DE WERELD NU

Zwarte Piet – Ja, KOZP fleste de boel inderdaad

Zwarte Piet, systemisch, Omroepbestel

Het vermoeden is vaker uitgesproken, Een uitgelekte video vertelt nu het verhaal dat het KOZP niet om Zwarte Piet ging, maar om geld en macht.

Het ging niet om Zwarte Poet, evenmin om Grijze Pieten, het ging gewoon om geld. Een vandaag uitgelekte video vertelt een verhaal waarover heel Links Nederland over je heen zou willen gaan. Met hamers en sikkels.

Er is geen misverstand mogelijk als je dit hieronder bekijkt. Het zielige zielige gejank over Zwarte Piet is niets anders dan een machtsgreep in de kas van overheidssubsidies. Omdat domme witte nuttige idioten overal in trappen, en heel graag over de brug willen komen (met belastinggeld) om hun eigen gedeug te tonen.

Duur: 0:47 minuut.

Herkomst hier,

Er is aan deze hele zaak veel treurigs, maar het meest is dat de kinderen die er jarenlang mee zijn achtervolgd, op de voet gevolgd door de gekleurde mensen die zich jarenlang voor dit karretje lieten spannen.

Is dit strafbaar? Daar op is naar ik vrees een kort antwoord: het is politiek. Politiek is nooit iets strafbaar, zo lang je volhoudt een goed doel na te streven. En zoals iedereen al lang vermoedde van de Akwasi’s de Esajassen, de Afryie’s, de S.Simonsen en wie weet wie daar nog meer zaten.

Wat het wel ook direct bij mij in herinnering riep is de voorstelling van die angstige mensen die in een Haags kraakpand bijeen riepen te worden belaagd door een groep extreemrechts tuig. De politie vond niets en de NOS framede dat dit jaar als een gelukkige omstandigheid voor die extreemrechtse Hagenaars.

En zo valt er wel nog wat meer te zeggen over de meelopers van dit inhalige tuig. Wat zonder dit filmpje was op termijn ongetwijfeld een enorme schep geld al marchanderend naar deze activtistische leugenaars verdween. Die vinden dat het hen toekomt, omdat iedereen die dom is schatplichtig is aan mensen die slimmer zijn. Wie zich laat gebruiken is daar zelf bij, redeneren deze oplichters.


Over Zwarte Piet kun je wel aan de gang blijven. Dat doen ook wij dan ieder jaar zonder mankeren zolang de linksdraaiende bestuurskudde er over bezig blijft.

20 reacties

  1. scherpschutter1943 schreef:

    KOZP hoort op de lijst van terroristische organisaties die verboden moeten worden. Maar ja, als je daaraan begint moet je ook groenlinks en D66 daarop zetten want die streven ook de omverwerping van het sociale stelsel van nederland na. (De terrorist Klaver wil elke 18 jarige 10.000 euro geven. Je kan merken dat de verkiezingen er aan zitten te komen. Het linkse voorwerk is begonnen.

  2. Fran schreef:

    Allemaal “nobele” redenen dus van deze marxistische macht- en geldgraaiers op kosten van de belastingbetalers en ten koste van het land en de cultuur die hen een huis en uitkering hebben aangeboden.
    Hoe “onverwacht” ook.

    Tja, selectie aan de grens is zo slecht nog niet.

  3. karton schreef:

    Die KOZP-negers willen nu zelfs ook geen “grijze Pieten” tijdens de intochten; en de zg. Sinterklaas-comités in ongeveer álle steden laten hun oren hangen naar een stelletje dwaze, dolle en volledig idiote negers !
    Wat is dat toch voor onzin om ons, échte Nederlanders, op die manier te laten ringeloren door een stelletje, in dit geval , dolle negers, maar óók door illegale “vluchtelingen” die het ons onmogelijk maken in rust en vrede te leven, werken enz.

  4. carthago schreef:

    Kick Out Zwarte Parasieten.

  5. Stoner schreef:

    Wat Carthago zegt.
    Weg met die stukken 💩

  6. Bennie schreef:

    KOZP is niets meer dan een bende zwarte racisten, die blanke Nederlanders een schuldgevoel willen aanpraten, inzake een misstand, die 160 jaar geleden is afgeschaft.
    De zeer kleine dadergroep was afkomstig uit de toenmalige elites en hun afstammelingen bevinden zich daar tot op de dag van vandaag.
    Een nazaat was onlangs nog in het nieuws, toen hij van een kortstondige vakantie werd terug geroepen.
    Span een civiele procedure tegen die nazaten aan en kijk hoever je komt bij de D66 rechter, je weet nooit.

  7. Nelly schreef:

    Dit is de rekening van 10 jaar Rutte die heeft toe gestaan dat een groot leger paarden van tropen ons land heeft binnen gelaten!

  8. BegrensEuropa! schreef:

    “Politiek is nooit iets strafbaar, zo lang je volhoudt een goed doel na te streven.” Dat is niet waar. Er kan wel degelijk vervolging worden ingesteld. Dit soort activiteiten wordt ondernomen door stichtingen, zoals Stichting Nederland Wordt Beter. Die hebben doelstellingen. Als de activiteiten niet stroken met de doelstellingen dan vervalt de belastingvrijstelling en is er grond voor een naheffing. Ook zal de stiching zelf moeten worden opgeheven. Het doel van de activitiet KOZP van de Stichting Nederland Wordt Beter is het verwerven van middelen uit de gemeenschappelijke ruif door het racistisch verklaren van nationaal erfgoed en daarmee van al diegenen die het vieren. Dat is belediging en eveneens strafbaar. Per Nederlander is op zijn minst 1 euro smartengeld verschuldigd. Tijd voor juridisch tegenweer.

  9. Gerrit Joost schreef:

    Alle ontvangen gelden met boete terugbetalen wel gratis enkele reis van de belastingbetaler naar het land van afkomst van hun voorouders. Kunnen ze daar gaan miepen. Ga al klaarzitten voor het betoog van Martin Bosma.

  10. Peter Louter schreef:

    In televisiereclames is de werkgelegenheid voor donkerhuidigen al fors gestegen.
    Ze hebben er trouwens geen geheim van gemaakt om vertegenwoordigd te willen worden in alle adviesraden e.d. Via KOZP hebben ze van Piet een racistisch figuur gemaakt. Dat was succesvol. Op heel veel plaatsen denkt men nu: er móet een neger bij/in/op/tussen/naast.
    De wal zal het schip wel keren

  11. Youp schreef:

    Vrijwel vanaf het begin was het duidelijk dat het om geld gaat. Alleen Femke Halsema denkt dat hier oprechte gevoelens geëtaleerd worden.

  12. Grapjas schreef:

    Kom naar Friesland. Waar tradities veilig zijn. Wij willen aan die importjes best het verschil tussen een Fries en een Hollander uitleggen. Ruifvretende parasieten. Heeft Afrika eigenlijk ooit iets anders dan dat uitgebraakt? Geen wetenschap, filosofie, sociaal- maatschappelijke ontwikkelingen… Niets. Kansloosheid alom en ruifvreten. Voortplantende mannetjes zonder plan of zorg voor nageslacht- als dieren Zonder andermans beschavingen geen enkele kans op zelf overleven, met die stenen-tijdperk tribale manieren.
    Maar- volgens de linksfantast- ” alle culturen zijn gelijk”….

  13. Cool Pete schreef:

    Dat “kzop”, “blm”, “antifa” zijn marxistische organisaties.
    Maar ook : “extinctionrebellion”, “gretathunberg”, “greenpeaece”,
    “amnestyinternational”, e.a. willen de maatschappij veranderen.
    En : vele ngo’s, in vele landen; zeker die zich met illegale immigratie bezig houden.

    Een van de grote financiers van al dit soort groepen,
    is de linkse miljardair George Soros : zijn globalisme is op marxisme gestoeld.

  14. Cool Pete schreef:

    @Youp : Halsema is een marxiste; dan is “rassen-strijd” een onderdeel van de “klassen-strijd”. Zo ziet die elitaire kaakklem dat. Ze droomt er van, een soort Rosa Luxemburg te worden. Maar elke imam noemt haar : “domme gans”.

  15. carthago schreef:

    Kickoutzwarteprimaten en Nietknielenvoordebielen.

  16. Marian Smit schreef:

    Kan dit rechtstreeks naar de bibliotheken van Nederland, die NU bezig zijn alle boeken van Zwarte Piet uit de collecties te halen. Een soort boekverbranding dus, veroorzaakt door KOZP

  17. Youp schreef:

    @Cool Pete
    Daar ben ik nog niet zo zeker van, of Halsema nog een marxist is. Ik denk dat ze wel begrijpt dat het marxisme mislukt is. Vandaar dat ze zichzelf tegenwoordig liberaal noemt, of liberal moet ik zeggen. Dat liberaal kun je maar beter met wat zout nemen, maar het zal betekenen dat ze niet op voorhand tegen bedrijfsleven is. Wat is blijven staan is dat ze de achtergeblevenen wil helpen – en ze zijn al snel zielig voor haar. Eerlijk gezegd doet ze me eerder aan moeder Teresa denken dan aan Rosa Luxemburg.

  18. Marcel schreef:

    Ofwel de hele politiek, zwart, wit, groen, geel ect is corrupt, nou ik hou het op 60 %, want 40 % streeft nobele doelen na.Ik ben nog steeds pro-zwarte piet, al was het voor mijn zoontje van 4.Als hij er anders overgaat denken, dan heb ik daar vrede mee.Maar door gebeurtenissen dit jaar met een persoonlijke karakter, denk ik nu steeds meer.Zoek het maar allemaal uit.Gewoon geen sint/ piet/ kerstfeest/pasen/pinksteren…dag commercie..dag mensen die er hun dagelijkse bestaan aan ontlenen.Top, nog meer werkelozen…en onvrede.Met het resultaat van 14-18 en 39-45 als resultaat.Hoe ik dat durf te zeggen, verdiep je in de geschiedenis en je ziet raakvlakken.Dan te bedenken dat mijn kinderen en die van andere mogelijk de dupe zijn van geld,macht-belustte mensen…..

  19. Ernie van de Wal schreef:

    Bij actiegroepen als KOZP levert het probleem geld op en de oplossing kost de actiegroep geld.
    Als het sinterklaasfeest in zijn geheel wordt afgeschaft om de h.h. KOZP ter wille te zijn is hun bestaansrecht weg. Het doel is immers bereikt. Meer dan ze geëist hebben en meer dan ze in redelijkheid konden verwachten.
    Dan stopt de subsidie en valt hun makkelijke inkomen weg.

    Geld maakt begerig, zeker als je al veel geld hebt, dus zal KOZP iets nieuws bedenken, om het verdienmodel in stand te houden.

  20. Jerry Afriyie en zijn Stichting Nederland Wordt Beter kapen Nederlands/Amsterdams belastinggeld ☠️
    … De stichting ontvangt vanaf 2017 t/m 2020 een subsidie van € 8.000 per jaar 😡 Dit blijkt uit het subsidieregister van de gemeente 🤔 Of zij ook nog landelijke subsidie krijgt? https://www.stichting-jas.nl/2020/06/gemeente-amsterdam-geeft-subsidie-aan.html