Opinie

‘Er is een barre censuurwinter op komst waarin het vrije woord langzaam doodvriest’

24-10-2020 14:00

“Nederland is banger voor oplossingen dan voor de problemen die erom schreeuwen. Daarom nemen salafistische haatpredikers hier honderden moskeeën over.

Maar de aanbevelingen stranden in respect en inclusie, het zijn de leraren die gewaarschuwd worden om niet te discrimineren rond de islam en leerlingen zichzelf te laten zijn. Een hopeloze aanpak. Nog steeds durft de overheid niet inhoudelijk stelling te nemen tegen de politieke islam en Westenhaat.

In feite zegt Sigrid Kaag: de islamistische intolerantie van leerlingen is te wijten aan uitsluiting door de leraar.

hier heerst het laffe misverstand dat belediging het ergste kwaad is en dat respect voor intolerante religieuze gevoeligheden als ’inclusie’ gegarandeerd moet worden. Er is een barre censuurwinter op komst waarin het vrije woord langzaam doodvriest.”

Zo dan. Klopt als een zwerende vinger, staat als een huis, geen speld tussen te krijgen. Uitsluitend waarheden van Nausicaa Marbe in De Telegraaf (alleen al deze column is een reden om een Telegraaf-abonnementje te nemen).

Het is dan ook heel simpel: de islamitische geest is al lang uit de fles, ook in Nederland, juist in Nederland, en die geest gaat er niet meer terug in. In Nederland namelijk geen strijd tegen islamitische radicalisering maar het omgekeerde, een strijd tegen de strijd tegen islamisering. Want D66 God verhoede dat moslims worden gekwetst door wat terechte kritiek op hun religie. Of dat islamitische kinders op school gewoon aanleren dat vrijheid van meningsuiting ook betekent dat je kunt worden gekwetst. Maarja, dat mag niet van D66, Rutte, ‘fatsoenlijk’ Nederland, de NPO en de rest van NRC en De Volkskrant. Dat is namelijk ‘niet inclusief’ en vooral ‘racisme en islamofobie’.

De islamisering van Nederland is nog maar net begonnen. Er zullen nog heel wat leraren moeten worden onthoofd voordat ook in Nederland genoeg mensen eindelijk het licht zien. Te vrezen valt echter dat er in Nederland eerst veel meer lijken zullen moeten worden opgestapeld dan in Frankrijk. Want ga maar na: is er soms iets veranderd na de door een moslim gepleegde islamitische moord op Van Gogh? Of na de moord op Fortuyn omdat hij achterlijke islamitische culturen ‘achterlijke islamitische culturen’ noemde en dus een nazi was en dus dood moest van de PvdA, D66, GroenLinks, Trouw en Marcel van Dam en de NRC-hoofdredactie?

Nee hé? Nee.

Na al die jaren is het nog steeds niet gelukt om ook maar één salafistische moskee te sluiten. Om ook maar één keer op te treden tegen een salafistische organisatie. Om ook maar één keer één van de vele islamcritici serieus te nemen in plaats van weg te zetten als ‘extreemrechts’. Of om de premier van Nederland ook maar één keer het woord ‘islam’ te laten benoemen bij de zoveelste barbaarse islamitische aanslag.

Diezelfde premier van Nederland, die er maarliefst vijf(!) dagen over deed om iets te zeggen over de laatste islamitische aanslag in Frankrijk, is meestal de eerste om alle Nederlandse moslims ‘Eid mubarak‘ toe te wensen bij het Suikerfeest.

Wat kun je dan nog verwachten?

In Nederland moeten ambtenaren van de hoofdstad verplicht op heropvoedingscursus om ze te brainwashen zodat ze kunnen toetreden tot de inclusiviteits- en intersectionaliteitssekte. Door de staat gesponsorde heropvoedingskampen waar ambtenaren krijgen aangeleerd dat ze per definitie fout zijn omdat ze blank zijn, dat woorden kwetsender zijn dan kogels dus dat censuur, zelfcensuur, omtaling en newspeak een deugd zijn en dat de vrijheid van meningsuiting, samen met de totale vrijheid, al lang heeft afgedaan, al was het maar omdat je hoe dan ook ‘onbewust’ schuldig bent aan alles.

Dus om nou te zeggen dat men in Nederland erg bewust is van het barbaarse islamitische fascisme dat in Europa om zich heen grijpt, nee.

Nog even en je bent als radicale salafist nog beter op je plek in Inshallah Nederland dan in een gemiddelde golfstaat. Bovendien hebben ze in Nederland zelfs hoogleraren die zich laten financieren door golfstaten, zonder dat er ook ooit maar één journalist is die daar kritiek op heeft. In Nederland is kortom het islamisme in alle maatschappelijke instituten geïnfiltreerd: de media, het onderwijs, de wetenschap. En de meerderheid van ‘fatsoenlijke’ burgers in Nederland is dankzij 65 jaar aan hersenspoeling en propaganda door ‘publieke omroepen’, die voor het grootste gedeelte van die 65 jaar het volledige nieuws- en opiniemonopolie in handen hadden, net zo onwetend en manipuleerbaar als elke nuttige idioot in elk totalitair regime. Daarom ook wordt Rutte steeds weer premier, daarom ook wordt de hoofdstad bestuurd door een crypto-communistisch vernietigingsregime. Daarom ook zijn het nog steeds Wilders, Baudet, Nanninga, Ekiz, Umar, Duk, Powned, Geenstijl en de rest van het handjevol realisten die elke dag over hun schouder moeten kijken. Niet de salafisten, islamisten, islamitisch radicalen of intersectionele revolutionairen.

In Nederland weet elke islamist: de politie komt alleen naar me toe om van de Iftar te genieten of om zichzelf knielend in de moskee te fotograferen.

Als je kijkt naar Frankrijk kijk je naar Nederland in de toekomst, een inktzwarte toekomst. Met nog meer bloed, nog meer geweld, nog barbaarser, en nog meer lijken. Veel meer lijken.

Het is maar goed dat de meeste docenten in Nederland er al lang van overtuigd zijn dat zelfcensuur en het inperken van meningsvrijheid de juiste waarden zijn om kinderen aan te leren. Anders konden er nog wel eens veel koppen gaan rollen de komende jaren. Nederlandse docenten hebben duidelijk een vooruitziende blik.

Het worden duistere jaren. Er is geen licht aan het einde van de tunnel.

Onderwerp u.