Geert Wilders : Grenzen dicht, tuig eruit! (pvv.nl)


Geert Wilders: ‘‘We hebben een colonne binnengelaten in ons land van mensen die hun islamitische regels belangrijker vinden dan onze eigen wetten en dat kunnen we natuurlijk nooit toestaan!’’ ‘‘Grenzen dicht, het tuig eruit en allemaal een Mohammed-cartoon laten zien want vrij ...

door Wimar in Politiek  ·  79 Reacties

  • 40
  • 1028x gelezen
Reageer met een Emoji
3
7
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48
Er hoeven niet eens wetten veranderd te worden. We kunnen elke illegaal, crimineel of extremist het land uit zetten. Dat dat niet gebeurt ligt aan de traditionele partijen die zo politiek correct zijn geworden dat ze het niet eens meer aandurven.

"'En waar moeten die mensen heen?""

Het zal me echt een worst zijn waar die fundi's heen gaan zolang ze hier maar weg zijn. Maar ze kunnen gewoon terug naar hun eigen land. Waarom zou een Marokkaan of Turk niet naar Marokko of Turkije kunnen gaan? De vraag is waarom jij hier zo moeilijk over doet. Dat is een vraag die ik al zo vaak aan links gesteld heb maar waar ik nog nooit een antwoord op heb gekregen. Waarom wil je fundi's en criminelen niet uitzetten en in Nederland houden?

2
51 Reconquista

@51 Ik zit ook niet op hen te wachten maar tegelijkertijd ben ik wel realistisch. Dat is toch echt wat anders dan "moeilijk doen". Als ik jou goed begrijp vind jij het dan ook wel okay dat Duitsland en België hun criminelen bij ons over de schutting flikkeren? Want ja, als zij ze maar kwijt zijn, toch? Wat het maar zo simpel.

14
52 Bop

Grootste probleem zijn inderdaad de globalisten in deze wereld.

2
53 Marauder

Wat? Wil Wilders nu dat zijn eigen PVV'ers het land uit worden gezet?

Zelfkennis is prima, maar dit hoeft nou ook weer niet.

7
54 Mac Benac

@52
Nee je moet ze ook niet naar Duitsland of zo sturen want we hebben geen grenzen en dan zijn ze binnen een uur weer terug. Ze moeten de Europese grens over. En dan blijft er voor hun niet veel anders over, aangezien hun paspoort, dan naar eigen land te vertrekken.
Maar je geeft nog steeds geen daadwerkelijk antwoord op de vraag waarom je ze niet wil uitzetten.

Wat is er mis om een criminele Turk terug naar Turkije te sturen of een fundamentalistische Tunesiër naar Tunesië te sturen? Het spaart levens en een hoop gedonder in Europa dus voor mij is het onbegrijpelijk dat je daar op tegen zou kunnen zijn. En aangezien ik nog nooit een antwoord op die vraag heb gekregen en ook nu weer niet ga krijgen heb ik het idee dat links helemaal geen antwoord heeft en zelf ook niet goed weet waarom ze dit doen. Rechts wil die extremisten uitzetten en links roept dan automatisch het tegenovergestelde zonder er verder bij na te denken. Zo komt het bij mij over.

2
55 Reconquista

** gebruiker verwijderd **

@44
OP1 tussen Zegers en een Imam b.v

56 verwijderd234324

@55 Ik heb je gezegd dat ik ook niet op dat soort types zit te wachten. Maar als het zo eenvoudig was als jij voorstelt, waarom is dat dan nog steeds niet gedaan? Ik heb geen pasklare oplossing. Maar jij ook niet.

8
57 Bop

@57
Ik snap ook niet waarom het niet gebeurt. (op een enkele keer na dan) Het zal wel iets met politieke correctheid te maken hebben. Maar ik heb wel degelijk een pasklare oplossing. Uitzetten. En het heeft nog een voordeel. Zodra bv de eerste criminele Marokkanen het land worden uitgezet zal je zien dat daar een enorme preventieve werking vanuit gaat. Want ze zijn niet bang voor politie, rechters of gevangenisstraf maar voor uitzetting wel.

2
58 Reconquista
59 Bop

4 Redenen die het onwaarschijnlijk maken dat VVD, CDA, CU, D66, PvdA en GL ooit zullen toestaan dat er een einde komt aan de instroom.

1. De EU heeft noordelijk Afrika en Midden-Oosten aangemerkt als haar strategische diepte.
Dit is geen geen militair begrip. Bedoeld wordt dat de EU, zodra de uitbreidingsmogelijkheden in Europa zijn uitgeput, moet expanderen door de opname van lidstaten die behoren tot de strategische diepte. Waaronder met name Frans sprekend Afrika.

2. De (staats)schuldenniveaux binnen de EU stijgen en laten geen grote daling van de bevolking toe. De schuld per hoofd van de bevolking stijgt. Staatsschulden schreeuwen dus om uitbreiding van de bevolking. Lidstaten kunnen hun schulden dan blijven doorrollen.
Brussel heeft de coronacrisis aangegrepen om een nieuw Europees schuldenfonds te creeren van in eerste aanleg 700 tot 750 mrd, als opstap naar de blijvende SchuldenUnie (Eurobonds).
De ECB heeft terstond het PEPP gelanceerd: Pandemic Emergency Purchasing Programme.
De centrale bankiers gaan voor meer dan 1000 mrd aan nieuw geschapen leningen (= geld bijdrukken) opkopen. Tegenover de leningen staan bar weinig productieve investeringen voor de toekomst. Zij dienen tot overheidsuitgaven in het heden.

3. De Nederlandse politieke partijen van het aloude bestel en NGOs werken hoogstwaarschijnlijk samen met de in mensensmokkel en mensenhandel gespecialiseerde criminele organisaties: zij delen in de winsten.
In de media wordt niets gemeld over de schuldslavernij waarin migranten zich steken om de reis op afbetaling te kopen. De opeenvolgende Ministers Koenders, Ploumen en Kaag reisden naar herkomstlanden en namen dan bedragen mee als gift. Die giften waren mooi op maat n om te investeren in mensensmokkellijnen. In het kader van ontwikkelingssamenwerking stelden de sommen niets voor.
Civiele en militaire autoriteiten van meerdere doorreislanden zijn actief betrokken bij de mensensmokkelroutes (vervoer op legervoertuigen, slapen in barakken; doorreisstempels op papieren, die de migranten dan nog hebben ! ). Autoriteiten waar de Nederlandse regering contact mee onderhoudt. Over deze onderwerpen wordt nooit iets gezegd. Ze worden opzettelijk verzwegen. Evenmin worden er ooit grote mensensmokkelbendes opgerold. De hand van Justitie is ongeloofwaardig ongelukkig.

