RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Nikkie de Jager lijkt precies op Rachel Hazes met nieuw kapsel

Nikkie de Jager en Rachel Hazes Beeld © ANP

Ze is één van de bekendste beautygoeroe’s van het wereldwijde web en krijgt de kans om de grootste sterren ter aarde op te maken. Maar voor Nederland voelt Nikkie de Jager (26) zich absoluut niet te klein. Voor opnames of een fotoshoot heeft ze zelfs haar inner Rachel Hazes (50) omarmt.

"Alleen Nederlanders zullen dit herkennen"

Met haar coupe de poedel is Nikkie namelijk de blonde versie van Rachel op haar huwelijksdag in 1991. Als je niet beter zou weten, zou ze met het kapsel zo onderdeel uit kunnen maken van de Hazes-clan. Nikkies haarstylist heeft haar lokken namelijk in standje ‘permanent’ gezet.

Roxeanne
Lees ook:
Roxeanne Hazes en NikkieTutorials werken aan geheim project

Waarvoor Nikkie haar normaal zo steile, soms golvende lokken in de strakke krul heeft gezet, is nog niet bekend. Wel kun je het resultaat hierboven bewonderen. ‘Alleen Nederlanders zullen dit begrijpen’, schrijft Nikkie terwijl ze ‘Zij gelooft in mij zingt’ in het filmpje. ‘Dit haar is een mood.

Nikkie
Lees ook:
Nikkie de Jager maakt debuut als presentatrice in make-upshow

Net als Rachel in 1991, geeft ook Nikkie in de nabije toekomst het ja-woord aan haar verloofde. Ze vertelt er in de onderstaande video alles over. 

Nikkie de Jager doet een boekje open over verloving

01:54