Trump, binnenkort grote rechtszaken tegen verkiezingsuitslagen. (hln.be)


De Amerikaanse president Donald Trump, die nog altijd weigert te erkennen dat de Democraat Joe Biden de presidentsverkiezingen heeft gewonnen, heeft via Twitter laten weten dat hij binnenkort "grote zaken" zal indienen waarin hij de verkiezingsresultaten van 2020 zal aanvechten. ...

door Waarheid, gewoon zoals het is in Buitenland  ·  22 Reacties

  • 7
  • 465x gelezen
Reageer met een Emoji
4
2
13

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Binnenkort, ja.
Vanaf 20 januari vallen de dagvaardingen bij Trump op de mat.

4
1 carpenter

Binnenkort... Jawel!

2
2 -Koeievla-

Dan volgen ook de massale vervolgingen en arrestaties.

2
3 uahoera

@3 Ja, dat klopt, die arrestaties.

17
4 Sarcoff

En dat noemde Hilary een slechte verliezer?

3
5 Nurse Ratched

Hij is helemaal van het padje af, de zielepoot. en dan straks nog die 60 rechtszaken die hij aan de broek krijgt..dat is lijden hoor voor een narcist en ook nog cognitief niet zo fris meer. ach ach wat lachen ze die stumper toch achter zijn rug uit op een stelletje tokkies en orthodoxen na dan.

5
6 oculus amet

" dat hij binnenkort "grote zaken" zal indienen"

Door dat 5 koppig team met Giuliani als leider?
Alle advocaten kantoren hebben zich al terug getrokken

3
7 LGK

vidn die Giuliani maar een griezel, hoort wel bij trump trouwens, dat wel weer

4
8 oculus amet

Advocatenkantoor staakt de strijd
Een befaamd advocatenkantoor dat Trump had ingehuurd in een poging te voorkomen dat de autoriteiten in Pennsylvania de overwinning van Biden officieel goedkeuren, gooide zaterdag het bijltje erbij neer. De rechter moet nog uitspraak doen, maar de kans dat de rechter Trump zijn zin zal geven is nihil. Een van de belangrijkste getuigen van de Republikeinen herriep zijn aantijging van fraude later.

De Republikeinen hebben ook weinig te verwachten van de hertelling van alle stemmen die in Georgia aan de gang is. Biden heeft daar 15 duizend stemmen meer gehaald dan Trump. Doorgaans leveren dergelijke hertellingen hooguit enkele honderden stemmen verschil op. Maar zelfs als Trump daar zou winnen, is hij er nog lang niet.

De meest fanatieke medewerkers van president Trump zinnen op een radicale oplossing als de rechtszaken, zoals het ernaar uitziet, niets opleveren. Zij dringen er bij de parlementen in de swing states waar Trump heeft verloren op aan dat zij de kiesmannen van hun staat toch aan de president toewijzen. Dat zou op een soort coup neerkomen, temeer daar Biden ook nog eens landelijk ruim vijf miljoen stemmen meer heeft gekregen dan Trump.

Kiesmannen
Maar ook die laatste route voor Trump is praktisch afgesloten. Republikeinse leiders in Michigan lieten zaterdag weten dat zij zich niet voor het karretje van Trump zullen laten spannen door Biden de kiesmannen te ontzeggen, als hij de meeste stemmen heeft. ‘De kandidaat met de meeste stemmen krijgt de kiesmannen. Aan dat proces verandert niets in 2020’, verzekerde Lee Chatfield, de Republikeinse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden in Michigan.

Ook in Pennsylvania garandeerden Republikeinse leiders dat zij zich zullen houden aan de regel dat de kandidaat met de meeste stemmen, in dit geval Biden, de twintig kiesmannen van de staat krijgt. Zonder Michigan en Pennsylvania heeft Trump geen kans de benodigde 270 kiesmannen binnen te halen.

3
9 oculus amet

@9 zijn nog steeds fatsoenlijke en integere republikeinen, laat dat duidelijk zijn, het spul wat zich nu roert en loopt te jammeren en te dreigen is gewoon domweg gajes. Gajes wat bij donnie hoort, soort zoekt soort. Maar dankzij een meerderheid van republikeinen die donnie the loser echt helemaal niet meer zien zitten en er klaar mee zijn is het lot snel beslecht. Wat een voorstel ook om kiesmannen in te zetten tegen Biden, potdomme zijn ze helemaal van de pot gerukt, stelletje idoten. weg met die vent en rap een beetje.

3
10 oculus amet

www.loser.com

2
11 oculus amet

Geleuter en leugens.
Een aantal advocaten heeft zich teruggetrokken omdat o.a. die losers van het lincoln project hun naw gegevens openbaar hadden gemaakt waarna ze doodsbedreigingen en bommeldingen ontvingen.

De rechtzaken zijn pas begonnen (van de trump regering), het team heeft versterking gekregen van Giuliani, Lin Woods, Sydney Powell en nog een paar andere top advocaten / aanklagers.
Buiten de zaken die lopen tegen de normale fraude komen er de aankomende week de aanklachten mbt. de enorme fraude van de software van de verkiezingsmachines die bewezen is.

19
12 Proemevla

@12
Maar als je in de rechtzaal staat, ben je 'openbaar'

Onzin argument van u

Nope
Alle kantoren hebben zich teruggetrokken
Trump heeft nu een team van 5, waarvan 3 ervan met Rusland hebben gewerkt

2
13 LGK

@13
Je bazelt al jaren, ut wordt steeds erger met jou.
Daarbij lieg je nu als de pest.

https://twitter.com/LLinWood

Bij de software fraude gaat het om miljoenen stemmen die zijn overgegaan van trump naar biden.

De 'normale' fraude is net zo enorm, hier een voorbeeldje:
[quote]
A recount in NH for a county legislative seat, gave the Dem an additional 380 votes and the GOPer and added 1,600 votes.

In Windham, NH a recount added a few 100 votes per seat where only 8K-9K people voted. This is a HUGE % change of votes.

https://unionleader.com/news/politics/
[/quote]

16
14 Proemevla

@14

"gave the Dem an additional 380 votes "

Ai

En hoe gaat dit de uitslag beinvloeden als Biden met duizenden stemmen voor ligt?

3
15 LGK

Ik bespeur behoorlijk wat angst bij de libs, er lijkt hier een 24-uurs clubje aanwezig te zijn die massaal op ieder Trimp draadje duiken en in het rond gaan lopen tieren. Lol. Dat doe je alleen als je bang bent.
Een zelfverzekerde liberaal gaat gewoon rustig achteroverleunen tot 20 januari, Biden heeft immers 100% zeker gewonnen.

12
16 Spraypaint

Hij kan ze wel indienen maar worden toch afgewezen wegens gebrek aan bewijs!
(zoals al bij meerdere rechtszaken die hij ingediend had zelf zich zelf respecterende advocatenbureaus trekken hun handen er van af)
We wachten al dagen op het overweldigende bewijs van hem welke hij steeds "binnenkort" zou overhandigen Zal wel hetzelfde zijn als zijn belofte van 4 jaar geleden bij aanvang van zijn ambt dat hij " binnenkort" zijn belastingpapieren zou overhandigen of de belofte dat binnenkort corona zomaar(binnenkort) verdwenen zou zijn bij aanvang van de nu nog steeds lopende crisis met ruim 230.000 US slachtoffers

0
17 psje

Hij kan die advocaten en hun tijd beter gebruiken voor de rechtszaken die hij voor zijn kiezen krijgt na 20 januari! Oh wacht maar dan moet hij ze uit eigen zak gaan betalen.

0
18 psje

@9 Precies wat ik altijd al heb gezegd, zodra ze bij de rechter onder ede iets moeten verklaren laten ze het massaal afweten. Niemand heeft een vervolging voor meineed over voor Trump.
Zijn volgelingen op NK zouden overigens wel bereid zijn om meineed te plegen voor hun grote idool.

0
19 Ik_heb_een_eigen_mening

Ach, dat binnenkort kennen we al. Trump was vorige week al op de hoogte van fraude, dus waarom duurt het zo lang. Of heeft hij nergens op gebaseerd geroepen dat er fraude was gepleegd.

0
20 AJ74

Binnenkort grote strafzaken tegen een ex-president, vanwege de moedwillig lakse reactie en houding in een pandemie, wat talloze onnodige levens heeft gekost.

Lijkt me eerder aan de orde.

0
21 Biesbush

Binnenkort schiet niet op. Over een week beginnen de staten met het certificeren van de uitslag. Lijkt me eerder een poging van Trump om nog wat extra geld van zijn supporters af te trochelen. Dat geld gaat naar hem persoonlijk, niet naar een fonds om de rechtszaken van te betalen.

0
22 Zucht

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
VBOH
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

@3" Moeten? Ammehoela zeg! Dat ik natuurlijk helemaal niets moet moge duidelijk zijn."Owwww wat ben je weer op je Prikkebeen getrapt.Jij...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@17 Ik verzamel op Telegram de ruwe gegevens en maak daarbij veelvuldig gebruik van topografische kaarten. Omdat ik vanaf dag één alles zorg...

1 minuut geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@43 "had inderdaad niets meer met het item te maken" Dank je wel."jullie" Ik ben maar één persoon, en niet zo dol op gen...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Rio Grande
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Van kitscherige cocaïne junkie naar aandachts junkie. Ze hebben nergens talent voor dus moeten ze er voor zorgen dat hun naam blijft circuleren...

5 minuten geleden geplaatst door Rio Grande

Wedergeboren
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@63 "Standpunten hebben over een religie, dat is niet racistisch" Standpunten hebben over afkomst is dat wel. Overigens, voor a...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

@2 "Kun je voortaan niet een volledige link inclusief een verwijzing naar het artikel plaatsen?" - Kunnen ja, maar omdat ik sterk twi...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@62 Nogmaals er staan van de PVV geen racistische standpunten in de ijskast. Standpunten hebben over een religie, dat is niet racistisch. Oo...

12 minuten geleden geplaatst door VBOH

Rinze
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Noem jezelf voortaan Mohammed en blijf daar lekker wonen idioot...

13 minuten geleden geplaatst door Rinze

van Keulen
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Zonder PVV? Nou Frans, je laat weer eens je "democratische"kant zien met als gevolg nog meer stemmen voor de PVV.Je hebt gewoon verloren en ac...

14 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Bop
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@61 Werden daar ook racistische standpunten in bewaard dan? Het gaat hier toch over de PVV? ...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Sasur PornRelax PornKim Kardashian Xxx VideoNaked Female ButtsVerporno ComicCumin Her MouthDigimon HentaiLexi AaaneXxx DeflorBackroom Casting Couch ZoeMasajesexoSexing HardKayla Kayden XxxSexy Tits PornCute Indian PussyLuscious Lopez PornEbony Facial TwitterShemaletube PornAmericanmeangirlsLebian Rape Porn알몸 제로 투Mature Cuckold PornXnxn XhamsterNude Desi VideoXxx Indian GandActress Nagma SexBlue Film Adult SexyPornvideaBignaturalsPussypregnantPorn Anime CartoonXnxx DwolodAmatureorgyEgg2025 AnalFree Porn GamesBig Cat TwitterAsian Massage PornosRealgirls Redditسكس الخليجيةUmagefapWww Xhamster CommBbc HotwifeAsian PawgXnxx SaleepHot Xxx VideBig Ass Hd Sex VideoHeather Harmon OnlyfansRoselebeauTeengirl SexvideoMom Boy PornAmouranth Leak NudesVoyourhouse TvFansly.leakedThepiratebytesWww Xxx Full HdPopular XnxxPornocolombianaLara And A HorseWomen Stripping NakedVideos Xxx PutaSophie Dee SexBlack Mom PronGay Boy Porn VideoDesi Porn BanglaOverwatch Mercy PornXxx AssageAna De Armad SexyTwo Ladies SexXxxsexpornHot Step SexDayna Vendetta SexRoja Hot NavelLesbean XxAmounrath PornHot Sexy Nude VideosTorbe Porn.Cheerokee PornMotherlessteensPornoúPron HuGet In The Car OnlyfansIndian Sex Chat RoomSexxx Hd IndianListcrawler YoloHow To BlowjobWww X Video Com HdVr PornfullManhwa 18++Advoree OnlyfansNew DeflorationBf Porn HdOld Man Nipple SuckingJasmine LotusBelladonna DeepthroatXxx Video CortoonBatgirl NudeBo Derk NudeHd Mobile Sex VideoMassive ClitAria Banks PornLiesbian PornPorn StacheSex Tips VideoJonni DarkoAj ApplegateassStarfite PornVideoteenageFree Brazzera PornReal Leaked NudesVídeo Pornô AmadorasYoung And Older PornCumshot DaddyMaria Gjieli NudeBlowjob'sWe Are HairypornBrazzer BrazzerNew Indian X VideoDeanralphsAlejamiel18RebeckybabDesi Auntie SexFokigDani DanailsChizuru Mizuhara HentaiOnline PornIntimate Porn VideosMarathi Xxx MmsSonia AngladaJapanese Big TittesChicas EroticWww.xnxz.cMood X VideosLittlepolishangelAidra Fox DeepthroatLesbian Anal PunishmentJada Fire DpPorn SquirtSexo Com JaponesaSexy SusiSex Oil VideoPurn StarRosalin Sanchez NudeBest Sex MovieDaddy Get Me PregnantCt Ts EscortsMybookieag3d 成人动漫Xtubr.vomGay Dadd PornBig Hard Porn