Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man United gaat ondanks komst Van de Beek alsnog voor topmiddenvelder'

Laatste update:

Manchester United is met het aantrekken van Donny van de Beek nog niet klaar op het middenveld, zo meldt de Manchester Evening News. De Engelse grootmacht overweegt volgens het regionale medium zich in januari te melden bij Aston Villa voor Jack Grealish, die afgelopen zomer ook al nadrukkelijk in beeld was. De 25-jarige aanvallende middenvelder moet het stroef draaiende elftal van manager Ole Gunnar Solskjaer uit het slop trekken.

Afgelopen zomer dacht Manchester United ook al aan Grealish, maar volgens de MEN werd die interesse nooit concreet. The Red Devils haalden uiteindelijk Van de Beek, die voor minimaal 39 miljoen euro overkwam van Ajax. De Oranje-middenvelder beleeft een uiterst moeizame start in Engeland en moet het stellen met een bijrol. Van de Beek wacht nog op zijn basisdebuut in de Premier League en bleef zaterdag tegen Everton (1-3 winst) de hele wedstrijd op de bank. Desondanks houdt Solskjaer vertrouwen in hem, zo klinkt het.

United wil zijn middenveld nogmaals van vers bloed voorzien en lijkt afscheid te willen nemen van Paul Pogba. De Franse middenvelder is zijn vaste basisplaats verloren en kan volgens zijn bondscoach Didier Deschamps 'niet gelukkig zijn met de situatie bij zijn club'. "Hij zit niet in zijn beste periode, hij heeft een reeks blessures achter de rug en hij is behoorlijk geraakt door het coronavirus", aldus Deschamps. "Nu moet hij weer zijn ritme vinden." Momenteel kiest Solskjaer voor een middenveld met Fred, Scott McTominay en aanvallende middenvelder Bruno Fernandes.

Mogelijk vertrekt ook Juan Mata komende zomer bij United. De 32-jarige Spanjaard is dit seizoen opgeleefd en speelt regelmatig in de basis vanaf de rechterflank, maar beschikt over een aflopend contract. Een mogelijk vertrek van Van de Beek, Pogba en/of Mata zou ruimte vrijmaken voor de komst van Grealish. Dan nog zal zijn komst lastig haalbaar zijn, want Aston Villa verlangt naar verluidt negentig miljoen euro voor zijn sterspeler. Grealish is met vier doelpunten en vijf assists in zeven competitiewedstrijden ook dit seizoen van levensbelang voor the Villans, die verrassend zesde staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jaja nog een aanvallende middenvelder erbij

10 november 2020 om 20:45

Volgens de tekst gaan er drie weg, dus zo gek is eentje erbij dan toch niet?

10 november 2020 om 21:13

Grealisch speelt voornamelijk als linksbuiten. Maar kan ook aan de rechterkant en dus ook als aanvallende middenvelder.Denk eerder dat United een tweede poging gaat wagen voor Sancho. Aangezien die rechterkant, echt grotere prioriteit heeft.En Grealisch en vd Beek zijn 2 verschillende spelersZelf een voorkeur voor een echt CDM. Zodat die positie door 1 iemand ingevuld kan worden. Dan nu met 2 man. En je meer spelers over hebt. Om aan te vallen.

10 november 2020 om 21:27

Het is Fake News!! Ik heb dit bericht gelezen en er staat letterlijk in de tekst dat Grealish extra is niet als vervanger voor Van de Beek.

10 november 2020 om 21:36

Klopt. Maar met een beetje logica kan er zelf ook wel bedacht worden dat het ook 2 totaal verschillende spelrs zijn. En dus niks met elkaar te maken zou moeten hebben.

Lachwekkend gewoon. Tsja wat moet je hiermee. Vdbeek gaat zo wel Pogba achterna. En weetje het is niet alleen de speler, maar ook de coach, de spelwijze. Die is gewoon bagger en al een tijdje. En Man U kon je misschien niet afwijzen, zeker voor vdbeek nadat Real geen interesse meer had maar je moet toch ook goed nadenken waar je terecht wilt komen. Bij wat voor club en coach met wat voor soort spelwijze. Zeker in vdbeek's geval is dat essentieel. Man U en Ole willen geen voetbal spelen helaas. Daardoor komt Pogba ook niet meer aan zijn topniveau meer. En Ziyech heeft het daarin toch wel veel beter aangepakt, of Frenkie nu bij Barca. Een juiste club kiezen met een juiste coach met een spelwijze die bij je past. Uiteindelijk is vdbeek niet de enige van velen want zo'n Griezmann is ook niks voor Barca of Dembele.

10 november 2020 om 21:20

Grealisch en vd Beek zijn ook otaal verschillende spelers.

Eind vorig seizoen en begin dit seizoen. Speelde Pogba veel. Met Matic Als echte cvm. Daar waar Pogba dan naar voren zou schuiven In de aanval. Imo de perfecte positie voor vd Beek. Maar OGS wilt nu (na slechte resultsten) met 2 CVM spelen. Waardoor Pogba en vd Beek niet in zijn plannen voorkomt.
Fred of SMT kunnen dat niet alleen. Matic wel. Maar kan niet alle wedstrijden spelen. Dus.moet OGS de keuze maken.

Toch blij ik erbij. Dat vd Beek best naast Fred of SMT kan spelen. Die heeft wel die discipline om zijn verdedigende taak uit te voeren. Daar waar Pogba dat vaak na liet.

En blijf er nog steeds bij dat vd Beek echt wel gaat slagen bij United. Heb er nog wel vertrouwen in.

Achteraf weet je pas echt of het een goede keuze is.

Mocht Pogba vertrekken. Dan zal hij wel meer wedstrijden spelen.

10 november 2020 om 21:40

Wat ik me vooral afvraag is waarom Van de Beek überhaupt naar United wilde gaan. United draait al jaren voor geen meter, terwijl er met Bruno Fernandes simpelweg een betere optie is voor Van de Beeks favoriete positie daar. Waarom zou je dan ooit naar die club willen vertrekken? Er zullen vast meer clubs geïnteresseerd geweest zijn, en zo niet, wat schaadt hem dan om nog een jaartje bij Ajax te blijven, daar de pannen van het dak te spelen en dan een jaar later naar een club te gaan die meer bij hem past dan deze club met een permanente vormcrisis?

10 november 2020 om 23:03

Dat is nu wel makkelijk praten. United was afgelopen seizoen 3e geëindigd. Niet heel slecht resultaat toch? Daarbij speelde ze, na de corona break, best aardig tot leuk voetbal soms. Zat echt een positieve flow bij United. Daarbij zouden ook nog meerdere aankopen komen. (Alleen liet het bestuur het weer eens afweten)Dus snap de keuze van vd Beek echt wel. Daarbij had United geen opties op de bank. Lingard Pereira waren diegene die er dan in zouden moeten komen. Vd Beek heeft zelf heus wel gezien wie hij voor zich heeft/had. Hij gaat echt wel zijn minuten en wedstrijden pakken. Moeten er meer geduld bij hebben. Wat ik net al aangaf. Heeft zoals altijd, het bestuur weer niet het vertrouwen aan de manager gegeven, op de transfermarkt. Dus zijn er maar 2 echte versterkingen gekomen. Daar waar een cv en een rv de eerste prioriteiten hadden. En wie zegt dat er komende zomer andere clubs hem wilde hebben? Door dat er nog steeds geen supporters aanwezig mogen zijn. Gaan nog veel (top) clubs inkomsten mislopen. En zullen niet zo snel wat uit kunnen geven. Ben er nog van overtuigd dat vd Beek echt nog wel gaat spelen.

Alsof Grealish wel een logische optie is voor de positie van Pogba. Die heeft net zo goed Fernandes voor zich staan, al kan Grealish in tegenstelling tot Donny wel op de vleugel,

Donny moest zo nodig weg. Real ging niet door, dan maar United. Het was nooit in hem opgekomen dat het wel eens verkeerd kon uitpakken. Bij United is hij een van de velen.

10 november 2020 om 20:57

dat is hij bij elke Europese topclub, niet alleen bij United natuurlijk. op dat niveau heb je niet veel tijd om je te onderscheiden. een Bruno Fernandes deed wat wel en staat daardoor ook flink hoog in de hierarchie bij United

11 november 2020 om 07:52

De keuze is wel degelijk afhankelijk van succes. Echt niet dat het overal in de top hetzelfde is. Bij bijv. barca was zijn kans veel groter... die hebben geen 1 middenvelder met diepgang. Dortmund had ook prima gepast. Manchester heeft 7 middenvelders waaronder Bruno die dit jaar nog gehaald is... donnie had best kunnen gaan maar man. Utd is echt een domme keuze en zoals Glory zegt een beetje gaan om het gaan.

11 november 2020 om 11:53

Bruno Fernandes is wel een uitzondering.
Hij kwam in januari en bleek de missing Link. Direct. Hoeveel spelers is dat gegeven?
Als speler maar ook zijn karakter.

De lijst met topspelers die bij United zijn mislukt in de laatste jaren is ongekend.
Di Maria-Falcao-Memphis- Sanchez-Pogba.
Heeft meer met United te maken dan met de spelers alleen.
Maar geloof niet dat van de Beek nu al afgeschreven is.
Wie wel? Solskjaer.

11 november 2020 om 19:57

Falcao, Depay en Sanchez zijn niet echt terecht als topspelers te noemen.

Depay was niet meer dan een aardige speler die het goed deed in de Eredivisie. Louter door van Gaal aangetrokken en op dat moment (en naar mijn mening nu nog steeds niet) absoluut geen topspeler. Falcao kwam terug van zijn grote blessure en was toen al duidelijk een vraag of hij uberhaupt weer een goed niveau zou halen. Sanchez had zijn verval al duidelijk ingezet bij Arsenal.

Di Maria deed het wat mij betreft nog best aardig, maar na de overval op zijn woning was het (logischerwijs) wel aardig gebeurd.

Ik ben nooit een grote donny fan geweest,maar welk geduld hij krijgt nauwelijks kansen...

10 november 2020 om 20:59

Lijkt me eerder voor Pogba te zijn.

Grealish zou wel echt een geweldige aanwinst zijn voor United. ik vind dat echt een van de smaakmakers van de PL

10 november 2020 om 21:23

90 miljoen is best veel.
Zeker in deze corona tijd. Nu een heel seizoen zonder supporters. Dat gaan hoop clubs nog opbreken.
Zeg niet dat het Aston Villa is. Maar zeker wel wereldwijd. Zal meer take of or leave it aanbiedingen zijn.

10 november 2020 om 22:32

Het is ook een speler die eigenlijk prima zit bij Villa.
Zeker weten dat die een hoger niveau aan kan maar dan moet dat wel bij de juiste club zijn.
City, Chelsea en Liverpool zijn de topploegen, maar niet de ploegen voor Grealish.
Arsenal in potentie wel, maar daar ontbreekt het label 'top' nog aan.
Spurs en United moet Grealish niet willen, niet met Mourinho en Solskjaer als trainer.

10 november 2020 om 22:34

Grealish is eigenlijk vergelijkbaar met Vardy.
Niemand twijfelt of dat Vardy een grotere club aan kan, maar dan moet het wel de juiste club zijn. Scheelt natuurlijk ook dat Leicester City veel verder is dan Villa.

Vd beek heeft het aan zich zelf te danken. Hij had naar tottenham moeten gaan daar zou hij naast dombele hebben gespeeld en credit hebben gehad aan de succes van nu. Echt dom van hem. Nu moet hij zijn best doen en zich bewijzen maar als United grelish haalt dan zie ik het slecht voor hem.

Je hebt aanvallend voetbal . Je hebt verdedigend voetbal. Je hebt paniek voetbal. MU gaat voor het laatste

"Het geduld van Manchester United met Donny van de Beek raakt langzaam op." Hahahaha, wat een kansloos bericht is dit na 0 (!!) basisplekken in de Premier League. Hoe krijg je dit verzonnen?

10 november 2020 om 21:41

Ik vind het ook kansloos beleid bij United, maar als vd Beek elk moment in wedstrijden en trainingen laat zien beter te zijn dan anderen, dan zou hij heus wel spelen. Een basisplaats moet je ook verdienen en blijkbaar vind de technische staf van united dat hij die niet verdient en hadden ze gewoon meer van hem verwacht

10 november 2020 om 22:32

Gast.. Het is een jonge speler die net een maandje of twee bij zijn eerste buitenlandse club speelt met Bruno Fernandes (de absolute vedette van de ploeg) op zijn positie. Het is volstrekt logisch dat hij niet direct veel aan spelen toe komt en dat hij het moet laten zien in de kansjes die hij krijgt. Als jij werkelijk gelooft dat de technische staf van United het nu al niet meer in het ziet zitten ben je wel heel erg naief hoor.. Dit is gewoon pure sensatie van een roddelkrantje, dergelijke artikelen kan je niet serieus nemen. Jammer dat VZ (en met hun vrijwel alle andere online media) veel van zulk soort meuk plaatst de laatste tijd maarja, klikt zo lekker weg he..

11 november 2020 om 07:40

Het artikel klopt ook niet helemaal.

De namen vd Beek wordt wel in hetzelfde stukje geplaatst, met Pogba en Mata.

Maar er staat dat United nog steeds (net als afgelopen zomer) geïnteresseerd in Grelaisch. Maar alleen vd Beek werd gehaald.
Contract van Mata loopt af. En Pogba hopen ze te kunnen verkopen. Van dat geld en het salaris, wat van die 2 niet meer hoeft worden uitbetaald. Zouden ze evt Grealsich willen halen.

Staat niet in dat het een concurrentie voor vd Beek wordt. Oen of dat vd Beek plaats moet maken.

11 november 2020 om 07:40

Aan de andere kant. Een echte topper maakt meteen het verschil en komt in de basis. Een 13 in een dozijn speler begint op de bank. Een leuke voetballer maar niet voor in de top.

11 november 2020 om 11:44

Een echte topper maakt direct het verschil, klopt. Maar Van de Beek is wat dat betreft geen echte topper, en als je niet (veel) opgesteld wordt kun je het verschil ook niet maken. Bovendien, als je niet binnen 2 maanden het verschil maakt als jonge nieuwkomer bij een topclub betekent dat niet direct dat je niet van waarde kunt zijn voor die club hoor. Je kunt honderden voorbeelden noemen van jongens die een paar maanden nodig hadden om er lekker in te komen bij hun nieuwe club. Helemaal als de absolute vedette van jouw nieuwe club je directe concurrent is.

10 november 2020 om 22:43

het zou vreemder zijn als dit gerucht er was als hij wel een onbewiste basisspeler was

10 november 2020 om 22:51

Nou Japie, ik kan je garanderen dat de beleidsbepalers en staf van Man United echt niet 'uitgekeken' zijn op een jonge en vrij dure (39m) aankoop na enkele weken. Dat alles terwijl diegene net 350 minuutjes voor de club heeft gespeeld en de MVP van de ploeg zijn directe concurrent is. Dit is gewoon een sensantieverhaal (en ook nog eens slecht vertaald door VZ want het originele Engelse bericht is een stuk minder stellig in haar verwoordingen overigens). Als je even logisch nadenkt snap je ook wel dat dit verhaal eigenlijk nergens op slaat.

10 november 2020 om 23:28

nou, zo een Marin bij Ajax bv die was ook aardig prijzig maar daar waren ze snel klaar mee in Amsterdam dus je weet het nooit. het ligt er natuurlijk ook aan hoeveel indruk Vd Beek maakt op de technische staf

11 november 2020 om 10:07

Rare vergelijking met Marin. Die Marin heeft namelijk nog redelijk wat gespeeld in het begin. Van de Beek heeft niet tot nauwelijks gespeeld, en als hij meedoet speelt hij 10 minuten of minder. Het spreekt in zijn voordeel dat het spel en de resultaten van Manchester United nu niet echt denderend zijn. Moeten hem gewoon een kans geven voor een paar wedstrijden. Als ik United was zou ik eerder de beleidsbepalers en die Noor eruit gooien.

11 november 2020 om 16:06

hij heeft laatst nog twee hele bekerwedstrijden gespeeld en een paar keer ook bijna heel de tweede helft in wedstrijden bij United

Mata is opgeleefd! Jezus kijken ze wel wedstrijden???? Die vent raakt geen knikker man! Bullshit berichten...!

Hij krijgt nogal veel tijd om te spelen en zich te bewijzen, naar en rare club dat MU

Ajax koop hem in de winterstop voor de helft terug. Manchester heeft een zeer slecht beleid en dito trainer.

