Aan Sigrid Kaag... (twitter.com)


Aan @SigridKaag, Wat ik denk?Dat u een grote hypocriet bent. Omdat de ergste jodenhaat en discriminatie bij de islam vandaan komt en u daarover zwijgt. #Hypocriet66 ...

door smurf in Politiek  ·  35 Reacties

  • 37
  • 1008x gelezen
Reageer met een Emoji
4
6
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wilders ziet het helemaal goed.

4
1 smurf

Daar heeft Wilders dus weer 100% gelijk in veel Arabische staten worden homo's letterlijk verketterd en van daken afgegooid en dit is geen grap.

4
2 welofniet

**

12
3 HORK

@2
Sorry dat ik het alleen over Homo's had inderdaad de islam ziet iedereen die niet gelovig is sowieso als vijand en in het bijzonder vooral het jodendom wordt niet echt gerespecteerd bij de islam, de islam is de meest intolerante (religie) ideologie op deze wereld het is een feit waar je gewoon niet om heen kan.

4
4 welofniet

Dat staan die islamitische wetten/regels allemaal wel toe. Sterker nog het wordt sterk aanbevolen de vrouw te discrimineren. En homo's kunnen natuurlijk helemaal niet. Dus uit een raam of van daken gooien is allemaal dikke prima. Dus die Kaag doet helemaal niets fout volgens de islamitische leer. En dat geldt primair voor de moslim of supporter. Dat er ook Nederlandse wetten zijn is leuk om te weten zeker als je die een keer in je voordeel kunt gebruiken.

2
5 ThWil

Geinig dat de man die meneer Orban publiekelijk in de de tweede kamer zo aanbad, de man die de Hongaarse rechtstaat de nek heeft omgedraaid, de nationale pers monddood heeft gemaakt en homohaat en antisemitisme bevordert, het heeft over andermans hypocrisie. Kijk eens in de spiegel Geert, als er iemand een grote hypocriet is ben jij het wel.

41
6 BlackNinja

Antisemitisme is de laatste jaren veel erger geworden omdat veel mensen Israël met hun zionistische moordmachine verafschuwen en de zich als het joodse vaderland verkoopt zonder enige tegenwerking van de joodse gemeenschappen.

26
7 niet-alles-geloven

@6 Je verhaaltje is weinig geloofwaardig omdat Wilders een jood is.

3
8 smurf

@8 je kunt de beelden waarin hij lovend in de tweede kamer over Orban spreekt gewoon op internet terugvinden. Het antisemitisme van Orban is welbekend. Daarnaast is Wilders niet joods. Hij is kstholiek opgevoed en noemt zich nu agnostisch. Dus voordaat je blaat dat ik " verhaaltjes" hier neerzet moet je zelf ns zorgen dat je de feiten eerst op een rijtje hebt voor je hier nogal dom zit te lullen.

28
9 BlackNinja

DochtervD.

De tekst waar Wilders op reageert staat onder;
https://d66.nl/nieuws/aan-iedereen-in-nederland/


Toen Mevr. Kaag lijstrekker werd van D66, heb ik hoop gehad dat zij voor moslim-meiden die mogen stemmen , een keuzemogelijkheid zou zijn. zodat ze zich konden emanciperen.
Dat zou helpen de greep van de mannen te breken.

Maar de kitscherige politieke correctheid in de boodschap van Kaag, de persoonsverheerlijking op haar verkiezingswebsite www.kieskaag.nl en de onhaalbare valse beloftes hebben iedere hoop de grond in geboord. Deze mevrouw belooft alles aan iedereen. Ze praat iedereen naar de mond. Dat kan allemaal niet tegelijk. Zeker niet met de Nederlandse ministeries, die niet tot verandering in staat zijn. Dus blijft alles bij het oude.

Ook Kaags verhaal over ongelijke kansen in het leven klopt niet. Heel veel allochtone jongens saboteren zichzelf in het onderwijs. Daarbij speelt onderlinge groepsdruk een grote rol . Ze slepen andere leerlingen erin mee.
Dat los je niet op met een paar extra docenten. Er zijn trouwens heel veel slechte docenten. En juist de woke-types zijn de ergste.


Kaags boodschap aan het volk van Nederland is geschreven volgens de gemeenplaats: Een nieuw begin, we gaan alles veranderen ... .
Dat is jatwerk uit de Amerikaanse politiek. In een land met 2 partijen is dat een beproefd recept. Maar in een veelpartijenland als Nederland is het volksverlakkerij.
Bovendien is er in de VS ook nog nooit iets van terechtgekomen.

Kaags Aan iedereen in Nederland is een lied geschreven op muziek van de Rattevanger van Hamelen.

DvD

2
10 duurendaal

@9 Je snapt er weer helemaal niks van. Heel veel joden hebben een ander geloof uit angst voor vervolging.

5
11 smurf

Kaag is het grootste misbaksel dat er in politiek Den Haag rondglibbert.

3
12 Tsaar

@11 tja. Je domheid is niet mijn probleem.

26
13 BlackNinja

@13 Zegt iemand die niet verder komt dan nieuwskoerier.

1
14 smurf

Bij Kaag is hoogst waarschijnlijk de kolder in de gehoofddoekte kop geslagen dat ze een paginagrote brief schrijft aan alle Nederlanders.
Typisch moslima gedrag die kans ziet om haat te zaaien.
Hoe komt het toch dat Nederland altijd dit soort politici aantrekt die alleen voor eigen gewin en glorie in de politiek zitten ?

2
15 Marrie

Die Palestijnen P-ster is zelf antisemitisch !!!

3
16 Bollieboos

Aan Sigrid Kaag: Ik stem volgende keer ook weer PVV.

2
17 vandaagffniet

@15
"Hoe komt het toch ..."

Omdat veel van dit 'soort' mensen uitermate geschikt zijn om vooral politieke chaos te kunnen creëren ! Kleppen op en gaan voor alleen datgeen waar alleen zij 'deugd' uit kunnen halen ! Nuchtere, rechtvaardige, eerlijke én mensen met een geweten ? Deze mensen gaan echt niet voor een baantje in de politiek. Worden bij het minste of geringste gelijk af geserveerd en door de policor deugers oftewel het ouwe (ahum) vertrouwde old boys network behandeld als oud vuil. Om daar voor te kiezen ? Lijkt mij niet echt een prettige werksfeer ?! Ik zou daarvoor hartstikke ongeschikt zijn. Geen streber, teveel rechtvaardigheidsgevoel, te nuchter, zou onrecht veel harder en veel sneller bij de klarden pakken. Nee, ben totaal: [X] Ongeschikt voor de politiek ! question

1
18 Tante Annie

@12 u schoffeert Ollongren question

2
19 Doomsdayshaman

De kruitdampen rond de fascistische FvD zijn nog niet opgetrokken of Geert Wilders richt zijn pijlen op Kaag zonder Baudet te veroordelen.Integendeel in het programma Goedemorgen Nederland nam hij de moeite om rechtstreeks in het programma Baudet op te bellen om hem steunen waar je zou verwachten dat hij Baudet zou vragen hoe het zo ver heeft kunnen komen met zijn homohaat en antisemitisme.Maar nee,Kaag heeft het gedaan. Het heeft duidelijk gemaakt hoe Wilders staat in de rel met FvD.

24
20 jantje van leiden

@SigridKaag

Aan iedereen in Nederland,

Wat denk jij na deze week van de politiek? Geruzie, geharrewar en erger: openlijke jodenhaat en discriminatie. Ik voel zowel afkeer als groot ongemak. Ik hoop dat je mij de tijd gunt om te laten zien dat het anders kan. #D66
https://d66.nl/nieuws/aan-iedereen-in-nederland/

1
21 Wimar

Heel goed gezien GW.
Die Kaag deugd voor geen cent.
Ja ze geeft miljarden uit aan buitenland en al die moslims.
Weg met die vrouw.
Grote hypocriet dat is Kaag.

5
22 annie
23 welofniet

Dankzij Sigrid Kaag krijgen de salafisten alle gelegenheid om hun verderfelijke ideologie verder te verspreiden, omdat ze haar pijlen op de verkeerde personen richt. Laf en naïef zijn de juiste woorden om haar te beschrijven, omdat ze geen enkele kritiek op de islam uit, maar wel op Geert Wilders.

3
24 wiseguy

@23
De familienaam van Sigrid Kaag is dus Al-Kak.

2
25 wiseguy

Wie op Kaag gaat stemmen moe echt heel nodig een afspraak maken met psychiater. Want wie dat van plan is, is echt volkomen gestoord.

2
26 PFL

@19 Die is een goede tweede maar echt veel scheelt het niet question

2
27 Tsaar

** gebruiker verwijderd **

Goh , smurf met een Wilders draadje.
Alle natte scheten van wilders worden gepost.

28 verwijderd234324

Hypocriet ???

De palestijnen zijn tegenstanders van mensen die hun land in bezit namen en hen als tweederangsburgers behandelen en erger,

Eigenlijk net zoals Wilders tegenstander zegt te zijn van degenen die ons land afpakken.

Wie is hier nou hypocriet ???

11
29 Hollander1967

Kaag dient de islam zoals een moslima hoort te doen.
Daarom heeft ze niets te zoeken in de politiek.
Levensgevaarlijke vrouw.

2
30 ongelovenloos

@15 hoe meer vrouwen ( sorry Marrie ) in de politiek, hoe meer die verderfelijke pislam hun idiotelogie verspreid over ons landje.

vroeger bestonden politici alleen maar uit mannen en had je dit probleem niet. hoeveel mannen staan er nu achter die pislam? alleen Klaver en Jetten en veel meer zal het niet zijn

0
31 Roomboterbabbelaar

Als je als SP door deze PLO-muts die de gewapende terreurstrijd tegen de Israëlische burgerbevolking financieel steunt een stelletje gevaarlijke geradicaliseerde socialisten word genoemd is dat een groot compliment.

0
32 Ronin

Zo vraag ik mij af of er nog politici/partijen komen die met een vooruitziende blik een poot aan de grond krijgen. Eigenlijk zie je de politiek hoofdzakellijk bijsturen op wat er zich ontwikkeld in de samenleving. Achteruitgang biodiversiteit en vluchtelingen zijn met stip de punten waar een heel klein beetje wordt bijgestuurd.

Wie zag er niet aankomen dat een weide verwoesten tot een groen industrieterrein geen gevolgen zou hebben voor de weidevogels? Je hoeft toch niet echt een futuroloog te zijn om te kunnen weten dat dat mis zou gaan?

Het vluchtelingenverdrag, nooit is er bij het opstellen daarvan gekeken naar het scenario dat zich nu afspeelt. Waarschijnlijk keek men niet verder dan Europa en sporadisch iemand uit een exotisch land. Nu probeert men te repareren i.p.v. een nieuw model te ontwikkelen.

Realistisch en vooruitziend, dat is wat er nodig is. Dan valt de PVV af en ook het holle, 'we gaan alles veranderen' van D66 verontrust mij. Hoezo, alles? Dat wat goed is moet je behouden.

3
33 Hendrianus

"Wat denk JIJ" zegt die Kaag tegen alle Nederlanders. Hoezo JIJ? Ik heb niet met haar geknikkerd.

0
34 Wendel

Hm, ruimte voor zo'n 20-30 zetels in de tweede kamer voor partijen die bevolkingsgroepen uitsluiten laat zien dat anti-semitisme, homofobie en racisme ook nogal leeft onder de autochtone bevolking. En rellen ook, zie Urk dit weekend. Als dat marokkanen geweest waren hadden ze allemaal terug gemoeten naar Marokko, nu het witte nederlanders zijn wordt er nauwelijks iets over gezegd.

1
35 Zucht

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

"Wij mogen het vuile werk opknappenIk hoop dat ze deze overtuiging vasthouden als de oorlog naar Nederland komt, en dat ze nationalisten naar ...

5 minuten geleden geplaatst door RobP

wildersfan
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

Zij snapt het niet. Het is een oorlog die door blanke witte mensen moet worden gevochten tegen een soeverein Nederland en voor de totalitaire, m...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

RobP
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

"Nederland voor witte mensenEn nu 28 jaar later krijgt mijn dochter een dienstplichtbrief van het land waar ik mijn toevlucht heb gezocht. De ...

7 minuten geleden geplaatst door RobP

Wedergeboren
GeenStijl: 81% zegt: "Geert, BLAAS DE BOEL MAAR OP"

@1      "nieuwe verkiezingen" Mwah ... beetje voorbarig eerlijk gezegd. Er gaat dan eerst gekeken of er een ander kabinet, ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Die gelekte e-mail van Timmermans was best oké. Daar stond niks vreemds in. Misschien dat ik haar niet goed genoeg gelezen had. Maar ik verwach...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ABRACADABRA
GeenStijl: 81% zegt: "Geert, BLAAS DE BOEL MAAR OP"

ik zeg; DOEN !!! nieuwe verkiezingen en de PVV stijgt dan naar de 50 zetels...

