Marc Noppen in De Afspraak
Volledig scherm
Marc Noppen in De Afspraak © VRT

Bezorgdheid nadat Marc Noppen, CEO UZ Brussel, met symptomen aanschuift bij De Afspraak

Verbijstering bij de Vlaamse kijkers vanavond, nadat Marc Noppen, CEO van het UZ Brussel, te gast was bij De Afspraak en symptomen van het coronavirus vertoonde. De professor wuifde zijn symptomen weg en sprak van zijn “jaarlijkse verkoudheid”, maar hij gaat zich toch nog laten testen, zei hij.

24 reacties

  • Nicole Borremans

    4 jaar geleden
    Oké,in deze (paniekerige)tijden had Dr Noppen met een dergelijjke hoest misschien toch beter een videocall gedaan in de Afspraak maar langs de andere kant vind ik het ook wel hallucinant dat elke schraping van de keel of enig gesnotter onmiddellijk aan Covid19 gelinkt wordt.Man,man een gewone valling bestaat precies niet meer,uitgeweken voor het virus.Hopelijk gebeurt dat begin volgend jaar met de griep dan ook.Volledig verdwenen uit eerbied voor C19!Paranoia is niet veraf!
  • Eddy Willems

    4 jaar geleden
    Het is pijnlijk om vast te stellen wat het beleid in Brussel voorstelt. Helemaal niets. Totaal gebrek aan verantwoordelijkheidszin en daardoor eveneens aan een degelijk beleid. Doordat ze er zich niet kreeg uitgeluld heeft ze alleszins toegegeven dat het in Brussel serieus de verkeerde kant op gaat, waarvan acte! Misschien toch eens overwegen om wat aan handhaving te gaan doen?
  • Hans Loyaerts

    4 jaar geleden
    Al wie er aanwezig was mag in quarantaine voor 10 dagen. Getest wordt er toch niet,meer, behalve misschien preventief voor de politie, die zo het statuut van profvoetballer (tot 3 testen per week) krijgt. En voor de burger is er niet genoeg testcapaciteit.
  • Kris Van Alen

    4 jaar geleden
    Wij hebben thuis met 4 ook een goeie week gesnotterd en wat rauwe keel gehad en kouwelijk... allemaal getest en alle 4 negatief. Een valling is een valling.
  • marc castermans

    4 jaar geleden
    De CEO van het UZ Brussel Marc Noppen heeft gisterenavond brandhout gemaakt van het Brussels coronabeleid en eveneens van minister Elke Vanden Brande. Terwijl zij hopeloos het Brussels beleid verdedigde zonk haar geloofwaardigheid met de minuut dieper weg. Ik heb zelden een zo zwakke politica gezien als deze dame en zeggen dat zij eveneens verantwoordelijk is voor de eventuele tolheffing op pendelaars naar Brussel. Dat Brussel een hellhole is zoals Trump beweerde, begrijp ik nu helemaal.
  1. Engie plant investering van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentrales met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    Engie plant investe­ring van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentra­les met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    De energiegroep Engie is van plan tot vier miljard euro te investeren in ons land tegen 2030. Dat heeft de nieuwe CEO van Engie België, Vincent Verbeke, vandaag bekendgemaakt. Zo pakt de Belgische marktleider uit met een nieuwe strategie, genaamd Energize2030, voor de komende jaren. Engie wil meer elektriciteit opwekken via hernieuwbare energie, investeren in flexibele capaciteit en een voorloper zijn in de verandering naar groene waterstofenergie. Maar er is momenteel niet veel enthousiasme over een eventuele levensduurverlenging van kerncentrales Doel 4 en Tihange 3 met twintig jaar in plaats van tien jaar.
  2. Klopt jouw energiefactuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?
    Mijnenergie

    Klopt jouw energiefac­tuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?

    Af en toe berichten media over absurd hoge energiefacturen die bijvoorbeeld het gevolg zijn van een nulletje te veel of een vergeten komma. Dergelijke frappante fouten spot je als klant meteen. Maar soms duiken er ook afwijkingen op, die – hoewel ze minder in het oog springen - je toch een aardige duit kosten. Hoe stel je deze vast en op welke manier kan je ze aanvechten? Mijnenergie.be helpt je stap voor stap.