Wakker. Wenen. Weer raak. Weer weerloze slachtoffers. Weer moslimdaders. (geenstijl.nl)


Weer raak. Weer weerloze slachtoffers. Weer moslimdaders.We beginnen een dag die in het teken moest staan van de Amerikaanse presidentsverkiezingen met de meest recente Oostenrijkse persconferentie (video hierboven van 6u vanmorgen, begint om 12 minuut 30) over de islamitische aans ...

door Moskowfiets in Media  ·  78 Reacties

  • 32
  • 1168x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Heeft Denk al gereageerd?.
Nee natuurlijk niet..

0
51 Strongoli

@47 he lamlul we leven in 2020 en niet in 1020.

3
52 veld1866

@52 Leer ff je geschiedenis, ééncellige. En veeg je snotneus af.

7
53 Criticaster

@50 Ik zie ze altijd als een soort groep van ouderlingen. Op je reet zitten en alles bekritiseren.

OK, ik heb mijn naam in deze niet echt mee question

6
54 Criticaster

@48 Dus als ik met een spotprent van Buddha rondloop is dat oke maar als ik met een spotprent van Mohammed rondloop, respecteer ik je collega niet? Het is andersom, hij respecteert mijn vrijheid van meningsuiting niet.

Vertel hem dat dan maar, dat hij de vrijheid van niet-moslims moet respecteren, die zich niet aan de regels van de islam hoeven te houden net zo min als dat hij zich aan boeddhistische regels hoeft te houden.

0
55 Hollander1967

@54 Nee, dat is in dit geval jammer, van je nick. question

14
56 Bop

@54 Je kent mij niet. Ik heb vele moslimvrienden en stel ze lastige vragen. Er zijn erbij waar ze geen antwoord op hebben. Idioten noemen andersdenkenden moslimbashers maar ik ben een islamcriticus want ik zie de islam en de resultaten van die religie in het verleden en die zijn zeker niet anders als waar jij #43 van beschuldigt.

En mijn reactie @46 , als je die goed leest, is doorspekt met kennis van de islam en haar ideologie van onderdrukking van andere volkeren. Het is een intolerante ideologie evenals het rooms katholicisme dat onder de Paus als wereldlijk heerser was. Maar er zijn geen kerkelijke staten meer waar het Rooms Katholicisme een onderdeel is van de staatsvorm. Daar hebben wij ons met geweld aan moeten ontworstelen. Wij gaan ons niet laten onderdrukken door een nieuw stelletje gewelddadige idioten. Als ze geweld initieren vanuit onderdrukkende ideeen, doden wij hen. En als de ideologie hiertoe leidt, zal deze verboden worden.

Dat hebben ze dan aan zichzelf te danken.

1
57 Hollander1967

Wanneer breekt eindelijk oorlog uit tegen moslims om dat tuig uit te roeien.

1
58 Interessant

* Verwijderd door de redactie *

59 Prikkebeen

@55 Nee ik ga er niet mee lopen en ik ga er niet tegen hem over beginnen. Ook niet vwb de Boeddhistische CFO overigens. Mijn functie heeft ook nog eens iets waarin representativiteit een rol speelt.

Ik lok niemand uit.

@57 Het was dan ook niet specifiek persoonlijk naar jou. Het is wel een algemeen iets wat ik wil zeggen: iedere handeling die hier wordt gemeld, komt voor een soort panel, een jury van wijze mensen.

4
60 Criticaster

@37 Doden is in de islam niet toegestaan volgens de moslim hier.

De moslim waar je het over hebt vertegenwoordigt niet de islam , in die zin dat iedere islam stroming de koran weer anders interpreteert , en alle stromingen samen vormt de islam.
Iedere islamstroming met zijn korangeleerden geeft een eigen interpretatie aan hoe de koran gelezen dient te worden . , voor de radicale soennitische stromingen geldt de koran letterlijk zoals beschreven in het boek , zij rechtvaardigen zich op de koran .
Dan kun je niet stellen dat dit geen islam is want al die stromingen zijn stromingen binnen de islam .

0
61 Olivia

@61 Even een kleine samenvatting van de opmerkingen hier:

"Vraag maar aan je collega" (de moslim)

Ik geef zo nauwkeurig mogelijk weer wat er terugkwam.

"Hij vertegenwoordigt niet de islam" (diezelfde moslim)

Zoek het ff uit zeg.

2
62 Criticaster

@52 Dan vraag ik me af waarom sommige niet moslims zich bezig houden met een mannetje wat Mohammed heette en zelfs nog van daarvoor is te weten de 7e eeuw , over regressief gesproken....

2
63 21st Century Guy

@61 Het is zoals het is maar dan moet u ook niet gaan schermen met uw islamitische collega's want blijkbaar valt een open vraag aan islamieten dan niet in goede aarde op uw werk of waar dan ook.

En dat is precies wat de islam anders maakt dan andere religies. Niemand gaat mensen vermoorden of zelfs maar erover zeuren wanneer er een afbeelding van Christus wordt gebruikt voor spot. Spot is niet altijd bedoeld als belediging maar vaker als provocatie, aanzet tot nadenken.

De dogmatische islam is een groot probleem.

0
64 Hollander1967

#64 = @60

0
65 Hollander1967

@64

Kijk ook eens naar https://en.m.wikipedia.org/wiki/Anti-abortion_violence

Krankzinnigen die een religie te serieus heb je altijd (met dodelijke gevolgen)

5
66 MaxVerstappen

@62 Zoek het ff uit zeg.

Hoef ik niet .
Ik reageer op een reactie , en als mijn reactie niet aanstaat mag je die reactie met argumenten weerleggen .
Ik begrijp dat je in kwestie Islam niet telkens je moslimcollega kritische vragen gaat stellen , ook gezien dat voor je moslimcollega daden die vanuit een radicale islamstroming gebeuren niet zijn kijk op islam vertegenwoordigd .
Het is niet zijn islam , betekend niet dat het geen islam is .

0
67 Olivia

@1

Dank Moscow voor je bijdrage, het zal nu jij oplet weer minder worden......

2
68 Racism monitor 2020

@53 Wil jij me dan les geven professor? Voor de kruistochten waren toch echt de moslims verantwoordelijk nadat ze jerusalem hadden ingenomen, omdat mootje het pedootje zogenaamd met een paardje daar vandaan was komen vliegen, was het ineens ook een heilige stad voor de moslims. En welke inquisitie bedoel jij, de pauselijke of de spaanse?

1
69 veld1866

ISIS dader, geinspireert dus door Erdogan.
Weet je welke landen in moderne geschiedenis liever ISIS als buren had ipv de normale burgers van Syria?
Juist Turkije en ISrael.

Van deze ISIS figuren lopen er tientallen rond in Duitsland en NL en FR en UK en Oostenrijk.
Vergeet niet dat NL regering de extremistische Islamisten zelf heeft gesteund en miljoenen euro's heeft overgemaakt naar de terroristen.
Het was dus prima dat jihadisten met NL steun burgers afmaakten in Syria, maar het mag niet in NL of Oostenrijk of Frankrijk, dan zijn de 'leiders 'ineens verbaast?
Rutte = NSB zo ook Ooink en Koenders en Blok, wel terroristen steunen, maar niet verantwoordelijk.

0
70 Goldrush

Jammer dat onschuldige burgers de dupe zijn, alle regering leiders plus politieke leiders in NL van partijen die extremistische jihadisten hebben gesteund, en dat zijn er velen, zou ik liever hebben als er een keus zou gemaakt moeten worden, dat die geraakt worden ipv onschuldige burgers (beide moet natuurlijk niet, maar gaat om verantwoordelijkheden).
Lekker als politicus, je zakken vullen, onzin verkopen, terroristen steunen, die dan je burgers komen afmaken, en dan verbaasd zijn en krokodillentranen huilen?

1
71 Goldrush

Docenten 010 bedreigd om cartoon, 90K+ krabbels petitie 'Strafbaar stellen beledigen van de profeet'

De petitie is opgezet door imam Ismail Abou Soumayyah van de Quba-moskee in Den Haag. Die imam vindt het dus een goed idee om vlak na de brute moord op iemand die cartoons van de profeet liet zien in een klaslokaal, te gaan janken over cartoons van de profeet. Terwijl er vandaag in een school in Rotterdam docenten worden bedreigd (zie na de breek), omdat ook zij cartoons in hun klaslokaal hebben laten zien. En 92.000 (of minder, het blijven online petities, maar toch, red.) mensen denken er net zo over. Tering jantje. "Dit gezegd te hebben, vinden wij moslims ook dat het beledigen van onze profeet Mohammed niets te maken heeft met de vrijheid van meningsuiting." Het beledigen van de profeet Mohammed (en het beledigen van wie of wat dan ook) heeft juist alles te maken met vrijheid van meningsuiting. Wij zeggen: deze petitie is eerder een tekort aan fatsoen en leidt ook nog eens tot maatschappelijke spanningen alsook het structureel beledigen van moslims. Het is namelijk heel simpel. Hup vrijheid. Boe geweld. Punt. Geen. Gemaar.

Bron >.https://www.geenstijl.nl/5156161/docenten-010-bedreigd-om-cartoon-90k-krabbels-petitie-strafbaar-stellen-beledigen-van-de-profeet/

1
72 Moskowfiets

De dader is waarschijnlijk rechtstreeks uit Syrie gekomen als asielzoeker en heeft zeer waarschijnlijk een asielstatus gekregen.

1
73 Erasmus

@10 , Moet je wel weten welke deuren. Je kan niet simpelweg iedere moslim hiervoor verantwoordelijk houden. Als je dat wel doet stel je je zelf gelijk aan die terroristen.

(overigens zijn moslims zelf het grootste slachtoffer van islam terreur).

2
74 JustMe

@73 Nope, het is geen asielzoeker, daarmee ook refererend aan mijn reactie @25 . Waarschijnlijk zijn de ouders van deze man wel asielzoekers uit de Balkan oorlog.

"De schutter is intussen geïdentificeerd als de 20-jarige Kujtim Fejzulai, in Oostenrijk geboren als zoon van Noord-Macedonische immigranten, waardoor hij de dubbele nationaliteit heeft."

https://www.standaard.be/cnt/dmf20201103_95296467

0
75 Hollander1967

@6 Inderdaad!! Dit is het beeld zoals we ze kennen...

0
76 Topperz

@37 'Doden is in de islam niet toegestaan volgens de moslim hier.'
Vreemd. De profeet is hun voorbeeld, de perfecte mens en deze profeet heeft er genoeg over de kling gejaagd cq opdracht gegeven tot.

1
77 RobP

@47 ' Dan ben jij dus indirect verantwoordelijk voor de kruistochten en de inquisitie?'
Ah, daar komen de kruistochten en de inquisitie weer tevoorschijn om aan te geven dat de christenen toch ook best wel veel doden veroorzaakt hebben...
Je kunt natuurlijk ook aangeven hoeveel mensen door Jezus zijn vermoord of waar hij opdracht toe heeft gegeven.

1
78 RobP

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@30 Ik ook. Vreselijk. En niemand die dit soort geschifte mohammedanen tot de orde roept....

zojuist geplaatst door spookrijder

Malinois
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@8Zwaardere wapens met een verdere bereik zal i.d.d. er voor zorgen dat Rusland een grotere bufferzone wil met die gekken van de NAVO.Wie ...

1 minuut geleden geplaatst door Malinois

DikkeTor
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Nooi toch? Heeft men dadelijk mensen die je land haten :) en uit Christelijk barmhartigheid alles gratis geven, tot er weer een pastoor verrot g...

3 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@61Dan moet dat ontmoedigingsbeleid maar weer snel ingevoerd worden.. 😉...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

van Keulen
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

Doodstraf, doodstraf! Iets anders kennen die kutmoslimmen niet....

5 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Malinois
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@redactieWaarom kan ik sommige reacties wel negatief beoordelen maar niet positief?Wat is hier gaande?...