16 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

wildersfan
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

Ja, de dood kruipt nader. Je krijgt waar je voor je gestemd hebt. Dood en verderf. Welkom in de EU....

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

RobP
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@77 "tegelijkertijd zijn er ook tienduizenden mensen met een islamitische achtergrond in Nederland die hetzij een andere religie hebben aangenom...

25 minuten geleden geplaatst door RobP

sockknitter
Truth In Media (@Truth_InMedia) on X

https://mediabiasfactcheck.com/truth-in-media/...

26 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@63 "Als ze verliezen komen er atoomwapens in de Oekraïne te staan van Amerika richting Rusland." Zoek eens op waar nu in Europa k...

26 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Shalumenon PornNude ExhibitionismFamilyporn.t VXvid SFarah Abraham NudeThe Dreamers NetflixBig Titty Mom PovHentaï JeuCam Sexe GratuitJeux Pornographique En LigneWca OroductionsAnya Taylor Joy FeetElsa Jean XxxBlack Porn DownloadMia Khalifa JohnnyWww Bhabi Sex ComEbony Sucking BallsHilary Swank NudePorn Dos FamososBro SexIndian Adult StarPhoto PornaAnal PregnantMovies With Blow Job ScenesXx Odia VideoWeb Series TwitterSeduction XxxMumbai Blue FilmAdult Web Series NewMassive SquirtPorn In PornT S 4 RentFilm Adults GratuitYouporn MatureFilmes Pornô AsiáticoGal Gadot NudesIndian Rajasthani SexSex Redwap ComBrazzers 3x MeArmani MonaeGhettotube.comAngles WifeloversSai Tamhankar NudeBf Sexy ComKristen Wiig NakedKavita Bhabhi Hot Web SeriesMahi Kaur HotArab Sex TubePunishment Xxx VideoBhabhi Sex FullSunny Leone Hardcore XnxxXxx Hostel VideoKrissy Knight And Gaby OrtegaGamcore.ccomFap VitWhat Is Fem DomBrandi Sex VideoShraddha Kapoor XxNatasha Nice Milfs Take MiamiGaybrothers PornHindi Web Series XxxKlixen PornBig Boob HentaiSite LiberticH DsexPornbellesaFc2ppv-3153981Eva Jane Willis NudeBent Over Naked BabesSavannah Bond NakedJasmine AjeMost Erotic Web SeriesRealistic 3d PornBlk Hood PornJogar PornNovinha Tik Tok PeladaSexual Yoga PornAmberdanielsbabeInterracial Alexis TexasAashlynn BrookeهنتایDerpixon.Beautiful Sex HdExotic XxxBreast Oil Massage VideoMia Malkova BoyfriendJapanese WifexxxErothotz3d Porn Games FreeGoddessanna WebcamTits And BlondesSexy Naked FemalesFree Porn SitesBig Booty NudeFull X MovieDesi Chudai Hd VideoKolkata Sex Video ComHonduraspornAloha Tube PornTooturnttony NakedEbonysquirtingMouth Xxx VideoHitomi Tanaka TitfuckBritish Upskirt Panty PervertMeet Madden PussyXhmapsterRandom Adult ChatElizabeth Berley NudeBus Sex HdQuadrinhos Eroticos OnlineAssion PornGay Sex DownloadIndian Actress PronJordana Brewester NudeJav TeacherBig Cocks Hand JobsDestinydixon OnlyfansAnime HentaitvFist Porn GayJapan MoviexnxxMiriam Mcdonald Movies And Tv ShowsHindi Mein Sexy BfCristy Lee NudeWhat If Cloud Was An AssholeBlack Instagram ModelsElle Brooke JoiLexi LocklearKajol Ki Nangi PhotoMuslim BeegLeather PornstarsFirst Time SquirtingCece Vegas PornNip Slip MilfHot Wifing VideoXvidio.Creampie TeenageAdalind GrayGemma ParkerGay Fat PornNaked GamerThai Massage XnxxIncest 3dAngelica SinsUllu PornIndian Sexy Bhabhi Sex VideoXxx SuhagraatHanimoon XxxBanglacudacudiStep Sibiling CaughtAdult Hook Up