10 november 2020 om 22:21

Waarom? Zodat er weer iemand anders op de bank beland? Straks is Kudus ook terug. Weg is weg.

11 november 2020 om 08:01

Kudus Klaassen vd beek! Promes is uit vorm en Gravenberch vind ik niet wat. Kan leuk voetballen maar waar blijft zijn rendement? Verdedigend vind ik hem tevens erg nonchalant. Kan prima naar de bank.

Als Grealish verstandig is dan blijft die mooi bij Villa. Er staat een prima team dat alleen nog maar beter kan worden met een goeie trainer en prima beleid. Hij is daar de grote man en heeft alle crediet.

Als 10 gaat hij geen basisplaats krijgen en ik vraag me af of hij als buitenspeler wel de kwaliteiten heeft die er in de absolute top worden gevraagd. Hij is natuurlijk niet de allersnelste, heeft een goeie techniek en werklust maar het gebrek aan snelheid doen mij twijfelen.

10 november 2020 om 21:55

Tja, wat is verstandig? Alsof je de top gaat halen met Aston Villa. Die kwamen vorig jaar vreselijk goed weg en ontliepen ternauwernood degradatie. Of Grealish goed genoeg is voor de top weet ik ook niet, maar er zit nog genoeg tussen Aston Villa en de top.

10 november 2020 om 22:15

Met het team dat er nu staat is het gewoon mogelijk om structureel voor de plekken in de Europa League te gaan spelen. Als men dit beleid doortrekt dan is dat niet onrealistisch.

Ik denk dat Grealish juist bij Villa een iets kleinere club kan floreren omdat daar alles om hem draait, ben bang dat als hij meer in dienst moet gaan spelen er niet alles uit zal komen.

12 november 2020 om 17:15

Tja, met het team wat er nu staat is het ook gewoon mogelijk om weer af te zakken naar een grauwe middenmoter of erger. Laten we eerst maar eens afwachten hoelang ze dit uberhaupt vol kunnen houden.

11 november 2020 om 08:53

Villa is sinds vorig jaar aan het verbeteren, mede dankzij Grealish en een coach die de verdediging stabieler heeft weggezet. Vind de conclusie beleid is prima dus uit de lucht gegrepen. Grealish zit op een leeftijd dat hij bij de Engelse topclub moet aanhaken om het maximale uit zijn carriã¨re te halen en met de mentaliteit die jij al goed vernoemt, kan hij 10x meer impact hebben dan een buitenlandse speler. Met alle respect voor de kwaliteit van een De Bruyne, Salah of Fernandez, als je daar een speler kan neerzetten die de boel op sleeptouw kan nemen op en rond het veld hebben teams zoals United, City, Arsenal daar momenteel het meeste impact mee vergaard. Henderson is ook niet qua skills beter dan de Bruyne, maar hij heeft wel 10x meer impact gehad op het team. Grealish is voor elke topclub in Engeland een absolute aanwinst puur omdat hij meer met zich meebrengt dan kwaliteit.

Eigen fout om een club als united te kiezen. Wat een bende is het daar

10 november 2020 om 21:57

En wat een drama trainer. En drama trainersbeleid. Zo weinig stabiliteit.

11 november 2020 om 08:55

Zie je geen gelijkenissen met alle andere trainers na Fergie? Allemaal gingen ze weg met de stempel drama, terwijl bijv. Moyes een super job aan het doen is bij West Ham en V Gaal zijn strepen al lang verdient had. Volgens mij kan geen een trainer momenteel het goed doen met deze selectie en dit beleid. Ik veroordeel de coaches niet zomaar als de stabiliteit daaronder een grote chaos is....

11 november 2020 om 09:36

Daar kan je zeker gelijk in hebben. Al moet OGS dat nog wel ergens anders bewijzen dan

Mwah ik zie dit eerder als een concurrentie strijd met Rashford aangezien beide spelers voornamelijk op LW spelen. Bruno blijft de beste speler op 10 en met het vertrek van Pogba heeft Donny juist een concurrent minder op 8.

10 november 2020 om 21:08

Vd Beek is geen 6 of 8 speler, daar heeft hij simpelweg niet de conditie voor om voortdurend te werken op het middenveld.

10 november 2020 om 21:31

Mee eens. Maar dat blijft de enige positie waar Donny op dit moment kans maakt op een basisplaats. Zou Bruno wel eens in een vrije rol ala Ziyech op rechts willen zien, zodat Donny eindelijk een wedstrijd op 10 kan spelen. Het is te hopen dat Ole snel ontslagen wordt want Poch(ws kandidaat nummer 1) was destijds bij Spurs erg gecharmeerd van hem.

11 november 2020 om 11:06

@ossenaar40
Waarom zou United hun beste speler op rechts zetten om plaats te maken voor van de Beek? Fernandes is eigenlijk de man die zorgt dat United nog punten kan pakken en doelpunten maakt.

Als dit zo is heeft het mij niet verbaasd. Ik kon al zien dat hij lang niet klaar voor was. Hij is een soort 'aanvuller' van het elftal, die wel loopt. Zodra het niet loopt heb je echt niets aan hem. Hij had voorbeeld moeten nemen aan Ziyech, die rustiger aan deed. Vd Beek is geen speler die voor de opening van het spel zorgt maar wil de bal hebben op een juiste moment. Dat betekent dat de spelers hem moeten begrijpen. Dat werkt niet altijd bij de topclubs in het buitenland. In het buitenland verwacht je meestal dat hij er staat maar dat kan hij niet in zijn eentje. Dat kost echt heel veel tijd anders is de trainer het slachtoffer.

10 november 2020 om 21:08

klopt en het probleem is dat Vd Beek op dat niveau ook niet de status heeft dat heel het elftal op hem wordt aangestemd. dat zal je eerst moeten afdwingen maar het is niet echt een speler die in zijn eentje wat kan forceren. het is vooral een nuttige teamspeler maar die hebben ze ook in Fred, Matic en Mctominay bv dus hij zal zich moeten zien te onderscheiden

10 november 2020 om 21:19

Inderdaad. De enige die hij moet werken is zijn conditie om niet alleen maar de 'aanvuller' te zijn, maar ook dus werken en slim zijn oa wanneer naar voren en wanneer verdedigen. Tot nu toe loopt vd Beek alleen maar zoeken naar de ruimte.... Het wordt echt niks!Voordat Klaassen weer terug kwam dacht ik op 10 wordt het niks. Maar op 6 heeft hij zeer uitstekend gedaan bij Ajax. Hij heeft zich goed ontwikkeld bij Werder Bremen. Klaassen heeft wel de werklust die Vd Beek (nog?) niet heeft. Klaassen is niet alleen afhankelijk van zijn binnenkant van zijn rechtervoet, hij kan meer doen met zijn voeten. Bij vd Beek is ie enorm afhankelijk van zijn binnenkant van zijn rechtervoet, het duurt bij vd Beek beetje te lang voor hij onder de controle heeft. Klaassen is vele malen sneller. Ik ben blij met Klaassen op 6, veel betere voetballer geworden dan toen hij bij Ajax op 10 was.

10 november 2020 om 21:27

Nou... ik schat vd Beek toch wel hoger in dan Fred en SMT. Imo een veel betere speler. Matic is een echte cvm. Andere type speler.
Maar 1 van die 2 kan hij imo best uit de basis spelen

10 november 2020 om 22:04

Het enige waarin VDB beter is, is veel te diep staan en zo niets aan het spel bijdragen.

10 november 2020 om 21:35

Hij was er wel klaar voor. Alleen verkeerde club gekozen achteraf

10 november 2020 om 22:19

@PeterVermeulen Klopt wat je zegt.. Ik denk dat vd Beek aanpassingsproblemen heeft of dat hij het verwachte niveau (nog) niet aan kan. Na zijn periode bij Ajax vooral die ene CL seizoen is hij niet beter worden voor mij gevoel. Hij heeft 14 interlands op zijn naam staan maar geen verfrissende indruk gemaakt. Bij United nog geen bepalende indruk om basisplaat af te dringen. Bij Real was dit nog erger geweest voor hem want hij is niet beter dan één van die middenvelders daar.

10 november 2020 om 23:46

je ziet het ook met Promes. als je Ziyech niet meer in je team hebt die je met 1 pass voor de goal zet dan blijft er van zo iemand weinig over. laten we hopen dat dat niet voor Vd Beek geldt maar in Oranje en bij United vind ik hem voetballend weinig indruk maken in de wedstrijden die hij mee doet

11 november 2020 om 10:10

Ik vind dat United zonder v.d. Beek ook heel erg weinig indruk maakt. Dat vind ik al jaren overigens. Zegt meer over het beleid van United dat er zoveel spelers niet slagen, dan over de spelers zelf.

Wanneer gaan de verantwoordelijken voor het technisch beleid eens de eer aan zichzelf houden? Er zit geen enkele lijn in, al jaren niet. Beschamend.

10 november 2020 om 21:23

Dat weten we toch alleen ziet vd Beek niet. Hij wilde per se heen. Dom van de Beek. Ik zou nooit naar Manchester United willen gaan, zeker niet als het al lang niet lekker loopt.

10 november 2020 om 21:58

Dit. Er is zo weinig structureel beleid daar. Elke paar jaar paniek en het roer om. En dan niet echt doorpakken en niet echt het vertrouwen hebben om de tijd te nemen. En weer paniek. En Donny trapte erin.

Wel goed beleid daar bij united. Je knalt even 40 miljoen voor een speler neer. Je laat hem vervolgens geen reeks wedstrijden achter elkaar spelen zodat die jongen zich kan gaan bewijzen. Dan bedenk je je dat het niet goed genoeg is en vervolgens ga je naar de volgende speler. Laten ze daar bij united nou die TD en OGS eruit gooien en is een keer goed beleid voeren.

10 november 2020 om 21:15

clubs doen allemaal wel eens een miskoop en op zich valt dit nog mee. Barca betaalde 80 miljoen meer voor Griezmann, een speler die ook onnodig was en natuurlijk is voor ons 40 miljoen veel geld, maar die Engelse clubs draaien hun hand daar niet voor om. ze proberen het gewoon uit en slaagt zo een speler niet halen ze weer een nieuwe

10 november 2020 om 21:38

Japie_krekel kan je ook iets anders doen dan de hele dag spelers afkraken?

10 november 2020 om 22:47

we mogen toch wel gewoon kritisch blijven? of mogen we alleen kritisch zijn op Maguire en Pogba? Vd Beek heeft een paar keer meegedaan en daarin heeft hij niet veel indruk gemaakt. wie weet gaat hij dat nog doen maar vooralsnog is het niet veel.

10 november 2020 om 21:39

Transferbeleid van United is al jaren een lachertje.

10 november 2020 om 22:20

Jij gelooft dus alles wat je leest? Dit is complete onzin en als je ff logisch nadenkt dan kan iemand dat zelf ook wel bedenken. Ze schrijven een speler niet na een maand al af. Onzin

Van de Beek is een vrije goede profvoetballer, maar ook niet veel meer dan dat. Wil je jezelf in de kijker spelen bij een al jaren moeizaam draaiend Manchester United dan moet je van exceptionele klasse zijn. De keuze van Van de Beek om naar Manchester te gaan lijkt meer door de emotie dan door het verstand ingegeven te zijn destijds.

10 november 2020 om 21:21

of zelfoverschatting. je weet dat je moet concurreren met een Fernandes en Pogba op zijn positie, twee spelers wat natuurlijk gewoon betere voetballers zijn

Was te verwachten, hij is gewoon niet goed genoeg voor een topclub, is gewoon een gehypte speler.
Veel mensen denken dat Ajax spelers toppers zijn,het zijn leuke voetballer maar ook niet meer dan dat.

10 november 2020 om 21:46

Uit wat concludeer je dat? Heeft vd Beek echt de kans al gehad?

10 november 2020 om 22:00

Ach joh als McTominay daar wekelijks speelt zou Donny prima mee moeten kunnen. Donny heeft gewoon gekozen voor een club waar een betere speler, Fernandes, voor hem in de pikorde staat op zijn positie.

Fake News! Ik heb het bericht vandaag gelezen bij MEN en er staat iets compleet anders.

Er staat letterlijk: 'grealish will not be considered as an alternative or replacement for Donny van de Beek'.

10 november 2020 om 21:29

Klopt. Het zijn ook verschillende type spelers. Graisch is een een flankspeler. Of evt aanvallende middenvelder. Vd Beek is dat niet. Maar voor die logica hadden wij dat stukje van oa. MEN niet hoeven te lezen, toch??

Hoe kan je klaar zijn met hem als ie nooit een kand krijgt...?!

Geduld raakt op?? Hij speelt gvd nauwelijks onder deze super coach........Nee Pogba breekt potten........

10 november 2020 om 22:34

Pogba breekt dit seizoen idd ook weinig potten en die zit nu net als Vd Beek ook gewoon op de bank

Mocht dit waar zijn, hebben ze het niet bepaald op een rijtje bij dat United. Je scout een speler, ziet dat hij over bepaalde kwaliteiten beschikt en mede op basis van je scoutingsrapport haal je de speler. Nu hangt het heel erg af vd huidige resultaten, waar Donny part noch deel aan heeft. Dit korte termijnbeleid, mocht dit waar zijn, gaat United geen stap verder brengen.

Alsof Grealish naar United zou willen vertrekken. Denk ook niet dat Villa hem laat gaan. Net contract verlengt en genoeg geld daar met 2 miljardairs. Het probleem van United is dat ze niet meer de status hebben als tijdens het bewind van Sir Alex. Dan ga je naar United en moet je samenwerken met Solksjaer.

En trappen mensen hier in? Tuurlijk schrijven ze hem niet af. Hij zit er net een paar weken. Wie verzint deze leugens

Het is belachelijk hoe OGS met Van de Beek om gaat. Oke dat je Fred opstelt snap ik nog wel maar OOK Mctominay basis erbij en Van de Beek dan Niet eens invallen. Er is daar echt iets aan de hand. Waarom stelt OGS hem gewoon niet keer op in de basis?

10 november 2020 om 22:35

omdat Vd Beek elke keer dat hij wel mee doet ook tegenvalt

11 november 2020 om 12:51

@japie_krekel dat kan je niet zeggen nu al. HIj is nog 0x in basis begonnen in de Pl..... Heel het United middenveld valt tegen zelfs Bruno. Ze hebben 44 miljoen voor hem betaald en nog geen 1x basis. Is voor Donny te hopen OGS snel zijn biezem kan pakken.

Goede keuze Donny, alleen maar op de bank gezeten en mag nu weer vertrekken. Raiola zal wel weer naar een andere club uitkijken want zijn verdiensten moeten gewoon doorgaan
of dat ten koste gaat van een carrière van een speler maakt hem geen moer uit. Tenslotte heb je zelf de keuze gemaakt. Sportief ben je er op achteruit gegaan alleen financieel wat beter.

Donny is gewoon te gierig en snel weg gegaan. Had zeker nog een seizoen moeten rijpen en zich moeten laten gelden zonder het handje vast houden van Ziyech. Hakim is notabene op zijn 27ste weg gegaan. En ik denk dat iedereen het hier met me eens is dat Donny geen FDJ kaliber is. Ik zie het treurig voor m in. Of hij moet zich volledig gaan focussen op de cm positie, misschien dat ie daar nuttig kan zijn.

Hij moet zorgen dat hij daar zo snel mogelijk weg is. Verhuur hem in januari aan clubs zoals Leeds, Schalke of misschien wel Barca. Daar kan hij meters maken en zijn plek voor het EK veilig stellen. Hoe langer hij daar zit des te slechter het word, of Solskjear moet zsm vervangen worden. Want als hij speelt, speelt hij ok. De gentleman club die United was zijn ze allang niet meer, dan heeft Real het netter met hem gespeeld.

10 november 2020 om 22:55

Wijnaldum die 2 CL finales heeft gespeeld bij landskampioen Liverpool vinden mensen niet goed genoeg voor Barca maar een bankzitter van United is dat wel? Schalke of Leeds kan ik nog wel inkomen

Grappig want in het artikel komt nergens naar voren dat het geduld op raakt. Er staat simpelweg dat van de beek een plaats op de bank heeft en dat ze liever Grealish hadden gehaald. Maar een ding weten we wel. Als VDB niet speelt, rendeert hij niet bij united en dat is een probleem.

10 november 2020 om 23:30

hij is toch al een paar keer in de basis gestart? laatst in de beker bv is hij gewoon twee keer opgesteld en hij heeft ook een paar keer bijna heel de tweede helft gespeeld. het is echt niet zo dat hij geen minuten maakt bij United

Geduld? Denk eerder dat Donny zijn geduld op raakt! Hij krijgt amper speelminuten en wat hij vervolgens laat zien is 10x beter dan een ondermaatse , overschatte Maguire. Of een Pogba die alleen qua naam wat toevoegt.

Wat mij betreft is Solskjaer volslagen stompzinnig bezig. Ik mag toch aannemen dat ze bij United goed hebben gekeken en doorgesproken wat ze met v.d. Beek van plan waren voor ze een dikke 40 miljoen voor hem neerlegden. Maar ze wekken daar nu de indruk het zelf toch niet te weten. Dat alleen al vraagt om een ontslag voor Solskjaer. Wat een knoeier !

11 november 2020 om 00:38

Solksjear heeft niks te zeggen over het transferbeleid. Alleen de 6 directeuren met woodward vooraan bepalen dat...

11 november 2020 om 01:14

je kan moeilijk al je 22 spelers in de basis zetten en als je 60 wedstrijden per seizoen speelt dan heb je ook in de breedte spelers nodig. Vd Beek is gewoon gehaald als roulatiespeler waarschijnlijk zoals alle clubs die hebben. een City bv haalt ook breedteversterkingen voor 50 of 60 miljoen binnen. voor de grote Engelse clubs is dat helemaal niet zoveel geld. Liverpool haalde een Jota voor 40 miljoen in eerste instantie ook als breedteversterking binnen

Als vd beek echt nu al mag vertrekken kan die ook mooi terug naar ajax komen voor 15 miljoen hahaha. Dan verkoop je klaassen voor 30 en haal je paar jaar later terug voor 15 en verkoop je vd beek voor 40 em haal je terug voor 15. Dat zijn nog een goede zaken!

11 november 2020 om 00:59

Waarom? samen met kudus dan heb je het beste middenveld wat je kan indenken

11 november 2020 om 10:56

De breedte.

Soms maak je gewoon verkeerde keuzes, maar Donny gaat wel in de top komen, ik vind Man United geen top, hij moet weggaan en zijn mentaliteit en doorzettingsvermogen gepaard met zijn kwaliteiten gaan er voor zorgen dat hij bij een absolute topclub komt te spelen en dat is United niet in mijn ogen, moeten nog 2 stappen maken willen ze weer mee gaan doen om de titels.

11 november 2020 om 01:03

Geen top? Grootste club ter wereld.. door een aantal foute beslissingen zijn ze een tijdje geen kampioen geworden.. halve finale CL jaar. 2 jaar daarvoor winnaar EL.


Competitie Aantal Jaren
Internationaal
Wereldkampioenschap voor clubs 1x 2008
Wereldbeker voor clubteams 1x 1999
Europacup I / UEFA Champions League 3x 1968, 1999, 2008
UEFA Europa League 1x 2017
Europacup II 1x 1991
UEFA Super Cup 1x 1991
Nationaal
Engels landskampioenschap 20x 1907/08, 1910/11, 1951/52, 1955/56, 1956/57, 1964/65, 1966/67, 1992/93, 1993/94, 1995/96, 1996/97, 1998/99, 1999/00, 2000/01, 2002/03, 2006/07, 2007/08, 2008/09, 2010/11, 2012/13
Football League Second Division 2x 1936, 1975
FA Cup 12x 1909, 1948, 1963, 1977, 1983, 1985, 1990, 1994, 1996, 1999, 2004, 2016
Football League Cup 5x 1992, 2006, 2009, 2010, 2017
Charity Shield / FA Community Shield 21x 1908, 1911, 1952, 1956, 1957, 1965, 1967, 1977, 1983, 1990, 1993, 1994, 1996, 1997, 2003, 2007, 2008, 2010, 2011, 2013, 2016

11 november 2020 om 01:15

Zeg toch duidelijk dat ze het op dit moment niet zijn in mijn ogen, spreek geen onwaarheden, dat het een topclub is in aanzien geef ik direct toe maar kwa spel en spelers is het geen absolute top. Mijn mening, kun je wel alle prijzen opnoemen die ze gewonnen hebben maar ik vind ze op dit moment geen top club.

11 november 2020 om 20:01

dat zal het zijn idd. vd Beek is van een veel hoger niveau als United dus zijn medespelers begrijpen gewoon het geniale brein van Donny niet in het veld

Hij heeft exact 75 min in de PL gespeeld en 1 x gescoord.. Als ze hem afschrijven zijn ze echt knetter.. maar het zal wel weer een spannende kop zijn voor clickbait..

Voetbalzone wat betreft journalistieke berichtgeving zijn jullie echt afgezakt tot het rioolafvoerputje van de sportmedia.

Ik heb het originele artikel van Manchester Evening News erbij gehaald waar jullie naar verwijzen. Daar wordt 0,0 gesproken over het zogenaamde oprakende geduld met Donny van de Beek. Er wordt er enkel gesproken dat afgelopen zomer ze Grealish wilden halen, maar niet gelukt was. En met de komst van Donny dit ook niet meer nodig was. Echter met de geruchten over een mogelijke vertrek van Pogba en Mata zouden ze de interesse in Grealish opnieuw leven in willen blazen.

De rest van het verhaal die jullie hier neer pleuren is gewoon uit de duim gezogen en dermate kwalijk voor een site dat zich als “nieuwsmedium” kwalificeert. Kap eens met die uit de duim gezogen verhalen en neem eens competente redactieleden aan. Word de redactie van VZ tegenwoordig bemandt door studenten die gefaald zijn voor hun opleiding journalistiek ofzo?

11 november 2020 om 01:04

Lijkt me eerder dat het geduld van vd Beek opraakt...

Donny vd beek is weer zo een typische Ajax middenvelder. Gelijk aan Siem de jong, Davy Klaassen en niet Ajax Jordy Clasie van Feyenoord. Prima voor in de Nederlandse competitie maar in t buitenland redden ze t niet en komen ze vrijwel altijd op een zijspoor.

Dat krijg je als je alleen maar voor geld kiest en natuurlijk de zaakwaarnemers die alleen maar naar hun eigen gewin kijken en niet waar de speler gelukkig kan worden

Wat is er mis gegaan met united? Voor de zomerstop leem het echt weer een leuk team te worden. Nu is t weer helemaal mis

Ik ben wel fan van Grealish, maar het is geen top voetballer. Man U wordt zo echt het Feyenoord van Engeland.
Vaak spelers halen van de eigen competitie, maar voor de top gewoon te kort komen.
Man U moet mee kunnen draaien met teams als Barca, Real en Bayern. Daar zou alleen maar plaats moeten zijn voor echte sterren. Echt jammer dat de club nooit meer in de buurt van de titel komt.

Dit lijkt me fake news, die gast is er net.

Maar desondanks is vd Beek een enorme Fomo aankoop geweest en die zijn bijna per definitie gedoemd te mislukken. Hij heeft natuurlijk helemaal niets te zoeken bij een suptopteam in Engeland (team niet club). Daarnaast hebben ze ook nog eens de ambitie om aan te haken bij de top. Dan moet je vooral een speler kopen uit de eredivisie voor 45 miljoen euro!!!!!!! die volledig afhankelijk is van andere spelers en een bepaalde positie en een bepaalde manier van spelen die je zelf niet eens speelt...

Deze transfer was echt een hele grote joke en gewoon een fomo aankoop nadat de jong en de ligt niet waren gelukt. volgend jaar voor een kwart vd prijs naar een duitse of spaanse middenmoter en hopelijk redt hij het daar wel.

Kijk ik denk dat het enige logische is, is dat Donny het volgende verteld is. Het eerste jaar ga jij jezelf aanpassen het premier league niveau en zal je vooral als invaller spelen. Volgend seizoen gaat Pogba weg en komt er een plek vrij, als jij je ontwikkeld kan je daar spelen. Dat is het enige wat logica maakt gezien de persoon die Donny is. Ik geloof echt dat hij te slim is om anders te hebben gehandeld, anders had hij wel naar een andere club gegaan. Dat wij als Nederlanders het jammer vinden dat hij niet direct basis staat is ook begrijpelijk. Maar je moet even realistisch kijken en inzien dat die topclubs dit constant doen en alleen als je uitzonderlijk bent zoals Bruno dat je direct mag spelen.

11 november 2020 om 08:59

Nette reactie en het mooiste zou zijn als hij net ff eerder, dus na de winterstop al zijn wedstrijden begint te maken ten faveure van Pogba

11 november 2020 om 09:11

Als United fan snap ik dat heel goed. Maar je moet ook begrijpen dat Pogba een geweldig kapitaal vertegenwoordigd en zo goed mogelijk moet spelen zodat ze het meeste geld kunnen vangen voor hem.

11 november 2020 om 11:42

Ja ik denk inderdaad dat die kleine hobbit zo denkt, maar een club als United kan met gemak dat negeren als ze begrijpen dat het de ontwikkeling van de selectie ten goede komt. Ferguson zag dat als geen ander met Keane en van Nistelrooy die hij weg deed om de continuïteit te waarborgen..

Ik ben geen fan overigens

Eigenlijk zouden clubs met dergelijk wanbeleid gewoon eens echt flink afgestraft moeten worden. Maar dan winnen ze met een oprisping ineens bij PSG of met 5-0 van Leipzig en denkt iedereen weer dat alles koek en ei is.

Als Man U Grealish weet te halen hebben ze eindelijk weer een goede transfer te pakken in jaren.
Dus ik kan me niet voorstellen dat het lukt.
Man U kennende zullen ze wel bij Dembele aankloppen. Past in hun beleid.

Lekker Donny gebruiken als cvm en dan lopen klagen, net zoiets als messi in de verdediging zet. Dat gaat ook niet werken

Alsof Man United dit voor elkaar gaat krijgen. Ze willen zo'n beetje elke topspeler halen, maar we weten allemaal dat Greenwood het uiteindelijke topbedrag niet wil betalen. Ga alle topspelers maar af.

Tjonge tjonge, wat een reacties allemaal op een onzin bericht waar naar mijn idee werkelijk niks van waar is, okay niet wat betreft Donny.
Ja ik heb wel het idee dat ze nog steeds Grealish willen halen maar die zal dan toch echt de plek van Pogba gaan in nemen, samen met Fernandes EN Donny het aanvallende middenveld gaan vormen. United heeft Donny nog echt niet afgeschreven, nu al een aantal interviews gehoord & gelezen waarin door Ole, Phelan en Carrick wordt aangeven het in Donny te zien zitten en hem een toekomstige vaste waarde zien, Alleen willen ze hem op dit moment rustig brengen & laten wennen aan de Prem L. Het zegt toch genoeg dat hij meer minuten in de CL heeft gemaakt, een competitie waar hij veel ervaring in heeft.
Mensen hier op het forum moeten een keer rustig nadenken, ander forums (club gebonden) lezen en vooral logisch nadenken voordat ze de club, Ole en staf voor alles uitmaken en Donny buiten schot laten. Jezus mensen, we zijn (voor United) pas 7 wedstrijden onderweg. Donny krijgt nog genoeg kansen en minuten.

Opmerkelijk dit. Ze hebben zoveel geld betaald voor een speler en dan geef je hem niet eens een kans om zich te bewijzen. Belachelijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren