De ‘inclusieve’ gulheid van Sigrid Kaag kent geen grenzen (wyniasweek.nl)


Minister Sigrid Kaag staat op het punt bijna een miljard euro belastinggeld te verstrekken aan bevriende organisaties. Komende week verdedigt de minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking haar begroting voor 2021 in de Tweede Kamer. Hierin is het subsidieprogramma Power ...

door Moskowfiets in Politiek  ·  39 Reacties

  • 35
  • 1177x gelezen
Reageer met een Emoji
2
3
1
66

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kaag lijkt de Postcodeloterij wel

Voor Kaag lijkt besturen hetzelfde als subsidie uitdelen. Het departement doet denken aan de Postcodeloterij. Het formuleert ‘goede doelen’, waaraan het dan veel geld geeft. En er komen alleen maar goede doelen bij. Zo is de begroting inmiddels doordrenkt van terminologie over het tegengaan van klimaatverandering en moet het beleid ‘inclusief’ en ‘intersectioneel’ zijn. Ook is er een speciale Taskforce Corona Ontwikkelingssamenwerking.

2
1 Moskowfiets

Dat mens is een gevaar voor Nederland, ze subsidieerde ook terroristen. Maar ach ze is is getrouwd met een el Fatah figuur, hij was dikke maatjes met arafat.

2
2 Voordevuistweg

Een MILJARD EURO! Dat geld kan ze dus net zo goed gelijk door de plee spoelen . question Wát een verspilling..

1
3 foshizzle

Kagistan strooit met ons geld, en trekt een lange neus naar de (werkende) Nederlander.

1
4 skapoe

Reken maar dat er weer een zeer stevige pot met geld richting islamitische clubjes gaat.
Hallo, 2 e Kamer. Stop dat idiote mens.

1
5 Sal68

Dat geld kan echt veel en veel beter worden besteed aan de voedselbanken in Nederland of nog beter directe steun aan de klanten van de voedselbanken en ook aan de tienduizenden daklozen in ons eigen land. Ik betaal belasting uit solidariteit met mijn mede-nederlanders en niet om het geld door de plee gespoeld te zien door zo'n figuur als Kaag. Hopelijk wordt D66 in maart 2021 van de kaart geveegd door kiezers die hopelijk hun verstand een keer gebruiken.

1
6 PFL

Is er nou echt geen mogelijkheid om deze volslagen mislukkelinge tot de orde te roepen, of beter nog, de laan uit te sturen? Om uit je vel te springen, dit mens.

1
7 jfvannieuwenhuijzen@gmail.com

Die ‘Theorie van verandering’ riekt heel sterk naar critical race theory. Dezelfde soort dwaze prietpraat tot bijbel verheven. En bijbels zijn gevaarlijk...

3
8 Ness

Iedere stem is goed volgend jaar, zolang het maar geen GL, D66, DENK, SGP en PvdA, deze partijen willen juist geld overhevelen vanuit Nederland

1
9 mijnnaamwasalbezet

Gvd ! 1 Miljard maar liefst ... Terwijl Gedoogistan binnenkort zelf alle (financiële) zeilen járenlang bij zal moet zetten om de eigen bevolking te behoeden niet in een armoedeval terecht te komen ! In welvaart is nu een flinke stagnatie opgetreden van ongekende omvang. En zij gaat met een flink pak geld lopen strooien ... question

1
10 Tante Annie

Waanzin ten top en weggegooid Nederlands belastinggeld aan corrupte organisaties, o.a de VN-clubjes

1
11 Sneeuwbal

@9 . Je vergeet het CDA en de VVD nog, want die voeren mede D666 beleid uit!

2
12 SergioLeone

Die 1 miljard kan beter besteed worden aan iedereen hier in NL die de dupe is geworden van deze pandemie!

2
13 SergioLeone

Tsja, Macron is bezig om met name de radicale islam terug te dringen en is op dit moment aan het rellen met Erdogan. Maar wij zitten opgescheept met islam lover Kaag, die zoveel mogelijk van onze munten richting de woestijn probeert te transporteren.

1
14 Sal68

na de pinoccio sodomiet nu dan een halve palestijnse dame die Nederland naar de knopjes helpt, Het is een grote ellendige MATRIX ; alvast wat humor in deze gekke tijden waar we in leven. ,,, Hahaha , geniet van je leven, luister naar de wijze ex-leraar Erik Groenhuizen en geniet er maar van het volgende halfuur -De ontwaking uit de globe van erik groenendijk - YouTube
- enne ook dit is er te zien . Niks mag je tegenwoordig nog ; ***************PRISON PLANET****************
http://ikkeblogspot.blogspot.com/

3
15 flessenhals

Kaag zit in een overkoepelende organisatie die de WHO aanstuurd.

4
16 Rapunzel

Het is toch volstrekt onbegrijpelijk, wat Kaag als een soort op hol geslagen Sinterklazien allemaal mag uitspoken met óns belastinggeld!

1
17 Scorpio

Stop dat mens. Ze steunt radicale moslim organisaties van het belastinggeld waar wij voor gewerkt hebben. Dat geld zou naar de eigen inwoners van Nederland moeten gaan, ondertussen krijgen moslims gratis huis, uitkering en halen ze onze gebruiken omlaag.

4
18 gaulette

Als er hier in Nederland dringend ergens behoefte aan is dan krijg je de bekende zin ''daar is geen geld voor'' te horen .
Vergeet niet dat kaag ieder jaar miljoenen over maakt aan de Palestijnen ,dat kan schijnbaar wel allemaal..
Ze is een echte moslim en haat Nederland en Nederlanders.
En dat wil nog minister president van Nederland worden ook.
Als dat zou gebeuren dan gaat er nog veel meer geld naar moslim organisaties toe.
Ze moet zo snel mogelijk uit de politiek want er is geen voeling tussen haar en Nederland.

2
19 ongelovenloos

Wat een kortzichtigheid hier in reactie's

Met steun in het buitenland wordt ook voorkomen dat mensen naar Europa zullen trekken

18
20 LGK

Het erge van dit álles is nog, dat er nà verstrekking van dit soort "giften", er nóóit meer gecontroleerd wordt, of de gelden op hun bestemming komen, óf dat het wel voor de doelen wordt bestemd, waarvoor het is uitgegeven.
Vaak komt het geld, in de zakken terecht van corrupte bestuurders.
Maar hier hoor je deze "Sinterklaas" niet over...

Het is verder tóch van de gekke, dat er slachtoffers vallen, door het afbraakbeleid in de zorg en dat er aan de andere kant, geld over de balk wordt gesmeten.
Voor dat geld hadden zeker twee complete Covidziekenhuizen gebouwd kunnen worden, in plaats van ergens in een Sahara of woestijn in het buitenland....

2
21 Dieke

Grappig dat Postcodeloterij in deze context genoemd wordt.
De postcodeloterij is 1 van de 7 grootste donateurs van de Clintonfoundation. Met een donatie van meer dan €25 miljoen.
https://www.clintonfoundation.org/contributors

6
22 beastyboy

Het is een staatsgevaarlijk sujet deze Kaag. Uit alles blijkt dat ze Nederland intens haat, haar loyaliteit ligt overal behalve hier. Dit mens is nog gekker dan Jesse Klaver.

3
23 greenmango

@23
De rol van D66 is gelukkig volgend jaar uitgespeeld en dus óók die van Kaag als minister.
Moet wel héél gek lopen, als zij wéér terug zou komen, in een nieuw kabinet.
Daarvoor gaat D66 teveel verliezen.
Nee, ze mag volgend jaar in de oppositiebankjes gaan plaatsnemen, ergens achterin de zaal, bij Van der Staay in de buurt, of op de plek waar nu FvD zit, die zeker naar voren gaat verhuizen...

2
24 Dieke

@20
Ik denk dat het stoppen van gratis huisvesting en gratis geld (hele EU)
een nog grotere werking heeft om de trek naar de EU tegen te gaan.

1
25 DWZ

Met Kaag voorop toont D66 6 elke keer weer heel duidelijk aan geen partij voor de Nederlanders te zijn maar hoofdzakelijk de belangen van de Palestijnen te dienen met alle mogelijk omwegen!

Zelf het abonnement op OP1 en GMN kan daar niets aan veranderen!!

Ik snap niet dat zichzelf respecterende journalisten de leden van zo'n partij uitnodigen!!

Ondertussen word wel duidelijk dat de meeste politici van die partij goed geplaatst zijn!=
Zelfs die niet vies zijn van een bijverdienste!

1
26 Zie Hier

@20 "Met steun in het buitenland wordt ook voorkomen dat mensen naar Europa zullen trekken"

Dat zie ik liever gebeuren door de grenzen hermetisch te sluiten.

3
27 Mappie

Stem ze weg .... En eis dat het kiesstelsel aangepast wordrt .. Die staatsgrepen na de verkiezingen die "coalitievorming" heet brengen dit soort enge figuren als Kaag in deze machtspositie.
Stop de gijzeling van de bevolking door splintergroepen.

3
28 sparta

Kortom, er is maar één oplossing: de macht van Rutte III moet definitief gebroken worden.
De wensen van de kiezers worden door coalitie afspraken al jaren systematisch genegeerd.
Het volk wordt op alle mogelijke manieren verraden.
Dit kabinet moet volgens mij definitief gesloopt worden en kartelvorming uitgebannen.
De macht terug naar het volk!

3
29 roetzwartepiet

Sinterkaag wie kent haar niet, Sinterkaag, Sinterkaag,
geeft graag geld weg aan natuurlijk zwarte piet.

0
30 DWZ

Het is me wel duidelijk die Kaag zit er niet voor de gewone Nederlander eerder voor het midden oosten. Als ik ergens een bordje met D66 zie staan wekt dat altijd agressie bij mij op.

1
31 de kikker

"Power of Voices bouwt voort op het programma ‘Samenspraak en Tegenspraak’ dat door de vorige minister Lilianne Ploumen (PvdA) in het leven werd geroepen. Beide programma’s willen langs de weg van politieke beïnvloeding verandering te weeg brengen in de landen die Nederland hulp geeft. Volgens het ministerie gaat het niet langer om het zelf slaan van waterputten, maar om de overheid in het desbetreffende land te dwingen dat te doen."

Dus komen er geen waterputten maar jarenlange propaganda-strijd. Want dat is het. En daar gaat dat geld naartoe. Enfin, is dat nieuw? We wisten toch al, dat mensen betaald krijgen die braaf genoeg de ideologische buzz-words gebruiken van de geldgever?

Wiens brood men eet, diens taal men spreekt. Welnu, dat kenne we regele, dacht die Kaag. En wat je steeds zegt, ga je zelf geloven. Zonder mankeren. Slim van die propaganda-boeren, passen NLP toe in hun vak.

0
32 Wendel

Zie je trouwens hier in NL ook, dat met die buzz-words en dat het geld oplevert, en als je het niet (genoeg) doet, raak je je subsidie kwijt.

Wist u al dat allerlei vrijwilligers-organisaties nu ook allerlei heropvoedings-doelen moeten bereiken met degenen die zij helpen, anders geen subsidie? Gemakkelijk zat, je hebt het over mensen, die meest niet erg weerbaar of machtig zijn. Die kun je gemakkelijk dwingen, en als dat niet lukt, omdat ze nog enig zelfrespect hebben, dan "werken ze niet mee" (duh) en ligt het aan hun.

0
33 Wendel

In maart kunnen we afscheid nemen van Jetten, Kaag en Ollongren dan hebben we de ergste 3 wel gehad.
Twee of drie zetels voor het volgende jaar lijkt mij meer dan voldoende voor deze D666 demonen club.

1
34 welofniet

Vroeger werden de miljarden voor ontwikkelingshulp nuttig besteedt . Ja zelfs onder de pvda Pronk die deed dat goed . Als een zeer arm land zoals bijvoorbeeld Bangladesh een brug nodig had om de economie op te krikken . Werd er niet zoals nu een emmer met geld leeg gestort . Nee ..Dat dat werd serieus aangepakt Er werd georganiseerd met Nederlandse bedrijven en specialisten en natuurlijk lokale dat die brug gebouwd zou worden . Moest er gebaggerd worden om die rivier te verleggen dan schakelde ontwikkelingshulp Nederlandse baggerbedrijven in zoals Van Oord en Boskalis .Zo kwam ook een groot gedeelte van het ontwikkelings geld terug in Nederlandse handen terwijl je ook het arme land hielp . En die waren zeer gelukkig . Nu ? Afgelopen 12 jaar ?worden alleen maar emmers vol met miljoenen leeggestort in vage clubjes en met Kaag is het helemaal erg geworden komen er miljoenen terecht bij die smerige helse Jihad clubjes . Maar Kaag is ook zo,n demonische satans bitch . Hoe is het mogelijk dat zo,n monster op die positie zit . Nu is het niet meer dan kapitaal vernietiging ..en nu nog erger want dankzij Kaag komt nu Nederlands geld terecht bij moordenaars uit de hel . Echt afschaffen dat ontwikkelingshulp ...Dat geld wordt (tegenwoordig) alleen besteed aan moord en doodslag .

0
35 Tungsten

dat is NWO... het westen moet verzwakt worden, alles word weggegeven + lockdowns , alles MOET en zal compleet kapot gemaakt worden,het is tijd dat dit soort mensen gaan boeten voor wat ze aanrichten!

0
36 Blue

@36 Ja, het is diep triest. Ik zie dat geld liever terug in de vorm van belastingverlaging.

0
37 smurf

Kaag is een foute Nederlander!!

0
38 PeKa

Die vrouw is echt niet te stuiten, die blijft maar doir gaan met geld uitgeven.
Is tich diep triest , dat ze hier niets aan doen de rest van die sukkels in die regering.
Die vrouw blijft door gaan ,ze heeft al zoveel fouten gemaakt met geld naar buitenland sturen wat in verkeerde handen kwam
En ze komt overal mee weg

1
39 annie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@12 "zouden alle asielzoekers op straat slapen" En dan nog buiten NL ook natuurlijk. ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@44Ik heb nog moeite met het woord woke, dus don't ask me....

2 minuten geleden geplaatst door eh

Bop
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@7 Bedoel je door jouw zinnige opmerkingen? Nee toch? 🤣🤣🤣...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

sockknitter
COA-baas in Ter Apel stapt op wegens 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

https://www.nieuwskoerier.nl/news/982134-coa-baas-in-ter-apel-stapt-op-om-bizarre-situatie-in-overvolle-asielopvang%3Fbekijk=c%26orderBy=newest...

3 minuten geleden geplaatst door sockknitter

sockknitter
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@11Ik weet het, Strongoli. Als het aan jou lag, zouden alle asielzoekers op straat slapen....

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

DWZ
Gemeenten: opvangbeleid asielzoekers zorgwekkend

Er komen er gewoon veel te veel deze kant op.Alleen die linksmiegels hebben dat nog niet in de gaten....

5 minuten geleden geplaatst door DWZ

Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@9Uh?Kijk om u heen, zou ik zo zeggen of probeer een nacht in een Fletcher of Van der Valk te boeken, waar alleen nog maar gewone toeristen ...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

DWZ
Toezichthouder ACM wil druk op stroomnet verminderen met pakket maatregelen

Per week komen er zo'n 1000 'stroomvreters' aanmeren in dit kleine overbevolkte landje......

9 minuten geleden geplaatst door DWZ

NK. App
Wwe Hot SexWinx Club XxxHayden Winters PornGorilla Grip CoochieSexo Entre LevianasAkidearest OnlyfansPverflow UncensoredStarbucks PornHeantai LesbianPeter North CummingXnxx MidgetOnlyincestpornMature SexeX MaterBlack CuckFree Back Porn VideosPornos De VideosStar Black PornTallisexHalli Berry NakedRule 34 PaAnal SexhotLesbians FistingNewsexstoryHttp Xxx 3gpAnette DawnsNew Xxx KahaniNuru Massage StepmomSpank BroMost Watched PornographyGemma.boopBig TetasPlaying With DickGonewild RedditOnlyfans Naked LeaksBikini WarriorsBengoli XxxxTencale PornFamily FingeringNud Big Boobsسکس ایرانیsexReddit Nudeпорно бдсмDiscord Username RedditPornhub ThemeCfake.comหนังโป๊ญี่ปุ่นGife SexeZenci Porn OXxx2020Old Man FuckCoastaldivasBlue SexIndian Porn With Dirty TalkPorn Grati한국 섹스Xnxx Hd Big BoobsBangla Bf FilmAdilt Friend FinderBig Ass Stepmom PornMother In Law Xxx VideoOnly Fans RedditDoctor HentaiChinese XnxcDesi Hairy PornShemale Fucked HardBig Lesbian TittiesXxx GratsiKarma Rx XxxGay Black Daddy PornHannah Owo Porn VideosHot EbonypussyEbony Gloryhole CreampiesRose Mcgowan NudeIndian Bhabhi SeduceEscortdEscorte Girl A LyonEbony Missionary PornSunny Leone Lesbian VideosDesi Woman XxxGirls Removing PantiesHot Boys FuckXn.xxBlowjob Through UnderwearBest Celeb Sex TapesThemaryburke NudeHttps://www.xnxx.comTopless BoxingChearleading PornXhams5erMutearChaturbate Token PricingCelebrity Leaked NakedSexo De PornosJiegoaAudrey. ItoniRico CulotePenny Barber Full VideosSibel KikelliChubby PussyTsubasa Amami PornHdwettingFree Full Porn MiviesAmigos PornosFacial Compilation PornSexyyyKerala Kerala SexNuru Mssage PornPorn BeutyfulX Club WrestlingMallika Sherawat Ki ChudaiPorn Free DownloadLily LebauDownloading Xhamster VideosFamilynudist PicturesSpanish Nudeسکس لریAlex Tanner BlackmailedEmma Watson Leaked PicsWww Mallu Videos ComHairy PusTiktok Live FlashingGirls Licking BoobsSapna Porn VideoSissy Traning PornMarisa Abela NudeChanel Iman NudeOdia Sex Video InGay FacefuckedOkusama Ga SeitokaichouSwathi SexCharlie Garcia PornXxx3d AnimeFilmes PornographiesGrupo De PutariaChina Sex XxxKate Dalia PornMolly SrewartJennifer Tilly YoungFamosas Videos PornKristina RoseLavaxgrll OnlyfansFucking Of Sunny LeoneBig Boobs Sax VideoPppd 424Porn Erotic MassagesOnaho Kyoushitsu: Joshi Zenin Ninshin KeikakuStardew Valley HentaiPinoysex StoriesPorn Katie Thomas