U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 0
Progressieve leiders zien sen. Kamala harris, als ze gekozen word tot vice president als de doorgang naar een post-Biden Democatische partij waarbij de macht in jongere, meer diverse en liberale handen komt. ...

30 dagen geleden door Seconda

REAGEER MET EEN EMOJI
2
3
17
6
3
1
LEES MEER OVER

vertaling:

Vooruitstrevende leiders zien senator Kamala Harris, als ze tot vice-president wordt gekozen, als hun kanaal naar een post-Biden Democratische Partij waar de macht in jongere, meer diverse en meer liberale handen zal zijn.

Waarom het belangrijk is: de opkomende linkse partij van de partij ziet Harris als de beste hoop om Joe Biden's oudere, grotendeels witte binnenste cirkel te penetreren.
Als Biden wint , wordt Harris de eerste vrouw, de eerste zwarte Amerikaan en de eerste Indiase Amerikaan die als vice-president van de VS dient - en zou onmiddellijk worden gezien als de eerste in de rij voor het presidentschap als Biden zou besluiten om geen tweede ambtstermijn te zoeken.

Ze zou onder druk staan ​​om Biden als eerste op het gebied van personeelszaken te pushen.
Progressieven willen dat Biden buiten zijn eigen netwerk kijkt bij het vervullen van bestuursfuncties, en prioriteit geven aan opname in de Democratische caucus boven werken met gematigde Republikeinen.
Wat ze zeggen: "Als ze de overgang en brug naar de Nieuwe Democratische Partij willen zijn, is dat de manier waarop ze moeten regeren", zei Adrianne Shropshire, oprichter van BlackPAC, tegen Axios.

"Mensen geloven Biden als hij zegt 'Black Lives Matter' en 'We moeten racisme in ons land aanpakken' ', voegde Shropshire eraan toe. "Maar ze geloven ook dat hij ouderwets is, en om deze problemen op te lossen hebben we eigenlijk nieuwere, vooruitstrevende ideeën nodig - en stemmen die daadwerkelijk enige ervaring hebben, direct of indirect, met de problemen waar we het over hebben."
"Ik hoop dat ze voortbouwt op het feit dat ze de enige zwarte en Indiase vrouw is die ooit in deze rol heeft gediend, maar ik zou graag zien dat ze dat ook niet als symbolisch beschouwt", zegt Alicia Garza, medeoprichter van Black Lives Matter-beweging en oprichter van Black Futures Lab.
"Ze gaat een raciale en genderlens plaatsen op alles waarover ze in hun administratie praten, en dat ontbrak", zegt Glynda Carr, oprichter van Higher Heights for America PAC, dat zich richt op het kiezen van progressieve zwarte vrouwen voor een openbaar ambt.
Wees slim: hiermee worden potentiële spanningspunten tussen Harris en Biden direct uit de poort naar boven gehaald.

Het grote plaatje: Harris was geen topkeuze voor progressieven tijdens de democratische presidentiële voorverkiezingen. Maar sommigen die met Axios spraken voor dit verhaal, zeiden dat er een gevoel is dat ze meer verantwoording moet afleggen aan hun beweging dan Biden zelf.

De senaat waarin ze sinds 2017 zit, ziet tweeledigheid en wat er mogelijk is tussen democraten en de GOP anders dan de senaat die Biden vanaf de jaren zeventig naar huis riep, totdat hij vice-president van Barack Obama werd. De positie van progressieven binnen de Democratische Partij zelf is ook verschoven.
Kijk maar eens naar enkele van de taskforces en commissies die Biden tot nu toe heeft beloofd, over onderwerpen variërend van immigratie tot hervormingen van de politie en rechtbanken, en bedenk hoe ver de democratische en republikeinse politici van elkaar verwijderd zijn.
"Harris zal een stem zijn die Biden ertoe aanzet om niet te onderhandelen met wat de Republikeinse Partij wil doen", zei Waleed Shahid, woordvoerder van Justice Democrats, tegen Axios.
Tussen de regels door: er zijn overblijfselen van wrok jegens het Obama-Biden Witte Huis, en een geleerde houding onder progressieven die vonden dat Obama ze niet genoeg prioriteit gaf.

"Progressieven bezorgden Obama in 2009 een huwelijksreis en vervolgens benoemde hij al deze Wall Street-mensen", zei Shahid. "Dus we moeten waakzaam zijn" als Biden wint.
"Het zou voor Biden een zucht van verlichting moeten zijn als ze ervoor zou zorgen dat de troepen in de rij staan ​​terwijl ze hun agenda nastreven", zei Adam Green, medeoprichter van de Progressive Change Campaign Committee, over Harris. 'Omdat we weten dat er ondermijners in zijn baan zullen zijn.'
"Er zullen zeker bedrijfsactoren en gevestigde waarden zijn die hen aansporen om hun zeilen te trimmen," zei Green. "Als laatste persoon in de zaal kan senator Harris een sleutelrol spelen door erop aan te dringen dat ze trouw blijven aan de gedurfde ideeën waarvoor ze campagne voerden en door anderen aan te sporen de eenheid van de partij niet in de weg te staan."
Wat we horen: Harris kreeg geloofwaardigheid onder ooit dubieuze Democraten door Republikeinen en door Trump aangestelden te grillen in de bevestigingshoorzittingen van de Senaat.

Op het campagnespoor omvat haar rol onder meer outreach om de opkomst bij Black- en Latinx-kiezers te vergroten.
Ze raakt bekende thema's over de volksgezondheid en economische crises, maar spreekt ook over "een langverwachte afrekening van raciaal onrecht in Amerika", en noemt president Trump een racist .
Wat komt er nu: Beleidsgebieden waarvan activisten hopen dat ze in Harris 'portefeuille zouden belanden, zijn onder meer hervorming van het strafrecht, systemisch racisme, stemrecht en uitbreidingen met vervroegde stemmingen, een COVID-19-hulppakket dat raciale ongelijkheden aanpakt en verantwoordingsplicht voor technologiebedrijven.

1 Seconda    
30 dagen geleden door Seconda
14
Meld

* Verwijderd door de redactie *

2 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@2
Linkse communisten....

Zozo, heeft u dat helemaal zelf bedacht?

3 Janzzen    
29 dagen geleden door Janzzen
6
Meld

@2

Is het nu anders dan Alleen het muilkorven is anders bedoeld. Amerika wordt ook gesloopt door Trumpojanen die weg kijken en wijsheid uit hun wijsvingertje halen .

4 magikeven    
29 dagen geleden door magikeven
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

5 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@2 "Linkse communisten" Wat een ellende, je staat ermee op en gaat ermee naar bed....... question

6 MacGu    
29 dagen geleden door MacGu
3
Meld

Dat is toch de essentie van een VP, net als bij Pence bijvoorbeeld mocht Trump iets overkomen.... hoe complotters daar weer iets ‘verdachts’ van maken....

7 Crannbuidhe    
29 dagen geleden door Crannbuidhe
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

8 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@7 Velen denken dat dit het plan is gezien Biden gewoon niet gaat lukken.

9 Alexis    
29 dagen geleden door Alexis
17
Meld

@8 Klopt, zijn laatste jaar als de clown van het circus

10 MacGu    
29 dagen geleden door MacGu
5
Meld

Harris als boegbeeld voor een nieuwe linkse beweging is nogal misplaatst. Ze is een doorsnee machtspoliticus, een soortement Hillary. Ze is niet erg populair. Had een zwakke campagne die nogal roemloos eindige en ze is een zwak debater. Het is me echt een raadsel waarom Biden haar zijn running mate heeft gemaakt.

11 Prometheus    
29 dagen geleden door Prometheus
14
Meld

@5
Wat is het verschil tussen linkse communisten en marxisten?
Ik zie door de "isten" Lenin en Mao niet meer...

En ter informatie, BLM is meer anti-fascisme, en die hebben vanuit hun overtuiging weer helemaal niéts met anti democratische loyalisten....
/me zet de internationale nog maar een keer op....


https://youtu.be/-1xPcVS169Y

12 Janzzen    
29 dagen geleden door Janzzen
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

13 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@8
GANZENTREK 2020!Zo, dat lucht inderdaad op zeg...

14 Janzzen    
29 dagen geleden door Janzzen
6
Meld

@13
Wat interesseert het jou wie in de VS president is? Je doet alsof je daar woont. Het enige wat van belang is het buitenlands beleid en ik zie niet veel verschil tussen beiden.

15 Prometheus    
29 dagen geleden door Prometheus
11
Meld

* Verwijderd door de redactie *

16 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@13 Er zijn geen anti Amerikaanse Democraten. Dat zit tussen je oren.
Ach, democraten of republikeinen. In mijn ogen uiteindelijk een pot nat. De politiek in Amerika is ziek. Het gegeven dat een clown als Trump überhaupt president kan worden zegt genoeg.

17 MacGu    
29 dagen geleden door MacGu
5
Meld
18 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
3
Meld

@16
Welke vrijheid?
Wat voor verschil (positief of negatief) in vrijheid heb jij ervaren sinds Trumps aantreden?

19 Prometheus    
29 dagen geleden door Prometheus
4
Meld

@16
Yep en die is Trump aan het afbreken..

20 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
3
Meld

@17
Er zijn zelfs geen linkse communisten, marxisten, maoïsten, leninisten, bolsjewisten, kimjungunisten in Amerika.

Linguïsten hebben ze daar wel trouwens....

21 Janzzen    
29 dagen geleden door Janzzen
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

22 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@22
Man man man, wat een Trump papegaai ben jij.
Nergens op gebaseerd maar wel lopen kwaken....

23 Janzzen    
29 dagen geleden door Janzzen
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

24 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@22 Je bedoeld grenzen verschuiven, stemmen lastig maken, op de post bezuinigen.
O nee dat waren republkeinen.

25 Nurse Ratched    
29 dagen geleden door Nurse Ratched
6
Meld

@7 : whahaha, maar de spreken niet alvast van een post-Trump tijdperk.
De Democraten spreken (nu al) openlijk over een post-Biden tijdperk waarin Kamala aan de macht is.

Versprekingen van Biden dat hij Kamala's running mate is helpen ook niet echt om dat beeld te doen verdwijnen.

26 Seconda    
29 dagen geleden door Seconda
12
Meld

* Verwijderd door de redactie *

27 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@27
Ga je nog vertellen wat trump voor jouw vrijheid heeft gedaan?

28 Prometheus    
29 dagen geleden door Prometheus
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

30 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@19 Dit zijn meer vragen voor de TDSers.

Ik zal je helpen :

Waarom beheerst de president van de VS al 4 jaar je leven ?
Waarom zoek je de grootste onzin op om maar over hem te blijven praten ?

Indien je er meer wilt heb ik er nog genoeg question

31 Alexis    
29 dagen geleden door Alexis
10
Meld

@29 Tip ik zou dat Nurse weghalen het brengt de zorg schade toe met je thump obsessie question

32 Alexis    
29 dagen geleden door Alexis
10
Meld

@30
Niets dus. Dank je.

33 Prometheus    
29 dagen geleden door Prometheus
3
Meld

@31
Vraag het aan ze zal ik zeggen..

34 Prometheus    
29 dagen geleden door Prometheus
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

35 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@33
Nee liever niet. Ik heb niets met achterlijkheden als gasvrij, windmolenparken en subsidies en nog minder met internationale verdragen. Maar ik kan er weinig tegen doen.

36 Prometheus    
29 dagen geleden door Prometheus
7
Meld

@32 Denk het niet hoor.
In mijn prive ben ik nl geen nurse.

37 Nurse Ratched    
29 dagen geleden door Nurse Ratched
3
Meld

@22
Alleen in je hoofdje..

38 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
2
Meld

@27
NOPE..
Overal kan per post gestemd worden. Al eeuwen lang..

39 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

40 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@23 ,

don't feed the troll.

41 jodelatedieho    
29 dagen geleden door jodelatedieho
6
Meld

@40
Blijkbaar niet..

Alleen door de acties van Trump om de USPS te ontmantelen..
En daarbij snijdt hij zichzelf gigantisch in de vingers, want nu kunnen de sekteleden die besmet zijn op zijn Super Spreaders en in quarantaine moeten wellicht niet meer stemmen..lol..

https://www.ajc.com/politics/georgia-gov-kemp-may-not-be-able-to-vote-during-covid-19-quarantine/3MIZ35DEYFAQXNAQQVMSKPZD4A/

42 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
6
Meld

@41 : hahaha, altijd goed voor een glimlach.

De trol die waarschuwt voor trollen, de ironie.

43 Seconda    
29 dagen geleden door Seconda
10
Meld

* Verwijderd door de redactie *

44 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

* Verwijderd door de redactie *

45 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@24
Tot nu toe hebben de rechters daar een heel ander idee bij.

En zodra Barr weg is zal het komplete Mueller rapport vrijgegeven worden en dán gaan we pas écht lachen.

Maar blijf lekker in je droom leven, de realiteit komt vanzelf.

46 Janzzen    
29 dagen geleden door Janzzen
3
Meld

Het houdt niet op met die trollen en hun dubieuze sites. Na woensdag zijn een hoop van die trollen verdwenen en komen ze pas over 4 jaar weer uit hun holen gekropen.

47 Ik_heb_een_eigen_mening    
29 dagen geleden door Ik_heb_een_eigen_mening
2
Meld

@45
Tuurlijk, als je het stembureau inkomt..
Maar de sekte geeft niks om duizenden doden meer of minder..

48 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

49 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@47
Reken er niet op! Na dinsdag is het alle hens aan dek voor 'Complot Verkiezingsfraude'..

50 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
5
Meld

@49
En die zijn niet voor democratie of zo?

51 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

52 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

* Verwijderd door de redactie *

53 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@53
Dat komt nog niet in de buurt van een antwoord op @51

54 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

55 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@55
Blij dat je dat toegeeft op de vraag over "de rechtelijke macht in de VS is nu onder de hoede van de republikeinen." in @49

56 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
2
Meld

@49
Barr leeft de wet na???
Laat je eerst voorlichten en daarna nakijken.
Je bent doof en blind.

57 Janzzen    
29 dagen geleden door Janzzen
2
Meld

@56 Kijk naar de hoofdletters, dmpr alias NO NWO etc is weer terug.

58 Nurse Ratched    
29 dagen geleden door Nurse Ratched
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

59 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@59
Dat zoek je maar mooi zelf op.
Als je na de afgelopen 3jaar niet weet waar ik het over heb dan moet je je todje pakken en naar bed gaan
Want doof en blind als je bent is het niet mogelijk om jou te overtuigen van de shit die baar op zijn naam heeft staan.
En al zou je het wel geloven, dan zul je van je levensdagen niet toegeven dat je het fout had.

Want dat is nu eenmaal het typische van een cult....

60 Janzzen    
29 dagen geleden door Janzzen
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

61 Herman G    
29 dagen geleden door Herman G

@61
Waarom?
Dat heeft toch geen zin.

62 Janzzen    
29 dagen geleden door Janzzen
3
Meld

@61
Google op:
Bill Barr illegal actions.

Succes!

63 Janzzen    
29 dagen geleden door Janzzen
2
Meld

@61 Weet u welke rol Barr in het Mueller onderzoek speelde? Hij had als Procureur-generaal de macht om een deel van het Mueller rapport van zwarte lak te voorzien, zodat stukken onleesbaar werden. Als je die dingen in de zwarte lak zet en onder de mat probeert te vegen, stinkt het.

https://www.acslaw.org/projects/the-presidential-investigation-education-project/other-resources/stark-contrasts-between-the-mueller-report-and-attorney-general-barrs-summary/

Snapt het nu?????

64 Niet1 verbaad    
29 dagen geleden door Niet1 verbaad
1
Meld

Kamala, schitterend hoe ze "I love beer" Kavanaugh aan het janken kreeg.

65 Koempel    
29 dagen geleden door Koempel
0
Meld

Links raakt over zijn hoogtepunt heen. generatie Zen begint al meer conservatieve neigingen te tonen.
Niet vreemd als de linkse ideologie de vrijheid in het Westen bedreigt.

66 sparta    
29 dagen geleden door sparta
5
Meld

@66
Fascisme is niet links.

67 Koempel    
29 dagen geleden door Koempel
0
Meld

@67 ,

don't feed the troll.

68 jodelatedieho    
29 dagen geleden door jodelatedieho
1
Meld

@68
Je hebt gelijk, maar vaak is het zo misleidend-geestesziek-rechts dat ik moet reageren.

69 Koempel    
29 dagen geleden door Koempel
1
Meld

@67
Links heeft alles geadopteerd waar ze rechts van beschuldigd hebben. Ik ben niet geïnteresseerd in jou definitie. Links is nu de eigenaar van het fascisme en je bewijst het. Je ziet jezelf in mijn opmerking, terwijl ik niet eens fascisme noem.

70 sparta    
29 dagen geleden door sparta
5
Meld

@70
Bespaar me jouw amateur psychologie, jij bekennende domme fascist.

71 Koempel    
29 dagen geleden door Koempel
1
Meld

@71
Nah ... Links vertoont de karakteristieken van fascisme.. Een goed vraag zou zijn of het ooit een rechts ding was, of dat links gewoon een labeltje heeft lopen gebruiken om rechts te onderdrukken.
Tha ... ik weet het wel hoor. Jij niet blijkbaar.

72 sparta    
29 dagen geleden door sparta
4
Meld

@72
Je bent nooit te oud om te leren. Ga nu maar iemand anders trollen, dom kampbeultje in spe..

73 Koempel    
29 dagen geleden door Koempel
3
Meld

@73
ik ga jou trollen ... met je kampbeultje .. Schelden is het enige wat je kan met dat gebrek aan inzicht.

74 sparta    
29 dagen geleden door sparta
4
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Pennsylvania naar Trump
Rechter geeft toekenning kiesmannen terug aan...

1 dag geleden door sparta

Trump wilde hertelling Wisconsin: meer stemme...
De door de Amerikaanse president Donald Trump...

1 dag geleden door AD

De bodem is inmiddels weggeslagen onder de #P...
De bodem is inmiddels weggeslagen onder de #P...

11 uur geleden door Rattocasi

Vanaf 1 December iedereen een kapje op de mui...
Zonder wetenschappelijk bewijs moet iedereen...

6 uur geleden door Jongens van de Witt

Zijn vaccins veilig en effectief genoeg om he...
Wie zich laat vaccineren, heeft hierbij geen...

1 dag geleden door Doomsdayshaman


ADVERTENTIE


Laatste reacties
sockknitter
Wisconsin gaat na hertelling definitief naar ...
Mooi!Gefeliciteerd Biden en Harris....

1 minuut geleden door sockknitter

Lievense
De bodem is inmiddels weggeslagen onder de #P...
@133 Bij gebrek aan beter, lekker denigreren....

2 minuten geleden door Lievense

Sal68
16-jarige Marokkaan naar gesloten instelling ...
Broekers-Knol is van de VVD. Moet u raden waa...

3 minuten geleden door Sal68

Brolin
Wisconsin gaat na hertelling definitief naar ...
$22,000 heeft Trump betaald voor iedere extra...

4 minuten geleden door Brolin

duurendaal
Ook na vaccinatie in quarantaine: ‘Mogelijk...
DochtervDEen virus is een organisme dat m...

4 minuten geleden door duurendaal

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig