Vliegvakantie geannuleerd, huisjes volgeboekt, land op code oranje? Met een eigen camper of caravan ben je flexibel en zal je vakantie niet zo gauw in het water vallen. Vooral met campers loopt het storm.
Volledig scherm
PREMIUM
Vliegvakantie geannuleerd, huisjes volgeboekt, land op code oranje? Met een eigen camper of caravan ben je flexibel en zal je vakantie niet zo gauw in het water vallen. Vooral met campers loopt het storm. © Hollandse Hoogte / ANP

Campers zijn niet aan te slepen: waar moet je op letten voordat je er een koopt?

Vliegvakanties naar verre oorden zitten er voorlopig niet in en ook de wintersport wordt een lastig verhaal. Daarom overwegen veel mensen een camper of (sta)caravan te kopen. Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf en het gebruik van zo’n eigen vakantiestek?

  1. Instortingsgevaar dreigt voor drukste brug van Nederland en dat zorgt voor grote problemen
    MET video

    Instor­tings­ge­vaar dreigt voor drukste brug van Nederland en dat zorgt voor grote problemen

    Gigantische files van Leiden tot Breda dreigen als de Van Brienenoordbrug niet onmiddellijk wordt gerenoveerd. Dit jaar dreigen al rijstroken dicht te moeten wegens instortingsgevaar, waarschuwen burgemeesters Ahmed Aboutaleb (Rotterdam) en Jan van Zanen (Den Haag) namens de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Zij eisen honderden miljoenen euro’s extra voor wegen en infrastructuur.
    Rotterdam, Den Haag