Verkiezingsupdate: Trump baalt van Barr en Biden bulkt van de biljetten (nu.nl)


Welkom bij je dagelijkse update in aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen op 3 november. Met dertien dagen te gaan kijken we naar Trumps onvrede over uitblijvende onderzoeken naar zijn tegenstander en duiken we in de schatkisten van beide kampen. ...

door Crannbuidhe in Politiek  ·  50 Reacties

  • 3
  • 552x gelezen
Reageer met een Emoji
6
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 GreyB

@1
Wat us er vies aan een 24 jarige blondiene die je meevraagt naar een hotelkamer?

15
2 Chaimileh

Niet alleen Trump is niet zo blij. Menig Amerikaan moet toekijken hoe corruptie tiert in het land. De democraten en hun impeachment, Russia hoax, en aanhoudende leugens die door een MSM media verder verspreid worden is voor menig Amerikaan een nachtmerrie die ze aangepakt willen zien.
Uiteraard de standaard figuren hier op NK die niet verder komen dan de MSM leugens nog eens te herhalen. Daarmee is aangetoond dat ze makkelijk overtuigd zijn en dus graag in de linkse ideologische waanzin meegaan. Een gevaar voor elke samenleving.

15
3 sparta

@2
Je weet weer niet waar het over gaat..

4
4 GreyB

@3
Menig Amerikaan is Trump kotsbeu...

2
5 GreyB

@3 Toch bijzonder dat Trump aanhangers steevast menen te weten hoe het zit en wat goed is en dat ze mensen met een andere mening niet dulden......

5
6 Rare Rakker

@4
Zeker wel. Dit was soort van een dingetje een paar maanden terug. Giuliani kon er wel om lachen en ik ook wel. Het hand in broek verhaal is er bij verzonnen. Hij stopt zijn hemd in.

17
7 Chaimileh

@6 je ziet het exact verkeerd om.
Er zijn hier amper aanhangers enkel mensen die bezorgd zijn om de 9 TDSers

18
8 Alexis

@1 Nah nee die aait geen meisjes of besnuift ze waarom ontwijk je dat telkens question

15
9 Alexis

@3
Gelukkig hebben we een rapport waaruit blijkt dat de Russen de verkiezingen van 2016 beïnvloed hebben, geschreven door een republikein en aangesteld door een republikein, die weer was aangesteld door Trump. Dus dan moet het toch waar zijn? Of zou Trump incompetente mensen aanstellen, alleen maar omdat ze hem dan niet tegenspreken?

2
10 AJ74

@7
Whoehahaha, tuurlijk...

3
11 GreyB

@5 Bla bla onderbuik....

15
12 Alexis

@10 ???? Weer een tweetje....

That's all?

14
13 Alexis

@8 Nou als je mensen die voor Democraten zijn, weg zet als gevaren voor de samenleving die meegaan in een waanzin, dat geeft dat wel aan dat je geen andere mening duld er al helemaal geen discussie over wil voeren.

2
14 Rare Rakker

@10 Je zit constant op vernieuwen te drukken zo snel minnen kan alleen iemand met de grootste obsessie.

Ik ga dan ook eens lachen als een boerin met kiespijn

Whoa hahahah

16
15 Alexis

@8
Zijn dat dan mensen die last hebben van het reddertjes syndroom? (komt vooral veel voor bij linkse vrouwen heb ik begrepen.)

2
16 AJ74

@12 Nope, polls. Duh!

0
17 Zucht

@13 en @15
U vergist zich denk ik. Ik doe niet aan twitter en ook niet aan minnen.

1
18 AJ74

@2 Liegend chaimpje weer. Guiliani dacht dat het meisje 15 jaar was. Een kind dus. Oude man - kind, wat vindt u daar nou van.

1
19 Zucht

@11 en nu?
Hij stopt zijn hemd in.

13
20 Chaimileh

@10
Gelukkig hebben we een heel team van het Mueller onderzoek die niets hebben kunnen bewijzen. En die paar figuren die op andere zaken aangeklaagd zijn tellen niet mee nee .. Jammere voor je, maar zo is het nu eenmaal.

10
21 sparta

@16 Voor nu gaat het om 1 vrouw en wat andere zotten die de president van de VS tot hun levensdoel hebben verheven.
Iets met geen leven enzo.
Een kant hebben ze niet echt ze waaien alle kanten op als het maar tegen hem is.

Best interessant voor de psycho studies.

12
22 Alexis

@20 En hoe weet u dat? Heeft u het gezien? Nee he, liegend chaimpje. U verzint maar wat en verdedigd daarbij een pedofiel. Staat u fraai!

1
23 Zucht

@21 Ah, dat Paul Manafort een gevangenisstraf uitzit telt niet mee? Dat Cohen de gevangenis in moest vanwege verkiezingsfraude telt niet mee? Dat Rick Gates ook al wegens fraude de bak indraaide telt niet mee? Dat Broidy nu ook al bekend te hebben gefraudeerd telt ook niet mee? En wie heeft dat zo besloten? U? Whahahahaha.

0
24 Zucht

Dat tuig is zo achterlijk, maar het plebs trapt er wel in..

0
25 GreyB

@23 Haha en toen waren de rollen omgedraaid.

1
26 Nurse Ratched

@19
Dikke leugen, ze zou een journaliste zijn, van leeftijd was geen sprake en ze lijkt geen 15. Sacha rende later binnen schreeuwend dat ze 15 was, wat ze dus niet was en nogmaals op de video stopt hij zijn broek in. Maar blijf vooral doorgaan de boodschappers aan te vallen. Het toont je angst en onmacht.

10
27 Chaimileh

@27 Kijk,jij ook zo geil naar een vrouw als je je hemd in je broek doet?

0
28 Nurse Ratched

En dan nu dit: BREAKING: Secret Service charges man with threat to kidnap and kill Biden and Harris.
https://thehill.com/homenews/campaign/522089-secret-service-charges-man-with-threat-to-kidnap-and-kill-biden-and-harris

0
29 Crannbuidhe

@23 ik heb het gezien.

8
30 Chaimileh

'End The Chaos'

Because truth is golden!

https://www.meidastouch.com/post/new-video-end-the-chaos

0
31 Nieuwsgierig

@26 mocht je willen.
Met leugens en oud nieuws poets je Biden zijn kennis over zijn zoons' pedofiele acties niet weg. Het ligt nu bij de politie. Wat vindt je daar van?

9
32 Chaimileh

228 ik wel. Probleem mee? Mag Rudi niet geil worden als een vrouw hem aan zijn kruis friemelt om de mic weg te halen? Volgens mij vinden jullie gezonde seks vies, is het niet? Biden has ongezonde criminele seksualiteit op zijn harde schijf, die is flink het haasje.

9
33 Chaimileh

@33 Het lukt je niet.
Vervang in dit filmpje Rudi naar Hunter en je had anders gesproken hypocriet.

0
34 Nurse Ratched

@32 IK geloof er geen ene r**t van! Seksueel getinte foto's van een 14 jarig nichtje kunnen makkelijk gemanipuleerd worden of haar account was/is gehackt en de plaatjes op de (zogenaamde) schijf van Hunter gezet (door derden), het is dus makkelijk te manipuleren! Waar is trouwens die schijf gebleven? Ze willen hem (nog) niet grondig laten onderzoeken en de eigenaar van de computerwinkell is naast slechtziend ook nog eens zijn tong verloren! Die man zal zijn winkel binnenkort wel moeten sluiten denk ik!
Al met al een zeer rommelig geheel, dat van alle kanten rammelt en een zeer mager bewijs zou kunnen opleveren. (welk bewijs eigenijk?) Er is dus nog geen bewijs omdat het eerst nog onderzocht moet worden op authenticiteit, als ze daar al de tijd en moeite voor willen nemen om dit nader te onderzoeken, want Giuliani heeft wat dat betreft een zeer slechte reputatie omdat hij zo'n kunstje al eerder heeft geflikt! Wacht dus eerst nog maar af wat er komen gaat voor je er al een oordeel over velt!

0
35 Nieuwsgierig

En als je op deze manier je hemd in je broek stop.
loop je voor lul als je wegloopt.
De achterkant vanmje hemd hangt er danmnogmuit.
Leuke poging, maar Rudi stopt hier zijn hemd niet in zijn broek.

0
36 Nurse Ratched

@24
Precies ... Maar dat zal er bij jou wel niet ingaan .. Als het regent is het al Trump zijn schuld.
Lachen met die logica trumpofoobjes

8
37 sparta

@35 Herhaling van zetten.
Ook dat verhaaltje van Trump over het intervieuw.
Allemaal om de tegenstander is discrediet te brenggen.
Nog een week en dan moeten ze zonder bewijs de verkiezingen in.

0
38 Nurse Ratched
39 Nurse Ratched
40 Nurse Ratched

@39 Dank je wel voor de link! Texas is de cruciale straat! 38 kiesmannen maar liefst! Ben benieuwd hoe dit uiteindelijk gaat aflopen!

0
41 Nieuwsgierig

@21
Heeft u het muller rapport dan niet gelezen. Staat duidelijk in dat de Russen zich met de verkiezingen van 2016 bemoeit hebben. Ga nu niet zeggen dat u als onderzoeker en kritisch denker het rapport nooit gelezen heeft en alleen maar Youtube filmpjer erover heeft gekeken. Want dat doen schapen.
https://www.justice.gov/storage/report.pdf
Hierbij de link die van Barr komt, lees hoofdstuk III
III.RUSSIAN HACKING AND DUMPINGOPERATIONS
Heeft u dit nu echt 4 jaar genegeerd?

1
42 AJ74

@22
En u bent codependent?

0
43 AJ74

@42
Antwoord @21 Ja
Antwoord @22 Nee.

1
44 Nurse Ratched
45 sparta

@45

Toch zijn er 6 personen veroordeeld uit het onderzoek van Mueller

Er was dus wel 'iets'

2
46 LGK

@46
Ja en? .... Geen collusie. Dat was de opzet van het Muelller onderzoek.

4
47 sparta

@45
Lees het echte rapport. Ik dacht dat u dat al gedaan had en niet de mening van 1 of andere site napraten.
Als u het rapport leest ziet u dat daar duidelijk instaat dat de Russen zich bemoeit hebben met de Amerikaanse verkiezingen ten gunste van Trump. En waarom denkt u dat ze dat gedaan hebben? Omdat ze dachten dat Trump zoveel vervelender tegen de de Russen zou zijn als Clinton? Of omdat ze wisten dat Trump zou weglopen als ze wat harde vragen zouden stellen? Een kritische denker zou zich afvragen wat het belang van de Russen is om Clinton niet te willen maar wel Trump.
Maar al die kritische denkers die vol zitten over de propaganda van de MSM en zeggen dat ze zo zelfstandig kunnen denken, snappen blijkbaar nog steeds niet dat het van groot belang is om de vraag beantwoord te krijgen, waarom Rusland zo graag Trump wilde en niet Clinton. Dat zoiets een heel groot onderzoek rechtvaardigt. In het meest gunstige geval hadden de Russen gewoon een hekel aan Clinton, (wat dan weer niet strookt met het verhaal dat Clinton Uranium aan de Russen verkocht had) Dat uiteindelijk geen opdrachtgever is gevonden, laat onverlet dat de verkiezingen gecorrumpeerd zijn en de vraag met welk doel is nog steeds niet beantwoord.

Maar als vast zou komen te staan dat de EU de Nederlandse verkiezingen ten gunste van Rutte heeft beïnvloed, dan zou u een onderzoek naar het feit of Rutte daar iets van wist natuurlijk pesterij vinden en als uit dat onderzoek zou blijken dat niet bewezen kan worden dat Rutte daarom vroeg en het onderzoek laat open of Rutte het onderzoek gesaboteerd heeft, dan loopt u gewoon door en zegt dat mensen moeten stoppen met het pesten van Rutte en dat niets bewezen is.
Gelooft u het zelf?
Het is puur wegkijken omdat het nieuws u niet bevalt.

0
48 AJ74

@47
De opzet van het onderzoek was het onderzoeken van de Russische beïnvloeding van de 2016 verkiezingen en de rol van Trump daarin. Lees het rapport, De niet-politieke conclusie (immers, waarom zou een republikein onnodig republikeinen zwart maken) is simpel. De Russen hebben de verkiezingen beïnvloed. Trump wilde niet meewerken aan het onderzoek en daarom kan samenspanning niet aangetoond worden.
Nogmaals, lees het rapport.

1
49 AJ74

@48
"Het is puur wegkijken omdat het nieuws u niet bevalt."
Het rapport zegt zelf dat er onvoldoende bewijs is. Dat is het laatste wat ik ervan weet. Dat is de conclusie die ook in de media wordt bericht.
Dat er elders mensen wonen die een opinie over de verkiezingen in de USA hebben en daarmee en favoriet is op zich niets bijzonders. Men heeft gevonden dat er wat activiteit op Facebook was, maar absoluut niet een grootschalige campagne. Dit is; "'één zwaluw maakt gen zomer".
Als men een grootschalige hack had gedaan om de resultaten te veranderen, had dat een absoluut schandaal geweest. Het feit dat er iemand op Facebook een advertentie zet gaat de bevolking van en land niet overhalen. Ik heb in het hele onderzoek nooit schokkende dingen gehoord.

2
50 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
EU-functionarissen ontduiken hun eigen toezichtwet - Dissident.one

Fake nieuwshttps://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

zojuist geplaatst door Zie Hier

Sarcoff
Slowakei macht den NATO-Türsteher: Kein Zutritt für die Ukraine

Zie ook:https://ejbron.wordpress.com/2024/04/17/slowakije-is-de-navo-portier-geen-toegang-voor-de-oekraine/...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Jim Ferguson (@JimFergusonUK) on X

Zie ook:https://www.ninefornews.nl/data-analist-wouter-aukema-heeft-een-heel-verontrustend-signaal-ontwaard-en-vertelt-er-alles-over-bij-jim-f...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Bewoners balen, zonnepanelen moeten weer van daken af: 'Onbegrijpelijk'

Je kunt om zonnepanelen te plaatsen natuurlijk veel beter bossen kappen of goede landbouwgrond opofferen en ze daar te plaatsen.Wie legt die d...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Mark Rutte vindt Poetin eigenlijk maar een lulletje - Joop - BNNVARA

@7 Rutte en de waarheid 🤣...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

rebo
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

@3 Je vergat nog om de Japanse duizendknoop als een alles overwoekerende invasieve exotische plant te benoemen Betty. Geeft niet, ik help je wel...

4 uur geleden geplaatst door rebo

Graaier1000
Staatssecretaris: Blij dat er geen kabinet-Wilders I komt

Ik ben blij dat Erik van der Burg weldra niet meer regeert....

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

5 uur geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

5 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Lana Rhoades LatestHairypussy CloseupTaken Advantage PornKiana Vi PornMarathi Sex WapOussyDelotta BrownSaxxxx VideoOne Piece HentaVídeo Pornô AmadoraKowalskyapgeSex On TwitchAnimated Bondage PornLeo LisEmilyblack PornPorn Hq 3dPixxx NarutoOwl House PornKacey KoxHusband XxxBengali X FilmSunny LeonexxxcFemale HandjobHefemale PornTravestileri PornosuMidget FuckedCousin BlowjobNaked Nicki ManjaRobin Wroght NudeWeight Gain AnimationCrton XxxHdoom PornBeautiful Women ScrewingTia TizzianniBoxtruck PornTransex PornhubPronvdoSex11Breed It RaeOnlyfans RomaniaAli Sheedy NakedBig Tits PictursNudist Colony PhotosAsha XxxVip WankIndian Aunties Fucking VideosDad Son GaysexAlxy Star PornReddit BackshotsAnimationsexJapani Mom SexDesi Xxx Mp4Violet Myers NewSkip The Game SFemjotPorn MadreMonique Alexander SexEmma Secrete LifeSex Clips TeluguDoctor Xxx Video DownloadCartoon PornolarıDelilah DayWrinkled SolesAndrea Anders NudeAsian Ladyboy PornPaige Bauer PornLaura SexSoap MassageLovehomeporn.com3d Futanari AnimeShegodsBfsm StoriesPrivacy NudesKatye CloverWorld Star Hip Hop UncutKatie Holmes NudaSuhagrat Ki Chudai VideoSexn VideoDp Porn VideosTamilsexeBokura No SexAll Porn ActressFreeporn.com/blackBig Breasted BondageComics Porn EspFree Brazzers PornosHarmony Reigns PornstarMia Khalifa New VideoPornografici GratisVoissa.frAdult WotkIndian Sex Porn HindiCumming In My MouthPornvideo XFree Porn Hd FreeMature Porn SwingersDad Daughter SexstoriesNudeist Family PicturesXxx Fucking ClipsHollywood Sex Video HindiEvasive AnglesHomemade IncestNaruto HentiaDlsieRhe Porn DudeFcn SexPoren 2023Xev Bellringer Full VideosPwanshop PornKateupton PornList Latina PornstarsFilm PornogrphieOdia Sex StoryMature Nude SelfiesBbw Scat PornMaddy BlackAdult Web Series SiteDominican BlowjobTwitter Black PornBest In Gay PornPorn DinotubePorncomic.Sexylog SiteFawxBenji Krol NudesBonnie Somerville NudeCrime Alert Sex VideoCarmen Electra NakedAnal ArabianLadygaga NakedXnxx Desi Gf18_yoyoBruno_dickemzSalieri PornLatina Mommy PornTease TitsPorn Games StrippingDaddy/son Gay PornAngreji SexKimberly LovePussy TumblrPorn Video ForeignDeshi Porn HindiHermapfrodite PornChattrandomFollando Con Una NegraShweta BhabhiBangla Panu VedioOpen Sex Movie HindiRihanna Sextape