U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 11
De rapper denkt zelf dat het te maken heeft met Arjen Lubach die zondag van leer trok tegen de algoritmen van sociale media en tegen complotdenkers. ...

ongeveer 1 maand geleden door NOS

REAGEER MET EEN EMOJI
20
1
2
3
23
1
3

@91
De NL steun aan bepaalde groeperingen in Syrië om Assad uit de macht te krijgen was uiteraard een regeringsbesluit. We leven niet in een dictatuur dus het was geen besluit van Rutte alleen. Of dat een goed/fout besluit was laat ik hier in het midden.

Verder leven we in NL in een rechtsstaat hetgeen betekent dat de tafelgenoot van Lange Frans had moeten opperen, 'zullen we een aangifte indienen tegen Rutte of de NL staat?" waarop deze had kunnen reageren, "ik ben daar heel goed in".

101 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
15
Meld

@35 Tsja, vragen stellen over de compleet zwart-gelakte rapportages van Rutte mbt steun aan Syrische jihadisten en misbruik door belastingdienst, maakt je al tot 'complotter'.

102 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
9
Meld

Fransje zorgt ervoor dat mensen die kritisch zijn op de Nederlandse coronamaatregelen, of niet alles accepteren omdat het gewoon niet logisch is in dezelfde categorie geplaatst worden als extreme complotdenkers in de vorm van flat-earth en graancirkellovers.

Frans is doorgedraaid en heeft gewoon teveel vrije tijd waardoor hij voor het eerst complotsites leest en denkt dat er overal iets achter zit.

103 Snuggles    
ongeveer 1 maand geleden door Snuggles
4
Meld

@52 Alleen Trump durft kritiek te hebben op Google, YT en Facebook die al helemaal in handen van de Chinese regering blijken,,,!

De uitvinder van het internet zou zich omdraaien in zijn graf.

104 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
10
Meld

@85
"en waarom mensen gewoon niet hun ding laten doen op platformen?"

Misschien omdat openlijk filosoferen over het doodschieten van Rutte idioten ertoe kan brengen dat in de praktijk te brengen want ja, 'het was op youtube en Lange Frans vind dat een goed idee alleen hij kan het niet, iets in zijn hoofd. Nou ik kan het wel hoor., niets in mijn hoofd"

105 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
17
Meld

@62 "...Filmpjes die overal geweigerd worden zijn dat niet waard...."

Gefeliciteerd! Je hebt een enkele reis naar communistisch China gewonnen!! Daar zijn yrouwens ook geen foute kinderfeestjes, standbeelden en verledens....die zijn al 'opgeschoond'...!

106 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
8
Meld

@103 Komt veel voor inderdaad dat doordenkers het complot toch gaan rationaliseren....wat juist geen eigenschap is van het complot.

107 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
8
Meld

@104 {Q} Google, YT en Facebook die al helemaal in handen van de Chinese regering blijken,,,!{Q}


HAHAHAHAHAHAHAHA Wat een onzin weer

108 RonMVV    
ongeveer 1 maand geleden door RonMVV
2
Meld

@101 Nee, de Nederlandse steun aan Syrische jihadisten was een opdracht van Brussel waaraan geen enkele Nederlandse burger ook maar enige inbreng had (De Nederlandse burger wordt namelijk 'te dom' geacht om de regeringssteun aan strijdende jihadisten naar waarde in te schatten....!)....en pas na harenkang tevergeefs vragen van Peter Omtzigt kwam uiteindelijk het zwartgakte rapport en de staatsgeheimverklaring....wat dus duidt dat Nederland al onderdeel uitmaakt van een dictatuur!

109 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
9
Meld

@100

Hier laat jij je flink kennen. Je bent voor vrijheid van meningsuiting etc..... Maar als het jou niet uitkomt dan is een meldpunt om mensen monddood te maken wel in orde.
Dat verklaart waarschijnlijk ook jouw liefde voor Rusland/putin. Daar mag je ook alles zeggen wat je wilt zolang het maar niet tegen putin is.

Al jouw geleuter over vrijheid en vrijheid van meningsuiting blijkt slechts een facade om jouw reactionaire ideeën mee te maskeren.

110 carpenter    
ongeveer 1 maand geleden door carpenter
3
Meld

@108 Die Q'tjes tussen de aanhalingstekens ??? Het zal toch niet....... question

111 MacGu    
ongeveer 1 maand geleden door MacGu
2
Meld

@111 HAHAHAHA

112 RonMVV    
ongeveer 1 maand geleden door RonMVV
1
Meld

@109

Dat maakt het dan toch nog waanzinniger om over het doodschieten van Rutte te oreren? De arme man is, volgens jou, slachtoffer van de EU dictatuur.

Tjonge, een slachtoffer van een dictatuur willen doodschieten. Vreselijk, goed dat die content verwijderd is

113 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
15
Meld

@103 Zelfde het geval met de militanten tegen 5G. Ergens voelen ze dat het niet klopt met die geforceerde haast om de hele wereld in te pakken in hoge datastromen (ter controle, monitoring en manipulatie van de massa's) maar zij gaan dan abusievelijk de gezondheid en Corona in verband brengen met 5G wat uiterst zwakke alibi's zijn en hun serieuze zaak belachelijk maakt.

114 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
8
Meld

@110 Welnee, 'de meldpunten' van Wilders en Baudet zijn altijd ludieke ideeën gebleven (integenstelling tot de duizenden meldpunten van de overheid) slechts bedoeld om de aandacht een keer te focussen op de machts - en manipulatiemachine van overheden, media en onderwijs zelf te vestigen ipv altijd op Rusland of 'discriminatie van minderheden'...! En daarin zijn die 'meldpunten' geslaagd gezien de impact die ze hebben veroorzaakt binnen de Linkse Kerk en jij het er nu nog steeds over hebt.

115 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
7
Meld

@108 De Chinese regering is net zo gek op het in handen krijgen van de big Social Media als op de geheime verf van de Stealth die ze wisten te stelen van het neergestorte wrak in de Servische bossen....lang voor de eerste ramp- en reddingsploegen aanwezig waren....!

116 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
8
Meld

* Verwijderd door de redactie *

117 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories

@113 Ja, een puppet en agent van een buitenlandse macht hoort niet een land te misleiden alsof hij in 'het belang van dat land en de burgers' zou handelen....!

Rutte werd niet toevallig premier terwijl Rita Verdonk 70.000 voorkeursstemmen méér had maar van het politieke toneel verdween...................

118 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
6
Meld

@110 En inderdaad Rusland is een heel vrij land waar je bijna alles kan doen en zeggen....behalve de democratisch en direct gekozen Putin aanvallen om hem buiten-parlementair te verwijderen......lukt ook in de VS en EU niet.

En dit is dan een rede voor velen Trump en Poetin dictators te noemen....terwijl je ze niet hoort over China en de Arabische Golfstaten.....

119 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
6
Meld

@116 Wat minder Fanta drinken. raad ik jou aan.

120 RonMVV    
ongeveer 1 maand geleden door RonMVV
2
Meld

@119
Dat bijna alles kunnen zeggen en doen klopt helemaal, maar dan moet je er wel bij vertellen dat het eenmalig is.
Het is hetzelfde als zeggen dat je alle paddestoelen kan eten. Klopt ook maar de meeste slechts 1 keer.

121 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
1
Meld

@121 Ja, over de verlichte Pim Fortuyn gesproken: het voorbeeld van de dictatuur van de Linkse Kerk iemand uit de weg te ruimen ten bate van de echte dictators....en dat blijkt steeds meer communistisch China te zijn....!

122 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
7
Meld

@122
En ook daar staat je heilstaat om bekend.
Tegenstanders vergiftigen.

123 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
0
Meld

@92 Ah jij was fan van Frans en zijn uitspraken, dat kan.

124 Nurse Ratched    
ongeveer 1 maand geleden door Nurse Ratched
2
Meld

Ik blijf het toch bijzonder vinden dat alle experts en virologen bij bedrijven als Youtube, Facebook en Twitter werken.
Dat zij als enige weten wat de waarheid is, en wat niet.

Alle Klimatologen werken bij NU.nl.
Alle Virologen bij Sociale Media platforms.

Heel bijzonder allemaal.

125 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
6
Meld

@125
Zeker bijzonder.
Helemaal omdat iedereen weet dat je voor de echte experts toch bij dansschoolhouders, influencers en wannabe terroristen moet zijn.

/sarc off.

126 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
1
Meld

@118

Heel vervelend voor Rita Verdonk maar de partijleden kiezen de fractie leider. En dat werd nipt door Rutte gewonnen uiteindelijk besluit de coalitie wie zij als premier voordragen bij de koning. Dat was Rutte.
Triest als je daar een complot achter zoekt.

Ria Verdonk werd uit de partij gezet omdat zij zich nuet kon verenigen met de koers van de partij. Haar nieuwe partij behaalde geen kamerzetel en dus verdween zij uit de TK.

127 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
15
Meld

@126
Vergeet de topspecialist Jenssen niet question
Die weet alles over corona.....en zijn bankrekening. -question

128 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
15
Meld

@126 De enige dansschoolhouder die ik ken in combinatie met het enorm dodelijke killer virus zegt naar mijn weten niet dat hij expert is, wel stelt hij (terechte) vragen.
Zoals al lang duidelijk is worden vragenstellers niet gewaardeerd door overheidsschaapjes.

129 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
7
Meld

@129
Dus Engel heeft volgens u geen mening maar hij stelt alleen maar vragen? Volgens mij heeft hij wel degelijk een mening over van alles en nog wat.
Maar kunt u vertellen hoe u achterhaalt of informatie betrouwbaar is?

130 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@114 Precies, ik heb de verhalen over 5G ook gelezen maar het zijn dan weer de complotdenkers die deze zaak gaan koppelen aan het vaccin met chips van Bill gates.

Over 5G zijn ze nog steeds niet uit, in de test fase hebben veel boeren al aangeven dat hun koeien elke keer rare capriolen uithaalde wat mogelijk komt door de zeer hoge frequentie van 5G.
https://fakka.nl/koeien-overstuur-en-in-paniek-mogelijk-door-testen-5g-netwerk/

Jammer dat dit probleem nu weer gekoppeld gaat worden corona-vaccins-chips, waardoor kritische lezers over 5G nu worden weggezet als alu-hoedjes.

131 Snuggles    
ongeveer 1 maand geleden door Snuggles
4
Meld

@130 Hij stelt vragen. Wat is daar mis mee?

132 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
4
Meld

@132
Zoals je zelf al aan gaf.
Hij is zelf geen expert maar is wel van mening dat zijn kennis voldoende is om de kennis van de experts in twijfel te trekken.

133 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
0
Meld

@131
Het leuke is dat in Nederland 5G op dit moment op dezelfde frequenties zit als 4G.

De nieuwe frequentie, de 3,5 GHz, werd namelijk al gebruikt.
https://nos.nl/artikel/2264322-afluisterpark-nederlandse-veiligheidsdiensten-verhuist-naar-buitenland.html
Dus in Nederland worden geen nieuwe frequenties gebruikt met de introductie van 5G. In ieder geval niet in Noord Nederland.

En ik vlak zeker problemen met 5G en straling niet uit, maar dat soort Fakka berichten is niet serieus te nemen. Hoe dan ook, teveel computers en telefoons is niet goed voor mensen.

134 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
1
Meld
135 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@132
Ik zeg niet dat er iets mis is met vragen. Maar hij doet wel wat meer dan alleen vragen.
https://viruswaarheid.nl/

136 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@133 Hij stelt vragen. Wat is daar mis mee? Mag je tegenwoordig geen vragen meer stellen? Het gaat niet over een verbreding van een stoep voor een bejaardenhuis, het gaat om uiterst buitenproportionele draconische maatregelen die het hele land en de economie overhoop gooien.
Waarom zou iemand, wie dan ook, daar geen vragen over mogen stellen?

@136 Als je antwoord hebt op (sommige van) je vragen, kun je daar wat mee doen. Wat is dáár dan mis mee?

137 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
5
Meld

@129 Hij stelt niet alleen vragen. Hij omhelst anderen zelfs als ze daar niet van gediend zijn. Hij voert de ene na andere rechtszaak, hij deelt 'officiele waarschuwingen' uit als mensen iets doen wat hem niet bevalt en ondanks de oplopende aantallen doden en zwaar zieke nederlanders slaat hij alle advies van mensen die er wel wat van weten in de wind. Da's niet alleen vragen stellen.

138 Zucht    
ongeveer 1 maand geleden door Zucht
3
Meld

@138 Wat is het doel van die rechtszaken, volgens jou?

Volgens mij is dat om antwoorden te krijgen.

En wat is er mis met knuffelen? We zijn u eenmaal sociale dieren.

En als jij zijn uitspraken als officieel beschouwd, is dat meer jouw tekortkoming dan die van hem.


140 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
4
Meld

@137
Ik vroeg of hij alleen maar vragen stelt. Ik betwijfelde dat. Nu komt u zelf over de brug met het feit dat hij meer doet dan alleen vragen stellen. Dan is dat helder.

Dan is de volgende stap, wat heeft hij gedaan met de antwoorden op de vragen. Vrij weinig, hij heeft ze gemakshalve met zijn eigen antwoorden ingevuld. Mensen die vragen stellen zonder dat ze een antwoord willen zijn nu niet echt kritisch en onderzoekend, maar dat is mijn mening.

141 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@140
Welk antwoord wil hij dan krijgen. Volgens mij heeft hij nu al een hele dikke mening en net als veel anderen hier, gaat hij die niet veranderen.
Als het antwoord niet bevalt, dan is het een doofpot van de overheid. Er is geen antwoord denkbaar dat hem van zijn standpunt zal afbrengen of denkt u dat hij een antwoord gaat accepteren dat niet in zijn straatje past. Gelooft u dat als hij een antwoord krijgt, hij zal zeggen, sorry ik heb me vergist.
Eerlijk antwoorden he?

142 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@140 Ik ben, corona of geen corona, niet gediend van knuffels van mensen buiten mijn eigen kring. Volgens mij wordt in zijn algemeenheid ongevraagd knuffelen beschouwd als ongewenst gedrag.

143 Smiling    
ongeveer 1 maand geleden door Smiling
0
Meld

@143
Ook geen knuffeltje van zo'n wandelende luizenfokkerij?
Kom nu, wie stelt er nu geen prijs op ? question

144 Snorrie    
ongeveer 1 maand geleden door Snorrie
0
Meld

@137

Natuurlijk mag hij vragen stellen alleen jammer dat hij voor bepaalde antwoorden Oost-Indisch doof is en er niets mee doet.

145 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
13
Meld

@144 Errejekkie...

146 Smiling    
ongeveer 1 maand geleden door Smiling
0
Meld

@140 Maar xtremy, are you stupid? De dansleraar noemde het zelf een officiele waarschuwing. Het is zijn gekke idee dat ie dat kan doen.

147 Zucht    
ongeveer 1 maand geleden door Zucht
0
Meld

@145 Dat waren dan van die nietszeggende antwoorden. Doorvragen daarop dus. tot je een écht antwoord hebt.
Wat is daar mis mee?

148 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
3
Meld

@134 Het is niet zomaar een fakka bericht, de link in het bericht wijst dan wel niet naar de NOS maar een boeren website:

https://www.melkvee.nl/artikel/247475-onrust-door-5g-koeien-rennen-door-de-wei/

https://www.melkvee.nl/artikel/191780-koeien-in-paniek-mogelijk-door-testen-5g-netwerk/

Ze gooien niet met complotten maar zeggen wel dat er zeker meer onderzoek nodig is.

149 Snuggles    
ongeveer 1 maand geleden door Snuggles
2
Meld

@149
Er is wel onderzoek nodig naar straling in het algemeen, maar omdat in NL 5G op dit moment op dezelfde frequenties als 4G gebruikt wordt, kan je rustig aannemen dat de onrust van de koeien ergens anders vandaan komt.

150 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@148
Ja, zo kennen we er nog wel een paar. Als het antwoord niet bevalt gaan roepen dat het geen echt antwoord is.
Ik ken sommige mensen hier al. In Brazilië is nu iemand gestorven die proefpersoon was voor testen en ik zie de vragenboom al voor me:
Was hij ziek of was het een ongeluk.
Auto ongeluk.
Heeft iemand hem geraakt of is hij ergens tegen aangereden:
Mogelijke antwoorden:
Tegen een boom, stond die daar al lang? Zo ja, verdacht, want dan wist die toch dat die boom daar stond. Stond de boom daar kort, dan is het ook verdacht, want dan is die daar vast gepland zodat die er tegenaan kon rijden.
Tegen een andere auto.
Was de bestuurder rijk, zo ja, verdacht, want hij zal dan wel geld gekregen hebben voor ongeval.
Was de bestuurder arm, zo ja, dan was hij makkelijk om te kopen om expres een aanrijding te doen, dus ook verdacht.
Was de bestuurder niet arm of rijk, dan is het ook verdacht, want dat was dan om niet op te vallen.
En zo leidt iedere situatie tot nieuwe verdachtmakingen in het hoofd van de complotters.


151 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@151 Als je een vraag stelt, en als antwoord krijgt: "Dat is staatsgeheim", dan is dat geen bevredigend antwoord.
Dan ga je dus doorvragen.

Als je een vraag stelt, en je krijgt een antwoord wat er niks mee te maken heeft (zoals in de politiek heel vaak gebeurt) dan stel je de vraag nog een keer, in de hoop dat je dan wél een antwoord krijgt.
Als je dat dan wéér niet krijgt, ga je het nog een keer vragen.
Dan wordt je door sommigen ineens complotter genoemd.

Nou ja, dat is dan maar zo.
De complotters van nu zijn de vragenstellers.

De makke schaapjes stellen geen vragen en nemen genoegen met nietszeggende antwoorden.
Kies maar bij welke groep je wil horen.

152 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
4
Meld

@152
Dat is weer typisch een vraag waar een antwoord/stelling in verweven zit en die een valse tegenstelling creëert.
We hebben net gezien dat Engel geen vragen steller is, maar eigenlijk zijn eigen antwoorden stelt met een vraagteken erachter. Zoiets van, bewijs maar dat het virus niet door aerosolen overgedragen wordt.
Bewijs dat jullie overdrachtstheorie niet 70 jaar oud is.
Een echte vraag is, hebben jullie wetenschappelijke onderbouwing over de wijzes waarop het virus overgedragen kan worden.

Zo ook uw vraag, oude truc, doen alsof er meer 2 groepen mensen zijn. Dat is niet zo. We kennen heel veel groepen mensen, "complotters" die echte vragen stellen en echt iets willen weten, maar we hebben ook genoeg gewone mensen die echte vragen stellen. Het verschil is dat complotters geen antwoorden accepteren, anders dan die ze al hadden bedacht.
Gewone mensen zijn kritisch ten opzichte van alle informatie. Complotters alleen t.o.v. informatie die niet strookt met hun wereldbeeld.

153 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@153 Als je zelf al antwoorden moet geven op je eigen vragen, hoef je de vraag niette stellen. Engel stelt vragen. De antwoorden draaien om de vraag heen, dus moet hij ze nog een keer stellen.

Als ik vraag: Hoeveel is 1+ 1 en ik krijg als antwoord dat het zo'n lekkere zonnige donderdag middag is, dan is dat geen antwoord op mijn vraag, dus moet ik hem nog een keer stellen. Als het antwoord dan is: Zilvergrijze auto's maken gemiddeld genomen de minste ongelukken, is dat dus nog steeds geen antwoord op mijn vraag.
Als dan, na flink doorvragen eindelijk als antwoord komt: Daar kunnen we geen antwoord op geven want dat is tot staatsgeheim bestempeld, weet je als vragensteller genoeg. Dan worden er bewust dingen verzwegen.
En dan wil je weten waarom er bewust dingen worden verzwegen. Welk doel (wiens doel) dient dat?

154 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
5
Meld

@154
Worden er bewust dingen verzwegen dan? Alleen al in de dagvaarding van de man die niet alleen vragen stelt, die de dagvaarding, is een bak aan informatie te vinden.

https://viruswaarheid.nl/dagvaarding-rivm/

Ik zie het meer als: Wat is 1+1?
2,
Ja, maar hoe komt u daar nu bij? En wie heeft u dat geleerd en weet u zeker dat het niet ook wel eens 3 kan zijn of 2,1 En ik heb gehoord dat uw rekenleraar ook wel eens iets fout gedaan heeft.
Want zo ziet de dagvaarding eruit.

155 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@155 Nou, zo goed volg ik die Engel nou ook weer niet. Wat ik weet is dat hij antwoorden kreeg als in: Dat is tot staatsgeheim bestempeld.

156 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
5
Meld

@148

Dat het doodvermoeiend is als iemand vraag op vraag op vraag op vraag ophoest. Je kent dat spreekwoord toch, 'Één gek kan meer vragen dan tien wijzen kunnen beantwoorden (=er zijn altijd wel vragen waar niemand het antwoord op weet)"

157 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
13
Meld

@157 Gewoon normaal antwoord geven als er een vraag gesteld wordt. Daar wel eens aan gedacht? Waarom moet alles geheim en mysterieus blijven?
We hebben allemaal te maken met het beleid wat er op gevoerd wordt. Dan is het niet meer dan normaal als je ook weet waaróm dat beleid is zoals het is.

158 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
3
Meld

@156 Het is niet tot "staatsgeheim" bestempeld. In het vonnis wordt duidelijk gemaakt dat volgens de Wet openbaarheid van Bestuur de overheid geen persoonlijke beleidsopvattingen hoeft kenbaar te maken uit stukken die bestemd zijn voor intern beraad.

Lees maar na: https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBMNE:2020:3799&showbutton=true&keyword=Viruswaarheid&keyword=Rivm

Dat Engel overal een complot achter ziet, is voor zijn rekening en verder niet ter zake doende.

159 Belazerd    
ongeveer 1 maand geleden door Belazerd
1
Meld

@158
Zie hier waar je lezen kan waarom het corona beleid er is en wat dat beleid inhoud,

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden

160 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
12
Meld

@160 De tijd van Befehl ist Befehl hebben we geloof ik al eens gehad, en dat beviel niet. Daarom zeggen we nu elk jaar: Dat nooit meer!

161 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
3
Meld

@161 Hè ja. Als we geen argumenten meer hebben gooien we er een Godwin tegenaan.

162 Belazerd    
ongeveer 1 maand geleden door Belazerd
1
Meld

@162 Ik heb argumenten genoeg aangedragen. Ook in dit topic.
Maar blijkbaar ben jij ineens helemaal voorstander van dat Befehl ist Befehl, omdat het je nu wel even goed uitkomt.
Zo leer je je medemensen wel kennen.

163 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
5
Meld

@97 Waar slaat dat nu weer op ? Als er een iets is waar ik me zorgen over maak dan is het wel de macht die China wereldwijd aan het krijgen is en hoe er met de bevolking word omgegaan.

164 proxy    
ongeveer 1 maand geleden door proxy
0
Meld

@163 Je trekt steeds conclusies zonder bewijs. Je vertelt een aantoonbare leugen met je "staatsgeheim". Je gebruikt een neerbuigend toontje naar mensen met een andere mening, je schuwt niet om vergelijkingen te maken met het naziregiem en uiteindelijk val je mensen persoonlijk aan.

Dat is geen uitzondering, maar is structureel in jouw manier van discussiëren. Anderen doorzien dat patroon en kennelijk irriteert je dat. Met als gevolg nog meer nonsens en leugens.

165 Belazerd    
ongeveer 1 maand geleden door Belazerd
1
Meld

@165 Over de vaccindeal (blijkbaar een van de vragen van Engel) heb ik dit AD artikel voor je:

https://www.ad.nl/video/kanalen/nederlands-nieuws~c400/series/corona-update~s2345/experts-houd-vaccindeals-niet-geheim~p170037

166 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
5
Meld

@165 Zoals je ziet heb ik altijd wel een linkje naar de dingen die ik zeg. Dat is het patroon bij mij.
Het is ook een patroon dat die linkjes door figuren zoals jij niet worden gezien, en daarna wordt dan weer, geheel volgens het patroon, gedaan alsof ik degene ben die nooit iets aantoon.
Het tegenovergestelde is dus echter het geval. Ik toon vrijwel alles aan. Jij en je soortgenoten zelden.
Maar wel elke keer doen alsof je het gezegd hebt, maar nooit eens laten zien waar je dat dan gezegd zou hebben.
Het is het bekende patroon van trollen zoals jij die de realisten zoals ik proberen kalt te stellen.
Helaas voor je. Ik laat me niet kaltstellen.

167 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
4
Meld

Terecht, had hij zich maar aan de regels moeten houden. Hij zegt het misschien niet met die woorden maar hij zegt eigenlijk wel dat iemand Rutte even om moet leggen, maar dat hij zelf nog wilt kunnen slapen. Tjah, de geschiedenis heeft aangetoond dat zulke dingen tot hele nare situaties kunnen lijden. Ik hoop dat de beste man hulp gaat zoeken voor zijn paranoïde wanen.

168 Castell    
ongeveer 1 maand geleden door Castell
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump... hoelang nog?
Zie hier hoelang nog voordat we verlost zijn

17 uur geleden door zeikenderechter

Kick Out Zwarte Piet vraagt winkels versierin...
Actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) stuurt...

23 uur geleden door Congo

Trumps advocaat geeft langs zijn neus weg toe...
“Ik overdrijf een beetje.” Met dat kleine zin...

1 dag geleden door Crezee

President Trump zet licht op groen voor macht...
De machtsoverdracht in de Verenigde Staten aa...

1 dag geleden door AD

Joost Eerdmans gaat voor lijsttrekkersschap F...
Rotterdammer Joost Eerdmans gaat voor het lij...

1 dag geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Racism monitor 2020
FVD-voorzitter: Bestuur schrijft verkiezing u...
@6Kortom, democratie.......

minder dan een minuut geleden door Racism monitor 2020

Visionair.nl
Ex-salafist Jason Walters: 'Verbied salafisti...
Als de rechter de kaalkopjesfanclubn CP'86 ka...

minder dan een minuut geleden door Visionair.nl

on the mountain top
Kick Out Zwarte Piet vraagt winkels versierin...
OH OH OH OH ,Was het maar vast 7 december dat...

1 minuut geleden door on the mountain top

welofniet
Slob wil proef doen met sneltesten op school:...
Die testen zeggen helemaal niets alles lijkt ...

1 minuut geleden door welofniet

xtremy
Waarom verpleeghuizen nu toch weer hard geraa...
Beleid van Rutte hè... dan krijg je dit. V...

1 minuut geleden door xtremy

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig