Is Donald Trump een influencer?

Dat is natuurlijk de vraag, de manier hoe Trump grote groepen mensen weet op te zwepen om zijn verkiezingsnederlaag aan te vechten is bewonderingswaardig. Trump meent natuurlijk dat er grote fraude is gepleegd door criminele Democraten.

Trump heeft een killer persoonlijkheid, het is bij hem alles op niets. Door via zijn advocaat Rudy Guiliani (vroeger burgemeester van New York) alles aan te vechten wat mogelijk is haalt hij grote credits bij ultraconservatieve kiezers. Deze kiezers zijn natuurlijk meestal van de Republikeinse partij, maar hangen soms ook de minder bekende Constitutional Party aan.

Trump gebruikt de Grote Rechtse Amerikanen der aarde om zijn bijna onmogelijke strijd te winnen. Zo heeft hij op Fox News, waarvan de eigenaar niet meer van Trump gecharmeerd is, hulp van enkele trouwe knechten. Het gaat dan met name om Tucker Carlson en Tomi Lahren. De laatste staat bekend als een enorme pestkop die er niet voor schuwt transgenders te beledigen en met de grond gelijk te maken.

Sinds Rupert Murdoch Donald Trump niet meer steunt op Fox is het echt oorlog geworden daar. Tucker wil wel bewijs zien van Trump maar voor Tomi Lahren is het al duidelijk dat er met name in Pennsylvania flink is gefraudeerd door boeven die in haar ogen allemaal Democraten en gevaarlijke socialisten zijn.

Ook op social media zoals Instagram en nu ook Youtube is The Donald bedreven. Hier probeert hij het team Biden helemaal kapot te maken. Straks wil Trump ook een nieuw tv-kanaal oprichten waarmee hij mogelijk als machtige schaduwpresident gaat opereren. Dit alles maakt dat Trump enorme invloed op meer dan 74 miljoen Amerikanen heeft. Zij zullen in 2024 zeker weer op hem stemmen.

Ik denk daarom dat Donald John Trump jr. net als onze Robert Jensen een hele rechtse influencer is. Influencers op links hebben geen monopolie meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *