More

    RECENTE POSTS

    Overweeg je PVV? Kijk dan eerst dit filmpje van Lubach

    Geert, #hoedan
    Dat is de grote vraag die vanavond door Arjen Lubach werd gesteld. In de rubriek ‘Geert Wilders Concreet’ bij Zondag met Lubach zoekt hij op alle mogelijke plekken om duidelijk te krijgen hóe meneer Wilders zijn plannen nou wil gaan realiseren. Hij wil ‘Nederland aan ons teruggeven.’ Leuk. Of zo. Maar hoe gaat u dat doen dan, meneer Wilders?

    Dat wil iedereen nu, zo’n aantal weken voor de verkiezingen, wel eens weten. In zowel het Partijprogramma van de PVV (één A4’tje en 14 woorden minder dan ‘Oya lele’ van K3), als in de Tweede Kamer, maar ook op Twitter, en alle andere plekken valt er geen enkel concreet antwoord uit Greet te krijgen! Overweeg je jouw stem aan de PVV te geven? Ga dan eerst even naar dit filmpje kijken. Doen!


    Zondag met Lubach: Geert Wilders Concreet en Kamergotchi

    0 0 stemmen
    REET DEZE POTS!

    5 REACTIES

    Abonneer
    Laat het weten als er
    guest
    5 Reacties
    Oudste
    Nieuwste Meest gestemd
    Inline feedbacks
    Bekijk alle reacties
    Face Palming
    Face Palming
    Gast
    20/02/2017 - 00:45 00:45

    Dat hun partijprogramma op 1 A4’tje past, laat toch al zien hoe serieus we ze moeten nemen en hoeveel diepgang ze hebben.

    Bert Braadharing
    Bert Braadharing
    Gast
    Antwoord aan  Face Palming
    20/02/2017 - 01:18 01:18

    En daar ging het dus ook mis bij Trump. Niet serieus genomen en alleen maar satire. Underdog positie, daar zijn mensen gevoelig voor (wat voor een mensen dit zijn, dat laat ik maar even achterwege).

    Walker Snarling
    Walker Snarling
    Lid
    Antwoord aan  Bert Braadharing
    20/02/2017 - 08:22 08:22

    Ik laat het niet achterwege. Het zijn domme, achterlijke mensen waarvan de stempas afgepakt moet worden. Sommige mensen zijn simpelweg veel te dom om ze de verantwoordelijkheid van het stemmen te geven tijdens verkiezingen.

    Ds. Ploppo
    Redacteur
    20/02/2017 - 09:49 09:49

    Gelukkig hebben we geen presidentieel systeem zoals in de VS. Daar kun je de macht grijpen terwijl 80% van de kiezers liever een ander hadden gezien.
    Des te belachelijker Geert zich maakt, des te kleiner de kans dat een andere partij zich aan hem wil branden.
    Lubach maakte weer eens goed duidelijk dat Geert gewoon een ongefundeerde single issue schreeuwlelijk is.
    Vraag blijft natuurlijk welk deel van de PVV-achterban naar Lubach kijkt. Als op een andere zender een reality-soap over mentaal-minder-valide sloeries en macho’s in een willekeurig Grieks vakantieoord wordt uitgezonden, zullen dat er niet veel zijn.

    Ome Mc
    Lid
    Antwoord aan  Ds. Ploppo
    20/02/2017 - 09:59 09:59

    Gelukkig was dat met Mark en Diedel geheel niet het geval.. de nipte meerderheid die ze samen hebben was de wens van hun beider achterbannen om samen de PvdVVD coalitie te worden.

    Latest Posts

    Account

    U ZEI:

    OOK NIET TE MISSEN