Racisme-gedram Jerry Afriyie bereikt nieuw dieptepunt (opiniez.com)


Permanent zanikend, zelfmedelijdend gezeur ...

door Inter in Overig  ·  27 Reacties

  • 25
  • 950x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
2
1
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Deze hebben het zeuren en jammeren tot een beroep verheven. Zonder de subsidies voor deze club zijn zij veroordeeld tot bijstand. Eerlijk werken zullen zij nooit.

2
1 vandaagffniet

17 maart 2021

2
2 LoydMorris

Deugende BN-ers en de MSM...

KOBNMSM...

3
3 Tjeesus...,

Top artikel.

2
4 Being there

""het recht tot spreken en demonstreren wordt ontnomen.""

Zoals jullie de Nederlanders en hun kinderen het recht willen ontnemen om een traditioneel feestje te vieren. Of het recht willen ontnemen op een eerlijke rechtsgang door mensen zonder vorm van proces van een misdrijf te beschuldigen (racisme)

1
5 Reconquista

DochtervD.

Aan dit artikel, waarin vele zaken worden benoemd, voeg ik toe wat onderzoek naar de oorsprong van Zwarte Piet in de literatuur oplevert. Namelijk dat Zwarte Piet niets te maken heeft met slavernij. In het samenwerkingsverband tussen politici die experimenteren met gedwongen cultuurverandering, de ingehuurde activisten en media , die de publieke opinie moeten kneden en maken, is de associatie tussen Zwarte Piet en een negerslaaf een ongeluk dat te mooi is om niet te laten gebeuren.

Geef ik weer wat literatuuronderzoek naar Zwarte Piet naar boven brengt.

Het Sinterklaasfeest is een eeuwenoude, zelfs voor-christelijke, boerenrite.
Men geloofde dat het afsterven van de natuur, het korten van de dagen, de komst van duisternis en invallende winter veroorzaakt werden, doordat de mens, -boeren, jagers en krijgers- , dieren en planten doodden om zich mee te voeden. Hierdoor groeiden in de loop van het jaar de wrekende machten vanuit de Onderwereld .
Om wraak roepende drogwezens en geesten uit die Onderwereld kregen de kracht om de wereld van de levenden binnen te dringen. De Godheid van de zon en aardse wereld liet dit als deel van de orde der dingen toe: tot de Onderwereld de wereld van de levenden dreigde over te nemen. Dan greep hij ieder jaar, naar de mensen hoopten, in Hij en de wrekende machten uit de Onderwereld gingen gezamenlijk de huizen van het volk binnen en vereffenden de rekening. Wie goed was kreeg uit naam van de zonnegod/Wodan geschenken en de belofte van een nieuwe zomer en nieuwe oogst; wie slecht was, werd meegesleept, de Onderwereld in.
De tegenstelling tussen Sinterklaas en Zwarte Piet als vertegenwoordigers van licht en duisternis is daarom essentieel onderdeel van de traditie.

Een andere figuur die bijgedragen heeft tot Zwarte Piet is de struikrover.
In 19e eeuwse literatuur vind je nog dat wanneer in het winterseizoen de honger ging knijpen, mannen zwarte kleding aantrokken, zwarte maskers opzetten en in het donker van avond en nacht actief waren als struikrovers. Hun zwarte uitdossing gaf een schutkleur, vergrootte de schrik en deed bijgelovige reizigers denken dat zij bovennatuurlijke wezens waren.
Van de struikrovers komt de zak van Zwarte Piet waarin kinderen meegenomen kunnen worden.
Een derde invloed op de figuur Zwarte Piet is de menigte aan nachtgeesten in oude volksverhalen.
Vele van hen hadden het voorzien op kinderen die tegen het vergeefs naar binnen roepen van hun ouders in het donker nog buiten waren.
Zwarte Piet staat dus niet alleen als bovennatuurlijk wezen dat mensen en vooral kinderen kan meeslepen naar een andere wereld. In oude volksverhalen wemelde het van een menigte aan nachtgeesten: alven, dwaallichten, doddeaden (die wonen in de kruinen van bomen) , buzehapperts (die in poelen wonen), korenpaters (die leefden in hoge graanvelden) , enz. roven stoute en onvoorzichtige kinderen en nemen hen mee naar de Onderwereld. Denk ook aan het sprookje de Rattenvanger van Hamelen.

Ik heb in 19e eeuwse boeken en magazijnen (tijdschriften) uit de tijd van Schenkman niet een enkele verwijzing naar huisbedienden/huisslaven of plantages gevonden. Daar dachten Sinterklaasvierders geen moment aan. Het stond niet op hun netvlies. De een-op-een-identificatie van Zwarte Piet met een negerslaaf is een 21e eeuws bedenksel van politici, de door hen opgeleide en betaalde beroepsactievoerders en media, die zonder zware subsidies, ook al niet overleven kunnen.

Het resultaat van onderzoek is dat Zwarte Piet alles te maken heeft met volksgeloof in een boerensamenleving en niets met slavernij.
Deskundigen weten dit. Onderzoekers van volkenkundige instituten behoren dit de politici te vertellen. Politici en hun partijen behoren het te weten. Er is voor hen allen geen enkel excuus: Ich habe es nicht gewusst.
Als iets een misvatting is en onjuist, zet je het recht. Het is de taak van onderzoekers om onjuiste opvattingen te corrigeren. Maar ze zijn bang hun baan te verliezen. Het is de taak van bestuurders om belanghebbende actievoerders die een onjuiste en misleidende voorstelling van zaken geven en onterechte eisen stellen, de deur te wijzen. Maar ze leiden hen juist op en betalen ze.
Nu wordt op basis van 2 procent aan opzettelijk onjuiste informatie 100 procent van de besluiten genomen.

Geeft men toe aan de eisen van KOZP en andere actievoerders en verdwijnt Zwarte Piet, dan is het symbool waarop ze stormlopen weg . En dan? Leggen de actievoerders dan hun beroep neer en gaan wat anders doen? Is er dan geen racisme meer? Natuurlijk geven ze hun royale boterham niet op en richten zich meteen op een nieuw symbool. Pinksteren, Pasen (Lentefeest), Kerstmis staan als volgende op de eliminatielijst. Dodenherdenking moet inclusief worden , met aandacht voor de slachtoffers van kolonialisme, imperialisme en kapitalisme.

De onderlinge verhoudingen tussen bevolkingsgroepen en individuele burgers zullen steeds slechter worden. De segregatie groter. Met gevolgen voor de economie.

Op dit moment zien we hoe leugens, misleiding en dreigen met geweld wordt ingezet om cultuurverandering af te dwingen.
Gedwongen cultuurverandering is een misdrijf volgens internationale verdragen . Als politici en onze wetenschappelijke instituten liegen over Zwarte Piet en de cultuur van de meerderheid van de bevolking willen onderdrukken en een nieuwe cultuur eisen die hun maakwerk is, , tot welke andere misdrijven tegen de menselijkheid zijn ze dan nog meer in staat?

DvD

2
6 duurendaal

Dit zijn de echte Coole Pieten ze zijn bruin niets eens Zwart maar dat is nu nostalgie.


Het volgende filmpje is door het toedoen van KOZP een mismaakte copy van de originele Zwarte Pieten.

Dit zijn de mismaakte roetveeg Pieten wees eens eerlijk dat ziet er toch niet uit.

2
7 welofniet

In maart zijn er nieuwe verkiezingen en dan doet Sylvana Simons mee met haar partij Bij1.

Dan staat er nog een moslimpartij te trappelen om een plaatsje in de kamer te willen veroveren.

Die partij heet NIDA en u raadt nooit wie daar ook in de partij zit dat is de oprichter van de KOZP brigade de man waar door ook Rutte van standpunt is veranderd en hij er mee instemde dat Zwarte Piet toch maar beter kan verdwijnen.

Schande dat onze cultuur gekaapt wordt door een lijsttrekker van een moslimpartij NIDA die tevens oprichter is van de KOZP club.

2
8 welofniet

Dankzij de drammers van KOZP en de media lopen we niet alleen allemaal op klompen maar is KOZP een speerpunt in het bestrijden van het vreselijke blank NL racisme t.o.z.v. de zwarte medemens.

Tip voor de volgende keer, negeer de drammers.

17
9 Hendrianus

Eigenlijk na iedere beschuldiging van racisme men massaal aangifte moeten doen. Racisme is een zware beschuldiging die desondanks te pas en te onpas wordt rondgeslingerd. Feitelijk zouden we dit gewoon niet moeten pikken.

1
10 greenmango

Blijf het superlollig vinden dat zowel Afriye als Akwasi beiden afstammelingen zijn van de Ashanti stam, DE slavenhandelaren uit Afrika. Graag dus beiden publiekelijk door het stof voor hun erfschuld en al hun subsidiecentjes naar herstelbetalingen, hahaha

1
11 shadowrunner101

Probeer als blanke dit te zeggen en er net zo van af zien te komen als die halskwasi;

"“Zwarte Piet moet dood man. Serieus. #huurmoord”“Gaat er iemand nou ooit nog een Zwarte Piet knallen of moet ik het doen?”“Kan iemand Sinterklaas dit jaar van die boot schieten, ik leg 500 euro op z’n hoofd.”“Ze zouden eens op de intocht van Sinterklaas moeten inrijden.”“Ik haat Sinterklaas met zoveel passion dat als ik een kind had, ik hem/haar zou trainen om Sinterklaas te liquideren.”

Dat is puur oproepen tot....en hij komt er gewoon mee weg.
Sterker nog ,er zijn zelfs blanken die er in meegaan en deze uitspraken plotseling normaal vinden terwijl ze wel over wilders minder minder vielen.

2
12 ongelovenloos

@12
En dat stelletje ongeregeld heeft al weer aangekondigd om zondag weer te gaan protesteren tegen Zwarte Piet 90% is inderdaad blank maar zijn blijkbaar al zeer goed gehersenspoeld door Akwasi, Afriye en Elvin Rigters de acteur zoals hij zelf zegt producer en programma maker binnenkort natuurlijk te aanschouwen bij de Akwasi omroep Zwart.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/758846-kans-op-onrust-in-binnenstad-eindhoven-neemt-toe-pegida-wil-zondag-op-zelfde-plek-als-kick-out-zwarte-piet-demonstreren

2
13 welofniet

@12 Inderdaad ongelovenloos

0
14 Nokidding

Zwarte Piet wordt neergezet als vrijgevige/vrolijke kindervriend die kinderen blij maakt , snoep en cadeautjes geeft. Hoe kan hij dat racistisch noemen ??

1
15 Vageali6888

@12

Zo zie je maar , de discriminatie en racisme is juist richting blanken

1
16 Vageali6888

Afriyie heeft natuurlijk gelijk. Iedereen die Zwarte Piet 1.0 wil behouden zou dat wel mogen zeggen en degenen die Piet 2.0 wil niet. Dat is toch op z'n minst vreemd te noemen.

11
17 Bop

* Verwijderd door de redactie *

18 Prikkebeen

Ja leuk sinterklaas feest, zelfs Afriyie is voor.

Maar het gedram en gezeik komt de laatste tijd vaker van idioten die zeuren over de kleur van Piet.

Hou op met janken.

10
19 MaxVerstappen

Laten we deze ZEURPIET HA HA HA HA , letterlijk en figuurlijk geen aandacht en podium meer geven . We zijn toch niet zo dom dat we ons voor zijn doorzichtig karretje laten spannen , SUBSIDIE SUBSIDIE SUBSIDIE EN NOG EENS SUBSIDIE .

1
20 on the mountain top

@9 Gaan we doen We gaan de drammers negeren en u ook.

1
21 Bollieboos

@9 We zullen die zwarte drammers het land uit negeren.

1
22 Bollieboos

@19

Eeuhh ... we hebben het nooit over kleur gehad totdat de terroristen het kinderfeest kwamen verzieken

Jonge kindertjes zijn zich ineens bewust geworden van kleur , dat hun vriendjes anders zijn..

0
23 Vageali6888

@21 @22

Rare snoeshaan ben jij joh. Kennelijk begrijp je niet dat het succes van KOZP ligt in de aandacht die zij kregen en krijgen.

5
24 Hendrianus

Al die witte racisten die het niet kunnen hebben dat een kinderfeestje voor alle kinderen moet zijn, en dus niet alleen voor de wit racistische kinderen xD *ontvangt subsidie*, im fighting racism! XD

9
25 DikkeTor

Wat een goed artikel.
Spijker op zijn kop.!!!!

0
26 annie
27 Bakgraag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

10 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

1 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

1 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

@10 :-)))) Hahaha ... U is gelijk ene bekende voetballer een groot filosoof ! ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@8 Niet dat ik Schil ben XD maar ik zal het heb zeggen, ikzelf ook naar bed. #DikkeTor XD...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

@21 Als dat zo was zouden we nu een andere discussie voeren. Die zwaarbewapende vijand gaat nu pas komen. Veel plezier in je flatje Vage. ...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@5 Truste Schil ! ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Tussenderegels
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

Je weet hier pas wat het wordt als het geweest is 😎...

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

NK. App
Chinese Model Sex VideoWrestling Mom PornHairy Black PussyFollando AmamaPorn HidMallu Forced SexPorn In BhabhiVivica A Fox NudeMoraccanzinaPlump_princessSunny Leone CumshotChini SexMaite Perroni Hot SceneMidgetxxxHardcoreorgasmYour_desssert CamContos CuckoldFlingisterXxxxxxxxxx HdBritney AmberGay BjGilf TumblrFreeones.co MJamon Jamon Full MovieFemale Orgasmic VideosMaplestar R34Bhabi FuckBrazzers With MomLeana Lovings ThreesomeVideos Pornos FrançaiseFemily SexHot Saxe VideoYiff PornhubBallbust GrabMina SauvageCourtney Tillia XxxFree Only Fans LeakedE Gallery HentiaCumboobsPorn Pic Of TeensAsian Glory HoleXxx Boy XxxViolet MeyersHow To Cum Multiple TimesTeen Black CockTastyblacks ConRadhika HotDown Porn Movie90's PornCaned FemdomJadehascakeSleeping Girls Xxx VideoAnita Ki ChutSfmcompSophie Dee BlowKortney KnePorn Star WscortsPorn TransexsuelLadies Ka SexTamil Girls Sex VideosPinay CreampiesDouble Penetration PainfulStars In NudePornhub HidingJoi GifBusty GangbangTop Free Porn WebsitesMom And Daughter Black PornStoya PornographyUpskirts UnawareErotica Stories For FreeP P.o RnXvideo EstuploNudes CelebritySwing PornografiaFuta ComicsOdia Viral Sex VideoBf Blue Picture Video MeinRound Ass FuckTrangender PornChristina Lucci NakedCuties NakedXxx Hot RomansMonica Bellucci 90sInflucers Gone Wildفلم سکس افغانیIndicaflowerKiera Nicole NudeFemdom HandhobOld PornstarsBrother Sister Indian PornAoftcore PornNsfw RedditlistBustypornFree Hd Xxx ComHot Desi PornTrannytwitterXhamster.coimAssistir Vidios PornôsSister XvideosEn La Calle PornAilenlaXnxx PainHinde Sex MoveNewbienud3sH SukiSexxx Alexis TexasAlgeria PornKaley Cuovo NakedPussy VudHd Porn Free OnlineAmongus R34Casting Couch Hd PornMatildem SextapeMissy Martinez PornDarlingkiyomiShay Barbie PornNala Stomps PornFree Porn LeabiansChatur BateScjool XxxKamukta Sex VideoFree Pirn SitesHotsouthernfreedomBangla Bf EnglishFight Night Sex VideosHd PirnKanajo ToysPorn MakingloveTwinkfeetOffice Boy Sex VideoChudai VediosHard Forced SexDripping CreampieAfrica SextripTrannycumshotsFirst Time NudesJav Xhfpsxm TkdlxmPorn AlternativesXxxlecheItalia KashLilly SexSmall Dick HandjobNude Selfies Of CelebritiesPlanetsuzy.orgHentai Manga ScanXnxx2023BigblacktitiesTeen Pussy PicThe Voyeur Nude