Haagse bronnen: volledige lockdown als cijfers komende week niet afvlakken (telegraaf.nl)


DEN HAAG - Nederland gaat waarschijnlijk in een volledige lockdown als aankomende week een afvlakking van het aantal coronabesmettingen uitblijft. Dat melden bronnen aan De Telegraaf. ...

door SergioLeone in Politiek  ·  26 Reacties

  • 5
  • 503x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die complete lockdown moet eigenlijk nu al komen. Iedere dag langer wachten zorgt ervoor dat een code zwart steeds waarschijnlijker wordt!

8
1 SergioLeone

Gooi dan ook de kerk en moskee dicht nood breekt wetten even los van de grondwet gezondheid gaat boven alles.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/746558-krimpense-kerk-ontvangt-weer-200-bezoekers

5
2 welofniet

Zal tijd worden en niet wachten tot dinsdag Rutte !

6
3 Interessant

@1
Dat is Rutte, wachten, wachten en nog eens wachten totdat het te laat is en heen Nederland code zwart is.

8
4 Interessant

Ben die besmettingsporno zat.
Aantal overledenen en ziekenhuis opname stijgt al weken niet.

22
5 Jongens van de Witt

@1 @3 En wat nou als er ná die lockdown iemand met het virus ons land binnenkomt?
Dan begint alles weer van voor af aan. Wat dan?
Wéér de boel op slot?
Voor hoe lang?
En als er dan na díé lockdown wéér iemand met een virus ons land binnen komt?
Gewoon alles wéér op slot?
Net zo lang tot er nooit meer iemand, ergens op de wereld, dood gaat door een virus?

Hoe realistisch is dat?

19
6 xtremy

Hoeveel wil de maatschappij opofferen .
Alles in lockdown om 1000 mensen te redden.
3000
Waar ligt de grens?
Zeg het maar.

14
7 Jongens van de Witt

Waarom wachten?

3
8 jodelatedieho

@1 Die complete lockdown moet eigenlijk nu al komen. Iedere dag langer wachten zorgt ervoor dat een code zwart steeds waarschijnlijker wordt!


Dacht je werkelijk dat we er over 4 weken vanaf zijn? Ja.... onze hele economie is dan écht naar de kloten.... maar dat virus is er dan nog steeds.

7
9 LoydMorris

De NK lockdown fans willen zo graag een lockdown. Bij hen gaat de vlag uit, en ze hangen slingers op. Ze willen niet eens meer wachten, het moet NU
Geweldig ze worden eindelijk opgesloten, genieten ze van.
En dan is het straks weer voorbij en dan begint het hele circus opnieuw.
De bewijzen daarvoor zijn nu dagelijks in het nieuws
Italie, frankrijk, spanje, ierland. De eerdere lockdowns hebben daar echt geweldig geholpen zo goed dat ze opnieuw in lockdown gaan Het wordt de NK lockdown fans op een presenteerblaadje aangereikt , maar ze spelen doofstommetje omdat ze kicken op een lockdown

12
10 krek

@8 Waarom wachten?

Denk jij dat Nederlanders met hun stronteigenwijze meningen en hufterig egoïstisch gedrag binnen blijven?

Jij en Sergio Leone (voorstanders van een totale lockdown )zullen vast gehoor geven naar de wijze woorden van Rutte en heel braaf thuis opgesloten blijven zitten.... question question question

Echter vele miljoenen andere Nederlanders echt niet.

2
11 LoydMorris

@11 ,

kwestie van hoge boetes (vijf cijfers voor de komma).
Wie niet horen wil moet maar voelen.
Stoppen met dat "pappen en nathouden" gedrag van de overheid.

3
12 jodelatedieho

haha alsof daar capaciteit voor is om te handhaven. Ik heb de afgelopen 10 jaar 1 keer politie in de straat gehad vanwege een overlijden van een oudere buurvrouw
Bovendien mag je met een lockdown nog altijd naar buiten. Kijk maar op de routekaart

8
13 krek

@12 kwestie van hoge boetes (vijf cijfers voor de komma).
Wie niet horen wil moet maar voelen.
Stoppen met dat "pappen en nathouden" gedrag van de overheid.


Hahahahahahahahaha...... Werknemers die ontslagen zijn, werkgevers die op de fles gaan en heel veel andere mensen die nauwelijks hun kop boven water kunnen houden, wil jij heel hoge boete's opleggen????

Dat wordt anarchie.... Zit je daar op te wachten?

6
14 LoydMorris

@5 Ik denk dat jij de verkeerde krantjes en berichten leest. Of dat je een zeer beperkte hersencapaciteit hebt. In ieder geval geef je met je commentaartje er wel duidelijk blijk van dat je er helemaal niets van begrijpt.

4
15 Christiaan

@6 En wat nou als er ná die lockdown iemand met het virus ons land binnenkomt?
Dan begint alles weer van voor af aan. Wat dan?

Na een lockdown zijn er evengoed nog covid=19 virussen in Nederland aanwezig , enkel dan hopelijk veel en veel minder besmettingen waardoor er weer versoepelingen kunnen komen . We moeten de winter overbruggen , beter kleinere golven dan een grote golf .
De afgelopen 2 maanden zijn besmettingen in Nederland sneller opgelopen dan de landen om ons heen waar het virus meer onder de duim gehouden is .
Nederland kleurt helemaal rood op de coronakaart daar waar de landen om ons heen plaatselijk getroffen zijn . Enkel Zuid-Limburg nog niet maar dat is zo te zien een kwestie van een paar weken voor ook Zuid-Limburg rood kleurt .

Wij staan er slechter voor dan de landen om ons heen , en dat de overheid me niet met de vinger wijst dat dit komt omdat mensen zich onverantwoordelijk gedragen ( door de jeugd en ook ouderen ) want de jeugd gedraagt zich overal in alle landen alle hetzelfde en daar zijn besmettingen minder snel oplopende dan in Nederland .
Dus zowel overheid als ook het volk hebben schuld aan sneller oplopende aantallen besmettingen waardoor de zorg al snel weer is overbelast .

Het wordt deze winter dweilen met de kraan open of dweilen met de kraan half dicht .
We hebben geen andere keus .

2
16 Olivia

Die komt er niet, nu niet dan niet en nooit niet

8
17 Alexis

@11 Dat is ook prima.
En dan het internet ook afsluiten daar komen ook virussen binnen question

8
18 Alexis

@15
kijk maar op de rivm website

5
19 Jongens van de Witt

@16 Je kan het niet uitstellen.
Als je het nu onder controle denkt te hebben, komt er weer een nieuwe golf. Denk je die eenmaal onder controle te hebben, dan komt er weer een nieuwe golf. Misschien hebben we tegen die tijd een vaccin. Maar er kan net zo goed weer een nieuw virus komen. Covid 20 of zo.
Dus hoe vaak en hoe lang wil je een lockdown doen? Hoe lang wil je "maatregelen" zoals die anderhalve meter afstand houden?
Welke bedrijven mogen daardoor naar de knoppen van jou? En wat zeg je tegen al die ondernemers en hun werknemers? Honderdduizenden mensen werkeloos.

Voor wat?
Voor een virus dat helemaal niet zo gevaarlijk is al werd voorspeld.

9
20 xtremy

Niet meer testen, gaan de statistieken ook naar beneden.

2
21 plutarchus

@21 Van Trump geleerd?

1
22 Nurse Ratched

@20
We moeten de winter zien te overbruggen met kleinere golfjes , zodat ook de reguliere zorg door blijft gaan .
Virus weg dat is op dit moment niet mogelijk omdat het over covid-19 de hele wereld verspreidt zit zul je het virus altijd weer binnen halen .
Het gaat er niet om hoe gevaarlijk het virus is , het gaat erom dat het virus de zorg dermate overbelast dat we niet alle patiënten die zorg nodig hebben die zorg kunnen bieden .

0
23 Olivia

In tijden van crises moeten er ferme besluiten genomen kunnen worden zonder dat elke belangenclub met allerlei bezwaren kan komen. In het leger gaat dat ook zo. Soldaten gaan tijdens een gevecht niet in discussie met de leidingevende. Gewoon doen wat je gezegd wordt anders hoeft het allemaal niet meer ......In tijden van echte crises werkt democratie niet zo goed als we zouden willen...eindeloos overleg..geneuzel en gestekker en ondertussen............
Dat hadden die oude Romeinen goed begrepen. Als de Romeinse Republiek in gevaar was kon de Senaat een interim - dictator aanstellen voor zes maanden. Koppen dicht, alle neuzen dezelfde kant op en gaan tot het gevaar geweken is. Dat deden ze ook en het heeft ze geen windeieren gelegd.
Gezien het eindeloze gezever en de besluiteloosheid van onze politici komt dat idee mij steeds sympathieker voor....Doe hetzelfde, verzin een moderne variant maar doe eindelijk eens iets.

0
24 Magister Nivardus

@20 Dus hoe vaak en hoe lang wil je een lockdown doen? Hoe lang wil je "maatregelen" zoals die anderhalve meter afstand houden?

ik persoonlijk wil helemaal geen lockdown , en ik wil ook geen afstand houden , en ook geen mondkapje om , enkel heb ik wel het besef dat dit noodzakelijk is het virus te verminderen .
Dus probeer ik me uit noodzaak te houden aan een lockdown , afstand te houden , en ook een mondkapje te gebruiken waar nodig .

Voor mij hoeft geen een bedrijf naar de knoppen , het is de taak van de overheid dit in goede banen te leiden dat bedrijven niet naar de knoppen gaan .
Hoelang dit gaat duren weet geen mens , het is ons en de hele wereld overkomen en hopelijk dat volgend jaar er beter uit ziet .

0
25 Olivia

Twee weken geleden werd nog gezegd door onze Pinocchio dat een afvlakking geen oplossing was maar nu ineens wel. Wat een beleid we hebben door onze regering is toch om te huilen.

0
26 niet-alles-geloven

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

22 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Mia Khalifa KaRiley Steele OnlyfansBlack Sexy PronXnxx GoldJoguinho De Mulher PeladaPornô BrasileoroPorn HupCyberpunk 2077 Sex ModsMakitsu HappeningDick On FaceXx Video Com IndiaSister Jerks Me OffLesbian Strapping PornAdam 22 PornMasajessexualesSiri Dahl NudeFirst Time Gay AnalJawbreakers XxxAsian Abused PornFree Porn ShemaleSisteranalPokemon Hilda PornAction Sex VideoVidéos PornographieCamaodaOtk Spank PornMoms UndressingAdult FfSuamuvaNaked Black Older WomenMast Ladki Ki ChudaiIndian Desi SaxTrans OnlyfansBakersfield EscortMary Jane PornAngie Faith OnlyfansBhai Bahan Ki XxxHentai Manga EspañolDescargarpornoFemboy TrapMature Pussy PicturesXnxx Videos VillageBokephijabFaucking VideoVideos Porn ColegialasBest Lndian PornFull Porn Movies FreeFind That Porn StarAsiáticas PeladasLulu Chu AnalXnxx JdOx PornGirl WedgiesTamil Porn StarsJapanese Virtual SexLatina PawgsMangapornFilmes Pornôs TravestisGracecharis PornChut Xxx VideoSmall Sex MovieMeikoui NudeDesi Aunty PissingBig Milk Xxx VideoThugger PornCecilia Lion AnalAbella Danger GangFeet FindrAdukt Massage Near MeFinnish PornA.v.4usFree Por N SitesRachel Bilson HotAshley GraciesiAdultchataveXvideo Das BrasileiraTarataintonPorn PootyTeenager Creampie PornBlack. PornPornhuboJynx Maze SexAngela White MasturbatingLenatheplug Onlyfans LeakSleeping Porn With MomSloppy Blowjob CompilationInaian XnxxIndian XxnPetite NudesBlack NakedXxxhindicomNaija Sex VideosLesbo Sunny LeoneJapan Mother And Son PornHeyimbee NudesPornô Caseiro BrasilGrupo Telegram PorniAbela Danger XxxXmatserGand Kaise MareHindi Dubbed Xxx VideosStepmomxxxRedhead BlackedGay Country PornStepmother NudeAunty Sucking VideosBrazzers Teen ComAnimated PussiesImpregnation SisterPorn Ben 10Threesome PositionSexo Violento XvideosGayoldman PornMia Kalifa SexySexy Movie Hd ComLesbiana PornografiaXhaAsanagi HentaiPorn From HawaiiHot Chachi SexPaja NetSkuddbutt Gwen PornFilmes Pornopara AssistirVictoria June PornWwwxxx VieoOffice XnxxVillage Home Sex VideoSpanking In DiapersAdalind Gray Johnny SinsBaixar Filmes PornPorns 69Payton LeighAnime Glory HoleFather And Daughter SexingLezbianJapan Doctor PornRelato PornCogiendo Con La HijaBig Tits Small WaistHard TitiesPunheta AmadorasCheating Xxx MoviesFairy Tail LisannaStep Mom Xx VideosTitanic Movie Nude VideoPorn Games RealAnalized.comRecit SexRevista E Quadrinho EroticosAzula Onlyfans