4. Vastgoedbaronnen, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars zijn belangrijke geldschieters van de politieke partijen.
Bij een partij als GL is aandelenbezit verdacht. Ook in deze kring speculeren velen in onroerende zaken.
De geldschieters en hun netwerken bezitten vakantieparken, kantoorvastgoed, winkelvastgoed, hotelvastgoed, koopwoningen, huurhuizen en zij treden op als projectontwikkelaars.
De huidige Coronacrisis , om maar een voorbeeld te noemen, treft hen zwaar. Mensen werken thuis. winkeliers kunnen de huur niet betalen. Buitenlandse toeristen komen niet. Enz.
Echter, na 31 december dienen de jaarrekeningen te worden opgemaakt. De accountant moet de panden dan waarderen. Minder opbrengst = lagere waarden. Maar de banken kijken nauwgezet naar de waarde in verhouding tot leningen (loan to value).
Hier ligt dus een groot belang om, in coronatijd, de grenzen open te houden en vakantieparken, hotels , etc. te vullen met migranten. En om opwaartse druk te houden op huizenprijzen en huren van de toekomst. Zodat projecten hun zogeheten potentie behouden, evenals winkelgebieden; en zodat kantoren kunnen worden omgebouwd tot woningen.
Eveneens moet men rekenen met de installatiebranche en technische handelsbedrijven. Onder voorzitterschap van CDA-mastodont Doekle Terpstra hebben zij miljardenovereenkomsten gesloten met Den Haag over , deftige frase, de verduurzaming van de bebouwde omgeving.
Indien er tot 2030 nog 1 miljoen migranten komen bij de 500.000 sinds 2015, heeft Nederland in 2030 rond 18,5 miljoen inwoners. Bijna 30% meer dan de 14 miljoen rond 1990. Maar de CO2-uitstoot moet terug naar het niveau van dat jaar. Een loterij zonder nieten voor de aangesloten branches. De burgers springen met hun inkomen en vermogen bij voor nieuwkomers die niet zelfredzaam zijn en niets kunnen betalen. De eigen woning (die U op eigen kosten van het gas dient te halen) komt te vallen onder een nieuwe vermogensbelasting (zie de verkiezingsprogramma's van GL, PvdA, en D66; vergelijk de 'bezitsbelasting' van Jan Kees de Jager, CDA, uit december 2009'). Nu de inkomens van de Nederlanders tekort schieten, moeten ook vermogens en huizenbezit worden herverdeeld. Van Nederlander naar kansloze klimaatdoelen en naar niet-zelfredzame nieuwkomers
Politici zullen dat bestrijding van ongelijkheid en racisme noemen.

Migratie en ‘Klimaat’ zijn de gedroomde miljardenbusinesses van het komende decennium. Staatsschulden en de Euro-Muntunie moeten in de lucht worden gehouden.
De burgers die een moratorium op migratie willen, zullen de politieke partijen en belangengroepen achter de inside-job moeten overwinnen.

3
60 duurendaal

@53 Zijn dat toevallig die bedrijven waar u uw meeste spullen van betrekt? question

0
61 Myth63

* Verwijderd door de redactie *

62 priaap

@61 , en de top1% uiteraard.

0
63 Marauder

Wijze woorden van Geert!!

4
64 PeKa

@11
Je ruikt je bovenlip. question)

0
65 Schoongenoeg

@64 Dat roepen we al jaren!!

0
66 Topperz

* Verwijderd door de redactie *

67 Prikkebeen

** gebruiker verwijderd **

@13

U stelt zich verkiesbaar?

68 verwijderd91413519

@9 Alle varkens stallen openen en varkens loslaten op dit Islam tuig

3
69 Bollieboos

@42 Dus bij jou stonden de moslim leerlingen bij de aanslagen van 9/11 niet te juichen in de klas?
Dus bij jou stonden de moslim leerlingen niet te juichen na de moord op van Gogh?
En jij hebt ook het terrorisme van de Hofstadgroep niet van dichtbij meegemaakt?

JIJ weet dus juist niet waar je over spreekt.
Het overgrote deel van de moslims (voornamelijk de jongeren) stellen de islamitische wet (sharia) boven de Nederlandse wet.
En dat gaat ons een heleboel gezeik opleveren.

3
70 MeneerRontgen

@13 Zo simpel kan het inderdaad zijn. Nu moet men alleen de ruggengraat kweken om dit ook daadwerkelijk uit te gaan voeren.

2
71 MeneerRontgen

En weer heeft die gelijk GW.!

3
72 annie

@69 Wat een goed idee. Wilders mag wel oppassen voor concurrentie van jou.

9
73 Bop

Wilders moet alleen oppassen voor jou met je criminele Islam vriendjes

1
74 Bollieboos

@74 Ik heb geen criminele vrienden Bollie. Maar dan nog, hij wordt mede op jouw kosten goed beveiligd.

7
75 Bop

Mijn stem gaat op 17 maart 2021 in ieder geval naar de PVV.

Ik gun mijn kinderen en kleinkinderen een veilig, leefbaar Nederland.

2
76 LoydMorris

Geert is de enige optie. Dus... veel keus hebben we niet.

2
77 smurf

Deze vieze Turk zijn Nederlands paspoort afnemen en een enkeltje naar het land van Erdogeit!

1
78 SergioLeone

Met de linkse koers van de VVD vrees ik voor nog meer van deze radicale moslim gekken het land binnenlaten!

2
79 SergioLeone

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

6 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

6 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

6 uur geleden geplaatst door Querido not

NK. App
Ebony Only FansMyfreeblacJerkinchatSex 2019 VideoBrooke Wylde NudeLatina Rule 34Vanessa Del RioPorn Mom Son CartoonXnxx DinnerIndian Xxx Rap VideoGupt Movie OnlineMen Dry HumpingPornred TubeLive Free Sex CamsPorntrex..comTop Porn StrsOnevideo PornBreanna BeachBig Tits FuckAlaura EdenXxx BenezuelaXxx Free VideoSexy Bf JungleGirl With Big TitsLisa Lisa PornImogen Lucie LeaksLana Rhoades Lesbian PornNigger DickCelebblowjobsSite Vidéo PornographiePhotoavompanhatesFem TrapXxx Video SuhagraatItalian Porn FilmAutralian PornBlack Porn.xomPorn Gay BrutalMom And Son XvideosBulging SenpaiNew Xnx VideoSzxxxxHusband And Wife XnxxAmaricansexHery-136Arigameplays Only FansMalaysia Aunty Sex VideoFist SquirtX. VideoSex Video Of YogaXxx Sex Xxx VideosJapanese Family Sex VideoVery Hot Sex VideoNew Bhabhi ChudaiIndian 3gpkingMolly XxxSleeping Japan PornPon HuChicas Sexis DesnudasMom Fucking SonBj TortureSquirt In LeggingsModelaje Al DesnudoGayporn NastyXhamster SAmber Heard SexiestSunny Leone PotnHot Aunty Pron VideoEmily Willis PornhubDesi Pron SexPublic Sex Video HdXxxnx 2023Hollywood Celebrity Sex SceneIndonesia Porn VideoVidemmsPussy Licking StoriesTotal Drama PornhubXxx Hd VideuGame SexNud CosplayLesbian X XxLisaann AnalAssamese Sexx VideoNude In UblicMassage Oil NudeEthiopean PornWhat Is A Woman Free Stream RedditJenna Dewan NudePorn Latina SexyPornhub CroxyChudai Wali MovieBath XxCelia FrenchMia Khalifa Sex HotJapanese Sex GameshowJaquie Et MichellLexx SteeleBouncing PornR. PornMrdeepfskesCharlie B Hustle PornHolihurricaneHindiseksividioRomantic SrxPassive Cheating 8.9 Bailey BrookeHindi Boobs SexI'm Stuck PornRiley RoxxxPurecnfmXnx Hd Porn VideosPokemon Hot SexHot Nurse Sex VideoLightfairy PornTeddit NudesSex Position VideosSabrina Carpenter FeetLera Star PornSextamil VideoHentai ClickerHailee Steinfeld FeetDragon Sex VideoAmerican Porn VideoPorn Video Hd Big BoobsPitite PussyLickmykakezXxx Bhabhi Video ComXfuckShakila Porn VideosJessi Gold PornDior Baird NudePorn Gamer GirlAlexxxis AlureBangladesi XxxPov Madison IvyDance Strip TeaseCzech CastScrew My Wife ComDeepika Padukone SexingViolated HeroinePorn SuhagraatGujarati FuckMelanie CaceresReal Casting PornRukle 34Pornogey GratisHot Xnxx HindiCgi PornOmegle Cock ReactCock FlashCollege Girls Nude PhotosLayla Jenner Iafd