U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 57
Onbekenden hebben afgelopen woensdag tientallen affiches met Mohammedcartoons opgehangen in Brussel. Dat meldt Het Nieuwsblad. Wellicht deden ze dat om hun steun te betuigen aan de Franse leerkracht Samuel Paty die onthoofd werd nadat hij Mohammedcartoons had getoond aan zijn leerlingen. ...

ongeveer 1 maand geleden door Moskowfiets

REAGEER MET EEN EMOJI
103
4
6
7
LEES MEER OVER

@194
Dat klopt helemaal en ik heb het zelf in de loop der jaren kunnen zien op mijn werk. Dat de partimers (scholieren op zaterdag en in de vakantie) in de loop der jaren steeds minder uren wilden werken omdat ze het meest immers toch al hadden. Wij hadden vroeger thuis een winkel en dan moest je ook meehelpen. En toen we klein waren dus ook de pech dat we een vader hadden die altijd thuis was. Want mijn moeder was een goedsul waar we als kinderen een loopje mee namen, maar dan kwam die ouwe uit de winkel vandaan zetten en zich ermee bemoeien en dan was het gauw over.

201 rebo    
ongeveer 1 maand geleden door rebo
0
Meld

@37 Vreemd dat jij de schuld dan niet bij de moslims legt. Wat snap je niet aan onze vrijheid van meningsuiting? Daar valt het ophangen van een cartoon van Mo ook onder! Als jij ook al zo'n houding hebt van "laten we ze maar niet provoceren" dan is dat voor de moslims het teken om weer een stapje verder te gaan met hun islamisering.

Je moet je niet afvragen of de inwoners van Brussel (of waar dan ook) blij zijn met het opplakken van cartoons. Je moet je afvragen waarom muzels meteen door het lint gaan en beginnen te moorden als ze cartoons van de islam of Mo zien.

Vervolgens ga je reutelen over "dan hang je ze toch lekker bij jezelf thuis op en kijk je hoe blij de buren zijn".
Die reactie laat zien dat jij als de dood bent voor de islam en zijn aanhangers! Wat als jouw buurman nu ineens besluit om zijn hele huis vol te plakken met cartoons over Mo? Ga je dan bij hem klagen omdat je bang bent of ga je klagen omdat je je beledigd voelt?

Stom reutelen "ik ben niet bang, ik houd niet van provoceren" is absoluut ongeloofwaardig.
Bij @60 wordt er gevraagd naar vrouwen in bikini. Dat vinden de moslims ook niet goed. Lopen vrouwen in bikini dan te provoceren?
En er komt een tijd - als wij inderdaad doen wat jij en je maatjes graag willen - als we maar geen cartoons meer maken, publiceren en ophangen dat de muzels de volgende stap gaan maken. Dan vinden ze vrouwen in bikini niet alleen provocerend, ze zullen er dan op dezelfde manier op gaan reageren zoals nu met cartoons. Met geweld! De krantenkoppen zullen dan vaak berichten bevatten met "vrouw in bikini onthoofd door moslim terrorist" (al zal de staatsomroep het wel een verwarde man noemen) en dit gaat net zolang door tot vrouwen geen bikini/badpak meer zullen dragen om maar niet te provoceren!

En dat provoceren dat jij de hele dag doet? Je bent - tenminste dat beweer je zelf - een niet-moslims en dat is op zich al provocatie genoeg. En als jij je vrouw niet onder een dikke laag stof (zie @58 ) verstopt dan ben je aan het provoceren!
En jij vindt dat allemaal niet waar maar als we nu toegeven aan hun gedram en gemoord dan is dat binnen de kortste keren wel provoceren en hebben jullie als je over de markt loopt ineens allebei een mes tussen je ribben. De staatsomroep heeft het dan alweer over de verwarde man.


Je zegt dat je geen onschuldige mensen onthoofd wilt zien. Jij denkt dat muzels geen andere redenen hebben om onschuldige mensen te onthoofden? Ga maar eens een ritje maken in postcodegebied 2525. Geef glimlachend een moslima voorrang met oversteken en binnen no time staan haar 30 broers en neven op en om je auto om je heel duidelijk te maken dat je niet naar Fatima mag kijken. En oh wee als je dan een weerwoord geeft.

Je hebt geen moeite met spotprenten maar wel als deze provocerend zijn. Alleen moslims vinden ze provocerend, ze zijn het echter niet! Ga jij voor de hele westerse wereld bepalen dat cartoons van Mo provocerend zijn? Dan heb jij je echt al onderworpen aan de islam!

Verder heeft @79 volledig gelijk! Dat gejank uit de speakers is pas provocatie! En nee, dat gejank is niet gelijk aan het luiden van kerkklokken. Dat gejank is een overwinningskreet! Kerkklokken hebben meerdere functies. Behalve aangeven dat de kerkdienst (binnen bepaalde tijd) gaat beginnen geven ze ook de tijd aan en worden/werden ze gebruikt in tijden van nood.
Heb jij voor mij een berichtje waarin staat dat een christen onder het roepen van "Jezus leeft" een muzel heeft vermoord omdat dat gejank uit de moskee klonk?

202 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
5
Meld

@199
Uit zijn lijden verlossen .... met een katana? : D

203 Schildpad    
ongeveer 1 maand geleden door Schildpad
4
Meld

@185 Morgen weer onder de noemer expositie van vrije artiesten question

204 Alexis    
ongeveer 1 maand geleden door Alexis
5
Meld

@203 Bij BOB zou ik een fles whisky gebruiken question

205 Alexis    
ongeveer 1 maand geleden door Alexis
4
Meld

@202

"Vreemd dat jij de schuld dan niet bij de moslims legt."

Jaaaa 1.8 miljard burgers verantwoordelijk stellen voor de daden van 1 persoon....

Logica is hier niet te vinden...

206 MaxVerstappen    
ongeveer 1 maand geleden door MaxVerstappen
21
Meld

@197
"Ja en nu?"

Dan is er koffie. question

207 rebo    
ongeveer 1 maand geleden door rebo
2
Meld

@202 Een ellenlang zwetsverhaal om te laten weten dat jij alle moslims over één kam scheert. Pfff.... ik ga dat allemaal niet lezen hoor.

208 Bop    
ongeveer 1 maand geleden door Bop
18
Meld

@203 In zijn sop gaar laten koken lijkt me wel afdoende. question

209 Bop    
ongeveer 1 maand geleden door Bop
15
Meld

Goeie actie! Laten hangen die posters, als protest tegen een verwerpelijke ideologie die niet in Europa hoort.

210 Sneeuwbal    
ongeveer 1 maand geleden door Sneeuwbal
3
Meld

@206 gaat het om 1 persoon? Kijk naar Pakistan, kijk naar groeperingen in Afrika en zo kunnen we mogen even doorgaan.
Het gaat dus niet om 1 persoon, maar om miljoenen!

211 Pluten1    
ongeveer 1 maand geleden door Pluten1
5
Meld

@206
Ja maar weet je wat het nu helemaal is Max? Het zijn is zoveel dat het maar een moslim is die het doet, maar als je het dan bij elkaar optelt dan zijn het er gigantisch veel. Hetzelfde als dat een druppel water niet de steen zal uithollen, maar in de loop der jaren zal met al die druppels de steen toch zijn uitgehold. Dat noemen ze de macht van het kleine.

212 rebo    
ongeveer 1 maand geleden door rebo
5
Meld

@206 Het gaat niet om die ene persoon maar hoe het opleggen van de islam werkt! Die ene persoon wordt stiekem als held gezien binnen de islam voor zijn opoffering! Waar zijn al die boze verontwaardigde islamieten binnen Europa om dit af te keuren?

213 Vrijbuitertje    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijbuitertje
5
Meld

@208 Ik heb slechts al jouw angst voor de islam laten zien. Er staan een hoop wijze lessen voor je in.

214 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
6
Meld

@211 Ruwweg 75% van de moslim jongeren in Frankrijk - en dat zal elders dus niet veel anders zijn - zegt dat de islamitische wetten boven de Franse wetten staan. Zij vinden dit soort slachtpartijen dus normaal.

We hebben het niet over 1 persoon, we hebben het niet over de 1,6 miljard.
We hebben het over honderden miljoenen!

215 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
5
Meld

@212

Ja we hebben het over een grote groep (meer dan 1 miljard)

Dan zitten er helaas altijd wel gekken tussen.

@213

"wordt stiekem als held gezien"

Hou op met onzin uit je duim zuigen, dit bedenk je helemaal zelf...

Zegt genoeg.

216 MaxVerstappen    
ongeveer 1 maand geleden door MaxVerstappen
17
Meld

@212
In jou redenatie zijn alle Nederlanders dus kindermisbruikers.
Gebeurt (helaas ) erg veel, een veel fout ten opzichte van aanslagen.
Dus ja de macht van de kleine.

@213
Beter kijken zijn genoeg reacties geweest.
Jij vindt kinder misbruik stiekem dus wel ok?

217 Hetzalwel    
ongeveer 1 maand geleden door Hetzalwel
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

218 priaap    
ongeveer 1 maand geleden door priaap

@214 Ik zal zelf wel het beste weten waar ik al dan niet bang voor ben, denk je niet? Daar heb ik geen "wijze lessen" van een moslimbasher op een forumpje voor nodig hoor.

219 Bop    
ongeveer 1 maand geleden door Bop
17
Meld

* Verwijderd door de redactie *

220 priaap    
ongeveer 1 maand geleden door priaap
221 Bop    
ongeveer 1 maand geleden door Bop
14
Meld

@217 Doen de kindermisbruikers in Nederland dat uit naam van iets wat met Nederland (ers) te maken heeft dan ? question

222 foshizzle    
ongeveer 1 maand geleden door foshizzle
6
Meld

@222
Wij zijn gebaseerd op het christelijke geloof.
Daar zijn stromingen in en niet gelovigen enz.
Net als bij Moslims
Met mij stelling laat ik dus het belachelijke van je stelling in @212 zien.

223 Hetzalwel    
ongeveer 1 maand geleden door Hetzalwel
9
Meld

@76 Wat een geschifte opmerking! Omdat mensen hun vrijheid van meningsuiting - zoals die in het Westen is - gebruik maken en er dan weer geschifte muzels uit naam van hun gitzwarte ideologie gaan lopen moorden is de schuld van degene die cartoons ophangt? Jij denkt - net als al die andere linkse islam knuffelaars - dat het probleem zich oplost als we geen cartoons meer maken? Jij geeft je dus gewonnen en zo heb jij de islam weer een stukje geholpen bij de verovering van het vrije westen. We moeten NOOIT toegeven aan dwang en geweld omdat een groepering op zijn teentjes getrapt is vanwege een cartoon.

Wat ben jij hypocriet! Zelf zeg je bij @87 dat het extreemrechtse figuren zijn geweest (bewijs graag) die rotzooi willen trappen (alweer, bewijs graag) en je haalt het zelfs in je bolle harses om meteen maar over nazi's te beginnen. Jij schaart de makers van dit soort cartoons (o.a. van Charlie Hebdo) dus ook gemakshalve maar onder nazi's.

En als mensen daar dan tegenin gaan (zie @97 ) dan zijn die mensen ineens aan het speculeren. Jij hebt wel lef in je donder om dat soort dingen te gaan beweren terwijl je zelf nog zekerder van je nazi's bent!

En ook voor jou over je domme geklets aangaande de kerkklokken: Dat gejank uit de speakers is pas provocatie! En nee, dat gejank is niet gelijk aan het luiden van kerkklokken. Dat gejank is een overwinningskreet! Kerkklokken hebben meerdere functies. Behalve aangeven dat de kerkdienst (binnen bepaalde tijd) gaat beginnen geven ze ook de tijd aan en worden/werden ze gebruikt in tijden van nood.
Heb jij voor mij een berichtje waarin staat dat een christen onder het roepen van "Jezus leeft" een muzel heeft vermoord omdat dat gejank uit de moskee klonk?

En dan heb je het gore lef in je donder om bij @107 de schrijver bij @104 naast alweer te beschuldigen van speculatie - hetgeen jij mee begon - ook nog eens een "primaat" te noemen. Je hebt er wel heel veel moeite mee dat je geen gelijk hebt merk ik.

Ook jij reutelt over het uitlokken van aanslagen vanwege het ophangen van cartoons. Ook voor jou dan maar even: Jij denkt dat muzels geen andere redenen hebben om onschuldige mensen te onthoofden? Ga maar eens een ritje maken in postcodegebied 2525. Geef glimlachend een moslima voorrang met oversteken en binnen no time staan haar 30 broers en neven op en om je auto om je heel duidelijk te maken dat je niet naar Fatima mag kijken. En oh wee als je dan een weerwoord geeft.

Je hebt geen moeite met spotprenten maar wel als deze provocerend zijn. Alleen moslims vinden ze provocerend, ze zijn het echter niet! Ga jij voor de hele westerse wereld bepalen dat cartoons van Mo provocerend zijn? Dan heb jij je echt al onderworpen aan de islam!

Zoals bij @151 staat: jij gaat er al vanuit dat de islam niet meer te verslaan is dus geef je maar toe en buig je maar mee. Heel dom.

224 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
4
Meld

@222
Excuus, was niet u stelling maar Rebo in @212

225 Hetzalwel    
ongeveer 1 maand geleden door Hetzalwel
6
Meld

@217
Ja en als er hier dan toch al zoveel pedofielen rondlopen (macht van het kleine) is het alleen daarom al niet nodig dat we de religie van de wrede zouden ontzien. Ten slotte was hun eerste voorganger een pedofiel puur sang en zelfs bij LEGO weten ze dat inmiddels en hebben er op ingespeeld. Zie link.

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/AVwgxLXFOncW1mgpOJ6Ka2aRLbcI9AjFH6OLzAfOPRUhbZmeFU7X8iFfrMGj9HqsFEplMHQhGCGZNzvz2KTRGz2jgRUrm236TouSRLmyGS0

226 rebo    
ongeveer 1 maand geleden door rebo
2
Meld

@219 Alleen maar schelden, verder kom je niet. Ik stel je ook een aantal vragen. Waarschijnlijk allemaal vragen waarop jij geen antwoord wilt geven wetende dat je dan door het ijs zakt.

227 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
4
Meld

@216 Zeker de feestvierende jongeren op scooters gemist in Frankrijk na de aanslag, natuurlijk het zijn er maar een paar joh!

228 Vrijbuitertje    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijbuitertje
3
Meld

@224
Lul niet geradicaliseerde.
Jij vond dat de cartoon van wilders niet kunnen.
Je bent als geradicaliseerde net zo blind geworden als de radicale moslim.
IS heeft bij jou precies bereikt wat ze willen.

229 Hetzalwel    
ongeveer 1 maand geleden door Hetzalwel
16
Meld

@220 Het overgrote deel van de leden van de nazi partij waren hele gewone mensen die niemand kwaad deden, toch heeft hun ideologie de wereld in een gigantische wereldoorlog gestort waarbij het op industriële wijze uitroeien van mensen een doel op zich was.

Een klein deel van een ideologie hoeft maar bereid te zijn om geweld te gebruiken en je hebt een gigantisch probleem. Bij de ideologie genaamd islam is dat deel niet eens zo heel klein ...

230 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
4
Meld

@229 Kan je ook normaal discussiëren of is dat met jou onmogelijk?

Ik heb gezegd dat die cartoon smaad is omdat het suggereerde dat Wilders persoonlijk mensen de gaskamer in stuurt. Ik snap dat Wilders die cartoon verwijderd wilde zien.

Wilders heeft echter in de verste verte niet opgeroepen tot moord en doodslag vanwege zijn cartoon. PVV stemmers hebben geen ruiten bij moslims of moskeeën ingegooid of moslims de keel door gesneden.

Als muzels tegen het plaatsen van cartoons over hun ideologie of hun Mo zijn dan gaan ze maar in beroep bij de rechter.
Maar meteen laten zien dat de islam een gewelddadige ideologie is is toch wel weer een typisch moslim dingetje.

231 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
3
Meld

@228 Toen had Max net even zijn oogkleppen op...

232 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
3
Meld

@227 De manier waarop jij meent mij te moeten aanspreken, alleen omdat ik weiger mee te gaan in jouw ideeën, maakt dat ik zeker niet van plan ben om jou je zin te geven. Je hebt allang "mijn" antwoorden ingevuld en bent zeker niet van plan om naar mijn tegenwerpingen te luisteren. Dus ik steek er geen enkele moeite in. Prettige avond verder.

233 Bop    
ongeveer 1 maand geleden door Bop
20
Meld

@217 Kindermisbruik oke? Zit je in het verkeerde draadje of zo?

234 Vrijbuitertje    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijbuitertje
3
Meld

@233 En weer niet in staat tot een inhoudelijke discussie. Zo ken ik je weer.
Niet meteen dingen aannemen die er helemaal niet staan, eerst lezen voordat je gaat roepen.

235 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

236 priaap    
ongeveer 1 maand geleden door priaap

Leuke actie, en op NK kun je gelijk de echte moslims herkennen.

237 Sarcoff    
ongeveer 1 maand geleden door Sarcoff
5
Meld

@236 Daarom is de islam inderdaad zo gevaarlijk!
En ik ben echt benieuwd waarom die drie de strijd tegen de islam al hebben opgegeven en accepteren dat ze kafirs zijn die onderworpen dienen te worden.

En ze komen ook niet met alternatieven, alleen "niet provoceren" (wat geen provoceren is) maar dat staat gelijk aan overgave.

238 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
3
Meld

@229 Je hoeft het ook niet eens te zijn, dat is nou juist de vrijheid! Maar koppen eraf hakken of een mes met een Fatwa briefje in iemands hart priemen (Theo) is een aanslag op onze verworven vrijheden!

239 Vrijbuitertje    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijbuitertje
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

240 priaap    
ongeveer 1 maand geleden door priaap

@231
Met een blinde geradicaliseerde is niet meer te praten, iemand die groepen constant weg zegt als muzels, nazi probeert weg te zetten als gewone mensen spoort niet.
IS heeft juist van je gewonnen.
Nu moet je het zelf nog gaan inzien.

241 Hetzalwel    
ongeveer 1 maand geleden door Hetzalwel
19
Meld

@239 Zo denkt hij er dus niet over. Als je achter de vrijheid van meningsuiting staat - waar dus ook het plaatsen van cartoons over Mo bij horen - dan ben je meteen een geradicaliseerde.

242 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
2
Meld

@233 Ik zal met (bij) jou nog één poging wagen, goed?

Als ik het goed begrijp, dan is jouw hele argument dat we (in dit geval) moslims niet moeten provoceren middels de cartoons omdat dit terrorisme in de hand werkt. Daarmee zeg je dus dat wij ons moeten houden aan wat er in de Koran staat.

Als ik die lijn dan doortrek, dan moet jij ook van mening zijn dat bikini's, korte rokjes en dat soort dingen niet kunnen want ook dat is provocerend naar moslims toe. Als jij hier anders tegenaan kijkt, kun je dan uitleggen hoe dit niet hypocriet is? Waarom het ene wel provoceren, én een begrijpelijke reden (dat maak uit ik jouw reacties op) voor een onthoofding is, en de ander niet?

Want kijk, je loopt hier wel te piepen maar ondertussen ben jij hier degene die scheld met autisme, die met one-liners aan komt zetten op inhoudelijke reacties, die vragen moedwillig uit de weg gaat of er iets heel anders van maakt.

Waarom zouden wij geen Mohammed-cartoons mogen maken? Waarom zouden wij moslims niet mogen provoceren? South Park provoceert het Joodse volk in vrijwel elke aflevering, ben jij daar ook op tegen? Of wat te denken van het provoceren van Trump-supporters, ben jij daar ook op tegen? Of, ben je alleen tegen provoceren wanneer het moslims aangaat?

243 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
3
Meld

@241 Even een gewetensvraag...

We zetten nazi's ook weg als één homogene groep. We hebben het niet over "gematigde nazi's". Waarom doen we dit wel bij religies? Waarom zijn religieuze mensen niet één homogene groep zoals nazi's dit wel zijn? Waarom bestaan er wel gematigde moslims, maar geen gematigde nazi's?

244 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
3
Meld

@234 Waar het hart vol van is..

Moslims kunnen er weinig aan doen, misbruik zit zo in deze ideologie verweven.
Kijk naar Afghanistan met zijn bacha bazi. Er zijn vele soorten van kindermisbruik in de islam.
Ook niet verwonderlijk als je weet dat hun grote voorbeeld (profeet mohammed) trouwde met een klein kind..

245 Xmod    
ongeveer 1 maand geleden door Xmod
2
Meld

@241 Nogmaals, probeer eens normaal te discussiëren.
Het is een feit dat de meeste mensen die lid waren van de nazi partij hele gewone mensen zijn gebleven. Die hebben zich niet bezig gehouden met - en dat stuk lees jij expres niet - "de wereld in een gigantische wereldoorlog gestort waarbij het op industriële wijze uitroeien van mensen een doel op zich was."

En natuurlijk wil jij dat niet toegeven. Op het moment dat jij die waarheid onder ogen moet zien moet je ook onder ogen zien dat een minderheid (maar nog steeds heel veel, een paar honderd miljoen) van de 1,6 miljard moslims wel geweld gebruikt of bereid is dit te gebruiken.

Dan blijven er nog altijd ruim een miljard moslims over die geen geweld willen en zullen gebruiken maar dat maakt de ideologie er niet minder gevaarlijk door.

246 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
2
Meld

@242 Bizar, ik betrapt juist Bop en Jantje die feitelijk buigen voor het geweld vanuit de islam. Geven ruiterlijk toe dat een Mo cartoon ophangen gevaar kan opleveren vanuit de islamitische hoek! Maar ondertussen zien ze als wat hun noemen ,"het extreem rechts" als het grote gevaar! Kun jij het nog rijmen met die enge linkse denkbeelden die ze hebben?

247 Vrijbuitertje    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijbuitertje
2
Meld

@247 Ik snap niet dat ze het zelf kunnen rijmen question

248 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
2
Meld

@246 "een minderheid (maar nog steeds heel veel, een paar honderd miljoen) van de 1,6 miljard moslims wel geweld gebruikt of bereid is dit te gebruiken."

Er bestaan geen gematigde christenen/moslims/joden, omdat zodra de betreffende religie het voor het zeggen krijgt deze zogenaamd gematigde mensen niet meer gematigd zijn. (dit als toevoeging, niet als reactie op)

249 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
4
Meld

@244
Omdat je keus had, om bij de Nazi te komen moest je lid van de partij geworden zijn.
Dat is wat anders als jan de soldaat.

250 Hetzalwel    
ongeveer 1 maand geleden door Hetzalwel
15
Meld

De onthoofding was ook een oorlogsdaad. Het beleid moet om en de culturele problemen moeten serieus genomen worden. We zijn geen multicultuur, anders waren we dat wel geest sinds het stenen tijdperk. Het is een verkooppraatje van mensen die absoluut geen idee hebben wat een sociaal culturele gemeenschap betekent. Figuren als Timmerdwaas ... Tijd om die mensen van het podium af te schoppen en het heft in handen te nemen.

251 sparta    
ongeveer 1 maand geleden door sparta
4
Meld

@250 veel mensen zijn tot de partij toegetreden a: omdat ze moesten en b: om te kunnen overleven. Dat wil niet zeggen dat ze met de nazi ideologie eens waren.

252 Pluten1    
ongeveer 1 maand geleden door Pluten1
3
Meld

@250 Eh? Heel veel Duitsers zijn gedwongen om bij die partij te horen. Kinderen die door hun ouders en de nazi-partij werden (worden) gehersenspoeld.

Dus, er bestaan ook gewoon gematigde nazi's. Of niet, maar dan bestaan er ook geen gematigde moslims (gelovigen). Want, ze kiezen er toch allemaal zelf voor om bij die barbarij te horen? Ze kiezen er toch zelf voor om in die boeken te geloven welke vol barbarij staan en dit als de absolute waarheid te zien?

253 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
3
Meld

@253
Vind je vergelijk volledig mank gaan., zeker in het vergelijk van meneerrontgen
Bij de nazies was maar 1 stroming, binnen de islam vele.
En dat wilt er maar niet in bij die geradicaliseerde.
Met dat geleuter bereik je dus precies waar in het begin van de" IS" ellende voor gewaarschuwd is.
En als je het over barbarij hebt, kijk dit dan even.
https://www.youtube.com/watch?v=dPhCOyY6ERA
Er zit verdomd weinig verschil in die boeken.

254 Hetzalwel    
ongeveer 1 maand geleden door Hetzalwel
14
Meld

@254 Ook vóór die "IS ellende" waren er natuurlijk allang moorden, aanslagen etc.

Minder, minder, mider ...

255 Prikkebeen    
ongeveer 1 maand geleden door Prikkebeen
2
Meld

@254 Je bent blijkbaar echt niet in staat tot een normale discussie. Iemand die het niet met jouw mening aangaande de islam eens is is per definitie een "geradicaliseerde"

En dat "filmpje".
Maak eens een studie (online genoeg te vinden) over wat het geweld in de bijbel voor geweld is en wat het geweld in de koran is.

Verder dien je je heel goed bewust te zijn van de 3 delen waar de islam uit is opgebouwd, de koran is daar maar één deel (en nog het kleinste ook) van.

Verder is er maar één islam (beschreven in die 3 delen) die niet interpretabel zijn. Dat er 1,6 miljard moslims zijn die er toch allemaal hun eigen interpretatie aan geven maakt het niet verschillende soorten.
We delen ze (en dat doen ze zelf ook) op in verschillende 'stromingen' die - de ene linksom, de andere rechtsom - precies hetzelfde willen.

256 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
3
Meld

@256
Blijf maar in je kringetje door draaien, en wegkijken
Je bent en blijft geradicaliseerd.

257 Hetzalwel    
ongeveer 1 maand geleden door Hetzalwel
15
Meld

@257 En jij bent overduidelijk niet tot een serieuze discussie in staat. Niemand mag het met jou oneens zijn als het om de islam gaat. Is iemand dat wel - en al helemaal iemand waar jij geen weerwoord op hebt - dan is die persoon per definitie "geradicaliseerd".

258 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
3
Meld

@156 En jij wanneer maak jij jezelf bekent en geeft je je adres prijs, want jij bent toch de echte held in dit verhaal, of ook gewoon een toetsenbordheld?

259 veld1866    
ongeveer 1 maand geleden door veld1866
4
Meld

@164 En hoe zit het met jou rifaapjes als ze alleen tegenover iemand (zelfs geen groep) staan? Want zoals jij schrijft in een groepje durven ze wel die laffe ratten, dus daarom mijn vraag. Het valt mij meestal op dat die ratjes van jou mij niet rechtstreeks in de ogen durven te kijken als ze alleen zijn, is dat autisme off zijn ze bang?

260 veld1866    
ongeveer 1 maand geleden door veld1866
3
Meld

@260 Jan heet in het echt misschien Jamal

261 Vrijbuitertje    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijbuitertje
5
Meld

@261 Jamal al Leidini? question

262 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
5
Meld
263 Vrijbuitertje    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijbuitertje
5
Meld

@236 @238 Dan durft u de straat niet meer op neem ik aan.En als u boodschappen gaat doen dan trekt u kleding aan met schutkleuren en op elke hoek van de straat even stoppen om te kijken of de vijand er niet aan komt,want de islam is levensgevaarlijk.

264 jantje van leiden    
ongeveer 1 maand geleden door jantje van leiden
14
Meld

@261 @262 Herr Rontgen und Herr Freibeuter zwei rechtsextrem sehr gefährliche Leute.

265 jantje van leiden    
ongeveer 1 maand geleden door jantje van leiden
16
Meld

@254 ,

De huidige nazi's (neonazi's) zijn met veel minder dan de islamieten maar kennen net als iedere groep stromingen.
Kijk maar naar politieke partijen, in eigenlijk elke politieke partij heb je fundandntelisten en gematigden.
Islamieten hebben daarnaast vanwege godsdienstvrijheid meer speelruimte dan neonazi's.
Wat betreft het vergelijken van boeken dan gaat dat tot op zekere hoogte op voor Koran en Oude Testament, in het vergelijkingsfilmpje komen de teksten niet van het Nieuwe Testament waarop het christendom is gebaseerd.
Zeker niet voor Koran en Nieuwe Testament.

266 Graaier1000    
ongeveer 1 maand geleden door Graaier1000
0
Meld

@223 En jij ziet ergens in het christelijk geloof een rechtvaardiging van kindermisbruik?

267 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
3
Meld

Heel goed dat ze dit doen.!
Laten zien dat die moslims niet alles te vertellen hebben.
En dat niet alles meer gepikt word van ze.
Ze zouden dit overal moeten doen.
Krijgen ze eens koekje van eigen deeg.

268 annie    
ongeveer 1 maand geleden door annie
2
Meld

@254 Elke stroming van de islam heeft de koran en de profeet als basis.

269 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
0
Meld

@8 Angsthaas!
Dus we moeten dat niet doen want er zou wel eens iemand een aanslag kunnen plegen?
Dus we doen maar niets en gaan in een hoekje zitten en kijken met angst en beven toe wat dat grafvolk doet?
Gelukkig zijn er nog wel mensen met lef en komen hier tegen in opstand. Gasten zoals jij heeft de maatschappij niets aan. Lafbek.

270 Dignes    
ongeveer 1 maand geleden door Dignes
2
Meld

@49 Precies, ook zo'n angsthaas maar wel de toetsenbordridder uithangen en dat iedere dag ongeveer 24/7

271 Dignes    
ongeveer 1 maand geleden door Dignes
2
Meld

@53 Pardon?????
Je doet niet anders en dat 7 dgn p/w. Vies laf trolletje

272 Dignes    
ongeveer 1 maand geleden door Dignes
2
Meld

In de hele westerse wereld, overal en op alle billboards en andere reclamezuilen, moeten ze spotprenten ophangen. Dat laat zien dat de westerse wereld verenigd tegen de extremiteiten van de moslims is en dat wij hier de dienst uitmaken en niet de moslims. Mocht dat niet helpen, dan overgaan naar hardere acties. (persoonlijk begin ik liever met het laatste)

273 Dignes    
ongeveer 1 maand geleden door Dignes
2
Meld

@224 Jammer genoeg kan ik maar 1 aanbeveling geven ok al zouden het er 100 moeten zijn.

