Oproep zoon Donald Trump: Het beste is een totale oorlog over deze verkiezingen (ad.nl)


De familie Trump weigert zich neer te leggen bij de dreigende nederlaag van president Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Zoon Donald Trump junior vermoedt net als zijn vader dat er sprake is van kiezersfraude en verspreidt om die reden een bizarre oproep: ,,Het beste voor de toekomst van Amerika is dat Donald Trump een totale oorlog begint.” ...

door Havermout in Buitenland  ·  336 Reacties

  • 13
  • 1581x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1
5
1
30

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@289 "... Biden is populairder...."

Nepnieuws! En bijna iedereen weet dat.

10
301 CoolMemories

@293
En de utslagen nu laten toch wel de effectiviteit van die rally's zien.

2
302 Snorrie

Árme trumpolinas die denken dat superspreadevents graadmeter voor verkiezingen zijn terwijl diezelfde personen de polls die een winst voor Biden voorspelden afdeden als 'fake'.

Natuurlijk is verliezen pijnlijk, het wordt bizarder als die trumpolinas daadwerkelijk lijken te geloven in 'alternatieve feiten' van een 'parallelle waarheid'. Buiten pijnlijk lijkt me dat gezien de enorme hoeveelheid wapens in de VS bij ongetrainde mensen ook best gevaarlijk.

1
303 Lidpver

Zwarte gaten zijn ook populair in het universum: doen de ruimte krommen en zuigen complete sterren naar zich toe...!

9
304 CoolMemories

@303
Er zijn al Qanons aangehouden die bewapend naar de stemmentrekker wilden..

Zal Proem toch niet zijn geweest?

Q schijnt trouwens ook met de noorderzon vertrokken te zijn.

2
305 GreyB

We gaan Drumpf wel missen op NK, vrees ik. Alle boze wappies willen dan alleen nog maar weer over moslims discussiëren, net als vroeger. Heel saai.

2
306 Biesbush

@305
Stemmentellers dus..

0
307 GreyB

@302 Ja, ze moesten er razendsnel mee kappen omdat geen hond zijn vrije dag wilde opofferen om naar het gewauwel van Biden te luisteren terwijl ondertussen Trump volle zalen trok en enthousiasmeerde....!

11
308 CoolMemories

@308
Trump liegt zijn sekteleden verrekken na zijn Super Spreaders..
Mensen onderkoeld of oververhit en moesten naar het ziekenhuis..
Geen bussen geregeld die hen terugbracht naar de parkeerplaatsen kilometers verderop..

De drive-ins van Biden waren beter geregeld..

1
309 GreyB

@308
Het is de ORK geweest die ervoor zorgde dat mensen zo maar 5 uur in de rij moesten staan om hun stem uit te kunnen brengen.
Maar ook dat heeft hem niet geholpen de overwinning te verkrijgen.

0
310 Lidpver

@298 Je verwart de populariteit en positiviteit van Trump met de implosieve negativiteit van de bleke wauwelende nietszeggende Biden; de verpersoonlijking van het westerse nihilisme dat nu het hart van het vrije Westen (en Hongkong!) getroffen heeft.

Xi Jinpin en Bill Gates steken een sigaartje op...

9
311 CoolMemories

@308 Wanneer dringt het nou eens tot je door dat Trump nog nooit de meerderheid van stemmen heeft behaald. Nu niet en in 2016 niet. Die paar duizend mensen bij een rally zegt niks over de wat 150 miljoen mensen gaan stemmen

1
312 Rare Rakker

@312 ,

don't feed the troll.

0
313 jodelatedieho

@305 Ja, als officieele waarnemers niet mochten meekijken is de controle fake....en dan krijg je particulier initiatief.

Al met al: de steun voor Trump is massief en positief....de steun voor Biden is proxy-style, negatief en implosief...eindelijk is de eeuwige 'tweede man' nu dan de eerste....maar geen hond is geinteresseerd in zijn demente geest en gewauwel, zijn inauguratie wordt een verplicht bezoek

11
314 CoolMemories

@314
Klets niet..
Zelfs internationale waarnemers mochten meekijken..
Haal je hoofd eens uit Trumps hol en kijk eens in de echte wereld.

1
315 GreyB
316 GreyB

@22 Ik sta achte zijn uitlating.
De mensheid is nu zo ver verdeeld en corrupt dat je niet anders kan dan de wereld te laten veranderen.
Je kan dat op die canto schrijven op de journalistiek die op een verschrikkelijke wijze mensen verkeerd inlichtten en zeer veel fraude plegen.

6
317 Ciater

@308
Ja, trump trok volle zalen en hoge besmettingscijfers.
Dat in combinatie met de ongelooflijke zelfverheerlijking hebben er voor gezorgd dat een groot deel van de aanwezigen toch op Biden gestemd hebben.

1
318 Snorrie

@314
Denk nou eens even na:
- Om bij het tellen te frauderen moeten letterlijk talloze duizenden medewerkers corrupt zijn(*) -- en die moeten *allemaal* hun mond houden. Het is ondenkbaar dat zo'n complot langer dan een paar dagen geheim blijft.
- Wanneer men winst voor Biden bij elkaar wil frauderen, waarom zou men dit dan zo vreselijk rekken met alle risico's van dien? Gewoon een knock-out-overwinning binnen 24 uur na de verkiezingen was veel sneller en beter geweest, en had al die Trumpiaanse toestanden goeddeels voorkomen.
- De huidige gang van zaken is EXACT wat was voorspeld (en wat ook logisch is): stemmen uitgebracht op verkiezingsdag zelf zijn vlot geteld en zijn vooral voor Trump -- maar dat wordt dus gaandeweg ingehaald door al die poststemmen die veel meer tijd kosten om te tellen, en die vooral voor Biden waren.

*: Ja, Trump denkt dat iedereen liegt, corrupt is en vals speelt, en daarmee vergoeilijkt hij dan ook zijn eigen wangedrag.

2
319 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

320 Kroonluchter

De Trumphaat is een typisch westers fenomeen. ieder niet-westerse land en bevolking zou graag een Trump als president willen hebben, de Hongkong Chinezen voorop! Trump is namelijk de beste waarborg voor de eeuwenlang moeizaam verworven rechten, ontplooiingskansen en vrijheden voor burgers.
Nu gaat via Biden communistisch China de wereldpolitiek en discipline bepalen.

11
321 CoolMemories

@312 "...dat Trump nog nooit de meerderheid van stemmen heeft behaald. ..."

Opmerkelijk hoe de linkse kerkgangers nu opeens democratie en 'meerderheid van stemmen' heilig verklaren terwijl je ze niet hoort over het afschaffen van het referendum en de negatie door de politieke Brussel-gelieerde elite van de resultaten van diverse referenda (Lissabon, verdrag Oekraïne enz.)......

11
322 CoolMemories

@301

Buitenechtelijk kind van de familie Trump : alles is nep ?

5
323 Goodnews badnews

@293

Kennelijk wilden de aanhangers van Biden niet zoveel besmettingen rondstrooien en heeft dat Biden geen windeieren gelegd .
Er zijn ook heel veel Amerikanen Gezond verstand .
Dat blijkt wel.

4
324 Goodnews badnews

@322 Lastig hé? Gewoon even toegeven dat Trump nog nooit de meerderheid van stemmen heeft gehad en dat je dus nooit kan zeggen dat het volk hem wil aangezien de meerderheid hem niet wil

1
325 Rare Rakker

@322

Omdat een meerderheid van stemmen , one man one vote en niet “ the winner takes it all” in bijna alle westerse democratieen normaal is en ook het meest eerlijke is .
En dat geldt voor links en rechts, door het midden en onder en boven .

Een referendum is dan ook geen verkiezing .
Verkiezingen zijn altijd bindend , referenda niet .
Een referendum komt het meeste in de buurt bij het Amerikaanse systeem , niet bij het onze en dat in de meeste democratische landen .
Daarom wordt het nooit gebrruikt voor verkiezingen ,zelfs niet in Zwitserland .
En uitstekende democratieen kunnen er zonder en met referenda zijn . Hoewel er veel meer zonder zijn omdat de diverse verkiezingen veel beter dan referenda zijn.

Wie die twee op gelijke hoogte zet of met elkaar vergelijkt , heeftvtoch nog enige studie te doen .

4
326 Goodnews badnews

@326 "... en ook het meest eerlijke is". Dat is jouw mening. Ik zeg overigens niet dat ik het er mee oneens ben, maar voor het kiesmannen stelsel valt wel iets te zeggen omdat de VS zo immens groot is.

Stel dat Europa één land is met één regering... als "meeste stemmen gelden" het systeem zou zijn dan zouden de drie grote landen altijd alles bepalen voor de rest, terwijl het belang in kleinere landen heel anders is.

5
327 Scrow

@326 Of je bedoelt "per staat"... in dat geval begreep ik je verkeerd en ben ik het wel eens question

4
328 Scrow

@321

Probeer hem te verkopen .
Als een land Trump beter vindt dan hun eigen president m mag je hem ook gewoon weggeven hoor .
En daarom ben jij zeker zo blij dat je in een westers land woont .Mag je lekker je onzin ongestraft in het rond strooien .
Nou kun je iedereen wel communistisch noemen maar dat geeft ook weer een gebrek aan kennis aan .
En jouw grote vriend Trump beweert nog steeds dat de enige echte supercommunistische Kim uit N.Korea zijn grote vriend is -question
Anderen heeft hij ook niet .

Ga voor Hongkong even naar het UK. Die hebben hun kolonie in 1979 verkwanselt aan China , wetende wat de toekomst zou zijn .

3
329 Goodnews badnews

@327

Veel grote landen hebben wel een one man one vote systeem .
Want dat maakt niks uit , het is alleen maar makkelijker.
Groteclanden worden opgedeeld in aparte staten zoals in Duitsland ,Spanje enz.
In landen als bv. Duitsland hebben Bundesländer hun eigen overheden , eigen verkiezingen , eigen cultuur, zelfs godsdienst en taal en eigen feestdagen .
Voor grote zaken is daar het land : defensie, economie, onderwijs , infrastructuur enz.
Velen in het noorden , oosten en zuiden hebben niks met de randstad . Die hebben best veel met hun Duitse buren .
Je kunt dan als land best binnen een groot geheel je eigen identiteit houden want dat kan in andere grotere landen ook .

3
330 Goodnews badnews

@330 Wat ik al zei, ik ben het niet perse eens met dat kiesmannen systeem. Maar er zit wel degelijk een idee achter, dat wilde ik even kwijt question

4
331 Scrow

@331
Het idee achter het kiesmannestelsel is dat het volk niet té machtig moest gaan worden (1787). Het was bedoeld om de zuidelijke staten (veel dunner bevolkt immers) in staat te stellen bij stemmingen hun 'recht' op salvernij niet te verliezen.

Er is geen enkele motivatie anders dan 'het is traditie' om dit stelsel in stand te houden, het is minder democratisch dan álle stemmen evenveel gewicht toe te kennen.

1
332 Lidpver

@324 Precies, want opnieuw besmettingen in het WH na Trump zijn feestje deze week.
Mark Meadows is besmet.
En Trump wil straks een persconferentie in Pennsylvania, ik zou hem isoleren daar.

0
333 Nurse Ratched

@332 het kiesmannen stelsel is voor een land als de VS een veel beter systeem. Anders zou de oostkust met haar hoeveelheid inwoners dusdanig doorslaggevend zijn dat deze praktisch het beleid zouden bepalen voor het hele land. Dan zouden partijen dus ook nog veel meer richten op belangenbehartiging van de oostkust, ook als dit ten koste gaat van de rest. Het kiesmannen stelsel gaat dat tegen. Het is zeker niet democratischer om te stellen dat het achterland volledig overheerst moet worden omdat er nou eenmaal veel minder mensen wonen. Die mensen willen ook dat hun belangen verdedigt worden.

2
334 Repelsteeltje

@331
Dat idee was goed ten tijde van de oprichting van de Verenigde Staten, maar is nu compleet achterhaald. Het slaat ook helemaal nergens meer op. Er zijn dunbevolkte staten die meer kiesmannen leveren dan staten met 5 keer zoveel inwoners. Wat is de logica daarvan?

0
335 Tismewat

Dat soort uitspraken valt onder aanzetten tot terrorisme. Gelukkig is zijn pappie nog president, maar hij kan beter snel emigreren.

7
336 samcash

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

7 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet , jij denkt dat ik uit een ei kom of zo ?Er wordt nu tegen jouw gescholden en ...

7 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bop
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8 Jij bent wel héél erg wantrouwend....

9 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

rusland gaat lekker met z'n grondstoffen; goudprijs schiet ook omhoog dus genoeg resources voor rusland...

9 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Je kunt er ook voor kiezen om dan maar helemaal niets meer te geven....

11 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

misschien niet direct identiteitsfraude - daar heb je meer puzzelstukjes voor nodig, maar kan zeker wel gebruikt worden bij ID verificatie waarb...

11 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

"In principe worden de beelden niet langer dan veertien dagen bewaard....wordt de bewaartermijn opgerekt naar vier weken." @6 @7 genoeg tijd dat...

30 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Als Wilders premier wordt, dan moet Rutte naar hem luisteren. 😃...

32 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@45 Jij moet ook wel gezien hebben dat ik hem gesteund heb in het begin. Dat ik hem positief heb benaderd - dat ik hem geprezen heb - dat ik h...

36 minuten geleden geplaatst door Querido not

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@37 Dat lijkt me vanzelfsprekend , maar dit artikel gaat over Joden....

37 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

NK. App
RabbitscamsDhamakedar ChudaiAnal LeabianDominance PornOne Piece Gay PornDesi Bhabhi GandBest Massage Sex VideosBlack Pink Lisa PornMarco Polo PornJapanese Porn MoviezPhillipino CreampiePorn WebsitesPorntn ComAnimated Porn.Joi DatabaseXnx XxnMujra MujraSuhagrat Wala SexyKaley Cuoco NudeLezbiyen Pornosu.Asia Big Tits PornSexcy StoryHardcore Lesbian Sex VideosBaap Beti Ka Sex VideoGelboruSocialgirls ForumHeiley LeighLand Chusai VideoHot Teen NudeTitties At ConcertsIndianamylf NudeDasi 49 ComNude Filter AnimePussyfishSpermmainaDigitalplaygroSunny Leonly XxxAfter Hours ExposedNaked Matue WomenDiddly Asmr LeakedLesbian Porn Make OutAmy.bell OnlyfansPorn Webseries DownloadKoreansexvideoCjmiles OnlyfansSemale Porn VideoKylie Page CreampieTied Up WifeGymnastpornVintage Homemade PornMilf Small BoobsSalicr Rose NudeAmanda Cerny AnkedHdsexpornNaked SingerCuckold StriesPornotube FilmGrupo PornograficoInstagram Pornographieنيك ورعانXxxsesSexey HdAunty Xx VideoSunny Xxx VideoPoonam Pandey WebsiteXxx Mom LiveMy Lust ComAna Ivy PornXxnx MatureSxypnNyxi LeonXex VdoAirplane XvideosFlirtygemKerala Porn StarsNepi PornReddit CumshotsPerfec5 GirlsUllu Porn TubeBratty Rita PornSharon WhitepornFirst Time Casting PornLizziegreyyExercise Sexy VideoTeenage Women NakedSexy SideVoyour Up SkirtWww.xvideosSurprise AnalCum BeggingDesi Porn Full HdIndinxxxsexLara Croft Horse SexShemale Creampie GirlVirtual Sex JoiOlder Women Giving HeadGabriella PaltroviaLolly DamesNeringakriziuteTyger Woodz PornChatbulateSex Trung QuốcAsian Prostitute PornTeen Porn SnowSexe GamesBlowjobqueenSiennagraceTamil XnxxBig Titties OmegleWww Xxxx ComHot Gay Porn波多野结衣Jaye Summers PornMistress JoiLocanto MxGay Porn StarKerry Washington NakedGilfxxxSchool Ki Sex VideoBlondi FresserSelena Gomez Sex TapeHot Indian Chudai VideoJenny MccarthynudeXxx Hd HindiTelugu Mms SexHentai Double PenetrationXnxx SunyleonHottest ThreesomeBedroom Sleeping XxxGrannyfistingSuneylion XxxXxx Sex PussyKomi HentaiPornstar NemeChannel PornHuge AeriolaNew Desi Bf VideoPriyamani Sex ImagesImages Of Naked WomenXnxx C0mGorgeous Hd PornFypptt.toHotub PornFreehardcore PornographyHuge Cock TrannyBig Boobs PixBhad Bhabie Of LeakWatchfreejavonlineBeefarmr LeakNsfw Tiktok Reddit