U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 4
Het schandaal van de Hunter Biden laptop gaat niet weg. ...

ongeveer 1 maand geleden door sparta

REAGEER MET EEN EMOJI
15
1
7
1

Dit vind ik altijd grappig, een topic met bepaald onderwerp starten met de claim dat dat bepaalde onderwerp maar niet verdwijnt..
Maar ja, de Chinezen ook weer blij dat ze nu weer wel gelooft worden.

1 Prometheus    
ongeveer 1 maand geleden door Prometheus
3
Meld

Wanneer de stemmetjes in je hoofd ophouden gaan de sprookjes ook weg...

2 BlackNinja    
ongeveer 1 maand geleden door BlackNinja
5
Meld

@1
Tja ... men spreekt over een poging tot media stilte ... Dat is ook grappig

3 sparta    
ongeveer 1 maand geleden door sparta
6
Meld

Hunter staat er weer mooi op question Waarom film je zoiets als je weet dat dit enorme ophef kan veroorzaken en hij zijn vader flink in verlegenheid kan brengen? Ik snap nu wel waarom Hunter en Joe niets willen zeggen en nergens op in gaan.

4 Reconquista    
ongeveer 1 maand geleden door Reconquista
3
Meld

@4
Biden is een beroepspoliticus, die weten dat je stil moet zitten als je geschoren wordt (los van of iets waar is). Trump daarentegen gaat als gek zitten spartelen zodra hij maar een scheerapparaat ziet..
Vraag me niet welke van de twee beter is.

5 Prometheus    
ongeveer 1 maand geleden door Prometheus
2
Meld

@3
Dan is het maar gelukkig dat de Chinezen ons gered hebben, wat zouden we zonder ze moeten..

6 Prometheus    
ongeveer 1 maand geleden door Prometheus
0
Meld

@5
Hij kan ook niet anders dan zwijgen. Het is overduidelijk dat dit Hunter is die zichzelf nogal graag filmt. Overigens kan het drugsgebruik van zijn zoon niet echt een verrassing zijn. Hunter werd al eens bij de Marine ontslagen wegens cocaïne gebruik waarna Joe nog beweerde dat zijn zoon die per ongeluk had ingenomen en hij heeft daarna ook verschillende malen in een afkickkliniek gezeten. G-TV heeft overigens aangekondigd dat de komende dagen meer video's worden vrijgegeven met oa eentje waarop hij 4,7 gram crack aan het wegen is.

7 Reconquista    
ongeveer 1 maand geleden door Reconquista
1
Meld

@7
Kan niet wachten man! Die laptops, vol met belastend materiaal, die Hunter drieduizend kilometer verderop door de Q-clan liet repareren om ze vervolgens niet meer op te halen en waar de FBI en vervolgens de ondeugde Giuliani meer dan een jaar nodig hadden om het te ontcijferen komen nu echt keihard terug naar de presidentskandidaat Biden die er sowieso niets mee te maken heeft.. Dit heeft een groot ‘you can't teach an old dog new tricks’ gehalte..
Weet je wat grappig is? Stel dat Trump deze verkiezing onverwacht gaat winnen wordt zijn hele termijn wederom overschaduwt door een collusion een Chinese nu..(-;

8 Prometheus    
ongeveer 1 maand geleden door Prometheus
1
Meld

Chinees? Dan is het sowieso onbetrouwbaar.

9 Yizzle    
ongeveer 1 maand geleden door Yizzle
1
Meld

@8
Dus je kan aantonen dat Hunter op het moment dat de laptop werd afgeleverd in de winkel hij 3000 km verderop was? Laat maat eens zien dan. Feit is dat de Bidden familie veel vrienden en familie in Wilmington hebben wonen en daar ooit zelf ook woonde. Joe is er zelfs opgegroeid en heeft daar later ook nog een villa gehad. En daarnaast kan hij ook gewoon in een hotel of bij vrienden hebben gezeten zoals hij zo vaak doet. En natuurlijk heeft Giluinani geen tijd nodig om te ontcijferen. Lijkt me logisch dat ze dit hebben bewaart voor de verkiezingen.

De Biden's hebben 3 keuzes
-Ontkennen maar dat wordt wel moeilijk met foto's en video's erbij en daarbij weten ze ook niet wat er nog meer wordt wordt vrijgegeven en kunnen ze zichzelf klemzetten als nu vragen ontkennend gaan beantwoorden
-Bekennen maar dat heeft dan ook weer desastreuze gevolgen.
-Zo lang mogelijk zwijgen en het over de verkiezingen heen tillen. En aangezien hij media meeheeft die ook netjes zwijgt is dat waarschijnlijk de beste oplossing voor hem.

Vind je het trouwens niet raar dat ze bij zulke beelden en beschuldigingen blijven zwijgen en er geen woord over willen zegen? Als het niet waar zou zijn dan had ik het van de daken geschreeuwd, in tegenaanval gegaan en meteen open kaart gespeeld om alles te ontkrachten.

