Vertaalster: “De vluchtelingen haten ons, ze zijn van plan om ons te islamiseren” (unser-mitteleuropa.com)


Een vertaalster, die maandenlang in Duitse vluchtelingencentra werkte, onthulde voor de media dat hetgeen zij onder islamitische “vluchtelingen” aantrof “pure haat op christenen” zou zijn en dat zij hun missie zien in de islamisering van Europa. ...

door Inter in Overig  ·  98 Reacties

  • 26
  • 1031x gelezen
Reageer met een Emoji
3
6
2
30

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 Islamisering bestaat niet, kerstening bestaat niet - religies verspreiden zich zonder dwang en zo. Sure, Max. question

5
51 Yizzle

@49 het is wel bedenkelijk dat de islam in steeds meer landen vertegenwoordigd wordt, dat is islamisering en wat gelijk het gevolg heeft dat deze landen tevens steeds problemen hebben met deze moslims.

1
52 Pluten1

* Verwijderd door de redactie *

53 Prikkebeen

@34 Door je taalgebruik laat je al zien dat je een dhimmi bent , islamisten zijn gek op mensen die hun lingo overnemen.

4
54 21st Century Guy

@19 wat een onzin. De islam is al een probleem since die pedofiel ermee begon in de 7e eeuw. De islam is altijd een probleem geweest en zal dat ook altijd blijven. Onze voorouders hadden dat gelukkig door en wisten die ahressieve ideologie met redelijk succes buiten Europa te houden. Hey is helaas de huidige generatie die het probleem heeft laten binnen wandelen.

3
55 PFL

* Verwijderd door de redactie *

56 Prikkebeen

* Verwijderd door de redactie *

57 Prikkebeen

Geen verrassend nieuws voor de burgers maar wel voor de politici. Helaas willen zij dit niet horen of lezen.

0
58 Ik_heb_een_eigen_mening

Zij kan natuurlijk wel verstaan wat ze in hun eigen taal allemaal bekokstoven

2
59 Vageali6888

Is een losstaand incidentje , net als de duizenden andere

1
60 Vageali6888

@56

En nog steeds is er geen Islamisering, evangelisatie is wel vollop aanwezig in Afrika.

Mensen die bijbels uitdelen ipv voedsel bijvoorbeeld

9
61 MaxVerstappen

@49

In GEEN ENKEL islamitisch land zijn mensenrechten/democratie/welvaart/vrijheden/vrijheid van meningsuiting etc goed geregeld , dat zegt genoeg

Vergelijk de vrijheden in het land van de Paus eens met de vrijheden in het land van Mekka ...


Als in Nederland de islam de afgelopen eeuwen de scepter had gezwaaid had het er hier nu compleet anders uitgezien , geen welvaartsstaat/democratie etc. en vrijelijk je mening uiten op NK had je wel kunnen schudden

2
62 Vageali6888

@62

U bent niet bekend met 3de wereld landen?

Die zijn meestal arm en hebben nogal veel last van corruptie en onderdrukking.

Geen enkel religie gaat hier met de scepter zwaaien.

8
63 MaxVerstappen

@30 Dat was het gevolg van de strijd met Al Qaida dat de VS had opgezet in Afghanistan, een land dat de VS ook als eerste binnenviel in 2001. Maar deze strijd was niet gericht voor of tegen de islam maar door een eis van Bin Laden in 1996 dat de VS Afghanistan zou verlaten.

@38 , @40 , @41 Bolkestein's uitspraken richtten zich tegen de 'multiculturele samenleving' en de plek van turken en marokkanen hierin. Ook Janmaat richtte zich op deze groep. Je kunt de turken en marokkanen in nederland niet over één kam halen met 'de islam'. De islam in het buitenland werd niet aangevallen door Bolkestein, Janmaat en Fotuyn, alleen de turkse en marokkaanse nederlandse islamieten. In nederland wonen al sinds de overkomst van indiers vele islamieten. Die indonesiers zijn nooit aangevallen op hun geloof. Je moet zaken dus scheiden.

Wilders was de eerste die met Fitna en Submission in de tijdsgeest van die tijd 'de islam' aanviel en dus ook islamitische indonesiers en islamieten in andere landen. De eerste vijandigheden tegenover 'de islam' begonnen in nederland vorm te krijgen tijdens de opkomst van Wilders en dat was in hetzelfde jaar dat de cartoons over Mohammed werden gepubliceerd.

Voor die tijd werden turkse en marokkaanse nederlanders bekritiseerd maar niet 'de islam'.

6
64 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

65 Prikkebeen

https://www.pimfortuyn.com/hoogtepunten/tegen-de-islamisering

'Fortuyn schreef in 1997 een boek met de niets verhullende titel 'Tegen de islamisering van onze cultuur'. Dit boek veroorzaakte aardig wat ophef in Nederland. Zo waarschuwde hij dat de islam, met name via de in Nederland wonende moslims, een bedreiging vormt voor essentiële Nederlandse normen en waarden.'

1
66 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

67 Prikkebeen

@65

Onzin, Islamisering bestaat niet.

Evangelisatie wel.

12
68 MaxVerstappen

* Verwijderd door de redactie *

69 Prikkebeen

@69

Ha zijn feiten, jammer voor je.

10
70 MaxVerstappen

* Verwijderd door de redactie *

71 Prikkebeen

@18 Ik begrijp jouw voorliefde voor de Islam niet en ik denk dat velen dat met mij delen.
Ben je nou echt zo simpel dat je niet inziet hoeveel ellende dit heeft gebracht in Europa en hoe verdeeld dit de samenleving maakt? En dat heb ik het nog niet eens over het feit dat velen zich niet meer veilig voelen. Wellicht vind je die verdeeldheid wel leuk of geil je er op om gewoon lekker dwars te zijn. Immigratie en islam maken meer kapot dan je lief is.

3
72 Dignes

@71

Je kan niet zelf ff een definitie bedenken, zo werk dat niet.

10
73 MaxVerstappen

@68 Zieltjes winnen gebeurt door de christenen het meest uitgebreid van alle religies maar ook door moslims en volgers van andere religies

1
74 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

75 Prikkebeen

* Verwijderd door de redactie *

76 Prikkebeen

Meer dan 45 jaar geleden zeiden de kinderen van wat toen nog gastarbeiders waren al dat zij in Nederland de baas zouden worden.
Jammer dat de Nederlandse regering hier actief aan mee werkt.

2
77 kelly11

@72 . Je begrijpt wel meer niet zo blijkt. Waar maak je uit op dat ik een voorliefde voor de Islam zou hebben? Klinklare onzin.

Daarnaast slaat je reactie geenszins op mijn post dus wellicht kun je daar op reageren. Wat vind je ervan mensen verplicht varkensvlees te laten eten en alcohol te laten drinken?

7
78 mo
79 Visionair.nl

@76

Ik kom je onzin definitie anders niet tegen question

Zie feiten @68

7
80 MaxVerstappen

@64 De Indo's de gemengdbloedigen zijn overwegend christelijk of atheïstisch en Molukkers zijn overwegend christelijk, een kleine minderheid is moslims en de Indons uit Indonesië zijn wel overwegend moslims maar dat is een minderheid van de mensen die als herkomstland Indonesië hebben.
De meeste Indiërs in Nederland zijn hindoe , een kleinere groep is sikh , een nog kleinere groep is moslim.
Voor Wilders, Fitna etc. had je ook al islamkritische geluiden in Nederland.

2
81 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

82 Prikkebeen

Islam=marokkanen , ik denk dat Turken zelf niet zo met islam bezig zijn.

5
83 Erasmus

@83 Van de mensen van Marokkaanse afkomst is 94% moslim, van de mensen van Turkse afkomst is 86% moslim.
Er zijn wel verschillen globaal genomen maar die zijn niet als dag en nacht.

0
84 21st Century Guy

@82

Hou op met trollen/liegen.

"Islamisering of islamificatie is het proces van de omvorming van een samenleving naar de islamitische religie, cultuur en wetgeving"

Is heel wat anders dan je zelf bedachte definitie @65

Hou op met woorden verdraaien, niemand trapt erin

12
85 MaxVerstappen

* Verwijderd door de redactie *

86 Prikkebeen

* Verwijderd door de redactie *

87 Prikkebeen

Weer een bewijs dat je die allochtone moslim uitvreters niet binnen moet laten komen.

0
88 Christiaan

@81 Natuurlijk waren er islamkritische geluiden voor 2006 maar die waren niet wijd .verspreid, Het is Wilders geweest die ook de buitenlandse islam heeft verketterd als een kwaadaardige ideologie.

Moslims in pakistan of welk ander land dan ook, hebben nog nooit van Bolkestein of Fortuyn gehoord. Dat is omdat hij hen ook niet aansprak. Wilders deed dat wel en de cartoons in Jyjllands Posten in 2006 waren de eerste publlieke kritiek op de islam als religie.

De kritiek op de turken en marokkanen in nederland richtte zich niet op hun religie maar op hun onwil om zich aan te passen, op hun werkloosheid en criminaliteitscijfers. De islam is daar nooit direct als oorzaak voor aangedragen, wel de berber-bergcultuur die zij meebrachten.

Een duidelijk voorbeeld is de Balkan oorlog waar in Bosnie-Herzegovina amerikaanse vliegtugen in Tuzla de moslims van Izetbegovic van wapens en middelen voorzagen in de strijd tegen de toen als vijandig aangemerkte servische christenen die onder invloed van communisme zouden staan. De servische republiek was namelijk nog redelijk op de basis van de Tito-periode geschoeid en dat was de amerikanen een doorn in het oog. Daar werd 'de islamiet' als slachtoffer weergegeven en niet als dader. Remember Sarajevo.

3
89 Hollander1967
90 shadowrunner101

@35 Jij wordt door de islam gedefinieerd als kafir en dhimmi, of je dat nou wilt of niet.
Je kan wel doen alsof het niet zo is maar dat is je kop in de reet van Mo steken.

3
91 MeneerRontgen

@54 Nee.
Ik benoem slechts de termen die door de islam gebruikt worden. Kafirs zijn alle niet-moslims. Een dhimmi is een kafir die denkt dat de islam ongevaarlijk is en daarom met alle winden van de islam mee waait. De zogenaamde nuttige idioten.

Juist door het gebruik van de correcte islamitische termen laat ik zien dat de islam niet vredig is maar een groot gevaar voor elke niet islamitische samenleving.

3
92 MeneerRontgen

@91 Jij steekt je kop in de reet van Mo door de islam jouw identiteit te laten bepalen , je bent een voetveeg van de islam.

2
93 21st Century Guy

@93 Je snapt het echt niet blijkt wel weer.
Niet jij bepaalt of je een kafir of een dhimmi bent, dat wordt door de islam gedaan!
Jij bent gewoon een kafir (wat veel meer is dan alleen een ongelovige) en een dhimmi (omdat je met alle islamitische winden mee waait en denkt dat de islam niet gevaarlijk is)

Binnen MIJN cultuur ben ik dat niet.
Binnen de islam zijn alle NIET MOSLIMS dat.

Snap je het verschil?

4
94 MeneerRontgen

@94 Dat interesseert me niet , mijn cultuur staat boven de islam , mijn cultuur is leidend en niet islam ( of een andere godsdienst ).

2
95 21st Century Guy

@95 Heel goed!
Maar besef dan dat jij gezien vanuit het standpunt van de islam - en die gitzwarte mensonterende ideologie krijgt steeds meer vaste voet aan de grond in Nederland - elke niet-moslim een kafir is.
En dat mensen zoals jij - omdat het je allemaal niet interesseert - dhimmi's zijn. Voor de islam de nuttige idioten die de verstandige mensen aangaande het gevaar van de islam maar blijven vertellen hoe lief de islam is.

Jij laat je voor het karretje van de islam spannen.
Als jij jouw cultuur leidend wilt laten zijn dan moet je je eens flink tegen de islam gaan verzetten en snappen dat jij vanuit het standpunt van de islam een kafir en dhimmi bent.

Een kafir zul je altijd blijven (tenzij je moslim wordt) maar jouw dhimmi gedrag kan je stoppen.

4
96 MeneerRontgen

@96 Jij bent toch echt degene die gegeseld is door de islam , kijk wat een ontzag en angst je hebt voor die beweging.
Jij bent degene die zich voor het karretje laat spannen door te vertellen hoe groots de islam is en daarmee angst probeert aan te jagen in de harten van de niet moslims.
Kijk maar eens goed naar jezelf hoe je in de tang zit van hen die islam als overwinnaar van de toekomst zien.

2
97 21st Century Guy

@97 Dus gewoon benoemen wat is dat noem jij angst?

Ik ben en word niet gegeseld door de islam, ik heb juist absoluut geen ontzag voor die gitzwarte mensonterende ideologie.
Ik laat mij niet voor het karretje van de islam spannen door de waarheid te benoemen. De moslims zien het liefst dat de islam wordt omschreven als "vrede" terwijl ik telkenmale laat zien dat het dood en verderf is.

Ik jaag dus juist niemand angst in de harten.
Jij als dhimmi doet hier weer perfect werk voor ze. Jij loopt het weer heerlijk te bagatelliseren door iemand die de ellende aanhangig maakt weg te zeggen als "gegeselde".

Wat jij en ik vinden is vanuit de islam bezien volledig irrelevant.
Wij zijn (en dat geldt voor alle niet moslims) vanuit het standpunt van de islam kafirs (wat meer is dan een ongelovige) die overwonnen moeten worden.
Kafirs die dit alles bagatelliseren (jij onder andere) en er niet tegenin gaan zijn de nuttige idioten, de dhimmi's.

Dus ik ben een kafir (want geen moslim) maar geen dhimmi (want ik vertel waar het op staat)
Jij bent ook een kafir (zelfde reden) en een dhimmi omdat je alles van de islam bagatelliseert.

Het is als 16A
Ik waarschuw voor die spanning, jij bagatelliseert het en zegt dat ik er ontzag voor heb en angst heb. Nee dus, ik ken de effecten en die benoem ik.

2
98 MeneerRontgen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@19"'Pff, hoezo mag je niet wonen in een gemeente die asielzoekers weigert?"'Omdat die gemeentes worden verboden. Dwangwet, weet je nog!?...

zojuist geplaatst door Reconquista

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@21Dat is een beperking in het belang van de openbare orde, dat klopt. Het is echter geen vrijheid die opgeheven is. Overigens is dit meer om ...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@85 Je krijgt die andere protesten, rellen, demonstraties er gewoon allemaal bij. Neem al die rellen maar die uitbreken als een allochtoon door ...

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

LoydMorris
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Zijn dit dezelfde Palestijnen die op 7 oktober 2023 stonden te juichen toen hun vrienden verkrachtend, folterend en moordend tekeer gingen?...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@30 Ik moet je teleurstellen. Die term heb ik al hiervoor ook toegepast. En als je ziet hoe hier maar zeker in de uk en usa wordt gedemonstreerd...

7 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@84Dus je wil beweren dat wat vuilnisbakken omtrappen en wat straatmeubilair verplaatsen te vergelijken is met de ernstige rellen die er waren...

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Moet je die linksse fascisten tekeer zien gaan bij palestijnendemonstraties. De echte (neo)nazis zijn er niks bij. ...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@29 Ik doelde o.a. op de term 'nsblinksserss'. En, 'Hamas wil men ook hier hun gang kunnen laten gaan. ' ...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

progressiefliberaal
Statushouders ook in de wachtrij

Het is overigens van de zotte dat statushouders überhaupt ooit werden voorgetrokken.Dat mag namelijk strikt genomen ook helemaal niet volge...

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@4 Zeker, die zullen er uiteraard ook zijn. Wel steeds minder denk ik nu Gaza in puin ligt....

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Couple First Night VideoXvideo Full Movie HdDesi Porn New VideosSex Video Comedy SexLasohubCandii KayneMom Japan XxxRide Big TitsKayleygunnerTrippie_bri NudeUmi MitomaSex Sunny XnxxCatfighting FacesittingJapanese Bondage PornScrewing Friends WifeSxyprn.fomSkipthegames.cRec TubeAsian Lesvian PornBusty Mom NudeFree Indian Teen PornSssniperwolf BoobsGroup Romantic SexDouble Teaming The Voyeur MaidShruti Hassan BfIndian Sex Story VideoFamily Affair PornDesi Pron DownloadSebbw PornParisporoviesXhamster.clmBlack Penis PicturesLatina Twerk NudePorn GokuAnimes HentaMelhores Hentai 2022SlutmatureMaduras CachondasMelody FluffingtonJenny Mccarthy HotKristin Scott Thomas NudeCharlette Mckinney NakedCzech GangbangNatasha SullElizabeth OlsenpornBaddie HuhVietbunny Onlyfans LeakFilme Pornô De TravestisClittie PornPornos Amateurs GratuitsOvipositor Sex ToyBoku Wa Chiisana Succubus No Shimobe 1Cute Pron VideoTeenshemale PornChristina Khalil LeakKateupton PornFree Pornub VideosFickfapHq Hentais 3dStepsister CreampieHindi Sexy Video Mp4Older Women BlowjobsTubegalorwScatting PornWomen Pictures NudeCaseros Pornos GratisGianna Michaels GifMsaoiBollywood Sex PhotoGirlboobVideo De PonograficoCleopatra PornNaked Keke PalmerYoul PornMissjohndough OnlyfansNakedpicsTessa Fowler BjCartoon PornosNude Jane RussellFake Tits PorntubeKathleen Beller NudeNude At The PoolIndian Lund PhotoJonny Sins XxViolet Myers BblBdsmtest OrgDesi Nudes LeakedXxx Video MizoXxx Full BfSasha PornIndian Screaming PornMallu Hot Romance VideosMassage Parlor Hidden CameraGroupie LustMartha Stewart PornIngumanityFree Porn4kShoujo Kara ShoujoXxxx Video HindiSexoldmanFoot Worship PoTransgender PirnMasajista CachondaEhentai OrgDoujin AnalGatavirtuslAva HardyXnx SixThinknoodleElla KnoxxDamon Dice Pornstar야동코리아 레드Mum Son Sex Video HdKolkata FuckForusome PornPorn KazumiAmber Moore BbcHaryanvi XnxxIzzy_swallowsSophie Dee BlowNaked Hot WomenPrornhubTamil Actor Sex ComMia Malkova ThreesomeRus Porn SiteVideo PornnoHot CougarWife Shows TitsUrvashi Rautela In BikiniAmateur Cock SuckBhutan SexHoodhoes김치 티비Vr NsfwBriana LeeVictoryaxxoDesi Wife FuckKanada Sex VideoTitts Movies韩国 色情 漫画Www Xxx Sex Porn VideoXxx Saxe VidoCelebrate Nude VideosPlaymate VideosBambi Barton PornLisa Ann Pornhub VideosLive Webcam AdultSubscribestar.adultKorean PorntubesRecurbate Video Unavailable