U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 5
Een vriend, collega, NK-trumpolina of familielid gelooft in complottheorieën en deelt desinformatie, on- en offline. Hoe ga je het gesprek aan, zonder in een zinloze discussie verzeild te raken? Experts geven advies. ‘Heb het niet meteen over de feiten. Vraag waar iemand zich zorgen ove ...

ongeveer 1 maand geleden door Lidpver

REAGEER MET EEN EMOJI
7
1
4
18
2
1

Ik denk dat het ook komt doordat de media vaak niet eerlijk is of halve informatie geeft. Ook dingen die door de overheid onder het tapijt werden geschoven en na tientallen jaren opeens boven water komen. Dan denken er toch een aantal mensen dat niks meer klopt. Volg gewoon het nieuws op meerdere zenders, ook buitenlandse, en trek daar je conclusies uit.

201 Frangipani    
ongeveer 1 maand geleden door Frangipani
5
Meld

@193
Maar dat betekent dus dat u aangeeft dat veel complotten door de overheid verzonnen zijn en dus onjuist. Ik heb die mogelijkheid eerder in dit draadje ook al aangeven.

202 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@194
Dat is toch geen complot maar gewoon fraude?

203 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@202 Niet zo zeer door overheden , door degene die aan de touwtjes trekken en de mensen die ze beïnvloeden naar wens.

204 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
8
Meld

@195
Volgens mij heeft u een andere definitie van complotter dan gangbaar. Er zijn genoeg afwijkende visies die niet als complot worden afgedaan. Je wordt weggezet als complotter als je geen bewijs hebt voor de bewering en alle gangbare informatie als leugens wegzet.
Het grappige is dat alle alternatieve verklaringen van 9/11 ook rammelen, maar dat is dan weer geen probleem. De officiële versie rammelt in mijn ogen het minst.
De andere versies gaan uit van op afstand bestuurbare vliegtuigen, nanotermiet wat nog niet bestaat en zo nog wat meer dingen.

205 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@204
In ieder geval zijn veel complotten dus onzin zoals ik in @114 ook al aangaf en erg contraproductief, omdat daarmee vrijbaan is voor de "elite" terwijl de complotters achter neppers aanlopen.

206 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@114
Dat ben ik met je eens, dat complotten een mooie bliksemafleider kunnen zijn van hetgeen er allemaal verkeerd gaat in Nederland.
En Rutte geeft met zijn onduidelijk coronabeleid ook heel veel speelruimte voor het ontstaan van complotten.

207 Marrie    
ongeveer 1 maand geleden door Marrie
7
Meld

@207
Ik ben daarom ook grote voorstander van mensen die echt onderzoek doen en dan bij voorkeur niet op Youtube. Dan zouden we ook betere politici kiezen, want ik ben niet onder de indruk van de top van de afgelopen verkiezingen, Rutte, Wilders, Klaver zijn toch niet echt toppers.

208 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@206 Eens dat veel complotten onzin zijn. Je hebt ook de controlled opposition , die er zijn om mensen op het verkeerde spoor te brengen. Eigenlijk is al was heel hard gecensureerd wordt hoogstwaarschijnlijk waar , vandaar de censuur.
Al de complotten die mogen bestaan zijn niet meer dan afleiding.

209 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
5
Meld

@209
Laten we dan samen concluderen dat bijna alle complotten die op YouTube mogen blijven bestaan onzin zijn. De waarheid is altijd veel beter verstopt dat YouTube.

210 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@210 Op YouTube is zo goed als alles al gecensureerd.

211 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
5
Meld

@211
En zo hebben de aanhangers van nepcomplotten de overheid en google een excuus gegeven om alles op te ruimen, met dank aan Qanon e.d.

212 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

@199 In MSM media kloppen verhalen soms wel soms niet, en dat is met complot verhalen ook zo.
Behalve de volkskrant dan, die kloppen meestal voor geen meter.

213 Sarcoff    
ongeveer 1 maand geleden door Sarcoff
4
Meld

@205 Sommige complot verhalen over 9/11 rammelen, sommige zijn goed onderbouwd en kloppen beter dan de overheidsversie maar de overheids versie rammelt aan te veel kanten, een gebouw wat spontaan inzakt (WTC 7), een vliegtuig met helden die telefoneren vanuit het vliegtuig maar verongelukt en alleen een kuil nalaat, en het vliegtuig wat het Pentagon invloog, bleef eigenlijk niets van over.
En wat jij gangbare informatie noemt is dus de aan jou en de massa aangeleverde informatie, middels de media, die in handen is van een vrij kleine groep mensen die veel andere doelen nastreven dan wij normaliter weten, en natuurlijk probeer je te begrijpen en te weten te komen waar wij naar toe gedreven worden.
Daarom heb ik juist de indruk dat, indien je te dicht bij de waarheid komt, men je voor gek en complotter uitmaakt.

214 Sarcoff    
ongeveer 1 maand geleden door Sarcoff
3
Meld

Typisch voor deze tijd. Als je kritisch of een andere mening dan de politiek of MSM er op nahoudt dan ben je een complot denker of iemand die door Moskou wordt betaald. Zelf denken wordt belachelijk gemaakt.

215 Eric    
ongeveer 1 maand geleden door Eric
4
Meld

Dezelfde techniek dan ook maar toepassen op de global warming gelovigen? Misschien dat hun ogen dan ook een keer opengaan en zich niet langer door Timmermans en medeklimaatfanatici op het verkeerde been laten zetten.

216 PFL    
ongeveer 1 maand geleden door PFL
2
Meld

@214
Ik denk dat het probleem meer is als iemand als complotter wordt uitgemaakt als hij alle gangbare informatie negeert.
Bijvoorbeeld een gebouw dat al urenlang in de fik staat en daarna instort. De meeste mensen vinden dat niet vreemd.
Bellen vanuit een vliegtuig kon ook al heel lang en vliegtuigen die neerstorten en dan niet compleet terug gevonden worden is ook een gangbaar iets. Botsingen vervormen nu eenmaal objecten en als die vervolgens in de brand vliegen dan blijft daar niet veel van over. Dat zijn allemaal zaken die je in het dagelijks leven ook kan meemaken.
Maar vertelt u maar wat dan gebeurd is, dat logischer is.
Als ze bereid zijn om 2 vliegtuigen in een toren te laten vliegen, waarom zouden ze dan ook nog 2 vliegtuigen verzinnen. Dat is dan toch niet nodig?

217 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
1
Meld

@215
Ik heb juist precies het tegenovergesteld idee. Mensen die zelf denken, geloven vrij weinig in complotten, omdat die vaak compleet onlogisch in elkaar zitten. Het hele concept dat er 1 machtige elite in de wereld is, die het met elkaar eens is, is gezien alle informatie die wij krijgen al onvoorstelbaar.

218 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

Ik ben te cynisch om achter alles een complot te zoeken was best wel een complot denker ooit jaren terug , maar ondertussen ben ik gigantische cynische geworden omdat ik toch wat levenservaring erbij heb gekregen hoe ik went of keert ...

219 MarcusCole    
ongeveer 1 maand geleden door MarcusCole
0
Meld

@217 Misschien was hert script al geschreven, ik heb in mijn leven best wat neergestorte vliegtuigen gezien, volledig desintegreren doen ze echt niet.
Wat het Pentagon vliegtuig betreft lijkt mij het meer een toestel van dit type, temeer daar je nog een overgebleven stuk turbine iets hoger kan zien zitten in het pentagon.
Maar ieder zijn mening, al is die niet bepaald vrij meer, en dat is beangstigend.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjnuLyhuMbsAhVLCxoKHZMTDdEQwqsBMAF6BAgEEAM&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D17UINLzvmNY&usg=AOvVaw0y3W-nWE4HUSWgCvW8y-up

220 Sarcoff    
ongeveer 1 maand geleden door Sarcoff
3
Meld

@215 Als een complotter nu eens zelf zou denken, dan was het nog niet zo'n probleem, echter ze komen niet verder dan:
- zegt de MSM het > dan is het fout
- zegt de overheid het dan is het fout.

Alles en iedereen wat daar tegenin gaat, wordt geloofd.

221 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
1
Meld

@220 .
Quote:
"Wat het Pentagon vliegtuig betreft lijkt mij het meer een toestel van dit type, temeer daar je nog een overgebleven stuk turbine iets hoger kan zien zitten in het pentagon."

Really dat stukje speelgoed uit je video heeft er volgens voor jou gezorgd dat er zo'n groot gat in het Pentagon zat ???

Please explain.

En volgens mij heb je echt niet voldoende voorbeelden van gecrashte vliegtuigen gezien. Nuance daarbij is dat de meeste piloten hun vliegtuig (en hun eigen leven tot op het laatste moment proberen te redden).

Ga eens op zoek naar voorbeelden van vliegtuigen die eveneens moedwillig gecrashed zijn (tegen een bergflank bvb zoals German Wings flight 9525).

222 XingFu    
ongeveer 1 maand geleden door XingFu
5
Meld

@222
Blijf svp on topic, er zijn genoeg draadjes over specifieke complotten, dit gaat over 'hoe om te gaan met complotdenkers', of jij nou de complotter bent of @220 dat maakt daarin even niets uit.

223 Lidpver    
ongeveer 1 maand geleden door Lidpver
1
Meld

Ook van German wings bleef veel over, het is normaliter voor ingewijden heel gemakkelijk na te zoeken, vliegtiugonderdelen hebben zowel een partnummer als serienummer, en dat word behoorlijk goed bijgehouden.
En bij Germanwings waren er partnummers en serienummers te vinden, bij de twintowers onbeschadigde paspoorten, bij het Pentagon weinig, en bij het toestel in Shanksville totaal niets.
Kortom, het officiele verhaal rammelt aan te veel kanten.
Daarbij uit ik een vermoeden m.b.t. het object wat het Pentagon is binnengevlogen.
Ik verklaar niets tot mijn absolute gelijk, iets wat de overheden en spindoctoren vaak wel doen.
Tussen haakjes (een vlieg met de snelheid van het licht vliegt ook door een stalenplaat heen)
Massa/ snelheid.
Maar dat weet jij vast ook wel.

224 Sarcoff    
ongeveer 1 maand geleden door Sarcoff
3
Meld

@222 Zie 224 En trouwens, je baas roept je op 223 tot de orde question
blijf even bij je werk, ja
Geintje.
Laat die eikel barsten.

225 Sarcoff    
ongeveer 1 maand geleden door Sarcoff
7
Meld

@129 : Ja, "conspiracy" is Engels voor "complot". Dat zijn dus niet twee verschillende dingen. En uiteraard worden dat soort verhalen tegengesproken.

Het doet er ook niet toe. Wat ertoe doet is dat de politiek-correcten het begrip misbruiken om mensen belachelijk te maken, die de overheden niet blind vertrouwen. Eerlijk gezegd lach ik mensen uit, die overheden wèl blind vertrouwen. De wetboeken, vooral de wetten op staatsrecht, zijn ook zo ingericht dat je dat niet hoeft omdat mensen nou eenmaal liegen en samenzweren.

Er zijn nota bene wetten tegen, tegen complotten. Wat dacht u van wetten tegen zakelijlke kartelvorming? Wat is dat anders dan een complot?

226 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
5
Meld

@226

"Wat dacht u van wetten tegen zakelijlke kartelvorming? Wat is dat anders dan een complot?"

Onder 'zakelijlke kartelvorming' ligt geen leugen, enkel een afspraak om gezamenlijk meer winst te maken

Een complot is een verzinsel, wat bedoelt is om lieden in een bepaald kamp te trekken.
Het financieel motief ontbreekt

227 LGK    
ongeveer 1 maand geleden door LGK
7
Meld

@227 : Een STIEKEME afspraak, die ze stilhouden, om allemaal meer winst te maken. Een complot dus.

228 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
5
Meld

Wet op de Openbaarheid van het Bestuur. Ook een wet tegen complotten. En complotten bestaan niet? Overheden doen dat niet? Muhahahaha!

229 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
5
Meld

@228 en @229
Complotten bestaan, maar dat wil niet zeggen dat alle complot theorieën waar zijn.
Regen bestaat ook, maar dat wil niet zeggen dat het 365 dagen per jaar regent in de Sahara.
Dat is ook het hele probleem met complotters, omdat soms complotten kloppen, slikken ze alles voor zoete koek.
Juist de WOB bewijst dat de overheid meestal eerlijk en transparant is, wat door de meeste complotters ontkent wordt.

230 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
1
Meld

@230 Als ik aan WOB denk denk ik aan hele rapporten die met zwarte vilstift zijn gecensureerd.

231 Chat Baker    
ongeveer 1 maand geleden door Chat Baker
3
Meld

@231
Ja, dat komt omdat u in die fabeltjes fuik zit. Ik ken iemand die veel wob verzoeken doet en die ziet nauwelijks tot geen zwarte viltstift. Uw ervaring beperkt zich tot die paar gevallen en waarschijnlijk dan ook nog rijksoverheid. Gemeentes e.d. hebben daar helemaal geen zin of tijd voor om alles te bekijken met een zwart viltstift.

232 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
2
Meld

@230 : De overheid is de laatste jaren helemaal nooit meer eerlijk en transparant. Toen het web nog wat primitiever was ben ik wel eens per ongeluk op een site van de Sociale Dienst terechtgekomen, die alleen voor intern gebruik was bedoeld. Je wist niet wat je zag. Instructiefilmpjes hoe je mensen, die gezondheidsklachten hebben, daadwerkelijk, met allerlei vooral non-verbale communicatie klein moest krijgen en beletten, naar een bedrijfsarts te mogen e.d..

Ze zijn volledig doordrenkt van het idee dat als de bevolking iets niet wil, dan moet je draagvlak creëren door middel van propaganda. Het is volkomen uitgesloten dat ze overwegen om het maar niet te doen, als degenen namens wie ze zeggen te regeren, enorm veel bezwaar hebben en dat ook met terechte argumenten kunnen staven.

233 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
4
Meld

Ik ben overtuigd van de waarheid van sommige complotten, maar heb nooit beweerd dat alle complotten waar zijn, niemand beweert dat. U bestrijdt dus een zelf-verzonnen bewering.

234 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
2
Meld

@234
Ik heb nooit beweert dat u heeft beweert dat alle complotten waar zijn of dat iemand dat beweert. U bestrijd dus een zelf-verzonnen bewering. Ik heb alleen beweert dat mensen het soms waar zijn van complotten gebruiken als argument dat andere complotten dan ook waar zijn. Daarvoor kan ik hier dagelijks genoeg voorbeelden zien.

235 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
1
Meld

@233
Laat ik zeggen dat u een zeer twijfelachtig verhaal vertelt, vooral omdat in de wet geregeld is dat iedereen recht heeft op het bezoeken van een bedrijfsarts en een Pago e.d.
Hoe weet u zeker dat u op de intranetsite van de sociale dienst was?
Nog even los van het feit dat de sociale dienst helemaal niet over arbeidsongeschiktheid van werkenden ging. Want dat is het UWV en de voorgangers daarvan zoals het GAK. De sociale dienst was onderdeel van de gemeente.
En ik weet dat het anders gaat bij het UWV tegenwoordig, dus.
Daarnaast voeren politieke partijen gewoon uit wat in het verkiezingsprogramma stond. Soms is dat een compromis, maar het is niet zo dat maatregelen zomaar onverwacht uit de lucht komen vallen.
En soms veranderen partijen ook nog wel eens van mening.
Maar u heeft nu met 1 onwaarschijnlijk voorbeeld proberen uw stelling te onderbouwen. Maar laat ik het anders vragen. Kent u ambtenaren? En die zeggen dan tegen u dat ze altijd liegen en bedriegen?

236 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
1
Meld

@235 : Maar is het niet logisch, dat als je eenmaal hebt gemerkt dat de overheid bepaalde gemene achterbakse dingen afspreekt die ons schaden, stiekem, dat je dan eerder gelooft dat ze nog meer stiekeme achterbakse dingen zullen uitbroeden en uitvoeren? Als iemand u één keer, twee keer belazert, bent u toch ook eerder bereid dan bij een ander, te geloven dat diegene wéér liegt?

Hoe maakt het mensen geestesziek als ze zo reageren? Want "complotdenker" suggereert geestesziek.

237 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
4
Meld

@236 : U twijfelt aan mijn waarneming en mijn interpretatie van wat ik waarneem? Nou, insgelijks.

Denk even na: mensen zitten daar één op één of soms twee tegen één in een spreekkamertje, de situatie die ook werd voorgespeeld, en de dwi kan doen en laten wat ze wil zolang het niet te bewijzen valt. En hoe zou diegene dat moeten doen in een tijd dat het nog niet gemakkelijk was, stiekem gesprekken op te nemen? Bovendien had iedereen toen nog veel teveel vertrouwen in de integriteit en goede bedoelingen van de Sociale Dienst, dus kwam men er niet op, werd overdonderd en ging naar de ratsmodee, financieel gezien, dankzij deze praktijken.

238 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
2
Meld

@233 Daar geloof ik dus totaal niets van. Veel waarschijnlijker is dat je je dikke duim zit te gebruiken.

239 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
1
Meld

@237
De overheid is niet 1 persoon of ding. En dezelfde overheid doet ook goede dingen voor u. Haalt het vuilnis op of legt de weg aan. U zegt, als u een keer gezien hebt dat de vuilnisman niet komt, dan denk u dat de overheid het vuilnis nooit meer ophaalt of dat ze geen wegen meer aanleggen.
De overheid is breed en doet goed en slechte dingen. Realistische mensen erkennen dat weten dat het vuilnis ophalen in Nederland bijna altijd goed gaat, dat als je de politie belt, je een kans hebt dat ze zeggen dat ze druk zijn, afhankelijk waar je in Nederland woont en dat sommige politici meer liegen dan andere en dat sommige ambtenaren incompetent zijn en sommige niet. Maar dat je nooit een algemeen statement kan geven over alle ambtenaren. Dat zijn er ongeveer 1 miljoen in Nederland en die zouden dan allemaal onbetrouwbaar zijn.

240 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

Dit artikel gaat natuurlijk nog wel uit van het morele gelijk van de conformist. Niet zo best. Hoe je met een complotdenker praat? Over andere dingen praten..., de relatie versterken, eventueel overeenkomen dat je er verschillend over denkt en elkaar niet hoeft te overtuigen. Dat las ik zo 1,2,3 niet terug in dit artikel.

241 garp64    
ongeveer 1 maand geleden door garp64
4
Meld

@238
Ik kan alleen maar zeggen dat het aantal uitkeringen voor WAO in die tijd tot op de miljoen beliep en ieder jaar flink steeg. Daarna kwamen de herkeuringen omdat 1 miljoen zieke Nederlander op een beroepsbevolking van 8 miljoen toch wel gortig was. Moest de overheid accepteren dat 1 op de 8 Nederlands dan ziek was. Aan de andere kant hebben ze toen ook arbodiensten voor werkgevers verplicht gesteld. De wet poortwachter e.d. Ik denk dat u het hele plaatje niet door heeft. En dat 1 op 1 een ambtenaar een hekel aan u kan hebben. Dat komt zeker voor, maar is geen overheidsbeleid of een teken dat de overheid u probeert te zieken. Bij een supermarkt werken af en toe ook onaardige vakkenvullers.

242 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

Over complotten gepsroken
2 Overheidsdienaars ( Pentagon police ) bevestigen 9/11 complot zonder dat ze zich daarvan bewust zijn...

SGT Lagasse and SGT Brooks destroy the official story.
https://www.youtube.com/watch?v=elKov_UZDQE

Het nadeel van gecompartimenteerde uitvoering van false flags is dat overheidsgetuigen zich van geen kwaad bewust zijn en gewoon vertellen wat ze gezien hebben..niet wetend dat ze daarmee het overheidsnarratief volledig onderuit halen..

243 Chat Baker    
ongeveer 1 maand geleden door Chat Baker
4
Meld

straks komt die sonde weer terug op aarde, na een boormonster op Bennu. dan gaan we er allemaal aan question

244 Roomboterbabbelaar    
ongeveer 1 maand geleden door Roomboterbabbelaar
3
Meld

@239 : Dat is je goed recht, immers vrijheid van mening(suiting).

245 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
4
Meld

Wanneer je 'n zinnig gesprek met 'n complotter wilt voeren moet je natuurlijk eerst 't complot bestuderen..dan kun je samen met de complotter het complot kritisch bekijken door er kritische vragen over te stellen .
Anders weet je niet waarover jijzelf en de complotter praten...
Het staat zo dom om niets v.h. complot te weten en dan toch 'n vernietigend oordeel over dat complot uit te spreken..

246 Chat Baker    
ongeveer 1 maand geleden door Chat Baker
4
Meld

Verwijzen naar Lubach op zondag.

247 Aragon    
ongeveer 1 maand geleden door Aragon
0
Meld

@247 En dan?

248 xtremy    
ongeveer 1 maand geleden door xtremy
5
Meld

@246 Wat ook vaak zou helpen, is als de complotters eerst onderling eens tot overeenstemming komen wat nu precies het complot is.

Als ik terug denk naar hoeveel varianten er bijvoorbeeld over 9/11 rond gingen.

En ieder complottertjes was ervan overtuigd dat zijn/haar versie de juiste was.

Maar allemaal kunnen ze dan geen gelijk hebben. En al met al maken de comolotters daarmee dus vooral zelf hun complot zwak. question

249 Weet geen naam    
ongeveer 1 maand geleden door Weet geen naam
1
Meld

@246
Alleen krijg je dan geen echt antwoord op de kritische vraag. Mijn vraag hierboven was, waarom zouden ze 2 echte vliegtuigen in torens laten vliegen en dan op 2 andere plaatsen blijkbaar vliegtuigen laten verdwijnen en daar dan neppe anderen dingen laten crashen. Dat is minimaal onlogisch.
Antwoord: Het stond waarschijnlijk zo in het script.
Dat is geen antwoord en ik kan er geen enkele logica achter het script bedenken en toch houdt die persoon vast aan het idee.


250 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
1
Meld

@249
Ja, maar dat is omdat de overheid net complotten de wereld in stuurt om het echte complot te verdoezelen. question Alleen zijn de meeste complotters niet bereid om te kijken of ze toevallig het verkeerde complot aanhangen.

251 AJ74    
ongeveer 1 maand geleden door AJ74
0
Meld

De overheid kun je ook niet altijd meer vertrouwen, zie de toeslag fraude.
Dat maakt het wel lastiger.

252 Aragon    
ongeveer 1 maand geleden door Aragon
4
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Steeds meer Nederlanders voor ander uiterlijk...
Steeds meer Nederlanders accepteren een ander...

1 dag geleden door AD

Republikeinse topambtenaar Georgia waarschuwt...
Een belangrijke Republikeinse verkiezingsmede...

1 dag geleden door Crezee

PVV wil nieuw ministerie van Immigratie, Remi...
Geert Wilders: ‘‘Onze grenzen moeten dicht vo...

1 dag geleden door Wimar

Trump hernieuwt aanval op verkiezingsuitslag
"Dit is misschien wel de belangrijkste toespr...

2 uur geleden door Crannbuidhe

Winst Biden niet in lijn met prestatie democr...
Trump had als zittende president meer stemmen...

14 uur geleden door sparta


ADVERTENTIE


Laatste reacties
gaulette
Slachtoffers van steekpartij in Haagse superm...
O dan is het goed? Wat een rare kop. Alsof he...

minder dan een minuut geleden door gaulette

Snorrie
Trump hernieuwt aanval op verkiezingsuitslag...
@120Zelfs met hele kleine stapjes ga je voo...

minder dan een minuut geleden door Snorrie

uahoera
Treedt Turkije toe tot de Europese Unie?...
Die 'verwarring' komt maar van één kant, Ta...

1 minuut geleden door uahoera

Saviro
Waarom Erdogan plots weer met Europa flirt...
Heeft zeker weer geld nodig om zijn kont te r...

1 minuut geleden door Saviro

Proemevla
Trump hernieuwt aanval op verkiezingsuitslag...
Mensen die vertrokken zijn uit een staat moge...

1 minuut geleden door Proemevla

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig