Pages

Subscribe Twitter

donderdag 19 november 2020

Jumbo Foodcoach breder inzetbaar

Jumbo zet een nieuwe stap met Jumbo Foodcoach: de app waarmee fanatieke sporters in een handomdraai maaltijden voor thuis kunnen samenstellen, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en dagelijkse schema.

De app was al beschikbaar voor wielrenners en daar zijn nu hardlopers aan toegevoegd. Hockeyers, voetballers en fitnessers kunnen voor het einde van het jaar de Jumbo Foodcoach app gebruiken.

Dankzij Jumbo Foodcoach kunnen sportfanaten nu kiezen uit ruim 600 recepten en deze volledig afstemmen op hun dagschema. Een belangrijke uitbreiding is dat de app nu óók de mogelijkheid biedt om eigen recepten in te voeren en te zien hoe dit zich verhoudt tot het voedingsplan. Met enkele kleine aanpassingen toveren sporters hun alledaagse gerechten om tot de ideale sportmaaltijd. De app berekent hoe het eigen recept scoort op belangrijke voedingsstoffen, zoals eiwitten, koolhydraten en vetten. De sporters krijgen vervolgens te zien hoe ze de verhoudingen van ingrediënten kunnen aanpassen om beter in het voedingsplan te passen.

0 reacties:

Een reactie posten