Bij de 180 huiszoekingen in zes landen waaronder Nederland werd ruim 12 miljoen euro aan cashgeld in beslag genomen alsook 70 luxewagens en 37 vliegtuigjes.
Volledig scherm
Bij de 180 huiszoekingen in zes landen waaronder Nederland werd ruim 12 miljoen euro aan cashgeld in beslag genomen alsook 70 luxewagens en 37 vliegtuigjes. © Europol

Cocaïnesmokkellijn opgerold naar belangrijkste Europese zeehavens: 45 arrestaties, invallen in zes landen

Een grootscheepse internationale politieactie tegen een vanuit Brazilië geleid cocaïnesyndicaat heeft geleid tot in totaal 45 arrestaties. Volgens politieorganisatie Europol gaat het om de grootste slag die de internationale cocaïnehandel ooit is toegebracht. Meer dan duizend agenten hebben aan de actie meegedaan. 

  1. Snoep en ballonnen aan bomen in zoektocht naar al dagen vermiste Duitse Arian (6) met autisme

    Snoep en ballonnen aan bomen in zoektocht naar al dagen vermiste Duitse Arian (6) met autisme

    Een nieuwe nacht zoeken naar de vermiste 6-jarige Arian uit Duitsland heeft geen resultaat gehad. Voor de tweede nacht op rij werd een ‘stille zoekactie’ gehouden, waarbij militairen zo stil en donker mogelijk naar het jongetje op zoek gingen. Het idee is dat het kind, dat autisme heeft en niet praat, wellicht wordt afgeschrikt door alle reuring rond de honderden mensen die hem al dagen zoeken. Zondagochtend is de grootste zoekactie tot nu toe begonnen.