6 minuten geleden geplaatst door Malinois

van Keulen
Hanna (19) uit Aalst houdt hongerstaking om KU Leuven te dwingen banden met Israël te verbreken

Foto zegt al genoeg: Die spoort voor geen meter....

8 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@59     "door wanbeleid, maar ook vooral, door niet vooruit kunnen denken" Mijn idee is het dat het een soort van bewust ontmoedigi...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Malinois
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@6Jij zit niet dicht genoeg bij het vuur om daarover te kunnen oordelen.Waarom doe je dat dan toch elke keer?...

10 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@50Omdat je èchte vluchtelingen hebt en nep-vluchtelihgen. En allemaal moeten ze tijdelijk, uit dezelfde ruif eten en verzorgd worden....

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Indian Women Nude SexFigging PornAsianteengfsYarimon WagonHentaimanga OnlineHenti ManagaSexmovetamilXxx AniScats PornHardcore GangbangpornRaceplayNaughSpongebob Squarepants PornAnllela Sagra NakedFreepornovideosColombiana OnlyfansLesbien Mom PornPorno En StreamingCara Delevigne NudesNude Men ShowerBhai Bahan Ki Chudai Hindi MeinKamasutra Movie Watch OnlineHot Adian PornLesbian FingerNude Wet TshirtWww Imlive ComPorn Muslim PornBrazzers Friends MomXxxvideo DawnloadThunder KattMulher De Anime PeladaHot Boobs Sucking ScenesNsfw SelfiesNude Girls PhotosFrozen NudeNacho Vidal SexTrans Cum CompilationScan-manga VfPorn With BlondeBig Tit CreampieFamilydicksCute Boy Sex VideoHotsexxxxxMismatch Hot SceneMyra Moans Porn3d Sex VideosXvideos Pornos GayBrazzer MomXxx MasssgeHospital XnxxElsa Jean FootjobPunjabi Sexy Video BhejoSexy Boobs Pressing VideosMonster HentaipornIncestos Madre E HijaEnglish DubhentaiCherryoverwatchXhamsterlive EbonyMadison Bass NudeNina Agdal Leaked NudesPics Of BulgesHd Desi Porn ComCaptain StabbenIndiaxxx VideoEscort RevoewJames Dean PornPussies HumpingAdultsesrchX X X HqEbony HardcorepornGigaxxxEva Lovia SexXxx Bp GujaratiHot Guy MasturbatingDaddario NudeModel Aunty Sex VideoNaruto MoegiWife Split RoastRandom Chat Like OmegleFuta Cock VoreTabu Nude PhotoSexy Video Mia Khalifa KiSalman Khan XnxxJapanese EscortJennifer Love Hewitt Bikinفیلم سکسی خواهر و برادرHot Men CumingNicolebrooks000Les FistingHot NudistsTaboo Se XDestiny Fomo NudeBrezzer XvideoAyishadiazIndian FackingDad Crush VideosDevar Bhabhi Ki Suhagrat VideoVideoxnxxcomXhaster ComEva Green Hot SceneBlackambush Full VideoCamvoyeurFilms Prono GratuitsUk[unting.comBang Bus PornFutana ProXxx ImgAngel White VedioXxx Hindi Audio StoryFree Sex Videos To Download89co MTubes Hd Porn9 Songs Sex ScenesXxx Sali JijaMilf PictuesSasha Banks PornstarRoberta Franco OnlyfansSouth Indian Lady SexTamil Porn AudioBoobs Pressing In BraMilf Big Nipsエロ漫画Free EroticasAnonce IntimeFırk PornGreatfonXnxx TubNepali Full Sex VideoNaked StepsisterAlian PornBoat BlowjobViolet Starr Full PornXvedios IndianPorn To StreamMilfed PornsFilme Completo PornXxxxx Www Com VideoXvide0 ComSdhotwife619Hindi Porn TubeXnxx Cute IndianCollege Sex PhotoThinking XxxXxx Nepali BfTamanna Sex PicRajasthani Sex PhotoRadhika Apte Nude SexNofacefreak_18Abduction PornAdult Theater Porn