Venlo volgehangen met posters Zwarte Piet (1limburg.nl)


In Venlo zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag posters met een afbeelding van Zwarte Piet opgehangen. Het is niet bekend wie dat heeft gedaan. ...

door ObJener in Binnenland  ·  243 Reacties

  • 44
  • 1411x gelezen
Reageer met een Emoji
13
1
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@199 . Botkanker, datt wens je mij, zie je @179 .

Op dit forum geef ik mijn mening, daar is het voor bedoeld. Je kan me van alles vragen en krijg daar antwoord op, mits het een fatsoenlijke benadering is. Met u ben ik wel klaar. Mensen botkanker toewensen is iets van types waar ik me liever ver van houd.

8
201 mo

@199
Dat doe je godsamme wel
Je zou je dood moeten schamen misselijk stuk vreten

8
202 Rinze

@30 Bop

Daar is mijn nemesis, Bop. Hallo, Bop.

Ik schrijf alleen lange stukken, als wat ik te melden heb niet korter kan. Ik kom niet met een kreet, maar ook met onderbouwing. En een beetje wedijver met mijn vader is sport op zich.
Een zo’n lang verhaal dat ik op NK geplaatst heb, is een weergave van resultaten uit literatuuronderzoek waaruit blijkt dat de oorsprong van Zwarte Piet niet ligt in racisme en slavernij.
Je moet geen dingen doen om de verkeerde reden< Zwarte Piet afschaffen op basis van misverstand is wel erg verkeerd.

Als kinderen worden gepest , moeten de pesters ter verantwoording worden geroepen.
Als een jongen of vent het waagt mij of een vriendin in mijn nabijheid een hoer te noemen dan kan hij erop rekenen dat ik hem ter verantwoording roep.
In clips van rapmuziek en de subcultuur eromheen worden vrouwen stelselmatig hoeren genoemd. Vrouwonvriendelijk vooroordeel nummer een. Pleit iemand voor een verbod op rap en hiphop? Wordt er in clips geknipt en moeten ze gedwongen worden aangepast?
Het werk van Wolkers is vrouwonvriendelijk. Moet het op de brandstapel of deels worden herschreven door Heleen van Royen ?

Drillraps zetten jongeren ertoe aan wapens te kopen en te gebruiken. Er vallen doden. Moet de drillrap verboden worden? Of metalen wapens vervangen worden door slap plastic? Dat zou niet helpen zeggen hoogleraren en burgemeesters.

Wat U een sneaky nachtelijke actie noemt, het nachtelijk opplakken van posters, kun je met evenveel recht een verrassings-offensief noemen. Kwestie van bijvoeglijke naamwoorden. De aanplakkers wisten dat KOZP zou komen en wilden hen een slag voor zijn . Dat is gelukt. Zij hebben de aandacht gekaapt van KOZP, dat beteuterd op zijn neus kijkt.
De gemeente zal inmiddels de plakkaten wel snel verwijderen, want er was geen toestemming gevraagd, juist vanwege het verrassingseffect.

Ga ik nu in op mijn vermeende opruien, omdat ik opmerkingen maak over Lodewijk Asscher.
Feit: medewerkers van de Belastingdienst hebben zich schuldig gemaakt aan strafbare feiten in de CAF-zaken. Zoals bijv. het in beslag nemen van een auto bij een ouder, terwijl zij al wisten dat hij geen fraudeur was.

Feit: Lodewijk Asscher gaf opdracht aan de Fiscus/Dienst Toeslagen een korting op zijn begroting Sociale Zaken terug te verdienen bij ouders.

Nog een feit. Wij hebben in huis een dossiertje waarin aantekeningen, etc. zitten over de bewustwordingsprojecten Slavernij en Zwarte Piet die het ministerie van Sociale Zaken opzette en bekostigde. Onder Asscher. De hoogleraar Alex van Stipriaan Luiscius leidde onder anderen Quincy Gario op. Het moeten verdwijnen van Zwart Piet is overheidsbeleid, maar het mag beslist niet zo lijken Google van Stipriaan Luiscius maar op.
Feiten zijn niet opruiend. Feiten zijn feiten.

Toch, Uw post bracht mij op een idee. In plaats van illegaal affiches te plakken, kunnen ook legale raamposters worden gedrukt en onder de mensen verspreid. Zodat iedereen, die pro-Zwarte Piet is, ze achter het raam kan hangen en zijn verzet tegen dwingelandij , intimidatie van winkeliers en emotionele chantage tonen.

Bop, fijn, als je als elkaars klimmuur kunt dienen,

DvD.

8
203 duurendaal

@200 Goed, excuus aan mo @197 dan. Blijft wel de vraag waarom je niet bereid bent naar andere mensen te luisteren? Dat is toch een legitieme vraag?

5
204 Querulijn Xaverius

* Verwijderd door de redactie *

205 Prikkebeen

@203 Die ellenlange reacties kun je je besparen als je on topic blijft.
Jammer dat je zo op je strepen blijft staan. Dat vind je blijkbaar belangrijker dat het geluk van een kind.
Succes met je legale posters. Dat zul je nodig hebben gezien het feit dat er steeds meer mensen inzien dat Zwarte Piet echt niet meer van deze tijd is. Tjezus zeg, dat jij pas twintig bent.

13
206 Bop

@179 Spoor je wel helemaal?

5
207 Truffelaar

@72 Er was niets aan de hand totdat KOZP begon te zeiken.

5
208 RobP

Top actie. Mooi man.

5
209 Being there

En zo geweldloos ook.

5
210 Being there

DAT is nou ludiek, dit in tegenstelling tot wat KOZP ludiek noemt, met hun intimidaties enerzijds en slachtoffer-gedoe als het ze eindelijk is gelukt, een "tegendemonstratie" in scene te zetten. En de plaatselijke voetbalclub de schuld te geven, zodat niemand de beelden zal bekijken om na te gaan bij welke club die "tegendemonstranten" ècht horen, Open Society bijvoorbeeld.

5
211 Wendel

De politie heeft ook geheel volgens plan de gelegenheid in Maastricht aangegrepen om wéér de aanklachten voor verzet tegen de politie te verzwaren tot poging tot doodslag enzo. Omdat er één pijn aan zijn oor had van een rotje.

6
212 Wendel

Het gaat mij aan mijn hart om te zien dat onze Nederlandse cultuur langzaam aan het verdwijnen is door migratie. Zwarte Piet kan niet meer, en Kerstmis wordt in de grote steden ook al niet meer gevierd in de scholen vanwege het hoge aantal moslims.

6
213 wiseguy

Juridische precedenten scheppen voor het moment dat ze er klaar voor zijn, en ons zo hard te grazen nemen dat iedereen met nog wat pit in opstand komt.

5
214 Wendel

Vind het vreemd als mensen zeggen dat ZP niet meer van deze tijd is.
Dat kun je alleen maar zeggen als je ZP verbindt aan racisme, het slavernij verleden erbij haalt, er een karikatuur van gaat maken en je lip laat hangen aan een klein groepje mensen die niet zijn opgegroeid met die traditie.

Wie bepaalt eigenlijk dat iets niet meer van deze tijd is?
Er zijn zoveel dingen die niet meer van deze tijd zijn.
Zolang je anderen fysiek niet wat aandoet, who cares?
Leven en laten leven.
Bevalt het je niet, dan kijk je de andere kant op of gaat wat anders doen.
Dat laatste hebben we uit handen gegeven (met dank aan onze regering en media).
Onder Rutte is Nederland, op dit vlak, een land geworden waarin ze proberen iedereen (100+ nationaliteiten) tevreden te willen stellen maar dat is schier onmogelijk.
Decennia geleden hadden we al aan de nieuwkomers moeten duidelijk maken dat dit een traditie is in Nederland.
Als je er iets tegen hebt, dan is dat voor je eigen maar in Nederland hebben we geen kwade bedoelingen met ZP.

Ik zeg allerminst dat tradities en riten niet kunnen veranderen.
We hoeven niet vast te blijven houden aan het oude.
In vele culturen zijn tradities en riten door de jaren/eeuwen heen veranderd.
Maar dat gaat vaak geleidelijk en niet d.m.v. de eisen van een groepje mensen in een land.

6
215 Malinois

** gebruiker verwijderd **

216 verwijderd234324

Zouden die posters gedrukt zijn, in die drukkerij in Best, waar een van die poederbrieven naar toe is gestuurd? Vraag ik me af.

3
217 ontken

@25 , @203 m.post
@30 , @206 Bop

U noemde mij onder 30 een opruiend grietje en nog nat achter de oren. Daarom schreef ik een puntsgewijze weerlegging.

On topic is dat Zwarte Piet niet de oorzaak is als zwarte kinderen worden gepest. Dat is emotionele chantage, enz.
Hij is alleen maar guilty by association, letterlijk: uit de losse pols in verband gebracht met racisme en slavernij, terwijl de figuur Zwarte Piet er niets mee te maken heeft.
Iedere vorm van pesterij komt voort uit groepspsychologie en peer pressure. Mensen worden aangepakt op alles waarin ze afwijken of zich onderscheiden van de rest. Schrap Zwarte Piet en je hebt nog niets opgelost. Je bereikt wel dat iedereen aan beide kanten beledigd is.

Zwarte Piet moet verdwijnen, omdat hij een gouden kans is voor typen die zich erop voor staan wereldverbeteraars te zijn, om goedkoop te scoren.
Onder 203 gaf ik voorbeelden van andere sectoren in het dagelijks leven of de cultuur waar je ook lawaai kunt maken over discriminatie (van vrouwen), maar je hoort er geen wereldverbeteraar over, want een verbod of aanpassing vergt veel meer dan instant succes en applaus voor jezelf.

Pesten pak je aan door de pesters aan te spreken en op te komen voor degene die gepest wordt.

DvD

5
218 duurendaal

@218 Zwarte Piet in zijn ouderwetse vorm moet verdwijnen omdat er mensen zijn die zich erdoor gekwetst voelen, niet omdat het voor bepaalde mensen goedkoop scoren is. Dat is echt een Calimero opmerking van witte mensen die nog nooit de pijn van racisme hebben gevoeld. Helemaal eens met je laatste zin. Provocaties als het ophangen van posters zoals jij het graag ziet gaat daar in ieder geval niet aan helpen.

8
219 Bop

@219 Je gekwetst voelen is nog altijd een bewuste keuze die je zelf maakt. Als je alles moet verbieden waar mensen zich gekwetst door voelen, blijft er niks over.

5
220 Bluth

@220 ++++
Eindelijk een reactie met common sense.
question

5
221 Tante Annie

@220 @221 Leg dat maar uit aan een peuter. https://axed.nl/donker-jongetje-zwarte-piet-beelden/

11
222 Bop

@222 account is verwijderd
Dat gebeurd met nepnieuws. Onzin dus.

5
223 PFL

@222 Goh, kinderen die worden gepest, dat is nou nieuw... Maar, wat heb je inhoudelijk te zeggen op mijn reactie? Want kijk, ik voel mij gekwetst door religies, die veroordelen mij en mijn omgeving tot van alles, dus religies verbieden dan wel aanpassen, toch? Of is het dan weer meten met twee maten bij Bop?

5
224 Bluth

@222 En hoe gekwetst moeten mensen zich voelen omdat de groep KOZP ze racisten noemen, omdat ze een jaarlijks terugkerende traditie willen behouden.

5
225 lisaaatjuh

@222
Dit ál járen gedoe en geouweh**r over ZP daar snapt zo'n ieniemienie mensje peuter echt nog géén éne r*tm**r van !! Dit hele gedoe wat men inmiddels al járen om het ZP gebeuren probeert heen te hangen ?? Is zuiver en alleen geregisseerd door #volwassen #mensD.O.M. !! Heeft geen ene r**t met (jouw woorden @206 "..... het geluk van een kind" te maken ! Gaat al járen om een 'vechtkunst' tussen verschillend denkende volwassenen ! Niets meer, niets minder.

5
226 Tante Annie

@223 @224 @225 @226 Lekker blijven wegkijken hoor.

11
227 Bop

@222 Mens ga toch koken, hoe is het trouwens met de kookkunsten?????? Al vooruitgang geboekt????? Nog steeds fast food??????????

6
228 HORK

@222 dus omdat sommige mensen hun kind niet kunnen opvoeden moet een hele traditie aangepast worden. Mij ontgaat de logica daarin.

5
229 Repelsteeltje

@227 Kort maar krachtig maar je reactie “ sucks”

5
230 lisaaatjuh

@227 Ben je weer aan bopperen.

5
231 Being there

@227 Voor de tweede maal niet inhoudelijk.

Jouw argument is dat Zwarte Piet moet "stoppen" omdat het anderen kan kwetsen. Datzelfde argument gebruik ik, maar dan aangaande religies. Religies kwetsen niet alleen, zijn ook nog een intolerant en heel erg racistisch, met de islam (moslims) en het christendom (christenen en katholieken) voorop. Alleen hoor ik je dan niet over dat het mensen kwetst, dat die ideologieën moeten stoppen of zich moeten aanpassen.

Of wat te denken van mijn jeugdtrauma? Ik had flaporen (ben erin gegroeid), Dumbo is voor mij een zeer traumatische film, het krenkt mij tot het diepst in mijn ziel. Daarom moet Dumbo verboden worden omdat het mensen zoals mij kwetst. Zie je de idioterie van jouw redenatie nu ook in?

5
232 Bluth

@218 m.post
@219 Bop

Lees Uw eerste zin.
Iets moet, niet omdat het feitelijk juist en bewezen is, maar omdat de eisende partij aanvoert dat zij zich gekwetst voelt.
Discriminatie en pestgedrag zijn vormen van groepspsychologie en peer pressure. Die onderliggende processen los je niet op door mensen in groepen te scheiden en tegen elkaar op te zetten. Dat vergroot de schade enorm. Zien we nu al.

KOZP en de wereldverbeteraars die ik noemde, hebben niets te bieden. Ze onderhandelen niet. Zwarte Piet moet verdwijnen. Het licht - donker contrast dat de essentie is van de Sinterklaastraditie moet eruit. Had voorgesteld Piet heel donkerblauw te maken. Een tegenbod.
Maar het gaat KOZP en de politiek niet om een onderhandeling. Het gaat om het brandmerk racisme.

Voor mij was de posteractie een verrassingsstrategie. De beste tactiek , als je weet dat KOZP zijn media-moment in Venlo komt vangen. De KOZP-organisatie bestaat uit professionele activisten: zij kunnen er wel tegen en hebben vrije toegang tot de media.


U klaagt over de pijn van racisme. Is dat eigen persoonlijke ervaring?

Toen ik 10 jaar was, zei de juffrouw van groep 4, zo'n echte wereldverbeteraar, bij herhaling dat ik, wanneer ik groot was maar gauw moest trouwen met een donkere jongen. Want dan was de wereld ook van mijn probleem verlost. Ik ben nogal blond.
Dat is nu puur racisme. Dat je niet mag bestaan vanwege je uiterlijk en de wereld uit moet.
Het begon in de groep te gisten. De allochtone jongetjes, vooral Marocs, konden het toch al niet zetten dat ik de langste en sterkste was.
Een jaar later waren ze man en begonnen pas echt te proberen me onderuit te halen.
Mijn antwoord was dat ik mijn ouders vroeg , of een oud-legerinstructeur onder ons personeel mij mocht trainen.

De vete zete zich voort , toen we allang op andere scholen zaten.
Er is gevochten. Onder andere toen ik 14 was en met een groepje vrienden en vriendinnen toch een beetje werd overvallen. Ik ben niet in paniek geraakt en heb er een paar geneutraliseerd, Op automatisme, meteen handelen, zoals ik geleerd had.
De leiding van de school waar ik op zat , meende zich ermee te moeten bemoeien.
Een lange blonde meid die getraind was en vocht, moest wel een neo-nazi zijn, concludeerden de onderwijsprofessionals. Een makkie. Fout, Maar toch een makkie.
Een meisje vecht niet, ze krijst en laat zich in elkaar slaan. Zo hoort het. Aldus de wereldverbeteraars zonder vooroordelen over de rolverdeling man-vrouw.
Mijn ouders werd duidelijk gemaakt welk een gevaarlijk wapen zij los op straat lieten lopen. Dat maakt wel indruk als je 14 bent. Arme jongens, die slachtoffer waren van discriminatie.

Ik heb dit verhaal al eens vaker op NK ingetoetst . Het staat in de account.
Wereldverbeteraars zijn mensen die zich bij succes op de borst slaan en wanneer het mis gaat, op de vlucht slaan. Feiten doen er niet toe. Ze komen bij mij aan de weinige deur.

Ik heb dus niets met gistende groepsprocessen, de vorming van slachtoffercollectieven en stemming bedervende symboolpolitiek van wereldverbeteraars.

Nu weet U waarom ik over dit soort zaken al vaak nagedacht heb. Weer een lang stuk, maar fulmineert U daar nu eens niet tegen.

DvD.

7
233 duurendaal

Het spel is allang gespeeld. Over 5 a 10 jaar is de ZP figuur uit het Nederlands publieke leven verdwenen.

10
234 BlackNinja

@233 Go Girl!!!! +++++

6
235 icnivad

@234 Niemand kan de toekomst voorspellen, ook jij niet, maar zou best kunnen, maar dan alleen omdat wij het willen en niet omdat het ons door de strot geduwd wordt door mensen, die ons beschuldigen van racisme.

5
236 lisaaatjuh

Even voor Bop 91 klappende handjes tegen 20 andere meningen dit geeft toch wel even de verhouding aan tussen de voor en tegenstanders van voor en tegen Zwarte Piet.
91 voor 20 tegen globaal dus 75% voor 25% tegen.

5
237 welofniet

KOZP voert actie tegen de Grijze Piet, een lichtere variant op Zwarte Piet, die in Venlo is bedacht. Volgens Kick Out Zwarte Piet is ook een Grijze Piet niet acceptabel en mogen er alleen roetveegpieten zijn.

Als je niet bent uitgenodigd voor een feest of als je het niet aanstaat dan komt je toch gewoon lekker niet. En als je er niet heen gaat hoef je er toch ook niet tegenaan te kijken.

4
238 Watwijwillen

@233 En opnieuw haal je er onnodig van alles bij. Ben niet geïnteresseerd in je belevenissen. Nogmaals, het enige dat veranderen moet om álle kinderen een leuk Sinterklaas feest te bezorgen is het uiterlijk van Zwarte Piet. Meer is het niet. Het Sinterklaasfeest kan gewoon gevierd worden. En fulmineren lijkt mij hier een sterk overtrokken woord. Ik moet er gewoon een beetje om lachen.
Ik laat het hierbij.

5
239 Bop

@233 m.post
@239 Bop

Als U de feiten tegen heeft, zoekt U de eenzame morele hoogte op en verklaart drammend dat het laatste doorslaggevend moet zijn.
Zo kun je Zwarte Piet officieel uitgebannen krijgen, maar zullen de scheidsmuren tussen mensen hoger worden dan eerder.
Ik had gehoopt dat er bij U meer achter zat.

DvD.

2
240 duurendaal

@240 Dat is ijdele hoop. Dank voor nog een lach. question

4
241 Bop

Zwarte Piet Matters!!!!!

0
242 Bromsnor
243 Defcte burger

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

1 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Onlyfans Mega LeakHistoire De SeceSnapchat NudeLesbian Squirtimg PornNude Demi Moore PicsIndian College Group SexFutanaria MasturbatingActress Nude In MoviesFtee PornTube PornhdManga.origineSardi Ka MausamShower Spy CamSuckdickJem Wolfie LeakTamil Hot SexAria Taylor OnlyfansS14x ComStephanie Mcmahon PornstarDikgameKylie Jenner PornhubPankbangYoungest Porn StarKanojo X Kanojo X KanokoYoga Sex PornBrutal FistMelora Hardin SexyPornor HdReddit Gifs NsfwJerking RouletteBlow Hob PornSex Videos CategoriesIndian Bollywood Actress X VideoBig Breast PormFreeporn BbcGogo Fukme PornIndian Hindi Sex MovieLovers Porn VideosHott SexxOppenheimer Sex Scene VideoWww FatalmodelBlow Job In PartyMaria Elisa Camargo NudeShraddha Kapoor XnxChalo Sex VideoXxx Desi PariPoonam Pandey Royal KamasutraBlackmail Blowjob PornHitomi FrenchOnix TerapiaSwapsmutPornofamosasHindi Sexy Bf HindiGhost Sex Video HdAlysia Magen PornDownload Video XxxRv SexBbw ChaterbateGenesislopez NudeYouporn GeyBest Pornstar PornXxnx Bf Hd成人网Free Video Download PornSpanknet Co UkPorn Onlyfans BrasilButtjobCindy Landolt NudePamella CristinyCatjerine Bell NudeJadeteen LeakedBig Porn MoviesIncest TabooBbc Sissy PornSexual ExtremoHandyfeelingReddit PenisCamel Toe VaginasOops NudesTirupur SexXxx Video GoogleKajol Hot SexChaturbate FemalesKellymonroeofficial NudeMia Khalifa MasterbateSex Tamil Video MovieLets Do It PornAccidental Double Date PornChinese Women NudeKaylamoodyIndian Natural Sex VideosLarge PornbtubeCanadapornstarRrosajasminnTubegakireSexey Naked GirlsMelhores XvideoFilme Pornô Das NovinhaMia Melano BlackedChinese Sex Video Chinese Sex VideoPorn Video DownloadeTiktok Porn ComplationHuge BoobsvideoPornography Short VideosAnabel ReddSexy Naked MemX SexSexual Mom PornKarisa KaneSex2023Richelle Ryan BbcMylfanalImagen PornXhampsters Free VideosChubby Wife CreampieFabseingerTik Tok NskedChatpicSpunkbangFamily Sex Videos TeluguPali Sex VideoXnxx Desi AnutyBoob Suck KissAshley Sinclair And Keiran Lee SexThumbzllaDeep Fake.nudesFlashing NudePity FuckEbony Bbw GrandmaTia TizzianniNude Famliy BeachBlue Sex XxxVirginity CreampieFamily AtokesJeri Ryan NudesScjool XxxIndian FootjobXxx Porn GirlBrother And Sister Sex Video Full HdHot Gand XxxThroated CumshotMlitary PornArianna AngelPorn HoustonReddit GifsSwinglifestlyeTrans Porn GamePornos GorePegging VideoPornstart