Trump negeert het, maar in VS woedt nóg een epidemie: nooit waren er zoveel drugsdoden (welingelichtekringen.nl)


In de Verenigde Staten gaan tien keer zoveel mensen dood aan drugs als in Europa. Donald Trump beloofde tijdens de vorige verkiezingen om daar wat aan te doen. Maar de drugsepidemie is ondertussen alleen maar erger geworden. ...

door verwijderd322399 in Buitenland  ·  36 Reacties

  • 9
  • 651x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dood door drugs?
Eigen schuld dikke bult en daar is Trump niet verantwoordelijk voor.

32
1 van Keulen

@1 , maar wel verantwoordelijk voor de verkiezingsbelofte die hij geschonden heeft.

8
2 marcmarc

In steeds meer staten van de VS wordt in ieder geval wiet gelegaliseerd. Sowieso, het illegaal maken van genotsmiddelen is dom, hebben ze nou niets geleerd van de drooglegging en de opkomst van de maffia daardoor in US?

Misschien ook wel. Misschien willen ze dat mensen de mogelijkheid hebben, crimineel te worden, omdat dwarsdenkers dat eerder zullen doen dan meelopers. Dat wiedt zo lekker, net zolang tot je een genenpoel hebt met bijna uitsluitend schapen-genen.

23
3 Wendel

Hoe kan dat nou!
De grens zit nu toch potdicht?

3
4 -Koeievla-

@3
Wat heeft het legaliseren van wiet met de opioiden te maken?
Want daar komen de meeste drugsverslaafden vandaan. Bewust gepushed door de farmaceuten en gepromoot door oa Mitch mcConnell.

4
5 Janzzen

@3 Als je niet weet waar je over praat,kan je beter je mond houden.

4
6 Wiebe Nik

Die opioiden komen hoofdzakelijk van de farma af, inderdaad. Ik heb berichten gelezen dat er een epidemie is aan verslavingen aan zware pijnstillers in de US. Logisch omdat mensen geen geld hebben voor zorg. Hier in NL wordt mensen geleerd, met pijn te leven. Men is vaak niet in staat, maar ook steeds vaker kostentechnisch onder dwang van de verzekeraar niet bereid, de oorzaak te bestrijden.

18
7 Wendel

@1
Tuurlijk joh. Alles wat misgaat in de VS is niet de verantwoordelijkheid van Trump maar van de mensen zelf of (beter nog) de democraten/linksen/BLM/whatever.
En als er wèl wat goed gaat, is dat uiteraard een klinkend bewijs van het geweldige leiderschap en politiek inzicht van Trump.

Het diep trieste is dat er dus feitelijk helemaal niets goed gaan in de VS -- maar dat Trump zichzelf desondanks voortdurend op de borst rammelt dat hij alles 'Great' doet ...(*)

... hoewel zijn verkiezingsslogan van dit jaar toch enige realiteitszin lijkt te weerspiegelen:
"MAGAA - Make America Great Again, Again"
wat toch impliceert dat het allemaal niet zo 'Great' is (maar OK, dat zal dan wel weer de schuld zijn van de democraten, de linksen ... ).

*: En zelfs Trumps opschepperij over de economie lijkt een misser: https://eu.usatoday.com/story/news/investigations/2020/10/26/household-incomes-grew-more-slowly-most-states-under-trump/6009573002/

4
8 RichardR

Wat zal ik blij zijn als er eindelijk een definitieve uitslag bekend is. Na Hillary, Gore ben ik bag dat het nu weer raak zal zijn en er weer recht gesproken wordt door de Supreme Court zoals bij Bush Gore, hetgeen na gisteren een duidelijk voordeel is voor Donald. LOL

13
9 niet-alles-geloven

Trump heeft alleen maar iets te zeggen als de drugs van staat naar staat getransporteerd worden. Drugs zijn de verantwoording van de individuele staten, daarom is wiet slechts legaal in bepaalde staten.

11
10 niet-alles-geloven

@8 Tuurlijk joh trump is volgens jouw overal schuldig aan.
Mafkees.

When President Trump took office, the opioid crisis was devastating communities across America. Nearly 64,000 Americans died from a drug overdose in 2016 alone. Opioid overdoses accounted for more than 42,000 of these deaths, more than any previous year on record.

In October 2017, President Trump declared the opioid crisis a public health emergency. Ever since, the Trump Administration has applied an all-of-Government approach to the epidemic, taking an extraordinary range of actions that reflect the President’s commitment to stopping the crisis in its tracks.

https://www.whitehouse.gov/opioids/

14
11 Truffelaar

er wordt wat afgezwetst door links en de progressieve communistenvrienden; maar bij de tijd zijn ze nooit, deze utopisten -afgelopen zondag is de WINTERTIJD ingegaan, maar de NPOradio werkt nog op de zomertijd... de c
klok van je computer staat ook op de wintertijd... wat een puinzooi weer in dit land vol gekken.

DRUGS zijn hartstikke slecht en maken je een eeuwig betalende slaaf van de drugsmiljardairs samen met hun linkse ideologen, die al het goede willen vernielen met hun gender en -lbtg-gekken. klokgekken -klok verzetten - Google zoeken
https://www.google.nl/search?sxsrf=ALeKk01-zPIOUfzqc3w4BUsL39jliumwnA%3A1603754276997&source=hp&ei=JFmXX6vdOdKYkwXo8Lxw&q=klok+verzetten&oq=klok&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgDMgQIIxAnMgQIABBDMgcIABCxAxBDMgUIABCxAzIFCC4QsQMyBAgAEEMyBQgAELEDMgIIADICCAAyBQgAELEDOgcIIxDqAhAnOgkIIxDqAhAnEBM6CAgAELEDEIMBUI0_WJRKYM9baAFwAHgAgAFGiAGFApIBATSYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6sAEK&sclient=psy-ab

14
12 flessenhals

@11
"Tuurlijk joh trump is volgens jouw overal schuldig aan."
Dat zeg ik helemaal niet.
Ik zeg alleen dat Trump de verantwoordelijkheid voor alles wat niet goed gaat afschuift op anderen, ook dingen die hem wel degelijk aangerekend kunnen worden.

En dat hij dus zichzelf de hemel in prijst wanneer er dingen goed gaan (en helaas ook wanneer dingen helemaal niet goed gaan).

4
13 RichardR

@13 Die drugs doden waren dus onder obama al en trump heeft die gekregen en doet er nu iets tegen.
Zie link in 11.

15
14 Truffelaar

@12 Zij weten van gekheid niet meer waar zij trump de schuld van moeten geven.

15
15 Truffelaar

Mooi zo, eigen schuld dikke bult. Wie drugs gaat gebruiken kent de risico's.
Als alle drugsgebruikers dood gaan is het probleem ook opgelost.

14
16 PFL

Trump negeert dat helemaal niet , hij waarschuwt er juist voor ..


Dat fakenews blogje mag ook wel eens offline gehaald worden door de hypocrietjes

15
17 Vageali6888

@8

"wat toch impliceert dat het allemaal niet zo 'Great' is"

Vlak voor corona was het great , nu logischerwijs niet meer
Wat begrijp je daar niet aan ?

14
18 Vageali6888

@16 Da's een beetje kort door de bocht.

Veel heroïneverslaafden daar beginnen bijvoorbeeld met die drug na het langdurig gebruiken van voorgeschreven medicatie als oxycodon.

1
19 Yizzle

@19 . ja uiteraard en als mijn tante een man was dan zou het mijn oom zijn.

10
20 PFL

@20 Doen we een wedstrijdje idioot reageren of zo? Want dan geef ik me bij jou meteen gewonnen hoor. question

0
21 Yizzle

Als de ORK geld kan verdienen aan drugshandel zal hij dat niet laten, als 'businessman'.

Inmiddels die 4 jaar heeft hij 352 presidentiële jaarsalarissen bij elkaar gegolfd.
En net als bij de COVID-19 doden laten zijn trumpolinas zien hoeveel de drugsdoden de ORK kan schelen:

helemaal niets.

1
22 Lidpver

Tja, wat moet tie doen? Drugs verbieden? XD

4
23 DikkeTor

@23
Trump kan alle wereldproblemen in 1x oplossen ... door zichzelf te verbieden : D

6
24 Schildpad

@24 Das waar, als Trump er niet meer is gebruiken mensen geen drugs meer XD

3
25 DikkeTor

@25
Jah : )

4
26 Schildpad

Er is aan het begin van de lockdowns (wereldwijd) al voorspeld dat het aantal drank en drugs doden flink zou toenemen. Dit is dus geen verrassend nieuws.
Huiselijk geweld zal ook toenemen.

Voor Groot Brittannië voorspelden ze zelfs 75.000 doden door drank en drugs en huiselijk geweld als gevolg van de lockdown.

Komen trouwens ook nog extra doden bij door uitgestelde zorg.

12
27 xtremy

@27

En Trump noemt dat ook regelmatig
Dat hij het zou negeren is de zoveelste nepnieuws leugen

11
28 Vageali6888

Zelfs de Anti-fa mensen zitten met handen in de zak van : Wtf moeten we met die mensen? question

6
29 DikkeTor

@1 Artikel gelezen:
"Oorzaken
De oorzaken voor de drugsepidemie liggen voor de hand: er is te weinig geld voor verslavingszorg. Artsen schrijven nog steeds veel te makkelijk heel zware pijnstillers voor en waarschijnlijk spelen ook sociaal-economische problemen een rol: arme Amerikanen kunnen nauwelijks rondkomen van hun baan en grijpen naar goedkope middelen om zich beter te voelen."

Denk voortaan ff na voordat je wat zegt/typed.

1
30 JustMe

@27 Even een quote uit het artikel:
“ In 2019 overleed er in Amerika een recordaantal van bijna 72.000 mensen aan de gevolgen van een overdosis. Dat is 11 procent meer dan toen Trump aan de macht kwam. ”

Heeft dus geen zal met Corona te maken!

1
31 Rare Rakker

@31 zal=zak

1
32 Rare Rakker

@30 Wat een onzin kerm jij uit zeg.
Ieder volwassen mens weet toch onderhand wel dat drugs of drank je absoluut niet helpen.
Sterker nog: je problemen worden alleen maar erger met die troep.

5
33 van Keulen

@11 Klopt, dat is van voor Trump. Mja... dat heeft niet eens met de bekende drugs criminelen te maken. Het gaat over medicijnen door dokters voorgeschreven die extreem verslavend zijn en waar de farmaceutische industrie extreem veel geld aan verdient. Wij hebben ook een soort drugs epidemie. Denk aan antidepressiva.

5
34 smurf

@33 Nou ja... je werkt in ploegendienst en hebt slaapproblemen. Je gaat naar de dokter en voila. Je bent gevangen door de farma maffia.

5
35 smurf

Ten tijde van de drooglegging in Amerika werd er héél veel illegale drank gestookt, ook vaak met zéér ongezonde goedkope grondstoffen.
Het cannabisverbod heeft praktisch hetzelfde effect gehad; mensen gingen op zoek naar "alternatieven" die goedkoop te maken waren én zo onopvallend mogelijk. Het maken van chemische drugs is goedkoop en kan opvallender gebeuren dan het telen van wietplanten. Want die hebben nu eenmaal veel ruimte nodig en vallen gewoon heel erg op, als iemand ze in een tuin heeft staan.

Ik ben ervan overtuigd dat als men cannabis niet had verboden, er nu niet zo'n meer dan onvoorstelbaar grote hoeveelheid (zwáár ongezonde) chemische drugs op de illegale markt zou zijn.

0
36 Scorpio

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@36 Feldwebell, ga eens orde op zaken stellen in de Oekraine, zo verover je Rusland nooit. https://ejbron.wordpress.com/2024/04/19/video-ik-ge...

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Immanuel
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@37Klopt;Je bent een oorlogszuchtige stompzinnigrechtszwatelendegenocidepoetinkontenlikker die graag ziet dat je stompzinnigrechtsgenocidaleaf...

8 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Reconquista
Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn

Deadline.. moeten.. 😊 In zijn droomboom is hij nog steeds de grote leider en denkt deadlines te kunnen stellen. Heel erg aandoenlijk...

15 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Defcte burger
Schadelijke nachtvorst op komst

En Maxima loopt naar haar kledingkast , legt met een hemelse blik in haar ogen dat kekke Wonder Woman setje op de echtelijke sponde....

17 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@36 Och ik ben in ieder geval geen oorlogszuchtige feldwebell, met een laarzen fetisjisme die Rusland voor de zoveelste keer wil veroveren en da...

27 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Feldwebell
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@35 Nee ouwe, je bent niet zoals je veinst de hoerenloper in Hawai-hemd, je bent eerder de rare oom die op feestjes eenzaam in een hoekje over...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

GreyB
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

@13"Het probleem is dat de gevolgen nooit in verband worden gebracht met de vaccinaties...."Jawel hoor, op de diverse sites worden bijwerk...

1 uur geleden geplaatst door GreyB

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@33 Zat pas op het strand, veel Russen daar, de vrouwen zien er goed uit, zeer zorgzaam voor de kinderen en gemiddeld beter opgeleid dan menige ...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

GreyB
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@33LOL..en zelfs dat betwijfel ik.....

1 uur geleden geplaatst door GreyB

NK. App
JasmineteaaTwink GangbangDesisexstoriesMeru The Succubus R34Hot Desi ChudaiNandini Sex VideoBella.poarch Nudes LeakedPriya FuckTiffany TylerSexxmexx VideosBlow Job Movie TheaterArianna GiovanniCarly Pope NudeXvideo Hot SexDaddy Daughtet PornHistoir HerotiqueBrazzers Xxx Video ComLove Sexy MovieHindi Bangla BfBest Of Sunny LeoneXxx Video Hot Mom And SonAsian CumshotAdult Blue SexSex Video Download Free HindiSexy Bf ChannelPornos Jacquie Et MichelWorldstudzNaukrani XvideosHentai Xxx VideosIndian Porn FilmXxxmoviessBlack Chyna Only FansTranny Fuck TrannyRide Big TitsNaija PorntubesBbw XmastarIndiansexstories2Sherlyn Chopra XxxXxnxhdLivjasminXxx Porn Tube ComSexmex TiaSasha XxxAugust Taylor OnlyfansAnimeporn CartoonOnlyfanbusXxx CainaDesi Snapchat LeakedClose Up FingeringHot PervmomPormo GratiaSoongebob PornOw2 PornXx MotiHotmen NudeVeinna RoseJaye P Morgan NudePriyanka Chopra Hot SexForced Naked VideoVideos Pornos CaseiroChristy Mack DpMarried Couple Sex VideoBoor Ki ChudaiBooob里番在线观看Zendaya NudesCat Girl ManorSm00ches LeakedMalf PornJuegos HentaiE Porn ComKamasutra Hd VideoWild Life PornTubesadariOmegreCanela Skin AnalNohemyoro OnlyfansFamilycuckoldSxey VidosWidow Porn VideosEspio A Mi TiaHqporn GayBeard And BellyXxx112Bangla Pron VideoStocking SexMobile Pron SiteHot Boobs Press IndianSuzu IchenoseJapanes Doctor PornFamous Only Fans LeakedFree Downloading PornEscort Girl BelgiquePornwonder WomanAnal With Big TitsPreverse FamliyKoumi-jima-shuu-7-de-umeru-mesu-tachiHindi Sex TeacherXxx Bengali BhabhiMadison Lee PornArmani DreamDrunken PornHazel Heart CreampieHnetai MangaXxx.videospornComixxxxXxx RedboneKorean Xxx PhotoVideoporno En EspañolWonder Woman XnxxHoneymoon Porn VideosAunty Mom XxxGay Nigger PornPorn Sharing My WifePahaelJason LuvBug Tits PovHot Lesian PornGianna Micheals OnlyfansBusty And NudeX MoviesHot Gay Sex IndianBella Diamond PornErotica SearchHqpor ErMiss Lexa PornMartha Higareda NudePotorican PornNadine Vazquez NudeBlue Picture Khullam KhullaMasala Porn VideosLana Rhoades Lesbian PornVoisssaIndian Couple Fucking VideosTeacher Boy SexBrazzers Sex Hd MoviesBoobs Massage SexNangi Ladki NangiSalman Khan Porn VideoFreexxxsexKpopdeepfakrNude TrewkingNude Lesbian KissYinleon PornNo Hands DeepthroatXxx Corton VideoMasturbating While HighBlack Bachelor PornHotnude TeensSocasadas