Moslims betogen massaal tegen ‘Satan’ Macron en eisen boycot (sceptr.net)


In Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh, kwamen vandaag 40.000 moslims op straat tegen de Franse president Macron. Eerder was er ook al straatprotest in Turkije en Irak, waarbij ook Franse vlaggen werden verbrand. ...

door Moskowfiets in Media  ·  50 Reacties

  • 18
  • 923x gelezen
Reageer met een Emoji
1
24
12

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Toch wel interessant om te zien hoe moslims massaal in opstand komen. Dan is er ineens geen sprake meer van 'n enkele radicale moslim. Dan tonen alle moslims zich radicaal. Zo typerend.

3
1 Cody

@1
Ze komen nu uit alle hoeken en gaten te voorschijn, al die zogenaamde vredelievende moslims. En zo bevestigen zelf het beeld van wat de Islam in feite is, een wrede onderdrukkende politieke levensstijl.

1
2 Marrie

Tijd voor weer een overstroming in Bangladesh. question

4
3 foshizzle

* Verwijderd door de redactie *

4 Blue

@1
Dat komt gewoon omdat het allemaal uitgesproken shithole landen zijn waar de problemen niet van de lucht zijn. En dan vormen die rellen een welkome afleiding voor de vreselijke tekortkomingen van de betreffende regiems zelf in al die vieze gore shithole landen. Dat was toen vooral ook het geval in Syrië tijdens die Deense cartoonrellen.

0
5 rebo

@4 Blue is moslim?

2
6 Cody

klopt.. als alle moslims zich keren tegen macron zijn ze opeens een bedreiging he... ze waren geimporteerd voor de verdeeldheid van het volk, maar nu keert iedereen zich opeens tegen die walgelijke globalistische eikel! mag hopen dat dit in NL ook gaat gebeuren naar rutte (zonder hoofdletter, dat verdient die globalistische engnek niet) Dan valt hun verdeel en heers plannetje in een... HEERLIJK! ik ben vanaf nu voor de moslims!

30
7 Blue

@5 Als puntje bij paaltje komt zijn staan de Europese moslims ook achter hun grote leider.

1
8 Cody

@6 Nope, ik ben zo anti islam mogelijk, maar dit was het plan niet van die enge globalisten... de moslims zijn geïmporteerd om tegen ons te zijn en voor chaos en verdeeldheid te zorgen, maar nu keren de moslims zich ook tegen de globalisten, en dat is niet verkeerd! !! maar dan gaan die smerige macron en rutte wel ingrijpen natuurlijk, en dan pakken ze "het probleem" opeens wel aan.. dat zegt genoeg.

23
9 Blue

@7 Je bent al net zo gek, dus het zal niemand verbazen, blauwe moslim. (zonder hoofdletters)

3
10 Cody

@8 maar nu zien ze de globalistische agenda ook.... daar vechten ze al helemaal tegen! dus dat is goed nieuws!

19
11 Blue

@10 waar slaat deze reactie op? je zegt eigenlijk niks inhoudelijks...waardeloze gesprekspartner!

19
12 Blue

@9 De onthoofding van die Franse leraar heeft ie zeker ook aan zichzelf te danken? Was ook wel terecht naar jou idee?

3
13 Cody

w

2
14 Cody

@13 je snapt het niet.. ze hebben willens en wetens deze verdeel en heers moslims geïmporteerd voor het creëren van verdeeldheid zodat de "overheid" met de oplossing kan komen, maar ze wisten niet dat de moslims ook opeens weerstand gaan bieden tegen die viezerikken , en dan grijpen ze OPEENS WEL in... omdat dit niet in het globalistische plan staat. open je ogen

18
15 Blue

dat ik op dit moment (waar de linkse globalistische betaalde trollen actief zijn, want geen werk, slechts NL omzeep helpen voor geld) zoveel minnen krijg doet me goed, dank u! weltrusten! veel van jullie geleerd! De waarheid is hard! Slaap lekker!

18
16 Blue

@8
Ja want het blijven uiteindelijk toch Mohammedaanse Turken of Marokkanen enz. ondanks hun tweede Nederlandse of Franse paspoort. Maar wat ik bedoelde is dat ze voor de poen allemaal hiernaartoe komen omdat ze in hun eigen shithole landen nog geen nagel hebben om hun halal reet mee te krabben. En eenmaal hier een klein beetje hypocriet lopen zeiken hoe haram of dat het hier allemaal wel niet is.

En als er hier dan wat gaande is zoals die cartoonrellen of zoals nu met Macron dan is dat in hun eigen shithole landen een welkome afleiding voor hun eigen shit. Om daar dan de aandacht van af te wenden. hetzelfde wat Erdogan nu doet met Wilders en Macron om de aandacht van zijn eigen shit af te wenden. Want zo best staat Turkije er op alle gebied niet voor

0
17 rebo

Waarom roepen ze niet op om alle mosjes terug te laten keren naar hun mosjeland, en dan de grens van dat soort land op slot. Kunnen ze heerlijk in hun bubbel leven en wachten op de grote mos, zonder er anderen mee lastig te vallen, of erom te vermoorden.

2
18 lizzy

Zogenaamd 40k aan demonstranten, maar geen fotos...

Klinkt als onzin.

16
19 MaxVerstappen

@15 Dat moslims niet kunnen en willen integreren is wel duidelijk. Zij passen gewoon niet binnen de Europese gemeenschap, omdat zij alles ontkennen waar wij voor staan. Dan heb ik je idd verkeerd begrepen.

1
20 Cody

@18
Ja maar ze zitten juist hier omdat het leven hier goed is qua voorzieningen en geld enz. Ze lachen zich compleet de halal-ballen uit hun soepjurk vandaan. Alleen er moesten hier geen autochtonen harammers zijn vinden ze, maar dat is een kwestie van omvolken.

0
21 rebo

@21 "halal-ballen uit hun soepjurk"

Schei eens uit. Ik ben nogal visueel ingesteld.

0
22 Cody

@22
Dus jij ziet het in gedachte allemaal in plaatjes voor je begrijp ik. Daar heb ik gelukkig geen last van. Ze mogen op de rand van mijn bord schijten als het dan maar niet spettert. question

0
23 rebo

@23 Ja, ik zie ineens allemaal halal-ballen op teenslippers. question

0
24 Cody

@23 @24 Halal ballen die op het bord schijten? Waar hebben jullie het over. question

0
25 DaisyDaisy

@25 Ik ga zo naar bed, dus probeer het beeld van me af te zetten. Vraag maar aan Rebo. question

1
26 Cody

@24
Dat is al met al geen schone zaak. Maar misschien is het wel een ideetje om ze in de verschroter te stoppen om er ballengruis van te maken. Dat zal die Muzels leren. question

0
27 rebo

@27 Ja, goed idee. Thnx voor de tip!

1
28 Cody

@25
Goeie avond Daisy, dat was onze dichterlijke vrijheid die we als woordkunstenaar nu eenmaal hebben.

0
29 rebo

@26 Ja lekker, moet ik er de hele nacht over na gaan denken. question

0
30 DaisyDaisy

@28
Graag gedaan, you're welcome. question

1
31 rebo

Geeft de Rebo en Cody een dikke knuf. question

1
32 DaisyDaisy

Merkel met Wir schaffen das Hollande nu Macron en Rutte mede verantwoordelijke van deze ellende die is toegehaald en nog steeds komen ze dagelijks de Europese grenzen binnen en het duurt niet lang en het volgende toeristische daad wordt aangekondigd en de onschuldige zijn de dupe en slachtoffer er van.

0
33 Billiger

goh, nu kunnen de moslims ineens wel ineens op0staan,..dat hadden ze moeten doen bij de onthoofding van de franse leraar,...nu is het te laat.

2
34 Rapunzel

Al die moslims overal land uitzetten.
Ga maar landen toe waar ze thuis horen.
Dat is niet hier in Europa hoopjes ellende heb je van die gasten.

0
35 annie

De islam is een criminele organisatie echter willen de knuffelaars en de deugers het maar niet zien tot ze van hun beschermde leventje inclusief theedrinken worden beroofd........

2
36 Strokealpha

Bangledesh?... stoppen met die ontwikkelingshulp, rampenhulp en andere financiele zaken... je bijt niet naar de hand die je voedt.

0
37 beertje36

Is dat een foto van hun grote leider, moet zeggen lijkt sprekend!

0
38 Zie Hier

Eerst duizend jaar christendom en nu weer duizend jaar islam....?!?
Hoepel op met die gasten met hun helilge boeken, profeten en Allergrootste!

2
39 CoolMemories

@35 Ja, ik begrijp ook niet wat die gasten hier nu persé willen! ....Europa islamiseren..?

De kerstening kwam ook al vanuit het Oosten

0
40 CoolMemories

Maar bij aanslagen in en tegen het westen lopen ze over de hele wereld feest te vieren.

0
41 ongelovenloos

Geen enkele muzel die de terroristische aanslag veroordeeld maar de westerling die de terroristische aanslag veroordeeld en deze - geheel correct - aan de islam koppelt wordt door het islamtuig veroordeeld.

Rare jongens die muzels.

1
42 MeneerRontgen

@42 Ze hebben niet alleen kromme neuzen en zwaarden, maar duidelijk ook kromme denkwijzen. question

0
43 foshizzle

@43 Kwestie van genoeg inteelt denk ik question

1
44 MeneerRontgen

@44 Tja, dan zouden ze in Volendam net zo debiel zijn. question

0
45 foshizzle

@45 Dan moet het dus toch aan de achterlijke gitzwarte mensonterende ideologie van de muzels zijn die ze moedwillig dom houdt.

1
46 MeneerRontgen

De regeringsleiders van Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk en Griekenland hebben al hun steun voor Macron uitgesproken.

Zo, die Rutte durft zich wel uit te spreken als andere grote Europese landen dat al gedaan hebben..

Wat een held!

0
47 iedereen heeft recht op mijn mening

@3 , die zijn er bijna jaarlijks, omdat ze niet kunnen doordenken om wat zandzakken op te stapelen. NL-se water ingenieurs hebben ook wat opgezet, en onderhoud? wat is onderhoud? wat is onderhoud? Doet Nl toch? Fok it man.

0
48 Marauder

En de moslim geloofsidioten gaan weer de straat op in. Zo kennen we ze weer. Je hoort ze niet wanneer bijvoorbeeld een onschuldige leraar door een islamitische klootzak op straat wordt onthoofd, maar wanneer een karikatuur van mohammed getoond wordt dan gaan ze volledig uit hun dak. Lopen ze als een stel idioten door de straten te gillen en te schreeuwen. Volslagen geschift.

1
49 Christiaan

@48 Wordt nooit wat in die contreien. question Kijk ook maar naar de spoorlijnen en treinmaterieel in India, is na het vertrek van de Engelsen niks meer aan gedaan , laat staan gemoderniseerd. question question

1
50 foshizzle

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Socrates was een zeer intelligent mens, dat kan ik van de deugende wokesukkeltjes niet zeggen.Het probleem is eerder dat slimme intelligente m...

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@67 Volgens mij was Socrates ook een deuger. Met deugers loopt het vaak niet goed af. De meute wil ze graag lynchen. Ik benijd ze in ieder geval...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Ronin
Muziekdraadje

@2912Veel sterkte de komende periode, Nighthawk....

27 minuten geleden geplaatst door Ronin

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@66 Ook de deugers buiten de overheid, je kent ze wel, dat soort wat de wegen blokkeert en kunstwerken met soep bekogelen, Pim Fortuyn demonisee...

28 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@2 Normaal hangen ze wel halfstok....

33 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

En iets anders. Pesten is niet alleen verdienmodel voor individuen. Het is vaak ook een verdienmodel voor bedrijven. Wat zijn de consequenties v...

35 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Meer desinformatie verwacht door kunstmatige intelligentie

Het linkse geteisem word blijkbaar een beetje bang....

36 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

Stel dat er een pil bestaat waardoor pestkoppen niet meer pesten. Wat dan? Mag je iemand een pil door de strot duwen om anderen te beschermen? ...

42 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Muziekdraadje

@2912Sterkte Nighthawk... Astrud Gilberto - Misty Roses ( 1967 )https://www.youtube.com/watch?v=xtzmox-D4Hs...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Inderdaad Sywert is zo glad als een aal!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Ange VenusKate NudeMom.son PornSexy Video Bf Sexy BfGya Sex ComHolly Valance Sex VideoCute Nude WomenBhabhi Porn HindiCeleb NudeMegapersonal AppPorn Comics OneAnna De Ville Takes Endless Cock In All Her HolesHelayna MarieKandal Jenner NakedPorn Cd'sParisknightVal2legit NakedJuicy AsiansGifs 18+Big Titted JapaneseEmma Magnolia Jules JordanFree Watch Indian PornCanal De PornôBbcslutwife4u2Sheman XxxNude InstagramThenudebayFilm Erotique AmateurXxx Video RafChennai College SexTeen Porn PinkBengali Panu ChotiFather Daughter IncestTiktoknsfw RedditPorndude.ccomMeilleurs HentaiPorn TravPornogay BrasileirosDirty XnxxAna No Oku Li Tokori34dddPlayboy CybergirlJudt SwallowsHollywood FuckXxxoldmomKerala DickBokep Subtitle IndoPornographique SiteXnxxarbkChavon TaylorAmanda Cerny Nudes LeaksXx Sex Hd VideoRobot Sex MovieJav JuliaJamie Valentine FootjobMovie Porn ParadyLita MilfhunterBreast Expansion CaptionsEbony SquirtinfXxx Indian ForcedSwingtownsDeepnude RedditSexo Gay HqsRee Marie OnlyfansTeddybearositoLois Griffn PornKari Matchett NudeBella BumsyFull Hd Full Sex VideoPlugtalk Full EpisodesTeens In Wet T-shirtsSex Gay BoyIndian Pussy SexAri Kytsya NudesStucy CruzBeauty Hot PornProstatute PornXhzmsteMovies Scene PornScarlett Johansson TitsReddit SfwMaki-chan To NauJapanese Father In Law Sexy VideosErotic Adult StoriesErika Love NudeMia KhalifxxxXxx MnBengali Fuking VideoUmemaroAss AnalAd Free PornMargot Robbie Nude SexEnglish Subtitles Sex MoviesNudist AnimeLesbian CunningilusToor Of BootyAssjob EbonyPrivate DleightsLesbia XxxJoi LeakedAlohatu EReal Amatear PornFilme Adulto PornôPornografia Videos AmateurPilippino PornEnglish Hot Sex VideoTwitch Nipple SlipNude ItslunarlivCumshots On BabesBaddragonslayerStirpchatMature Porn CastingVivasteewtRoblox SexingBraless ForverHigh Heels And PornReality SexXxx Videos Hindi MaiAletta Ocean BlackJosphine JacksonMasterbate In The CarPawg ScatHot Lesbians PornXxxx Video SdAna XxxGirls Do Porn 241Desi Sex MasalaStepmother FriendesDsvr-1263Bang Bus ComDesi Indian Chudai VideoLildedjanetonlyfansInfluencer GonewildeDitto HentaiPornotube ComIndian Fantasy PornJulia Ann Porn Video DownloadHqporner.ccomXxx StoreSexin HostelMisionary AnalIncest GifFeet Gay PornAtuck PornChika HentMalayalam Hd PornCum In SexLocal Sex DesiBouncebreakHot Teen Nudes