'Ik ben links en stem op de VVD', leiderschap Rutte trekt nieuwe kiezers (nos.nl)


Het optreden van Rutte in de coronacrisis betaalt zich uit in de peilingen. In de laatste peilingwijzer, een samenvatting van de peilingen van Ipsos, I&O Research en Kantar, staat de VVD op 42 zetels. Dat is een zeer ruime voorsprong op de tweede partij, de PVV, die op 20 zetels staat. ...

door Inter in Politiek  ·  39 Reacties

  • 6
  • 625x gelezen
Reageer met een Emoji
2
12
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat kan Rutte dat een ander niet kan .. kom eens uit die stronthoop van angst. Nederland moet veranderen om te overleven.

7
1 sparta

En links stemt dan weer PvdA, zodat de PVV buiten de deur wordt gehouden.
En dan hebben we weer een pimpampet kabinet.
Jezus! Zijn mensen dan echt zo dom dat ze de geschiedenis weer gaan herhalen?
Niemand die zich meer kan herinneren wat voor ramp dat voor Nederland was? (en voor de PvdA)

8
2 beastyboy

* Verwijderd door de redactie *

3 Koempel

Want VVD was ultra-rechts XD

3
4 DikkeTor

@3
Verder alles goed met jou?
Blijf toch lekker trollen op Trump draadjes met je 100 reacties in de afgelopen 24 uur....
Geen wonder dat je geen fatsoenlijke reactie meer kan typen.

6
5 beastyboy

* Verwijderd door de redactie *

6 Koempel

* Verwijderd door de redactie *

7 Koempel

* Verwijderd door de redactie *

8 Koempel

Rutte is een zodanige manipulator dat hij juist op tijd voor een verbale ommezwaai gaat, hij is daar zodanig goed in dat alle anderen op twee voeten daar met beide voeten intrappen.
Het zal dan na het tijdperk Rutte niet eenvoudig zijn zo een leider te vinden, en die fractie leider heeft dat goed gezien dat hij enkel kan afgaan .

1
9 bromtol

Ik ben niet naïef links of schijnheilig rechts maar zal nooit op huigelaar Rutte stemmen met zijn leugen politiek. Daarbij zo goed heeft hij het niet gedaan hij is meerdere malen te laat geweest met maatregelen. Ziekenhuisbedden te kort en zorg medewerkers had hij meede een groot aandeel in . Zo zijn er nog veel meer problemen door de VVDisten gecreëerd door naïef en wegkijkend dom beleid .
En dit nog
https://www.volkskrant.nl/kijkverder/v/2019/politieke-integriteits-index-vvd-partij-met-meeste-en-de-ernstigste-integriteitsaffaires/

0
10 magikeven

@2
2012 Rutte II met de VVD en PVDA waren de slopers van het sociale stelsel waar men zelfs probeerde om de Wajongers de bijstand in te krijgen.

Leiderschap Rutte in crisis?. Het OMT en van Dissel bepalen de strategie waar Rutte en de Jonge niet meer als de uitvoerende zijn. Onder het leiderschap van Rutte zijn er honderden doden gevallen in ouderen en thuiszorg, ic bedden zijn wij nog steeds afhankelijk van Duitsland.Het zwalkend beleid resulteert in onrust en tegenstand.

De voedselbanken groeien als kool en zijn in hoge nood omdat er een voedsel tekort dreigt. Het belastinggeld wat wij hier keihard nodig hebben geeft hij weg aan Spanje, Italië en Macron. Dit heerschap probeert elk jaar bij de begroting miljarden aan de Multinationals te schenken terwijl onder de burgers de nood steeds hoger aan het worden is,

0
11 Dissident

De VVD schuift naar links op omdat rechts uit is. Men Heeft het gehad met de grote bek van rechts, en ook het verspreiden van nepnieuws Helpt de populariteit van rechts niet echt

3
12 ModReset

“Het optreden van Rutte in de coronacrisis betaalt zich uit in de peilingen”. Maar het resultaat is slecht, Nederland is een van de slechts presterende landen qua Corona.

Alsof een voetbaltrainer heel mooi kan praten over tactieken, maar wel de meeste wedstrijden verliest.

0
13 Scrow

@13 niet het op treden van Rutte maar het falen van Rechts zorgt ervoor dat de VVD in de peilingen stijgt.

4
14 ModReset

@14 Ik reageer puur op de tekst in het artikel.

0
15 Scrow

En ik stem rechts en stem op de PVV!

3
16 SergioLeone

Ik heb in het verleden op linkse en op rechtse partijen gestemd. Ik let niet zo op die verdeling, het is maar net wat ik op dat moment het beste vind.

0
17 Scrow

leiderschap?? kuch kuch...verschuilen achter rivm om t ezorgen dat er geen koppen vallen. mensen zijn vatbaar voor 'leiders' in deze angstige tijden

1
18 maarten1234

@10 inderdaad, krijgt ie een veer voor al die bezuinigingen in de zorg van de afgelopen jaren.

1
19 maarten1234
20 maarten1234

ONGELOOFWAARDIG! En het klootjesvolk trapt er weer massaal in. Totaal vergeten wat een Pinokkio hij is. Die 1000 euro hebben we nog steeds niet. En het zorgpersoneel wacht nog steeds op hun bonus! Pinokkio vergeet erbij te zeggen dat de lasten volgend jaar flink omhoog gaan, want zij hebben nogal voor sinterklaas gespeeld en met miljarden gestrooid! Dat geld moet een keer terug naar de schatkist!

4
21 SergioLeone

@21 “Die 1000 euro hebben we nog steeds niet”

Dan moet je eens gaan werken! Want iedereen die werkt krijgt hem al lang!

4
22 Rare Rakker

@3 @6 @7
Er zijn inderdaad belangrijker zaken in het leven dan die waardeloze politiek (binnen en buitenland).
Sterkte!
@8 Sorry, ik heb me niet aan jouw verzoek gehouden.

2
23 beastyboy

@7
Ik heb kinderen waar ik me vanaf 6:00 mee bezig heb gehouden.

1
24 beastyboy

Laten we eerlijk zijn Rutte is ook een geschenk uit de hemel voor links. Hij heeft zo'n beetje de gehele linkse agenda uitgevoerd. EU, immigratie, klimaat.. hij heeft ze echt alles gegeven en zelfs bij ZP heeft hij een draai naar links gemaakt. Wel verbazend dat de rechtse VVD stemmers er al 3 keer zijn ingetrapt en er nu voor de vierde voor de gek worden gehouden. Misschien wat minder naar zijn retoriek luisteren en wat meer naar daden kijken. Want hij doet precies het tegenovergestelde van wat hij telkens beloofde.

0
25 Reconquista

@19

Inderdaad net als de PvdA indertijd het pek en de vvd de veren in hun leugen kont voor de zelfde feiten

0
26 magikeven

VVD stemmers zijn collectief dementerend.. Sukkels met een geheugen als een goudvis. Zijn alle blunders van de VVD graaiers alweer vergeten. Hoeveel ministers zijn er ook alweer weggestuurd ??? Heeft u de beloftes van Rutte ( geen geld naar Griekenland etc ) alweer vergeten ??? Als uw hersencellen niet meer werken, moet u niet gaan stemmen.

0
27 Een hardwerkende ZZPer

Het merendeel van de bevolking weet nog niet waartoe Rutte in staat is. Rutte als Eurofiel gaat nog veel meer asielzoekers binnenlaten, de EU propageert meer diversiteit en Rutte daar gaat voor zorgen. De VVD gaat de Linkse kant opzoeken en heult met de PvdA, de partij van die gevaarlijke idioot Frans Timmermans.

Rutte neemt de Nederlandse bevolking dmv Immigratie de Cultuur, Indentiteit en Tradities af.
Nog één termijn Rutte is de definitieve doodsteek voor Nederland.
Stem FvD of PVV.

0
28 Bakgraag

De Corona - Crisis is absolute onzin en door de regering Rutte bewust in scene gezet en geregisseerd. Rutte sloopt de economie bewust tegen beter weten in hetgeen duizenden werkelozen en faillisementen oplevert. Rutte creëert expres armoede. De opzet is dat de bevolking afhankelijk wordt van de Staat. Men gaat een Reset doorvoeren.

0
29 Bakgraag

Als je jezelf links noemt en VVD stemt, ben je óf niet goed bij je hoofd óf je begrijpt niets van politiek. Of . . . . . . . . allebei.

1
30 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

31 priaap

@31 Zie 30

Ik ben vegetariër en eet vlees.

1
32 Mac Benac

@32 Jij denkt dat de PVV alleen maar rechtse standpunten heeft?

1
33 Reagurius

Vergeet alle gevestigde Eurofiele en Islam minnende partijen die Immigratie voorstaan. De VVD, GroenLinks, PvdA, CDA, D66 enz, zijn een gevaar voor de Democratie van Nederland.

Stem FvD of PVV.

0
34 Bakgraag

@33 Het probleem is nou juist dat de standpunten er bij de PVV niet toe doen. Het is een kneiterrechtse partij met wat links plamuur. Zo gaven ze ook gedoogsteun aan een kabinet van CDA/VVD.

Dus als je in de linkse praatjes van de PVV trapt kom je bedrogen uit. De PVV is geen linkse partij.

1
35 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

36 priaap

@36 Het gevaar van de islam. Dat is voor jou reden op die partij te stemmen? Dat je verder in de stront kan zakken dat doet je niks? Als je een arbeider bent of iets anders middelbaars, ben ik wel benieuwd of je er zo verstandig aan doet om bijv. PVV te stemmen. Verdien je goed; geen probleem. Ben je afhankelijk van huurtoeslag en dat soort zaken dan wil ik je later niet horen zeuren dat je niet meer rond kunt komen. Je kon het toch allemaal zo goed zelf?

1
37 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

38 priaap

@38 Ja, joh uitstekend. Be my guest. Maar nu richt je je woede op de islam. Ik heb er geen last van maar in jouw buurtje zullen kennelijk veel van dat soort lui met hoofddoeken rondlopen. Ja, ja, die gaat de PVV er allemaal uitgooien. Trap daar toch niet in? Het is een handigheidje om jezelf de armoede in te laten stemmen. Richt je boosheid niet op de islam maar op het kapitalisme. Maar die wordt door de PVV in de watten gelegd.

1
39 Mac Benac

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

Zo heb ik er ooit over gedacht om me te bekeren tot het katholicisme maar ik heb kinderen. ...

zojuist geplaatst door Bop

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 het begrip "bejaardenhuis" is fors ingeburgerd.Wat jij denkt is niet zo belangrijk.Als jouw aannames **Een enkele persoon heeft meer red...

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

Sarcoff
Sadistische homoseksueel Stoltenberg vertelt Europeanen dat Oekraïne belangrijker is dan hun nationale verdediging - Dissident.one

@3 Dat de man gebruik maakte van je avances wil natuurlijk niet veel zeggen....

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Benzardi
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

De draaicirkel van Timmerfrans is als een vrachtwagen met oplegger. 😁...

3 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Wedergeboren
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

@4 " naar iets wat het niet meer doet." Bij JOU niet meer doet. Bij mij gaat het even probleemloos als altijd., nu net weer eveb getest. ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@64 Nee, standpunten hebben over iemands afkomst, dat is niet racistisch. Als ik zeg dat Zweden wel heel erg blonde haren hebben, dan is dat...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@51 en maar dooretteren over een bericht alsof het gelogen is....

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

sockknitter
500 jerrycans drugsafval gedumpt in Amsterdamse woonwijk

500 jerrycans! Die zet je niet zo maar snel ergens neer. Heeft niemand iets gemerkt, terwijl de daders zich van die jerrycans ontdeden? Hopelijk...

6 minuten geleden geplaatst door sockknitter

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@23 Jaja en die Rob de Wijk is natuurlijk een prutser... Zie ik dat goed?...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
American Big Boobs PornBlack Anal MomsHot Indian Fuck VideoXxx Mom LesbianHentiehavenCali KarterCallmecupcakesXxx Porn Desi HdDancing Bear CumsBig Tit ShowerDiane Lanes TitsFrench Porn ComicsHousing PornTroya ChanCarmella BinggTantecolmekKenzy KayeSavana StyleBalls Deep CreampieEbony Solo MasturbatingKira RodriquezMoaning Myrtle PornPornostars ListVídeos De Pornô De SexoGay Comic PornPorn De HondurasNude Hairy Men台湾swagGuys In SpeedosPorn En PublicoHdsexcomIndian Nude LiveIndianmasalaclipsAnime Breast BouncingHen Ta IEllie LeenSexo Con MasajeSelena Loca FartsSuhagrat Ki PhotoTailor Xxx VideoGay Blowjob GifIiiamknearmaniBigjuiceybootyyJapanesemomsexXxx Saree HotBeg For CumshotAnnabelle Brady PornXnx BrazersRed XxxxFollandoSarika RaghwaXxv IdeoOliviamybaeMia Khalifa Xxnx ComRevika Anne ReustleTamanna Bhatiya Ka BfSnake PussyHard Sexy Porn VideoGujarati Bhabhi PornSeltinsweetiePerawan BokepMaria Nagai XxxAnne AmariPusy FingeringAngel Youngs PissXxxx MomFcn SexAfrican Sexing VideosFolmes PornôDanny Phantom HentaiJmac SexXxnChudachudi Video SexySavita Bhabhi Ki JawaniPorn Ad GifMorena Baccarin NudesBlack Naked MomsWeb Series Bhabhi HotLesbian Breast WorshipProxy Paige PornHuge Natural Tits Get WetBella Bumzy LeaksMia Khalifa PussyBlack Nude GirlsErothitTaboo PornolarıXvideo LatinaRehana HotActress PirnUndressed PornSee Through NipsHindi Serial SexGay Erotic AudioCalendar Porn AuditionsAlternative Chick PornAgeplay AudiosSuspension BondageBokep JepanesWalkure RomanzeLesbianas SexoTonic MovivesGuatemalan PornFaey ReganBareback BastardsXnxx Hd XnxxAssfuckingMogpie PornSexplayedHorny HousewiveInhentaiTied Up Porn3d Hentai GifEbony MystiquepornPorn Videos HubPornobucetaHindi Aunty Sex VideoJapanese Sex GameMia Malkova ThreesomeStefanie Mcmahon NudeLeaked Teen NudesFacial Abuse ComJulianne Hough NudeRahul Sex VideoAlex Jones Porn StarWhat Is BnwoSexiest Pornos EverDare Taylor LeakedArmpit Licking VideosXxx Love XxxXxx Sany LiwanBunnyliseAmish Oil ChangeDont Fuck In The Woods 2Brian Evans LpsgPearbooty88Army Boy SexMaruo PornOci BerlianDevil May Cry PornTamil Sexy PornRussian Sex Video ComKorean Family PornCamillaara Porn중국 야동사이트PaaulinaFamily Wank ComIbradomeAshematube.comManga OriginedSo Mulherao Nuas