10 Reconquista    
ongeveer 1 maand geleden door Reconquista
1
Meld

@10
Ja geniaal bedacht. Stel dat jij wat vrienden in Caïro hebt wonen en jijzelf ooit in een ver verleden daar zelf ook gewoond hebt.. Dan zou jij ook je laptop, vol met belastend materiaal, daar laten repareren? En hem vervolgens niet meer ophalen? Waarom zou je dat doen in godsnaam? Voor ‘old times sake’? Voor nostalgie? Om de locale economie te steunen? Waarom?
Begrijp me goed, ik hou van een goed complot, maar dit is onzin..
Biden zal er gewoon niet op in gaan. Waarom zou hij? Hij zal er geen stem mee verliezen, de enigen die er voor kiezen dit te geloven zijn Trump-aanhangers.
Nee, dat is niet raar. Biden weet dat hij niets te winnen of te verliezen heeft met dit verhaal en hij loopt met een grote boog om de vlek heen en gaat er absoluut niet in zitten wrijven.
Zoals ik eerder zei. Wie geschoren wordt moet stil blijven zitten..

11 Prometheus    
ongeveer 1 maand geleden door Prometheus
0
Meld

@11
"" En hem vervolgens niet meer ophalen? Waarom zou je dat doen in godsnaam?""

We hebben het wel over alcoholist en junkie die waarschijnlijk niet eens meer weet wat hij gisteren gesnoven heeft.

"'Begrijp me goed, ik hou van een goed complot, maar dit is onzin..""

Ik zie geen complot ik geloof dat de Democraten het daar wel op gooien. Het grote Rusland complot dat ze trouwens al vaker uit de trukendoos hebben gehaald. Blame it on the Rusians.

""Biden zal er gewoon niet op in gaan. Waarom zou hij?""

Misschien omdat hij onschuldig beweert te zijn en mensen die onschuldig zijn dat doorgaans ook willen aantonen. Maar Joe weet ook wel dat er tegen videobeelden, waarop zijn crack-rokende zoon zijn slinger even laat aanslingeren, weinig is in te brengen. Je kan dit gewoon niet meer ontkennen en bekennen is te pijnlijk dus zwijgen maar.

Je ontkenning is een politiek dingetje en ik ben er van overtuigd dat je slim genoeg bent om dit ook wel te zien. question In mijn ogen overigens onnodig want met of zonder die foto's, Biden gaat deze verkiezing winnen.

12 Reconquista    
ongeveer 1 maand geleden door Reconquista
2
Meld

@12
Dus een alcoholist en Junkie kan 4.000 km rijden om een repairshop te vinden. De meeste mac gebruikers in de V.S. gaan gewoon naar de apple store voor reparatie. (Apple is toch pro Biden neem ik aan)

13 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@13
Hebben we het al over gehad, lees het draadje even terug. Ik ga de discussie niet weer helemaal opnieuw doen en ga nu eten maken. Doei. (en bedankt voor het minnetje)

14 Reconquista    
ongeveer 1 maand geleden door Reconquista
2
Meld

@8
Daar wordt voor gezorgd hoor. Don't kill the messenger.

15 sparta    
ongeveer 1 maand geleden door sparta
1
Meld

@15 : Ja, nog bedankt voor het posten van die video afgelopen nacht question alhoewel hij snel weer weg was...

16 Ness    
ongeveer 1 maand geleden door Ness
0
Meld

@12
Ik denk dat een junkie/alcoholist, die bereidt is zo ver te gaan dat hij het hele land doorkruist, om zijn laptop naar zijn favoriete reparateur te brengen ook wel zo bijdehand is dat hij hem dan ook weer ophaalt..

Dit lijkt meer op een opzet, als Trump verliest, van de Republikeinen om op hun beurt een Oekraïne collusion te kunnen starten.

Ik moet zeggen dat ik je benamingen/wegzetten van Hunter Biden niet begrijp. Ik zal nooit op deze manier over een privé persoon mijn mening zo vastzetten. Oordeel niet zo snel over mensen. Hij is op jonge leeftijd zijn moeder en eenjarige zusje verloren en later ook zijn broer, hij is het enige kind uit Bidens eerste gezin. Ik kan enkel raden wat dat met een mens zal doen. Ik zal nooit iemand op deze manier wegzetten. Hij wilt niet president worden maar zijn vader. Hij heeft en zal de rest van zijn leven lijden.

Ik ben een politieke nihilist. Het maakt mij weinig uit wie deze verkiezing wint. Het enige wat mij interesseert is de buitenland politiek van de VS en ik zie niet wat voor mij relevant zou zijn bij beide kandidaten.
Ik denk persoonlijk ook dat Biden deze verkiezingen gaat winnen.

17 Prometheus    
ongeveer 1 maand geleden door Prometheus
0
Meld

@16
Ja... dat zag ik ook. Vandaar deze maar gepost. Maar de eerste was weg question

18 sparta    
ongeveer 1 maand geleden door sparta
1
Meld

Hoeveel geld staat er nog op de Chinese bankrekening van Psycho-Corona Trump?

19 sockknitter    
ongeveer 1 maand geleden door sockknitter
0
Meld

@14
Punt is dat het lastig allebei waar kan zijn. En je bent Junkie en alcoholist en niet goed bij je verstand en toch maak je grote reizen. Iemand kan prima grote reizen maken, maar Junkie en Alcholisten doen dat minder en dan zeker niet met een laptop om op te werken.
Bovendien zat blijkbaar een sticker van de Beau Biden sticker erop. Waardoor de laptop van die stichting om de hoek zou moeten komen, alleen werkt Hunter daar dan weer niet.
Verhaal is niet zo solide om het voorzichtig te zeggen. Natuurlijk kan hij de laptop van de stichting gehad hebben. Andere families laten zich ook wel een bevoordelen door de goede doelen stichting van hun familie, Maar dan nog lijkt het me onlogisch dat hij dan ook perse aan een repairshop in de buurt van de stichting moet. Maar wie weet, blijkt het allemaal wel waar te zijn, maar heel logisch klinkt het op het eerst gezicht niet.

20 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@20
Ik weet niet hoe het zit met die documenten e.d. maar op de foto's en filmpjes zien we toch echt Hunter. Het wordt wel heel moeilijk om dat te vervalsen en als het een fotoshop dingetje was dan neem ik aan dat Hunter dat meteen had ontkracht en van de daken had geschreeuw. Maar hij blijft zwijgen. En Hunter heeft familie en vrienden in Wilmington wonen en de familie Biden heeft er ook villa gehad (in de jaren '90 verkocht) en Joe is er opgegroeid. Dus zo vreemd is die link met Wilmington niet. Daarnaast kan Hunter ook in een hotel hebben gezeten, dat doet hij ook veel. Hij kan dan wel een junkie en alcoholist zijn maar het is er wel eentje met genoeg geld en die veel reist.

21 Reconquista    
ongeveer 1 maand geleden door Reconquista
1
Meld

@21
De foto's en filmpjes kunnen best echt zijn, maar wie zegt dat het van die laptop komt. Wie zegt dat niet een laptop van Biden gehackt is, (waarvan ze dus dan de materialen niet mogen gebruiken omdat het onrechtmatig verkregen bewijs is). En ze nu mixen van echte informatie en neppe informatie. Door wat info van de hack of gewoon van internet te gebruiken te mixen met neppe informatie kan je het waar doen overkomen.
En nogmaals, geen idee wat klopt, maar gezien wat er allemaal gelogen wordt in deze campagne lijkt enige wantrouwendheid over een laptop die 3 weken voor de verkiezingen opduikt en die niemand mag zien op zijn plaats. Als ze nu de hele inhoud op internet hadden gezet ter controle, dan was het al geloofwaardiger geweest.
Pa Biden heeft het overigens ontkent.

22 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
CNN: Hoe Trump kan winnen volgens de constitu...
Fareed Zakaria legt uit...

15 uur geleden door SBD

Trump spreekt republikeinse bijeenkomst in Ge...
Gettysburg was gisteren het toneel waar repub...

23 uur geleden door RichardR

Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een...
Een groep van meer dan 500 artsen in Duitslan...

23 uur geleden door welofniet

Daarom is Zwarte Piet geen racisme - Docu-mak...
Daarom is Zwarte Piet geen racisme - Docu-mak...

19 uur geleden door siberianhotsprings

De onthutsende gelijkenis tussen Corona en de...
De onthutsende gelijkenis tussen Corona en de...

23 uur geleden door Rattocasi


ADVERTENTIE


Laatste reacties
kritischelezer
Trump: 'Ik verlaat Witte Huis als Biden de me...
Hij zegt niks bijzonders, want dat is altijd ...

minder dan een minuut geleden door kritischelezer

welofniet
Drie jaar geleden Bill Gates heeft een waarsc...
@5Trek je eigen conclusie hij is net zo soc...

1 minuut geleden door welofniet

CoolMemories
#FvD #Baudet Thierry Baudet hoort niet thuis ...
Het gekke is dat alle moslimknuffels van link...

2 minuten geleden door CoolMemories

HORK
Tunahan Kuzu (DENK) lapt coronaregels aan z...
Ja, en nu????...

2 minuten geleden door HORK

solidsteel
Trump: Als ik verloren heb, zal ik het Witte ...
@12 De fraude hoeft ook niet grootschalig te ...

2 minuten geleden door solidsteel

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig