Sigrid Kaag haalt uit naar PvdA en GL: niet buigen voor socialisten (trouw.nl)


In haar speech zette Kaag zich af tegen linkse oppositiepartijen PvdA en GroenLinks. Dat linkse blok klinkt zich vast aan “radicale socialisten die uit de euro willen en onze banen op het spel zetten”, stelt Kaag. Maar D66 weigert voor de SP te “buigen”. ...

door Moskowfiets in Media  ·  14 Reacties

  • 6
  • 502x gelezen
Reageer met een Emoji
2
15

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En stiekem antisemitisme bevorderen. Ze heeft het nergens over dat mensen in de financiële knoei komen door wat Brussel ons allemaal kost. Ze praat ook nergens over lastenverlichting. Ze beschuldigd de PvdA en GL links van dingen waar ze helemaal niet voor staan.

3
1 smurf

De politiek heeft te weinig oog gehad voor de groeiende ongelijkheid, zegt D66-lijsttrekker Sigrid Kaag.
Als je een congres zo begint, en je hebt zelf 4 jaar meegeregeerd, daar denk ik iets van (het is zondag, ik zal het netjes houden)! Fijne dag allemaal!
Voor enkele onder ons: KOEKOEK!

1
2 HORK

Moslimbroederschap bij Groen Links moet Kaag toch wel aanspreken dacht ik zo.

0
3 welofniet

De partij van dood en verderf met alle pillen met de dood tot gevolg het binnen slepen van doodseskaders en ondersteunen van terroristen het land overdragen aan brussel en kornuiten . Denk dat die beter hun mond kunnen houden over andere partijen.

0
4 Saviro

U bent gewaarschuwd deze arrogante vrouw wil zich bij het programma Beau manifesteren alsof ze gewoontjes is en er is voor de gewone man. Zij heeft echter geheel andere ambities en profileert zich op voorhand als de nieuwe premier van Nederland. Haar focus ligt voornamelijk op het volledig overdragen van alle soevereiniteit aan de EU om vervolgens te komen tot een politieke unie. Uiteraard zoekt zij daarbij op voorhand uitsluiten politieke medestanders en daarbij kan zij de SP, Groen links niet gebruiken. In eerste instantie omdat de laatst genoemde partijen bij de volgende verkiezingen een samenwerkingsovereenkomst aangaan waarbij zij nooit de premier kan worden aangezien die combinatie een premier oplevert in de figuur van Klaver danwel Asscher. Als de kiezer niet wil dat Nederland verkwanseld wordt aan de Europese Unie dan moet je absoluut niet op Kaag D66 stemmen. Anderzijds is een stem op de PvdA/Groenlinks ook een forse aanslag op uw portemonnee met die onhaalbare extreme opvattingen van met name Jesse Klaver.De politiek stinkt.

0
5 Dalon

Tja en dan dit !


TK2021 - PvdA haalt VERWOESTEND uit naar D66


PvdA-kandidaat #26 heeft op sociale media verwoestend uitgehaald naar de hypocriete democratiehaters van D66, die "niemand laten vallen" (D66-slogan) maar ondertussen iedereen laten vallen, waaronder Rob Jetten als D66-leider. Alptekin Akdogan, (beter bekend als 'Alpi)' mag dan wel ver weg op de kandidatenlijst staan, maar straks, als Lodewijk Asccher en overige PvdA-criminelen worden veroordeeld in de ToeslagenAffaire zou de Utrechtse trainspotter zomaar in de Kamer komen. Kifesh = Hoe Dan?

En inderdaad, D66. Leg eens uit hoe jelui dan wel gaan samenwerken met extreemlinkse fascistoïde geweldsverheerlijkende gewapende BLM-marxisten?




https://www.geenstijl.nl/5156551/tk2021-pvda-haalt-verwoestend-uit-naar-d66/#comments

0
6 Moskowfiets

Ze is zowat 4 jaar minister, en nu begint ze te krijsen over alles en iedereen, kortom ze promoot het meest waardeloos en overbodig partijtje wat we in NL hebben,

0
7 bromtol

@6 Samen werken met bij1 de grootste groep racisten bij elkaar samengevoegd, met de kneuzen van d66 is voor de nederlander een gevaarlijke combi. En ik hoop dat de veroorzakers van de toeslagaffaire berecht gaan worden naar,helaas zal dat wel weer niet gebeuren.

0
8 Saviro

Ach ja. D66. Het blijft een partij met leuke ideeën voor mensen die in Utopia willen geloven.

