Rudy Giuliani tijdens de veelbesproken persconferentie vorige week.
Volledig scherm
Rudy Giuliani tijdens de veelbesproken persconferentie vorige week. © AP

Trumps advocaat geeft langs zijn neus weg toe dat fraudeclaims “een beetje overdreven” zijn

“Ik overdrijf een beetje.” Met dat kleine zinnetje lijkt Donald Trumps persoonlijke advocaat Rudy Giuliani gisterenavond de hele strategie van zijn baas onderuit te hebben gehaald. Want terwijl nu ook steeds meer Republikeinen erkennen dat de claims van het Trump-kamp geen kans maken voor de rechtbank, gaf nu ook Giuliani impliciet toe dat de eisen overdreven zijn.

3 reacties

  • Jos De klos

    3 jaar geleden
    Uiteraard was er niets aan de hand. Dat wist elke zelfdenkende mens al lang . Grappig dat die hard trump volgers anderen verweten schapen te zijn, terwijl zij zich alleen baseerde op wat hij en zijn gevolg te zeggen had. Dat lijkt me toch eerder kuddegedrag .
  • Thierry Aerts

    3 jaar geleden
    Wat ik vreemd vind is dat er, sinds de verkiezingsuitslag, van vice president Mike Pence zo goed als niets meer gehoord wordt. Waarschijnlijk heeft hij gebropeerd om Trump aan te raden om de verkieisingsuitslag te respecteren en werd hij monddood gesnoerd door Trump :-)
  • niki peeters

    3 jaar geleden
    Die viespeuk dat met zijn hand in zijn broek zat in de nieuwe Borat film kan je toch nooit meer serieus nemen? Hij past perfect in de entourage van trump. Maar ja, de trump fans gaan nu weer afkomen dat dat fake news en opgezet spel is...