Joe Biden kondigt dinsdag eerste namen van zijn nieuwe regering aan (hln.be)


De Amerikaanse president-elect Joe Biden kondigt komende dinsdag de eerste namen aan van ministers in zijn toekomstige regering. Dat zegt zijn stafchef Ron Klain. ...

door verwijderd322399 in Buitenland  ·  93 Reacties

  • 13
  • 1066x gelezen
Reageer met een Emoji
3
29

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Beetje jammer weer dit.
Weer iemand onder bus gegooid.
Het houdt niet op daar.

1
51 Violier

/>
2 weken lang hebben ze gezegd dat Powell deel uitmaakte van het nationale president team , nu Powell wie is dat?

1
52 Moien

It’s sad to know that Dominion has bought off both Rudy Giuliani and Jenna Ellis, and just when the plot was about to be unraveled.)

1
53 Moien
54 Nieuwsgierig

@54 maar wat wel gelukt is dat het Volluk is boos genaakt, geen excuses naar Dominion of het personeel dat bedreigd en lastig gevallen is.

2
55 Moien

@55 Nee dat doen ze niet! Ze bezorgen een hoop rotzooi, laten een hoop troep achter en het hele klote-circus trekt weer verder! Wat een stelletje ellendelingen bij elkaar zijn het toch! question

2
56 Nieuwsgierig

@54 De chaos wordt steeds groter. Pijnlijk om aan te zien.

2
57 Violier

@57 Zo pijnlijk vind ik het niet! BQQM question (even een seintje voor onze Proem)

3
58 Nieuwsgierig

Dus nu hebben we over een meneer die meer dan twintig jaar geleden voor het laatst actief was als advocaat en een mevrouw dit een paar jaar geleden nog allerlei naars over Trump zei. Wereldteam!

4
59 Smiling

Yes, I hire only the best people. Oeps I fired all the best people if they don't do my will.

De Republikeinen worden wel elke dag voor l*l gezet door hun lijder ( geen fout, zo bedoel ik het echt).

3
60 sprookjesvertelster

@60 ,En toen kwam Trump met een lange snuit, en blies heel het sprookje uit.

13
61 Kees Klapzand

Democratische bestuurders in grote steden controleren de kiescommissie volledig en ze hebben rechters in hun zak.En al de technische ‘fouten’ die plaatsvonden tijdens de verkiezingsavond waren eigenlijk hen, die de verkiezingen probeerden te stelen die betrapt werden.

9
62 Nole-1

@62 Chris Krebs: "So where are we on the Kraken now? The Kraken claims are and have always been pure #disinfo. The systems in Georgia had paper records which were validated in the recount. So any claims of vote count manipulation were nonsense from day 1".

0
63 Crannbuidhe

Is er al een officiele uitspraak wie er president is?

10
64 Rapunzel

@64
Trump is nog altijd President slimpie.

#tedomomtetrollen

0
65 Feldwebell

@65 Dank je, ik heb me er niet zo mee bezig gehouden ^^

10
66 Rapunzel

@4 Zodra er een plaatsje vrijkomt in het gekkenhuis waarschuw ik u wel.

1
67 jantje van leiden

@4 "Ik denk dat Donald Trump president blijft."

Stop met denken en ga iets doen waar je wel goed in bent.

0
68 Weet geen naam

@67 Kan je weer nieuwe vrienden maken.

7
69 solidsteel

Had Joe Biden in het laatste debat niet beloofd dat hij geen actie zou ondernemen voordat zijn eventuele verkiezing officieel bevestigd was?? (kan het fragmentje even niet zo snel vinden.....)

11
70 PeKa

@70
Dan kan hij op de achtergrond toch wel zijn team samenstellen? Hij is niet Trump die altijd alles overkomt en dan achteraf erover gaat klagen.

1
71 AJ74

@55 Het volk was al boos. Die hebben natuurlijk ook wel gezien dat er iets niet klopt.

9
72 PeKa

Lijkt me logisch wanneer je 20 januari aan de bak moet question

2
73 BlackNinja

@72 waar geen enkel bewijs voor is, alleen suggestie, maar waar blijven jouw ecxuses naar Dominion personeel.

0
74 Moien

Biden gaat natuurlijk overal zijn eigen vriendjes neerzetten die geen moeilijke vragen stellen, maar gewoon doen wat hij wil ... de dictator : D
: P

9
75 Schildpad

@70

Er is geen enkel teken wat aangeeft dat Biden geen president zal worden .
Wel weet nu onderhand ieder zinnig mens dat het Trump het absoluut niet gaat worden .
30 rechtzaken gevoerd , bij de meesten heeft Trump de kous op de kop gehad en niet één heeft invloed gehad op de uitslag .
Biden is kennelijk slimmer bezig dan Trump deed die telkens medewerkers ontsloeg .

3
76 Goodnews badnews

@75

Bij wisseling van presidenten , wisselt in de USA ook het ambtenarenapparaat .
Dat is heel normaal ( misschien je eens informeren hoe hetvdaar toe gaat) .
Het gast trouwens over ministers. Denk je echt dat Trump niet zijn vrienden daar had zitten ?
Als ze niet met hem mee wilden liegen , kregen ze ontslag .
Kun je beter van te voren goeien uit zoeken .

2
77 Goodnews badnews

@4 al een afspraak met een therapeut gemaakt misschien? sneu hoor voor je, heb het echt met je te doen. nou ja, vette koekkoek voor jou misschien knap je er van op maar het blijft tobben..

1
78 oculus amet

@70 dat even dat fragmentje niet kunnen vinden heb je van trump geleerd, noemde het alternative facts. steeds meer republikeinen trouwens haken af en zien de pogingen van trump om met gelieg en bedrog de verkiezingen aan te vallen als een nationale schande en bananenrepubliek. en dat zijn niet de minsten waar dat gezeik met trump ellenlang de keel uithangt. maar succes nog met je fragmentje, misschien kan donnie the loser je even helpen?

www.loser.com

1
79 oculus amet

quote:
Terwijl Giuliani van van alles en nog wat schande sprak, werden in de stad waar hij ooit burgemeester was de eerste mensen dansend op straat gesignaleerd. De reconstructies van die dag vertellen dat er geen sprake was van een misverstand: die persconferentie was gewoon echt daar gepland. Gemakkelijke uitvalswegen, begrijpt u? Maar zelfs als historici op een dag met sluitend bewijs komen, zal ik weigeren ze te geloven.

De echte waarheid, de waarheid die groter is dan de feiten, is dat Trumps bewind niet anders kon eindigen dan met een persconferentie die per ongeluk werd belegd op een parkeerplaats in Philadelphia. Vast stond dat het zou aflopen zonder de man om wie het allemaal draait. Een man die al zijn hele presidentschap niet op de afspraak is. Een man wiens geest daar op dat parkeerterrein van Four Seasons Total Landscaping in alles leek rond te waren: in de hongerigheid van de verzamelde pers, in de uitzinnige verzinsels van zijn advocaat, in de smoezeligheid van de naastgelegen seksshop Fantasy Island, in het uitzicht op een crematorium.

2
80 oculus amet

@70

Ken je ook al die foto’s waar de zittende president nog ver voor de inauguratie de president- elect , zijn opvolger, ontvangt om hem in te werken in allerlei zaken in het Witte Huis ?
Trump verrekt dat en gaat golfen terwijl zijn advocaat zich de kleurspoeling uit zijn haar zweet .
Dan moet Biden maar aan de slag met dat wat hij al vast kan doen .

3
81 Goodnews badnews

@74 Geduld, er komt nog meer.

10
82 PeKa

@82 zeker weten het stopt niet bij 34 nederlagen, jullie zullen en moeten het hele democratische en juridische systeem kapot maken, mijn geluk is dat daarbij ook de hele republikeinse partij aanflarden gaat.

0
83 Moien

@79 Gevonden.....

10
84 PeKa

Hij moet toch wàt, om de indruk erin te rammeien dat hij al de nieuwe president is. Dan maar dit soort vergezochte mededelingen.

10
85 Wendel

In de Verenigde Staten wordt nu meer dan ooit gestemd per post en zet de deur open voor verkiezingsfraude.Ervaringen in andere landen hebben uitgewezen dat per post of automatische stem machines de deur wagenwijd open zet voor fraude.Volgens de Democraten moest er per post worden gestemd(om fraude gemakkelijker te maken), omdat het te gevaarlijk was om in persoon te gaan stemmen.Toen de linkse media de zogenaamde overwinning van Biden hebben uitroepen, is het virus gevaar nu ineens voorbij.Democraten vieren ineens met massa bijeenkomsten op de straten, knallen champagne, dansen, knuffelen, enzovoorts.Plandemic van miljardairs Bill Gates, Soros,Deep State was over!Het heeft zijn doel gehad.Nu niet meer, dus kunnen ze stoppen met het toneelspel.In Pennsylvania was Trump bijna 800.000 stemmen voor, maar de meer dan 1 miljoen poststemmen voornamelijk naar Biden zijn gegaan en in deze belangrijke staat(met 20 kiesmannen) "wint".Ongekende hoeveelheid stembiljetten ongevraagd worden opgestuurd naar kiezers.Zitten er geen valse stembiljetten bij de post? Kunnen ze onderweg niet open worden gemaakt? Bereiken ze hun bestemming wel?Postbezorgers kunnen in bepaalde wijken omgekocht worden om de post te laten verdwijnen.Geef de postbezorgers die daar rondlopen een paar duizend euro en je ziet de post met stembiljetten nooit meer terug...

Postbode Richard Hopkins had getuigd dat er bij de presidentsverkiezingen in de stad Erie in de Amerikaanse staat Pennsylvania briefstemmen werden geantidateerd.Hij beweerde in een verklaring dat de lokale postdirecteur medewerkers had opgedragen om stemmen per post die na de verkiezingsdag op 3 november werden verstuurd, te antidateren zodat ze wel nog in aanmerking kwamen.In de VS is er geen algemeen register van inwoners, schrapping van overledenen gebeurt niet automatisch en mensen die verhuisd of overleden toch een stembiljet krijgen.Stembiljetten kunnen massaal naar verkeerde adressen worden gestuurd en ze kunnen worden ingevuld door iemand anders en dat mensen mogelijk dubbel stemmen.Hoe men kan de ID controleren per post?We zagen ook dat in sommige staten in de VS tot wel twintig procent van de stemmen per post ongeldig werd verklaard.Jonathan Turley, een kenner van de Amerikaanse grondwet van de George Washington University is kritisch op het stemmen per post en merkt op dat de VS in het verleden vaker problemen heeft gehad bij verkiezingen.Toen de Polen een paar maanden gelden per post wilden stemmen, kwam er uit Brussel een verordening dat zoiets niet democratisch is en stond de Nederlandse regering op z’n achterste poten.En nu plotseling is er geen probleem met stemmen per post?Grappig!Democratische bestuurders in grote steden controleren de kiescommissie volledig en ze hebben rechters in hun zak....

12
86 Nole-1

@86
Er wonen nu eenmaal meer Dems dan Reps in de VS.
Dat weten de Reps allang, dus maken ze het stemmen lastiger.
En de Dems is er alles aan gelegen om stemmen makkelijker te maken.

Als je dit besef had, dan had je je een lang lulverhaal bespaard.

0
87 Querido not

@4 Jij lacht je krom dat mensen er zo op reageren question

1
88 Mac Benac

@77
Bla bla. Dat jij niet snapt dat ik eigenlijk wijs naar dat gezeik van "jullie" over dat Trump alleen maar vriendjes om hem heen verzamelde : D

5
89 Schildpad

@6

Wat is dat zo’n god?

Trump is door hem of haar gekozen, maar laat het oranje gevaar geen tweede termijn dienen?

Al god na twee weken na inauguratie van Trumpje geroepen hebben “Oeps, foutje. Bedankt”

0
90 Zwartwit

@23

En voor Trump

0
91 Zwartwit

@86
Nou nou no nwo, je maakt het weer bont he!

Net de EU, maar het Poolse Senaat heeft tegen het voorstel gestemd. Gekkie

https://nos.nl/artikel/2332907-poolse-senaat-stemt-tegen-presidentsverkiezingen-per-post.html

0
92 Zwartwit

@87 :FEIT:Het is al lang bekend dat stemmen via de post en E-mail problematisch is.Afgelopen decennia is niet alleen in Nederland, maar ook in heel veel andere landen het stemmen per post juist afgeschaft, omdat het veel te fraudegevoelig is. En de Demoncraten weten het beter dan wie dan ook.Daarom heeft Gavin Newsom- een Democraat-, de gouverneur van Californië-hier krijg je de meeste kiesmannen(55)-, voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november 2020 uitgeroepen per post houden, vanwege zogenaamde coronapandemie.Volgens de Democraten moest er per post worden gestemd omdat het te gevaarlijk was om in persoon te gaan stemmen.Kennelijk is het virus gevaar nu ineens voorbij gezien de massa bijeenkomsten van de Democraten na de verkiezingen.Grappig!...

1
93 Nole-1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Tsjechië ontmantelt Russisch desinformatienetwerk, dat ook op België mikte

Het zijn voornamelijk de ultra-rechtse partijen....

zojuist geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Eerste Kamerleden dragen pro-Palestijnse sjaal tijdens commissiedebat - NieuwRechts.nl

Pure Jodenhaat door een stelletje antisemitische wijven. . . ....

32 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bram brabant
Ter Apel blijft overvol door tekort aan opvanglocaties, woningen en ongecontroleerde instroom

Pleur eerst dat volk eruit wat geen recht heeft op asiel.Dan blijft er plek zat voor de echte vluchtelingen die natuurlijk ook weer naar huis ...

1 uur geleden geplaatst door Bram brabant

Zie Hier
Eerste Kamerleden dragen pro-Palestijnse sjaal tijdens commissiedebat - NieuwRechts.nl

valt op dat er steeds meer fascistische gedragingen komen/zijn!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Bram brabant
Winkeliers Ter Apel sturen brandbrief om overlast asielzoekers: 'Ons dorp is kapot'

En dat profiterende asielgespuis gaan ze over heel Nederland verspreiden.😡😡...

1 uur geleden geplaatst door Bram brabant

Defcte burger
Utrechtse visdeurbel nóg populairder dan vorig jaar: duizend keer per dag aangebeld

Touwtje door de brievenbus, kunnen ze zelf naar binnen ....

1 uur geleden geplaatst door Defcte burger

Moien
Tsjechië ontmantelt Russisch desinformatienetwerk, dat ook op België mikte

Wie o wie is dat in Nederland?In België weten ze al, dat de Winter zich laat betalen door China en van "Voice of Europe" is bekend dat daar ...

1 uur geleden geplaatst door Moien

progressiefliberaal
Ter Apel blijft overvol door tekort aan opvanglocaties, woningen en ongecontroleerde instroom

Dat tekort aan woningen zorgt er ook voor dat Nederlandse mensen twintig jaar op een wachtlijst staan. De asielinstroom draagt daaraan bij en da...

2 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Cojiendo A Mi HermanoTransangelspornRed GifsAsian Porn MviesAmateur Tranny PornBest Cumshot FacialsAdultwork Local EscortsJodie West PornstarSaudi Sex VideoDevar Bhabhi Ki Blue FilmBf Hd Blue FilmTwinks In The ShowerSexy Elsa JeanNana PornhubSissy Pov PornNoodle Magazine ComPawg WalkingSunny Leone Romantic Sex VideoOffice Sex IndiaSaxxxMikfsJax Slayher TvTamil Dirty VideosBangali Hot XxxKylie Shay BbcAmouranth LesbianAlinity Onlyfans LeakedPorn Audition PornBrookelyn BriarTribbing CompilationsBrazzers Xxx Sex VideoDesi Sex WebsiteImagefap.ckmفیلم سکس خارجAlisok TylerRedwap Sex ComXxx Pron ViedoPiper FawnXxx Tits BigPussy Kissing VideosKamasutra Hindi Full MovieRonda Rousey NudeXxxxxxxxxxxx XxxxxxxxxxxDesi52 Porn18teen ComTamil Village Girls Sex ComDua Lipa AsssAdrianna JadeSmall Boobies PicsPorn Video Full Hd DesiMom Son Porn CaptionsThamilsex VideosBest Big Tits PornPorn With ExSeñora CogidaIsland Boys Blow JobFmottrn PornJugadistanBusty PornstarBlacked Row ComNude BoobsCzech Public AgentBefore And After PornFree Porn Full MovieI Know That GirlMisa KhalifaDsvr-1333Forced Sexual VideoCouple Live CamBig Boobs Bouncing PornDog Porn 3dMolly Jane WrestleStockin GteaseR34pornIndian First Night Sex VideosSasur Bahu Ka RomanceSocks JoiE HenatiDeman PornReshmi Nair VideosHot Sister And Brother XnxxAmerikan Porn VideoA_kinggPornok HuRanni PornJerking Off ClassSexy Pussy VideoStraight Porn For MenMegan NuttNew Bbw PornBhabhi Marathi SexBouncing Tits DoggystyleSleep Creep PornSquid Games PornMom PeggingOlivia LuaKeepingupwithkayla OnlyfansDrake Bell NudesJulia Tica VideosPoonam Pandey WebseriesPornos Ver VideosMegapersonal EuCorinnakopf PussyMegan The Stalion NakedHot Doctor Gets Double DominatedMstriggahappy LeaksHot Sexy Bhabhi Porn VideoBest Massage Sex VideosPriyanka Chopra Pron VideoReal Incest Sex VideosJennifer Tilly SexyLena Paul Onlyfans LeakedChina Xx VideoGirl SrxWwepornPhat ZaneCatwoman In PornBrazzers Hd PornolarıUk AdultworkMother Jugs And SpeedGotany NudesSites Porn GayFamosas Nuas 2022Xvídeos Do BomHermafrodita NuaPorno AgrecivoPornomuvisYoung FattiesKajal Agarwal Hot PhotosDesi KamasutraHollywood Romantic ScenesSunny Leone ProneWww Sax XxxxMommymilkersPorn Larkin LovePron VedioNicole Aniston Blackedسکس همسایهMandy Rose SexWife Double CreampiesFaith MaroneVideo De Babo De Cartel De SantaBengali Bhabi XxxIndian X X X XReal Homemade Sex TapesGabriellesantiniEmily PornhubSndra Bullock NakedSexe MatureKorean Pporno