Kijk, het is natuurlijk prachtig dat je op zelfredzaamheid, op een kenniseconomie enzovoorts in wil zetten en dat allemaal wil promoten door te investeren in onderwijs - zodat we allemaal arts, advocaat en wetenschapper worden. Het is mooi dat je een wereld nastreeft waarin iedereen kan gaan en staan waar hij wil en waarin we problemen gezamenlijk oplossen in plaats van ons terug te trekken in ons eigen hokje.

Maar waar D66 te weinig aandacht aan besteedt, is dat zo'n wereld allereerst voorlopig gewoon niet haalbaar is en ten tweede dat, voordat je zo'n wereld kunt realiseren, je eerst een hele hoop ongemak de wereld in moet brengen. Niet iedereen kan studeren en arts worden, of wilde je een arts een bus laten besturen en een advocaat straten laten maken? De grenzen opengooien betekent vooralsnog vooral dat de onderkant van de samenleving weggedrukt wordt door goedkope arbeidskrachten van elders, dat bedrijven aan geen enkele (belasting)verplichting meer hoeven te voldoen omdat ze gewoon kunnen dreigen weg te gaan en dat wij ieder jaar miljarden over mogen maken naar het buitenland en de EU.

D66 is de partij die Nederland en de wereld op wil laten groeien, naar volwassenheid wil brengen. Erg nobel op zich. Maar voor de groeipijnen hebben ze geen aandacht. Daarom is de partij ook totaal onrealistisch.
De SP is mijn partij verder niet, maar van die partij en de normale PvdA-leden (oftewel degene die niet allochtonenknuffelen als hobby hebben) kun je tenminste wel zeggen dat ze zich níet met de blik op oneindig verliezen in vergezichten en wel in het heden leven.

Kaag kan roepen wat ze wil, maar D66 is gewoon een partij van dromers. Toekomst dit, toekomst dat, zus en zo, maar ze vergeten ondertussen even dat gewone mensen in het heden leven en niks hebben aan die mooie toekomstschetsen, als ze nu jaar in jaar uit offers moeten brengen, als ze vandaag meer belasting gaan betalen om die EU overeind te houden, om te kunnen zien hoe asielzoekers voorrang krijgen op een huurwoning en ze moeten concurreren met een Pool die genoegen kan nemen met een veel lager salaris omdat hij het wel best vindt om met zijn tienen in een caravan te zitten en zijn salaris thuis toch nog drie keer zoveel waard is.

Maar daar heeft Kaag, nogmaals, geen oog voor. Zij kan alleen maar afgeven op het nationalisme, op sociaaldemocraten en op iedereen die zij en haar partij als 'racisten' bestempelen. Ondertussen ontbreekt het (zoals bij een groot deel van de politieke klasse trouwens) aan zelfreflectie en begrijpt ze niet dat ze, door geen oog te hebben voor alle schade die ze aanricht en alle moeilijkheden die ze mensen brengt, zelf juist al die dingen versterkt waar ze zich tegen afzet.

1
9 progressiefliberaal

Lang verhaal kort:

Als je Kaag hoort klagen over 'socialisten', nationalisten en racisten, dan vecht ze tegen haar eigen demonen.

Het is dankzij het eigen falen van D66, en CDA, VVD en het deel van de PvdA dat deze partijen hielp met hun neoliberale projecten, dat er tegenstand ontstond. Deze partijen hebben jarenlang aan het roer gezeten en geen oog gehad voor de negatieve gevolgen van het achteloos najagen van hun eigen toekomstdromen.

1
10 progressiefliberaal

En dat zegt iemand die het Palestijnse terrorisme subsidieert met tientallen miljoenen !

En betreft en verbreiden van het nationaalsocialisme loopt haar partij voor op!
De omschrijving van een fascist is heel duidelijk op D66 van toepassing!
https://nl.wikipedia.org/wiki/Fascisme#:~:text=Het%20fascisme%20(Italiaans%3A%20fascismo),Itali%C3%AB%20van%201922%20tot%201943.

0
11 Zie Hier

Kort samengevat Kaag is gek en moet opgenomen worden.

1
12 Uitede aka Espede

Enge hoofddoek vrouw, ik vraag me af of ze soms een undercover-moslima is. Maar kunnen die politieke partijen niet even het fatsoen opbrengen om hun egotripperij en domheid pas na de feestdagen te verspreiden ?

2
13 Marrie

Tja, en wij buigen niet voor Kaag...

0
14 Ghurka

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Politie grijpt in bij anti-Israël protesten Amerika

Die gasten worden net zo gek als die hamas-meute.Je kunt er niks mee. Ja, een beetje neerknuppelen. ...

zojuist geplaatst door Malinois

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@18 Dit is niet op de persoon spelen.Dit is een kwestie van mijn belofte inlossen....

1 minuut geleden geplaatst door Querido not

Bob Sleebaan
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@15 Hij heeft nog 30 miljoen mannen over die hij kan oproepen....

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Benzardi
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@2Zeker een stel idioten..................................... waarom?Ik bedoel natuurlijk ..................................waarom doen ze...

1 minuut geleden geplaatst door Benzardi

Benzardi
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

Heeft kabouter Plop al gereageerd, op deze moordaanslag. 😁 @1Zeker een stel idioten..................................... waarom?...

5 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@17 Op de persoon spelen. Gemeld. ...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@14 De dokter heeft het uitgelegd en de apotheker heeft het gebruik toegelicht.Er is ook een uitgebreide bijsluiter.Wat begrijp jij niet a...

8 minuten geleden geplaatst door Querido not

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@14 En wat gaat er nu gebeuren, behalve dat jij even een blij momentje had met melden/verraden? 🤣...

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Snorrie
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@12 Dat zal je nog wel eens vies tegen kunnen vallen.Zijn opvolgers moeten dan nog beginnen met stelen dus zullen ze weer handel moeten kunn...

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Xxxx Video CartoonBap Beti SexMy Pervy Family PornJosephine Jackson PornReddit JavPorn In PhotosJamal Murray Sex TapeXx Video FullOld Aunty FuckHindi Adult Porn VideoCameron Diaz.pornoPlump_bumsForced Anal WifePorns GirlsSexe Amateur VoyeurXxx JsvGif XxJhonni Blaze OnlyfansHana Bunny LeaksRampage Jackson WifeVera BlissSmall Titties NudeX HemstarDon Pornos GratisSexefelinLesbianas TwitterIndonessia PornPorn On IpadNhentai AppSharing My Wife PornVideos De Sexo BdsmHot Nude MlfTamil Sex PositionSamantha Ruth NudesZozo Indian ChatSexy Nude ModeJenine Lindemulder Porn32dd BoobiesOmegle RedditLating Gay PornMircea Monroe NudeToyko KinkyChole VevierNude Becky O'donohueAmbwMelissa O Neil SexyXx SaxXxx Com LocalSexy Film Hindi Mein Sexy Film Hindi MeinThai Ladyboy XxxHard-core MissionaryMadre Hija SexoAnnalee BelleKolkata Ke SexXxxx Video HorseListcrawler DetroitWww.youporn.conmHarem CuritivaIndia Porn Star NameItadaki SadekiSuperchat Live WebcamAyesha Takia SexLocal Hd XvideoBeauty And The Beast PornTrios Videos PornosTickled HardPorn Fnaf PuppetNaughtyamerica.cokPorne SosBillie Eilish BoobsBeauty Hd SexXhamster HijabFree Adult Porn Video'sErotic Movies FullDana Plato NakedXxxhindisexMariska X VideosSexorgiesJogos Porn AndroidHinata NakedJohnny Sins OnlyfansDanidanuelsNude DrunkRaylene PornHot Navel RomancePornography BSamus Cosplay PornSuck My DiKeycockAndrea Londo NudeAfrican NudeBlouseless SareeTamil Aunty Pundai PhotosNina Elle MomCody BryantPune SexIknowthatgirl AdsNxxx TubeFreechatnoHq Porno HentaiAna De Armas Sex Scene BlondeDesi Brother And Sister Sex VideoSun Sex VideosCheerleaders With Big BoobsQueen Rogue CreampieHot Mom And Son XxxThor Xxx An Axel Braun ParodyLiz Katz LeakTouch My WifepornGoing NudeMermade PornSannyxxxBhojpuri Bf XxxSuper FuckPorno PovMovies Sexy FreeHistoire De SexesCalendrier PornographiqueClaudia MarieProne MoveiBrother Sister Blow JobCelebrities Sextapes LeakedBabyyber OnlyfansCeleb Movie ArchiveHentaiparadise FrLondon ReignsTeenager Asian PornDubai Sex ComXnxx Desi MaidGoth SquirtMegapersonalTrials In Tainted SpaceMileroticasOnlyfans Mega LeakWww Xxx Videox ComIndian Web Series PronHub BornCamoran Diaz NudeGayguy.topSpider Gwen AssWww Xxx DesiTities ShowLition PornBhabi SexxNude Saree AuntyMarsusxoMy Hentai GalleryMature FacesittingDaniella Hemsley TitsFelicity Fay