274 Dignes    
ongeveer 1 maand geleden door Dignes
1
Meld

@272 Ze vallen stuk voor stuk door de mand, dit zijn de mensen die onze verworven vrijheden zo in de kliko willen gooien om die agressieve tere islamitische zieltjes maar niet te raken! Duidelijker voorbeeld als in dit draadje kun je niet krijgen hoe het "linkse" denkbeeld werkt! Bizar gewoon dat ze niks met vrijheid hebben!

275 Vrijbuitertje    
ongeveer 1 maand geleden door Vrijbuitertje
2
Meld

@275 Inderdaad. Afval van het ergste soort!

276 Dignes    
ongeveer 1 maand geleden door Dignes
2
Meld

@275 Weet je wat ik wel apart vind mensen die zeggen dat anderen zich drukken voor moslims en dat je gewoon Mohammed cartoons moet ophangen als teken van vvm maar zelf never nooit een Mohammed cartoon ophangen als je het dan over laf hebt moet je die mensen ook meenemen.

277 21st Century Guy    
ongeveer 1 maand geleden door 21st Century Guy
9
Meld

Als moslims hier mensen beroven, aftuigen, vermoorden dan zou het mooi zijn om als vreedzaam protest Mekka vol te hangen met cartoons van Mohammed.

278 ThWil    
ongeveer 1 maand geleden door ThWil
1
Meld

@277 Precies. Veel geschreeuw en weinig wol. En maar afgeven op een ander. Lachwekkend gewoon.

279 Bop    
ongeveer 1 maand geleden door Bop
10
Meld

Alvast voor de kerst?

280 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
17
Meld

@273

"Mocht dat niet helpen....." Waar meet je dat aan af?

281 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
17
Meld

@264 Ik laat juist mijn leven NIET verpesten door die gitzwarte mensonterende ideologie! Ik ga gewoon naar buiten maar houdt eventuele verdachte individuen wel goed in de gaten.

Ik geef niet toe aan de terreur van de islam. Ik vind dat wij als collectief de islam moeten bestrijden en daar hoort dus ook het plaatsen van cartoons bij.

Zeggen dat we geen cartoons over Mo of de islam moeten plaatsen omdat we anders misschien weer een islamitische terreuraanval krijgen is bukken (en diep ook) voor die verschrikkelijke ideologie. Jullie hebben je al over gegeven.

En juist jullie zijn de oorzaak van meer en meer aanslagen!
Want door jullie gedrag krijgen de muzels meer te zeggen en gaan ze dus nog meer van hun ideologie aan ons opdringen.

282 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
1
Meld

@265 Ah, de gebruikelijke islamitische dijenkletser. Geen zinnig antwoord Jamal?

283 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
1
Meld

@274 Waarvoor dank question

284 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Pennsylvania naar Trump
Rechter geeft toekenning kiesmannen terug aan...

1 dag geleden door sparta

Trump wilde hertelling Wisconsin: meer stemme...
De door de Amerikaanse president Donald Trump...

1 dag geleden door AD

De bodem is inmiddels weggeslagen onder de #P...
De bodem is inmiddels weggeslagen onder de #P...

11 uur geleden door Rattocasi

Vanaf 1 December iedereen een kapje op de mui...
Zonder wetenschappelijk bewijs moet iedereen...

6 uur geleden door Jongens van de Witt

Zijn vaccins veilig en effectief genoeg om he...
Wie zich laat vaccineren, heeft hierbij geen...

1 dag geleden door Doomsdayshaman


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Sal68
16-jarige Marokkaan naar gesloten instelling ...
Broekers-Knol is van de VVD. Moet u raden waa...

1 minuut geleden door Sal68

Brolin
Wisconsin gaat na hertelling definitief naar ...
$22,000 heeft Trump betaald voor iedere extra...

2 minuten geleden door Brolin

duurendaal
Ook na vaccinatie in quarantaine: ‘Mogelijk...
DochtervDEen virus is een organisme dat m...

2 minuten geleden door duurendaal

bromtol
Zwarte Pieten brengen een bezoekje aan Tiel...
@7 Als er nooit geen KOZP figuren geweest zo...

2 minuten geleden door bromtol

Zie Hier
De sleutelroman die twee jaar geleden de val ...
Het lijkt er veel op dat JOOP z'n zwaai actie...

2 minuten geleden door Zie Hier

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig