Incassobaas Cees Jansen vermoordde man in Amersfoort en schoot oplichter Herman Brinkert dood in Arnhem

De gisteren in Arnhem doodgeschoten Herman Brinkert bleek een notoire oplichter te zijn. Volgens zijn slachtoffers beloofde hij van alles maar kwam hij nooit zijn afspraken na. Nu blijkt dat hij uiteindelijk de verkeerde persoon een pootje heeft willen lappen. Cees Jansen, eigenaar van een incassobureau in Arnhem schoot Herman Brinkert gisteren dood in zijn auto. Vlak daarvoor bracht hij al met geweld een man om het leven in Amersfoort. Een arrestatieteam trof Cees Jansen vannacht zwaargewond aan in een pand aan de Jansbinnensingel in Arnhem. Ook hij is inmiddels overleden.

Dode man Amersfoort

Het lijkt er op dat gisteren de dag was waarop de 53-jarige Cees Jansen openstaande rekeningen ging vereffen. Dat deed hij door eerst naar Amersfoort te gaan. In Amersfoort bracht hij met geweld een 72-jarige man om het leven. De man zou hem jaren geleden hebben gedupeerd voor maar liefst 230.000 euro en ook zijn inmiddels ex-vrouw ging voor eenzelfde bedrag de boot in. De politie kreeg rond 13.30 uur een melding binnen van een onwelwording aan de Stationsstraat in Amersfoort. In een groene Saab 900 zat een man voorovergebogen in zijn auto, hij reageerde nergens op. Later op de avond maakt de politie bekend dat de man door geweld om het leven is gekomen.

Schietpartij Cronjéstraat Arnhem

Vervolgens gaat Cees Jansen in de richting van Arnhem. Hij heeft met Herman Brinkert namelijk ook nog een appeltje te schillen. Of hij zelf ook financieel is opgelicht door de man uit Laren is onbekend. Maar Cees Jansen heeft hem wel voorgesteld aan een aantal van zijn contacten die vervolgens door Herman Brinkert belazerd zijn. Vervolgens beschadigde hij zijn vertrouwen nog meer door slechte verhalen over hem te gaan verspreiden. Dit bezorgde Cees Jansen weer veel gezeik. Hij schiet Herman Brinkert dood terwijl deze in zijn geparkeerde auto zit in de Cronjéstraat. De politie trof hem gisteren rond 16.45 uur zwaargewond aan. Herman Brinkert is nog gereanimeerd, maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

herman brinkert arnhem schietpartij

Oplichten en bedreigen

Nadat bekend wordt dat Herman Brinkert is overleden kunnen zijn andere slachtoffers alleen maar opgelucht adem halen. Want velen van hen lichtte hij niet alleen op, maar bedreigde hij ze vervolgens ook nog eens. Alleen al daarom zijn sommige nog steeds terughoudend. Zo bedenkt een van zijn gedupeerden, die eerst tegenover deze site zijn verhaal zou vertellen, dat hij er toch niks mee te maken wil hebben. Maar als anonieme gedupeerd wil hij wel één ding kwijt: “Karma!”

Herman Brinkert

Een ander persoon die opgelicht werd door Herman Brinkert vertel hoe hij opkomende kunstenaars benaderde om stukken te kopen of te huren voor tijdens evenementen. “Het klonk allemaal heel aannemelijk. Hij had een boel contacten en zijn huis is meer galerij dan huis. Die man kon zo goed lullen dat hij bij wijze van de paus nog een bijbel kon verkopen.” Na een eerste aanbetaling bleef het resterende bedrag echter uit. Beloftes waren er genoeg, alleen kwam hij die niet na. De gedupeerde verteld dat Herman Brinkert al een object van hem had gehuurd en hiervoor een aanbetaling had gedaan. Daarnaast wou hij een tweede project huren en ook de aanbetaling hiervan zou nog volgen. Het geld kwam echter nooit.

Oplichter

Toen het slachtoffer berichten zag dat Herman Brinkert een oplichter was confronteerde hij hem daarmee. De eigenaar van ‘T Gekkenhuis was echter niet blij met deze confrontatie. “Ik heb toen afscheid van hem genomen nadat ik eindelijk mijn kunstwerk weer had. Ik dacht toen weer een les geleerd en weer door. Dit was eind 2019. In januari 2020 begon de ellende van bedreigingen.” Een weekend lang bestookte Herman Brinkert de gedupeerde met allerlei berichten via email en alle social mediakanalen. Zo schreef hij onder andere dat hij wel even met een paar jongens bij het oplichtingsslachtoffer langs zou komen. Ook andere gedupeerden bedreigde hij. Hij stuurde hen foto’s van hen ouderlijk huis en dat hij ze wist te wonen. Of hij dreigde langs te komen met zijn honden om “even te laten zien wie de baas was”. Ook beweerde hij vrienden te zijn met een aantal “grote jongens”.

Gedupeerden

De gedupeerde die wij spraken heeft nooit gereageerd op alle berichten die hem gestuurd zijn. Vermoedelijk bleef Herman Brinkert juist daarom maar doorgaan. “Hij belde me vorige week nog. FF het nummer laten overgaan en dan weer ophangen. Hij was een bijzonder narcistisch en naar mannetje.” Zelf kent de gedupeerde nog zes andere slachtoffers persoonlijk en heeft hij gehoord van nog een heleboel meer gedupeerden van Herman Brinkert. De man uit Laren zou hem nog 7500 euro hebben moeten betalen. De bedragen van de andere gedupeerden zitten tussen enkele duizenden euro’s tot 28.000 euro. “We zijn er nu wel klaar mee. Die gast heeft ons meer dan genoeg energie gekost.”

Cees Jansen

Na de moord op Herman Brinkert heeft Cees Jansen nog zijn verhaal gedaan tegen een bekende. Hij vertelde over de moorden die hij net had gepleegd en wilde duidelijk zijn verhaal kwijt. De politie vermoedt dat er mogelijk nog een derde moord is gepleegd, maar de bekende heeft enkel over deze twee moorden gehoord. Vermoedelijk is hij vervolgens naar zijn bedrijfspand gegaan aan de Jansbinnensingel in Arnhem. Hierin zit zijn incassobureau Plan B gevestigd. Rond 02.00 uur vanaacht deed de politie een inval in het pand. Daar troffen ze Cees Jansen zwaargewond aan. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om medische hulp te verlenen. Vervolgens is hij zwaargewond en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Inmiddels is Cees Jansen aan zijn verwondingen overleden. Bekenden vermoeden dat hij zichzelf om het leven heeft gebracht. De politie doet verder nog weinig mededelingen over de zaak. Wel zeggen ze te onderzoeken of er een verband is tussen de moorden in Amersfoort en in Arnhem.

Lees ook: Man doodgeschoten in Cronjéstraat in Arnhem

Herman Brinkert doodgeschoten in Cronjéstraat Arnhem

76 gedachten over “Incassobaas Cees Jansen vermoordde man in Amersfoort en schoot oplichter Herman Brinkert dood in Arnhem

  • november 21, 2020 om 19:06
    Permalink

    Voor mij ben je altijd goed geweest. Wat men ook zegt.

    Beantwoorden
  • november 21, 2020 om 19:14
    Permalink

    En dat allemaal om centen. Enkel verliezers……

    Beantwoorden
    • november 22, 2020 om 15:54
      Permalink

      Het gaat niet alleen om geld, maar ook om onrecht…. als je 300 planten in de kelder hebt staan, kun je aardig rondkomen , dus dat

      Beantwoorden
      • november 22, 2020 om 22:11
        Permalink

        Niet met een pand wat bijna 45.000 per jaar kost dat incasso bureau stelde niks voor
        Dekmantel voor het oog

        Beantwoorden
  • november 21, 2020 om 19:19
    Permalink

    kop van die vent al bekeken? zegt genoeg effe gooegelen op cees jansen arhem harry mens.

    Beantwoorden
    • november 21, 2020 om 20:11
      Permalink

      Intelligente reactie, hoor. Hou je kop en zeg dan niks…

      Beantwoorden
      • november 22, 2020 om 23:38
        Permalink

        Somige mensen die een reaktie op dit
        Onderwerp kunnen beter zwijgen
        Als je ergens geen kennis over hebt
        Houd je mond op elkaar dan
        R.I.P. Cees Jansen
        We zullen je missen Ouwe
        but one day whe will meet again

        Beantwoorden
        • november 23, 2020 om 00:54
          Permalink

          niemand hoeft zn mond te houden alleen omdat jij de waarheid niet wil horen.
          wietkwekerij in de kelder en 2 mensen vermoord.
          en dat is dan nog los van wat ie daarvoor allemaal uitgespookt heeft in het verleden en vast nog wel naar buiten zal komen. als je hem kent weet je dondersgoed waar ik het allemaal over heb.
          als hij niet gewild had dat er slecht over hem gesproken werd dan had ie zich zn hele leven anders moeten gedragen, hij heeft er zelf voor gekozen.
          de kritiek is dus zelf veroorzaakt en welverdiend of je dat nou leuk vind of niet.
          van al dat geroep om censuur heeft iedereen nu wel genoeg. elke keer zelfde liedje.

          Beantwoorden
          • november 23, 2020 om 22:46
            Permalink

            Jopie, Ik begrijp wat je zegt.
            Het verbaast me niet betreft de mogelijke afrekeningen. Hetzelfde “liedje” in andere steden. Plus minus 15 jaar geleden.
            Ik heb ook goede daden gezien wil ik ook genoemd hebben.

          • november 24, 2020 om 21:13
            Permalink

            leg jij het dan allemaal eens haarfijn uit.. want jij weet alles precies toch… ???

          • november 26, 2020 om 17:06
            Permalink

            @jeroen van der roer

            ik weet niet alles, wel heel veel.
            en het zal je mischien verbazen maar daar hoef ik heel weinig voor te doen want het ligt allemaal op straat en als mensen belazerd worden gaat dat snel rond.
            wat wil je weten? de drugszaken waarbij cees betrokken was? dat ie een paar dagen eerder nog bij de rechtbank moest komen voor de vorige kwekerij in de kelder maar niet kwam omdat ie zogenaamd ziek was? dat ie nog ff moest zitten, en nog een rooitje of 40 aan huurgeld moest dokken?
            dat ie voor de smokkelzaak vrijgesproken werd betekent niet dat de daarmee gemoeide problemen ook opeens weg zijn. nee zulke dingen blijven gewoon open staan en het telt allemaal op. en dat is dan pas van de afgelopen tijd. in de pieplenbosch tijd heeft ie ook niet al te veel vrienden gemaakt. kennelijk heb jij geen oren en ogen en hoor en zie je dus nooit wat.
            mensen als cees en het hele circuit waar ie in rondhing herken je van kilometers afstand als je wakker bent. heb je er eentje gezien dan heb je ze allemaal gezien. allemaal dik willen doen met centjes die ze eigenlijk niet kunnen verdienen en dan dus maar de zooi in, dik doen en onderuitgaan. nummer zoveel in het rijtje, allemaal weggooiers. of zoals hb bob het zei “allemaal loze putten”.
            ze zouden in nederland de wet eens moeten aanpassen, dat mensen die gepakt worden gewoon met naam en foto in de krant komen, zodat iedereen kan zien wie wat geflikt heeft.

        • november 23, 2020 om 21:11
          Permalink

          Zo is dat… ik koester de momenten die ik met m heb gehad, het was een bijzonder mens met al zn eigenaardigheden ?

          Beantwoorden
          • november 25, 2020 om 13:01
            Permalink

            Deed zeker wel pijn de eerste keer?

          • november 26, 2020 om 15:44
            Permalink

            ❤️

          • januari 5, 2021 om 04:48
            Permalink

            Ja klopt hij is ook een aardige man ik heb zelf met hem gesproken in 2015 ofzo 2016 in arnhem in de pandt ik noemde hem papa waarom? Omdat hij zo aardig was zo vriendelijk zei ik dat tegen hem. Restt in peace friend? rest in peace papa Cees

    • november 22, 2020 om 08:05
      Permalink

      Knappe man hoor !

      Maar wat zegt een uitstraling over iemand …

      Beantwoorden
      • november 22, 2020 om 18:50
        Permalink

        Niemand weet waarom precies. Maar iemand die je oplicht geeft een grote deuk in je vertrouwen in de mensheid. En als dat nou je ding is dan heeft rest geen zin meer. Oplichting=doodstraf soms

        Beantwoorden
    • november 22, 2020 om 10:00
      Permalink

      Jij kent deze man niet geloof me deze man word bestempeld als crimineel maar was precies t tegenovergestelde hij kon niet tegen onrecht en helaas heeft dit zijn einde betekent.
      Voor mij was en is die nog steeds een held

      Beantwoorden
      • november 22, 2020 om 13:18
        Permalink

        Hij kon niet tegen onrecht? Hij was de bodyguard van Charlie Pieplenbosch, de grootste oplichter van Arnhem en omstreken. Google ff op die naam. Maar hou op met dat gelul dat ie een rechtvaardig man was. Vraag dat ook even na bij zijn schuldeisers.

        Beantwoorden
      • november 22, 2020 om 17:49
        Permalink

        beste bream king,

        Ik kan je zeggen dat deze man heel erg goed is in mensen om de tuin leiden en zich beter voordeed als dat hij was. Hij heeft inderdaad een lieve kant maar hij laat alleen maar zien wat hij wilt laten zien.

        Beantwoorden
      • november 23, 2020 om 00:57
        Permalink

        goh dan zul je komende tijd nog wel een aantal keer schrikken als zijn hele geschiedenis naar buiten komt. dan kom je er achter dat je hem nooit echt gekend hebt, “beroepsmatig” niet en achter de voordeur ook niet.

        Beantwoorden
        • november 28, 2020 om 06:48
          Permalink

          Ach ja er waren zoveel vrouwen in zijn leven de laatste 3 jaar
          Elke avond een ander !

          En die Jopie parlevinker wat probeer jij toch interessant te doen
          Alles wat je schrijft lees je op internet
          Jij lijkt dus helemaal niks te weten !

          Beantwoorden
    • november 22, 2020 om 12:50
      Permalink

      En wat zou die kop moeten zeggen dan? Jij verbergt je kop, dat is pas verdacht.

      Beantwoorden
      • november 22, 2020 om 15:50
        Permalink

        Dat die piepelenbosch nog leeft snap ik sowieso niet…

        Beantwoorden
      • november 23, 2020 om 00:58
        Permalink

        die van jou zien we toch ook niet of wel?

        Beantwoorden
    • november 23, 2020 om 18:22
      Permalink

      Hij deed zaken met via optima uit Nijmegen die ook veel mensen via bedreigingen oplichten en geld afpersen

      Beantwoorden
      • november 22, 2020 om 14:46
        Permalink

        Rust zacht Lieve Cees,
        Voor iedereen die nu het hoogste woord heeft, sterf! Je bent en blijft een baas met een groot hart! Doe ze de groeten daarboven!
        Wij branden de komende 40 dagen kaarsjes voor jou! ✨✨✨
        Afscheid nemen bestaat niet het is slechts een kwestie van weerzien! Voor alles was / is een oplossing! Dit had zo niet gehoeven! Goede reis Cees!
        And take care ✨?

        Beantwoorden
          • november 23, 2020 om 17:17
            Permalink

            Oi oi oi. Het brandt aan m’n ogen dit Nederlands. Wie overigens ook brandt, is Ceessie! Karma, van alle kanten! We zullen die vetkwab niet missen met z’n oplichterspraktijken!

        • november 23, 2020 om 01:01
          Permalink

          ’t is maar hoe je een 2 voudig moordenaar wil herdenken, door iedereen die de waarheid zegt te vertellen dat ze moeten sterven? en dan heb ik het nog niet eens over wat ie daarvoor allemaal heeft uitgespookt in zn leven.
          dan ben je toch zelf ook geen knip voor de neus waard?
          iedereen maar doodwensen die de waarheid zegt. nee laten we dan allemaal alles maar negeren want anders is linda op dr tenen getrapt terwijl ze dr kop in het zand heeft voor de realiteit.

          Beantwoorden
          • november 24, 2020 om 17:22
            Permalink

            Waarom zouden die man uit Soest en Herman met hem afspreken en met gierende banden naar zo’n afspraak komen? Om hem geld te geven?
            Het lijkt er eerder op dat Cees schulden had bij deze 2 mannen…anders kom je niet zo grif naar die afspraak.
            Ik snap werkelijk niet dat ze die moordenaar zo op handen dragen. Kijk maar de uitzending van Business Class en let op wat die Cees zegt……

          • november 24, 2020 om 22:23
            Permalink

            Nee linda kijkt of er nog wat te halen valt

          • november 27, 2020 om 00:07
            Permalink

            Linda mist het geld was vast haar sugar daddy nu moet ze een nieuwe zoeken je weet toch dat die oplichters alles doen voor de hoeren en drugs

  • november 21, 2020 om 20:32
    Permalink

    dan heb je een incassobureau, betaal je duizenden euro’s om bij harry je verkooppraatje te mogen houden, en dan lukt het je niet eens je eigen schuldenaren te laten betalen dus dan schiet je ze maar dood inclusief jezelf…echt wat een faalactie.

    Beantwoorden
    • november 24, 2020 om 17:23
      Permalink

      Heb van horen zeggen dat die Cees Schulden had uitstaan bij de slachtoffers

      Beantwoorden
    • november 28, 2020 om 06:51
      Permalink

      Heb je hem weer

      Er is en was helemaal geen administratie
      Betreft het incassobureau
      Dat was enkel voor de uitstraling

      Al was ik verbaasd hoe lang het al goed ging
      Denk dat er meer vorderingen op hem waren dat dat hij daadwerkelijk had

      Beantwoorden
  • november 21, 2020 om 21:59
    Permalink

    Ik hem heel erg goed en hij was idd rap van tong en belazerde mensen zonder mededogen.
    Lang geleden uit oog verloren maar…
    Grootste fout die zijn slachtoffers maakte is geen onderzoek doen ( er stond genoeg op internet ) en mensen zien gouden bergen 3 van de 10 trappen erin. iemand je te mooi verhaal schetst.
    Beste wapen is er vanuit gaan dat iedereen liegt.

    Beantwoorden
      • november 22, 2020 om 12:39
        Permalink

        Ik kende Herman jaartje of 20 erg goed. Is helaas afgegleden toen hij in Duitsland vast zat voor belasting fraude. Kwam vrij en ging bij Silverstone kartbaan werken Zwanenburg. Daar paste hij wel tussen en nam oude discutabele relaties mee. Hij beloofde bergen aan vooral onervaren ondernemers. Dat werd zijn handelsmerk en kon ook inhalige ondernemers inpakken. Ik deed juist geen zaken, en had uiteindelijk meest telefonisch contact over zijn gekke plannen. Dat hij mensen niet betaalde is triest maar dat blijf ik zeggen, hij kon een Arabier woestijn zand verkopen. En dat is de les als iemand met grote plannen komt, ervan uitgaan dat iemand liegt en op voorhand geld overmaken. Er lopen nog heel Hermannen rond.
        Had grote mond, veel plannen, gek van vrouwen, mooie auto’s, praatjes, was voor niemand bang, en prettig gestoord.
        Circuit park Zandvoort had ook nog appeltje met hem te schillen. Speed & gein en aantal sex festivals…ken er nog wel een paar.
        Hij had meerdere gezichten.
        Voor sommige Karma voor andere Triest.
        Dat het zo zou eindigen past in zijn leven.
        Onze 1ste ontmoeting was ca ‘99 of 2000 in Duitsland.
        Toen was die nog oké en had wel al wilde plannen.
        RIP in heaven or hell voor sommige.

        Beantwoorden
        • november 23, 2020 om 22:38
          Permalink

          Jammer dat het nog 20 jaar duurde dan. Had beter meteen kunnen gebeuren zodat ie minder slachtoffers had gemaakt. Wat een Arschloch zeg, laten we het maar eerlijk zeggen allemaal.

          Beantwoorden
          • november 25, 2020 om 15:57
            Permalink

            Is geen woord van gelogen.

        • november 25, 2020 om 15:59
          Permalink

          Hij was al in de vorige eeuw bezig levens te verwoesten.Al ver voor ”99.

          Beantwoorden
  • november 21, 2020 om 22:01
    Permalink

    Inderdaad goede bronnen.

    Het is allemaal niet netjes verlopen maar je kan enorm doordraaien n.a.v. figuren die gewoon niet eerlijk zaken doen. Die Herman B. lijkt een spoor van ellende achter gelaten te hebben. Geen greintje medelijden mee.

    Beantwoorden
  • november 22, 2020 om 02:09
    Permalink

    Brinkert heeft mij ook belazerd
    Fijn dat een andere boef hem heeft gestopt met zijn ellendige praktijken.
    Karma

    Beantwoorden
    • november 22, 2020 om 09:25
      Permalink

      Dus je hebt een in louche incasso bureau maar het lukt je niet om het geld wat jezelf nog tegoed hebt terug te krijgen. Nu heeft hij helemaal niets meer ( en zijn eventuele kinderen opgezadeld met schulden en trauma’s) Hij had beter een goed incasso bureau kunnen inhuren?
      Maar wie is eigenlijk, die man uit Amersfoort?

      Beantwoorden
    • november 22, 2020 om 10:06
      Permalink

      Cees rust zacht zal je never nooit vergeten je was een man die alles voor een ander over had helaas werd daar misbruik van gemaakt door verkeerde mensen .
      R.I.P.

      Beantwoorden
  • november 22, 2020 om 06:18
    Permalink

    Het ging maar om een paar duizenden euros. De grootste oplichters in Arnhem en omgeving zijn M.M. samen met zijn vrouw K. van S. die samen mensen voor miljoenen hebben opgelicht. Als Karma echt bestaat hoop ik dat deze twee criminelen hun straffen nooit zullen ontlopen.

    Beantwoorden
    • december 19, 2020 om 15:38
      Permalink

      Namen en rugnummers!
      Hoe moeten we nu weten voor wie we moeten oppassen?

      Beantwoorden
  • november 22, 2020 om 08:08
    Permalink

    Die Herman kwam over als een loser. Mensen oplichten, afspraken niet nakomen. Karma!
    Hij fokte met de verkeerde persoon

    Beantwoorden
  • november 22, 2020 om 10:16
    Permalink

    Wat een goorlappen die kaaskoppen. Elkaar lopen naaien en bedreigen ! Dat tuig krijgt het met de paplepen ingegoten dat oplichten een lucratieve manier is om aan geld te komen. En zo’n incassomannetj, geen haar beter! Opgeruimd staat netjes !

    Beantwoorden
    • november 22, 2020 om 12:56
      Permalink

      Nou, misschien gaat de discussie toch weer de kant op die jij (als Wilders-fan) wil. Want er is immers géén Marokkaan bij betrokken, dus dan kun je maar beter net doen alsof je Marokkaan bent en reacties uitlokken.

      Gelukkig hebben we je door en wie het nog niet heeft; Trap er niet in!

      Beantwoorden
    • november 22, 2020 om 13:45
      Permalink

      @Marokaan, gelukkig doen jou soort altijd eerlijk zaken toch

      Beantwoorden
    • november 23, 2020 om 11:21
      Permalink

      Met de paplepel ingegoten/lucratief/geen haar beter/opgeruimd staat netjes. Als je je als Marokkaan wil voordoen zul je ook je zinsopbouw en woordkeuze moeten aanpassen. Het moge duidelijk zijn dat jij zelf hier de kaaskop bent. Wat wil je bereiken met dit soort reacties? Haatzaaien?

      Beantwoorden
  • november 22, 2020 om 12:54
    Permalink

    Hij was een uitermate rap met de tong en kreeg daardoor veel voor elkaar maar hij kon niet echt liefhebben. Heel erg narcissistic, hield van risico’s en liet je nooit echt dichtbij komen. Hij had een heel crimineel verleden maar die wilde hij achter zich laten nadat hij weer vast zat. Daarna is hij incasso buro begonnen, vol trots had hij gebouw laten zien maar op dat moment wist ik niet zeker of het waarheid was of leugen want dat kon hij, je dingen laten geloven . Niet lang daarna is relatie stuk gegaan . Rust zacht

    Beantwoorden
    • november 22, 2020 om 14:54
      Permalink

      lezen we hier de liefde van cees. maar dan weet je toch alles…..

      Beantwoorden
  • november 22, 2020 om 18:26
    Permalink

    @Karma
    november 22, 2020 om 13:45

    “@Marokaan, gelukkig doen jou soort altijd eerlijk zaken toch”

    Er zijn veel Marokkanen die eigenaars zijn van coffeeshops, dit heeft te maken dat vele van hun weten dat eerlijk zaken doen het langste duurt.

    Nee ik ben geen Marokkaan! Ik ben een Nederlander zonder een migratie achtergrond.

    Beantwoorden
  • november 22, 2020 om 22:54
    Permalink

    Als mensen nou bij hun reactie eerst even zeggen of het over Cees of Herman gaat dan wordt het een stuk leesbaarder. Nu blijft het steeds gissen over wie het gaat.

    Beantwoorden
  • november 22, 2020 om 23:31
    Permalink

    Het gaat je goed ouwe
    En we zullen je missen R.I.P.
    But One day whe will meet again

    Beantwoorden
  • november 23, 2020 om 10:29
    Permalink

    Opgeruimd staat netjes ! Zo zie je maar dat de aardappelvreters niet te vertrouwen zijn op hun blauwe oogjes en kijk wat ze elkaar wel niet allemaal aandoen. Typisch geval kaaskopruzie

    Beantwoorden
    • november 26, 2020 om 17:37
      Permalink

      Ik kende je nauwelijks Cees, maar toen je me uitnodigde voor een drankje leek je me simpelweg een aardige vent. En dat was je ook, heel hoffelijk en we hadden een goed gesprek, je toonde oprecht interesse in mijn leven en we hadden dezelfde humor. Je was duidelijk van me gecharmeerd maar ondanks dat ik je zei niets meer dan vriendschap te willen bleef je aardig. Af en toe kwam ik je tegen en groetten we elkaar hartelijk. Je facebook posts deden me soms fronzen maar ook heb ik vaak hard gelachen om je reacties op die van mij. Wat ik nu over je hoor en lees past totaal niet bij het beeld wat ik van je had, maar nogmaals ik kende je maar een beetje. Wat er ook van waar is, ik heb toch tranen om je gelaten. Want voor mij was je gewoon Cees en al zal menigeen me dit niet in dank afnemen; hoe jij deze wereld hebt verlaten gun ik niemand en zeker jou niet, ondanks wat je hebt gedaan. Dankjewel voor de keren dat je me hebt laten lachen Cees. Ik zal je missen. RIP

      Beantwoorden
  • november 24, 2020 om 12:13
    Permalink

    Herman heeft mij opgelicht voor €40.000, mijn fout had ik maar niks op aanbetaling moeten meegeven is risico ondernemend. Ben heel blij dat hij mensen niet meer kan kwetsen, bedreigen en oplichten. De politie heeft er niks mee gedaan terwijl er enorm veel bewijs was, ik praat nu over 2012. Niemand heeft het recht om iemands leven te nemen vooral niet om geld. Herman ik vergeef jou alles, je had met jou praatjes en contacten heel wat kunnen bereik maar het mocht niet zo zijn. RIP

    Beantwoorden
    • november 25, 2020 om 15:53
      Permalink

      Brinkert heeft zoveel slachtoffers gemaakt en levens verwoest .Ik kan er geen traan om laten.
      Levens kan hij in geen geval meer verwoesten.

      Beantwoorden
    • november 25, 2020 om 23:24
      Permalink

      @robert icin,

      €40.000,- ? Ik vind het nog wel wat. Brutale vraag natuurlijk maar hoe laat jij je 40k aftroggelen? Wat was de “scam”, want om eerlijk te zijn hoe naïef moet je zijn voor zo’n geldbedrag af te staan? Voel je niet verplicht maar vind het fascinerend.

      Groeten

      Beantwoorden
      • november 27, 2020 om 17:12
        Permalink

        Je zegt het fucking Goed heel naïf, inkoop €18000 verkoop €40000. €3000 aanbetaald de rest vul maar in.

        Beantwoorden
        • december 1, 2020 om 16:53
          Permalink

          @robert

          Verdomme zeg dat zijn nog eens bedragen om te verliezen. Wel sterk van u dat geen wrok koestert, het begint immers bij het vergeven om je eigen rust terug te vinden. Succes en sterkte

          Groeten

          Beantwoorden
  • november 25, 2020 om 13:16
    Permalink

    Heb je een eigen incasso buro en ben je helemaal gangster omdat je met een stel homo’s bij iemand aan de deur durft te staan en het eind resultaat is dat het hele zooitje madeliefjes omhoog ligt te duwen.

    HAHAHAHA.

    Ik ga lekker een tosti eten, wat een losers zeg.

    Beantwoorden
  • november 25, 2020 om 15:50
    Permalink

    Met zoveel slachtoffers moest Brinkert zelf eens aan de beurt komen.Erg voor de nabestaanden.Maar scheelt een hoop slachtoffers in de toekomst.

    Beantwoorden
  • december 1, 2020 om 23:22
    Permalink

    Volgens mij ging Incasso Cees gewoon bij Harry Mensink aan tafel zitten om een rookgordijn op te trekken, was een dekmantel.
    Vandaar ook dat hij zei dat hij alleen zaken van minimaal 50.000 euro deed, was helemaal niet de bedoeling dat hij het druk zou krijgen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.