Corona-slachtoffers werden ouder dan de levensverwachting

Dat leest u goed. Mannen en vrouwen die vermoedelijk aan het coronavirus zijn overleden, zijn volgens het CBS gemiddeld ouder dan de levensverwachting. Dit geeft stof tot nadenken, want dat betekent dat de lockdown niet gerechtvaardigd kan worden. Corona is bewezen onzin en zeker geen pandemie.

Het CBS:

"De gemiddelde leeftijd van overleden mannen bij wie COVID-19 was vastgesteld was 79,6 jaar, bij vrouwen 83,4 jaar. Bij vermoedelijke COVID-19-slachtoffers lag de gemiddelde leeftijd van de overledenen iets hoger: 81,9 jaar bij mannen en 84,6 jaar bij vrouwen."

image.png
Bron: CBS

Volgens het CBS ligt de gemiddelde levensverwachting van Nederlanders lager dan de gemiddeld leeftijd van corona-doden, namelijk:

De levensverwachting is in 2019 toegenomen met 4 maanden tot 80,5 jaar voor mannen, en met 3 maanden tot 83,6 jaar voor vrouwen. (Bron: CBS)

Mensen zónder corona sterven eerder een natuurlijke dood dan dat mensen mét corona aan het virus overlijden. We zetten het nog eens voor u op een rijtje:

OverlijdensMet coronaZonder corona
Mannen81,9 jaar80,5 jaar
Vrouwen84,6 jaar83,6 jaar

Corona-slachtoffers leven dus langer dan het gemiddelde. Het CBS vraagt of "De hogere sterfte door het coronavirus COVID-19 ... een effect [kan] hebben op de ontwikkeling van de levensverwachting." Dat zal het zeker -- de levensverwachting zal door corona naar boven bijgesteld moeten worden.

Mensen met corona blijken langer te leven.

H2
H3
H4
3 columns
2 columns
1 column
Join the conversation now
Ecency