Foto ter illustratie, niet de betreffende bar.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie, niet de betreffende bar. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Horeca loopt op tandvlees: tekorten worden aangevuld met eigen geld en dat van vrienden en familie

Koken & eten17 procent van de horecaondernemers heeft helemaal geen buffer meer of hooguit een buffer voor één maand. Bijna de helft kan nog slechts twee tot maximaal zes maanden overbruggen. Banen verdwijnen, somberheid rukt op.

  1. Diëtiste legt uit wat McDonald’s en ander fastfood doet met je lijf: ‘Wraps zijn niet zo gezond als ze lijken’
    PREMIUM

    Diëtiste legt uit wat McDonald’s en ander fastfood doet met je lijf: ‘Wraps zijn niet zo gezond als ze lijken’

    Een hamburger, frietje of een andere snack is op zijn tijd niet te versmaden. Maar wat doet het met je lichaam als je elke week of misschien zelfs elke dag fastfood eet? Als je dan gaat voor een snelle hap, zijn sommige opties dan nog gezonder dan andere? En kun je de ‘schade’ ongedaan maken door te sporten of de rest van de tijd gezonder te eten? Diëtist Sanne Mouha legt het uit.