisvoelden. Met het opschuiven van de van origine liberale partij richting de linkerkant, is de ruimte voor een partij die het openbare programma aanhangt en het subversieve element verre van zich laat.

Beste Eddy, jij bent al onderdeel van een partij aan de linkerkant die zich tot nu niet in de politiek gemengd heeft: Vrij Links. Een club die naar mijn idee perfect past in de lacune aan op links.

Beste Annabel, jij was onderdeel van een politieke partij die bij veel mensen aanhang vond totdat de donkere kant duidelijk werd. Neem het programma over blijf die mensen vertegenwoordigen. Laat de uil van Minerva zich als een Phoenix oprichten uit haar as. Ik ben zo vrij een naam te geven aan deze partij: Vrij Rechts.

In eerste instantie lijken Vrij Links en Vrij Rechts mijlenver uit elkaar te liggen, maar net als Orde en Chaos hebben ze elkaar nodig. Vrij Links zorgt voor de Orde met een sterke overheid die voor iedereen opkomt, Vrij Rechts is de Chaos waarin het individu zich maximaal kan ontplooien en zo het beste nastreeft. Samenwerkend kunnen ze de maatschappij verder brengen en ervoor zorgen dat de kiezers
zich weer vertegenwoordigd voelen.

Met vriendelijke groet

***

 

[email protected]