BRIEFJE VAN JAN – Aan Fidan Ekiz Jouw strontkar heet Fréderike Geerdink (tpo.nl)


Lieve Fidan,Je wordt eerder door een strontkar overreden dan door een koets.Jouw strontkar heet Fréderike Geerdink.Sinds deze voormalige journaliste van het meisjesblad Yes op schoot kroop bij de amateurterroristen van BLM en bij de echte van de PKK spat de haat en de afgunst ...

door Moskowfiets in Media  ·  38 Reacties

  • 16
  • 965x gelezen
Reageer met een Emoji
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Lieve Fidan,? kennen jullie elkaar van een clubje ?

33
1 jantje van leiden

@1 Huh? Je mag lieve niet zeggen als je.elkaar niet kent van een clubje maar,iemand wel een warm hart toedraagt? Jij leeft in een wel hele vreemde wereld.

4
2 Saviro

@1 Hij komt je weer toe vandaag !!


https://www.tiktok.com/@ivorymcgregor/video/6855822369030720773

3
3 Moskowfiets

@2 Huh? je mag niet vragen of je iemand kent van een clubje ?

25
4 jantje van leiden

@3 ?

19
5 jantje van leiden

@5 Ksssssst !!!

4
6 Moskowfiets

Hahahaha #6

3
7 Cody

@6 Koest.

22
8 jantje van leiden

Diepe waardering voor Fidan Ekiz die de zaken bij naam durft te benoemen daar schort het nogal aan bij veel personen waaronder ook veel politici die liever alles stilzwijgen en kruipen voor de islam uit angst dat er nog meer boze gehersenspoelde geesten rondlopen die nare gedachten en plannen hebben maar wel een organisatie steunen zoals BLM en KOZP die zelfs nog subsidie ontvangen van de overheid om onze cultuur te veranderen en een kinderfeest aangrijpen omdat zij zogenaamd problemen hebben met het verleden van verre voorouders die hebben geleden als slaven 150 tot 200 jaar geleden maar zij zijn wel bereidt het te vergeten wanneer de overheid zijn excuses maakt en een redelijk bedrag aan ze overmaakt ter compensatie want schijnbaar kun je hun verdriet afkopen of verzachten met een excuus en een leuk bedrag.
En tot slot wat M betreft dan kunnen alle kijkers weer genieten van de grootste linkse knuffelaar van Nederland.
Ik wens alle kijkers van Margriet veel plezier maar ik zap gelijk weg zodra M in beeld komt.

2
9 welofniet

Waarom zou je aan iemand die een ander voor strontkar uitmaakt geen vraag mogen stellen.? Ik ben beleefder dat Jan van het briefje verdient.

23
10 jantje van leiden

@4 Natuurlijk mag jij dat vragen maar,je vraag suggereert heel iets anders. Gaat je misschien net boven de pet om dat te begrijpen .

2
11 Saviro

@11 U begrijpt precies wat ik bedoel,dan kan ik er niet ver naast zitten dat ze elkaar kennen van een clubje.

22
12 jantje van leiden

@12 Paranoia is te behandelen hè. question

4
13 Yizzle

* Verwijderd door de redactie *

14 Corona realist

* Verwijderd door de redactie *

15 priaap

De vrije meningsuiting is op slag verdwenen nu er iets onwelgevalligs is gezegd in de ogen van het clubje.

17
16 jantje van leiden

Vrije meningsuiting wil niet zeggen dat er geen kritiek mag zijn op wat iemand zegt. @16

0
17 Scrow

@15 Geen idee wat u bedoelt mijnheer/mevrouw primaat.

16
18 jantje van leiden

@17 Dat is precies wat ik doe en deed.

13
19 jantje van leiden

@19 Prima, maar die vrije meningsuiting is dus niet weg.

0
20 Scrow

@20 Dus wat is uw probleem ?

20
21 jantje van leiden

@21 Ik heb geen probleem, hoor. Ik reageerde alleen op @16 waarin je opmerkt dat de vrije meningsuiting ineens verdwenen zou zijn. Dat is niet zo.

1
22 Scrow

@22 Dan is het goed.

14
23 jantje van leiden

* Verwijderd door de redactie *

24 Corona realist

@24

Wat een kinderlijke, mislukte reactie......

13
25 Gremdaat

* Verwijderd door de redactie *

26 Corona realist

@26

En nóg zo'n puberale reactie. Het wordt er niet beter op.....

11
27 Gremdaat

@15 Voorzitter van het 'schijnheilige' clubje .

1
28 RobP

@26
@25 is het puisterige vriendje van Jantje.
Op school overleggen ze wat voor puberale derrie ze na schooltijd gaan verspreiden.
Wat een treurig niveau hebben die zielige stink-pubers.

1
29 beastyboy

@29

LOL.....! Ook bij @beastyboy druipt het "intellect" er vanaf......question

8
30 Gremdaat

@30
Wat een sterke reactie zeg!
Ik had op een ander topic al aangegeven dat het me vandaag op wonderbaarlijke manier is gelukt om tot jullie deplorabele niveau van discussiëren te kunnen afdalen.
Geen dank daarvoor.

3
31 beastyboy

@29 Niet achter mijn rug roddelen beestenjongen,dat staat niet netjes,

8
32 jantje van leiden

@31

Ga spelen, snotneus......

7
33 Gremdaat

Ik ben het niet altijd eens met Fidan, maar houd wel van haar heldere kijk op dingen en het feit dat zij het durft te benoemen. Soms moet je ook de knuppel in het hoenderhok gooien om een "politiek correcte" discussie open te breken naar een feitelijke. In vergelijking met M is Fidan een openbaring...

1
34 uahoera

@26 Het gaat niet om mijn of uw familie,het gaat om de mensen in het land die het verdienen om niet te verzanden in rechtse donkerbruine propaganda,Naar Biden met enkele toevoegingen tijdens zijn debat met Trump.

6
35 jantje van leiden

@32
Helemaal niets achter je rug om!
Mijn reactie was een voortzetting van @24 op jou.
Als je de reacties leest dan moet het toch duidelijk zijn dat mijn reactie ook aan jou gericht is?
Of is dat nog te moeilijk om te begrijpen voor een puisterige puber die het slechtste onderwijs in decennia in Nederland heeft genoten?
Je kan beter verder gaan met je vlogjes op Instagram (of wat voor dingen jullie puisterige pubers tegenwoordig doen). Veel belangrijker natuurlijk dan een gedegen wetenschappelijk, cultureel en historisch onderwezen jeugd!

We leven in een maatschappij waar de schone schijn belangrijker is dan de feiten.
Mooie praatjes op internet en veel likes zijn veel belangrijker dan gedegen onderzoeken.
Dat zie je bij de “journalistiek”, zover je daar nog van praten kan. Geen grondig onderzoek naar feiten, maar als de minister zegt dat de “journalist” het anders moet zien, dan zegt de media ja en amen en maakt er een mooi verhaal van. De likes zijn belangrijker dan de feiten.
Ook in de politiek zie je dat. Als er weer iets faliekant mis is gegaan (bijvoorbeeld 14 miljard aan nutteloze biomassacentrales die net gebouwd zijn, of het zoveelste ICT probleem bij de overheid) dan wordt er nooit eens een beetje onderzoek verricht naar hoe inefficiënt de overheid nou werkelijk is. Mooi praten in de media is beter dan de werkelijkheid. De likes zijn belangrijker dan de feiten.
En het ambtenaren apparaat! Zijn er werkelijk nou geen ambtenaren op de ministeries die zich rot schamen als ze weer de zoveelste gigantische blunder bij het ministerie hebben begaan? Kijkt zo’n ambtenaar dan niet eens om zich heen hoeveel nuttige arbeid er de voorbije jaren nou is verricht door zijn afdeling? En hoe ongelooflijk veel belastinggeld dat heeft gekost? Nee, dat doen ze niet. Ze houden iedereen en zichzelf voor de gek dat ze nuttig werk verrichten en dat ze die honderden miljarden per jaar helemaal waard zijn. Dat de honderden miljarden die jaarlijks in onderwijs, zorg, immigratie, Brussel wordt gestoken, dat dat Nederland er steeds beter op maakt. NOU..... dat is niet zo. De leefbaarheid in Nederland wordt er elk jaar steeds minder op. Het holt al twintig jaar achteruit en het gaat steeds harder. Nee, die ambtenaar vindt dat de overheid en zijn collega’s het heel goed doen, dat ze hun gemiddelde salaris van €85.000 op de ministeries, meer dan waard zijn omdat het zo goed gaat met Nederland. Tegenwoordig zijn de ambtenaren drukker bezig met doen alsof het allemaal zo goed gaat, dan dat ze werkelijk werk gaan verrichten om te zorgen dat het beter wordt in Nederland! De likes zijn belangrijker dan de feiten!

Maar beste ambtenaren op de ministeries. Begin nou asjeblieft eens te werken aan het onderwijs! Doe dat nou voor Nederland en de Nederlandse bevolking. Zo erg is dat toch niet om je in te zetten voor een beter onderwijs?

Dan hebben we over twintig jaar misschien een Nederland waarin je niet met een puisterige puber op een forum op het allerlaagste niveau zit te bekvechten. Misschien, over twintig jaar, is het mogelijk om een inhoudelijke discussie te voeren met een puisterige puber, waarbij de discussie onderbouwd wordt met feiten. Feiten die de puber op school heeft geleerd en op het journaal heeft gezien.
Helaas is dat nog lang niet zo ver. Nu krijgt de puber op school alleen maar geleerd om leuke dingen te doen en mooie praatjes te houden. En op het journaal ziet die puber diezelfde praatjes en geen feiten en gedegen onderzoek. Op school en in de media krijgen ze polarisatie er ingeduwd. Er is maar 1 mening de juiste. En iedereen die tegen die mening is, is fout.

Wat gaat het toch geweldig met Nederland!

1
36 beastyboy

Ben niet verder gekomen dan het opschrift .
Jan zal wel op de bok van de strontkar zitten , gezien zijn taalgebruik.

4
37 Goodnews badnews

@12 : Zeur niet zo. Het is heel normaal bij een brief te beginnen met "Lieve" ook al heb je diegene persoonlijk nooit ontmoet. Dat is u intussen toch wel duidelijk gemaakt? Jengel dan niet zo door.

0
38 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@171 Ik kan prima voor mezelf zorgen, dank je. Ik drink, uitsluitend bij een goede gelegenheid, een mooie Merlot. Maar altijd een goede fles, n...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Bob Sleebaan
Zomerverwachting 2024: heet en onstabiel?

In Afrika wordt het heet. We moeten rekening houden met een toename van klimaatvluchtelingen. Ze zullen met open armen ontvangen gaan worden d...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Weetal
Vijf jongens slaan kind in elkaar om voetbal

De jeugd is toch de toekomst?...

3 minuten geleden geplaatst door Weetal

wildersfan
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

De AIVD heeft al een waarschuwing doen uitgaan: https://www.geenstijl.nl/5175882/uw-jaarlijkse-reminder...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Caroline Tensen vermoeid na lange werkdagen: 'Soms wel 4,5 uur!'

Correctie bij @3.Als buschauffeur of chirurg moet je week ba week op elke werkdag 8 uur of langer gefocust zijn = Als buschauffeur of chirurg...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

sockknitter
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

Ik begrijp, dat ze de straat op zijn gegaan, omdat een afghaan een andere Afghaan heeft doodgeschoten en brandgesticht had, om zijn daad te verd...

14 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Biscanna
Extreemrechtse Israëlische kolonisten laten onbestraft spoor van dood en verderf achter onder Palestijnen - Joop - BNNVARA

@32 Iedereen heeft kunnen zien waar die terroristische varkens toe in staat zijn, dus lijkt het mij juist een heel waarschijnlijk verhaal....

16 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Nieuwe rel rond Johan Derksen

    Iets roepen waar het niet over gaat. Tja ... Ik laat het maar bij 'off topic'. ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

@168 " aandachtgeile kleuter" Schelden, beledigen, ad hominemGemeld. ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Anal Fart PornWomit PornEuroescort18+ Tik TokTeenage Best PornCornos BlogBig Hairy PyssyChor PornGirl Fight XxxIndinsex VideoCouplesex PornAp SexTanned Lines NudeFree Dad Daughter PornSoap2day VSex Cam CacheeStar Porn TubChuukese PornographyPorn Gay ColombiaForced NudeMallu Sajini5 Some PornLesbian Tits SuckedDiora Baird Onlyfans LeakedCatun Xxx VideosPamelapeaksVideos Pono EspañolXhamester LiveMeilleurs Films Pornos FrançaisCruise Ship SexHot Anty Sex VideosFree Sex Movies OnlineIndian Sister And Brother XnxxSarah Chalke NakedNude Pics Of Ex GirlfriendsTube8 DesiProns Vedioㅓㅁ퓨ㅕㄴMadhuri DixitAlex Grey XxxAutumn Falls VideosGirl Giving HeadNaghty AmericaGemma Arterton LeakedAmouranth PovVeronica ChurchOral Creampie CompilationFamilysexvidsFully ClothedsexLauren Jasmine OnlyfansStormiiy OnlyfansIndian Babes Porn VideosXxx Sane LeyoneLesbo Nipple SuckSexes AmateursMilf Blow Job GifXxx KinarX Videos Page 1Xxx LivNude AdvertisementSexy Boobs ShowNaked WifeBangbros Full HdBest Henta IHentai ComixsPorno FrSexually Explicit WebsitesNaked GirlpornMyhotwifeLayina PussyDisha Patani Hot VideoWww Village SexKitchen XxxxMrs IncrediblepornLena The Plug SquirtChoda Chodi KahaniHoker PornBest Porn In The WorldMadiiitaySemi DesouraBlow Job Rim JobMia Kalifia NakedOnlycellis OnlyfansHow To Make A Homemade PussyEbony Teenagers PornجوردیAasian Gay PornAnal Dildo VideosXxx Sex AudioHentai Games RedditPorn -hubTamanna Bhatiya Ki SexyPornoo VrLackmail PornEliza Ibarra XxxKaden Kole PornMilf TwerksPorn UubNaked Women MexicoKamasutra PictureXxx Sexy Step MomQuiin PornBf Bf Sexy Bf Sexy BfSexy Boobs Licking VideoAnimée SexeAlohatuebVideos Eróticos BrasileiroIndian Gay Site VideosBrazzear ComKhada LandImages Naked BoysDesi Sex SisterGloryhole SercetsTravelvidsxyzEnglish Hot Blue FilmXxcmomBengali Sexy Blue FilmHindi Bp HdDick Size ComparisonSexual Rap VideosRyan Conner Xxx VideosMrs Mischief PornMilfed PornstarsMilla Sofia NudeHottie XxXnxx RomanticCollege TitsTiffani MaddisonHorny NunLeolist. CcSuperhead SuperheadEmmy Rosum PornFitness Model NudeGaynoystubeXxxx Desi PornWwe Raw SexHot Romance HdPokemon EcchiIndian GanbangWoe Senpai OnlyfansEbony Porn MomsFree Potn SitesKarisaa KanePron HubbImo Sex VideoHot Mom Pron VideoMia Khalifa And StepmomBusters PornHeintaTamil Sexxy